Νέα

Τιμες υπηρεσιων το καιρο της κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MALAPERDONIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Συναγωνιστές δεν νομίζετε οτι οι υπηρεσίες που χρεώνουν τα κορίτσια είναι λίγο τσιμπημένες το καιρό της κρίσης?Δελέω οτι πληρώσεις παίρνεις αλλα και πάλι νομίζω οτι ειναι ακριβές οι τιμές και θα έπρεπε να χαμηλώσουν λιγο  :hi:

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε μου όσο έχουν κίνηση και τύπους που τα σκάνε γιατί να χαμηλώσουν τις τιμές. Όταν η άλλη με 2-3 ραντεβού βγάζει 100-1500 ευρώ τη μέρα αν τα μοιράζεται με γραφείο ή νταβά ή ακόμα περισσότερα αν δουλεύει ως ανεξάρτητη σκέψου με 25 μέρες δουλειάς πως έχει 2500. Υπάρχει λόγος να ρίξει τιμές? Από εκεί και πέρα όσες πεινάνε και δεν έχουν δουλειά κάτι κάνουν. Θυμάμαι κάποτε σε κωλόμπαρα που δεν είχε ψυχή μέσα και από ότι έμαθα γενικά για καιρό η άλλη στα 3 ποτά των 10 ευρώ μου πήρε πίπα. Άλλες ζητάνε 50 ευρώ μόνο για πίπα + ποτό. Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. 

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως εγώ στον τομέα του αγοραίου έρωτα έχω αποφασίσει να ψάχνω πλέον περισσότερο το καλό γαμήσι παρά το καλό μουνί. Και τα δύο μαζί κοστίζουν ακριβά. Δεν είπαμε να πηδάμε και σαύρες απλά έχω φάει πολλές φόλες και έχω ξενερώσει με τις δήθεν ντίβες.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
φιλοι μου , το μουνι δεν ειναι αγαθο πρωτης αναγκης, και κατ'επεκταση δεν μπορει να μπει σε διατιμηση. Η καθε μια κοστολογει το μουνι της οσο πιστευει οτι μπορει να πιασει και οσο θελει να δουλευει. Απο εκει και περα και εγω θα κοιταξω τι μπορω να δωσω.Παλια επαιρνα 3 city tour τον μηνα τωρα και λογο αυξημενων υποχρεωσεων με 1 η ισως και κανα στουντιακι.

Το οτι εχουμε κριση δεν σημαινει οτι καθομαστε εξω απο την Mercedes και διαμαρτυρομαστε για τις τιμες.

Aς κοιταξουμε και κανα Corsa λεω εγω.

Κυριως ομως, μην πληρωνουμε τα corsa για Mercedes. Πολλες απο αυτες που ζητανε φραγκα και τα ΔΙΝΟΥΜΕ και μαλιστα κανουμε και τους αγαπουληδες στο σαιτ, εξω δεν θα τις κοιτουσαμε

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Είσαι απόλυτα σωστός παίχτη,Οσο συνεχίζει αυτό δε βλέπω χαίρι  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

supply and demand ftw...το μαθαιναμε στην Γ'λυκειου στις αρχες οικονομικης θεωριας...μονο που δεν ειχε παραδειγματα για πουτανες το βιβλιο :((

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
φιλοι μου , το μουνι δεν ειναι αγαθο πρωτης αναγκης, και κατ'επεκταση δεν μπορει να μπει σε διατιμηση. Η καθε μια κοστολογει το μουνι της οσο πιστευει οτι μπορει να πιασει και οσο θελει να δουλευει. Απο εκει και περα και εγω θα κοιταξω τι μπορω να δωσω.Παλια επαιρνα 3 city tour τον μηνα τωρα και λογο αυξημενων υποχρεωσεων με 1 η ισως και κανα στουντιακι.

Το οτι εχουμε κριση δεν σημαινει οτι καθομαστε εξω απο την Mercedes και διαμαρτυρομαστε για τις τιμες.

Aς κοιταξουμε και κανα Corsa λεω εγω.

Κυριως ομως, μην πληρωνουμε τα corsa για Mercedes. Πολλες απο αυτες που ζητανε φραγκα και τα ΔΙΝΟΥΜΕ και μαλιστα κανουμε και τους αγαπουληδες στο σαιτ, εξω δεν θα τις κοιτουσαμε

το θεμα ειναι να κατσει η Mercedes με τιμες Corsa  :grin: :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
αυτη η mercedez ακομα καλυτερα [xhamster]
]

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δυσκολο να πεσουν γιατι οσο υπαρχουν ψαρια η αλλη δεν το ριχνει

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
Και γιατι να κατεβασουν τις τιμες;εδω η αλλη τρωει μισο κιλο σκορδαλια και μας ζηταει 60 ακατεβατα λες και θα πληρωσουμε και τα μεζεδακια και τα ουζα.καλα κανουν οσο βρησκουν ακομα θυματα αλλα και αυτα καποτε θα τελειωσουν δε μπορει να ειναι τοσο κουτοι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Και γιατι να κατεβασουν τις τιμες;εδω η αλλη τρωει μισο κιλο σκορδαλια και μας ζηταει 60 ακατεβατα λες και θα πληρωσουμε και τα μεζεδακια και τα ουζα.καλα κανουν οσο βρησκουν ακομα θυματα αλλα και αυτα καποτε θα τελειωσουν δε μπορει να ειναι τοσο κουτοι

Ακριβώς αυτό. Η αγορα παιζει με προσφορά και ζήτηση. Όσο υπάρχουν τύποι που τα σκάνε...

OP
OP
MALAPERDONIOS

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206

Εξου και ανοιξα το θεμα εδω,δε γινεται να ζητανε τρανσ 50-60 μεχρι 150-200 οταν με πολυ λιγοτερα δοκιμαζουμε ενα στραπον και γαμαμε και κανα καλο μουνακι  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
min ksexnate oti exoyme kai cap[iotal control
tha prpeei na ginei kinitopoiisi na pesoyn oi times.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
16
έχω παρατηρήσει, πως ορισμένοι επαγγελματίες (οποιουδήποτε επαγγέλματος) ζητάνε περισσότερα από τις καλές εποχές, πιθανόν για να βγάλουν τα σπασμένα λεπιδιάζουν τον πελάτη.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
συμβαινει συχνα, αλλα αυτοι/ες που το κανουν δεν μπορουν να θεωρουνται επαγγελματιες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Όλα εξαρτώνται από την προσφορά και την ζήτηση που υπάρχει στην αγορά

Κυρίως είναι αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής lkjhgfdsazxcvbytre. Η προσφορά, η ζήτηση είναι τα στοιχεία που καθορίζουν τις τιμές.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
[quote author=niced Thanks=topic=224039.msg6504772#msg6504772 date=1441814082]
συμβαινει συχνα, αλλα αυτοι/ες που το κανουν δεν μπορουν να θεωρουνται επαγγελματιες
[/quote]
Συμφωνώ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom