troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.121
- Πόντοι
- 5.506
ΝΑΙ!
ΝΑΙ!
γυφτε,ρυζογκοφρετακια,απατρι,αθρησκε,αριστερη πλεμπα,μικρε χαρτοπελεμε,απατεωνισκεστη δουλειά φόρμα εργασίας με τιράντες, μυστρί και καλέμι στις τσέπες και παπούτσια ασφαλείας
στις εξόδους καγκούρικο ντύσιμο φράχτης γυαλιά πούλμαν και τζι ελ εξ στρογγυλοφάναρο με σκισμένη σέλα
στο σπίτι κυκλοφορώ με το παπάρι έξω και παντόφλες άντμιραλ ξεβαμένες από χωριό για να μην βάζω πολλά πλυντήρια για οικονομία![]()
γυφτε,ρυζογκοφρετακια,απατρι,αθρησκε,αριστερη πλεμπα,μικρε χαρτοπελεμε,απατεωνισκε![]()
γιατί τα βάζεις με την τίμια εργατιά?γυφτε,ρυζογκοφρετακια,απατρι,αθρησκε,αριστερη πλεμπα,μικρε χαρτοπελεμε,απατεωνισκε![]()
@dimigoallσημερα εψησα με πουκαμισο Μποστονιανς,παντελόνι υφασματινο μαυρο μοντερνο,παπουτσια τομμυ χιλφιγκερ μαυρα
Σε τι γραμμή το Παντελόνι ?σημερα εψησα με πουκαμισο Μποστονιανς,παντελόνι υφασματινο μαυρο μοντερνο,παπουτσια τομμυ χιλφιγκερ μαυρα
Πάτρα ΑνκόναΣε τι γραμμή το Παντελόνι ;
![]()
Πάτρα Ανκόνα
λιγο στενοτερη κατω ειπαμε μονδερνα γραμμη να ταιριαζει με το λουκ μουΣε τι γραμμή το Παντελόνι ?
![]()
Πω ρε πούστη να ήμουν εκείσημερα εψησα με πουκαμισο Μποστονιανς,παντελόνι υφασματινο μαυρο μοντερνο,παπουτσια τομμυ χιλφιγκερ μαυρα
Πανούλη εγώ σήμερα πχ που έψηνα φορούσα ένα μπλέ τζίν με slim κόψιμο , λευκά sneakers , και λευκό πουκάμισο Burberry ακριβό
Ωραίος ο Μέντορας..Πανούλη εγώ σήμερα πχ που έψηνα φορούσα ένα μπλέ τζίν με slim κόψιμο , λευκά sneakers , και λευκό πουκάμισο Burberry ακριβό
Για τον ήλιο ένα καπέλο διαφημιστικό της pepsi![]()
@professor xΠανούλη εγώ σήμερα πχ που έψηνα φορούσα ένα μπλέ τζίν με slim κόψιμο , λευκά sneakers , και λευκό πουκάμισο Burberry ακριβό
Tι γεύση η pepsi??Πανούλη εγώ σήμερα πχ που έψηνα φορούσα ένα μπλέ τζίν με slim κόψιμο , λευκά sneakers , και λευκό πουκάμισο Burberry ακριβό
Κανονική - Αυθεντική..Tι γεύση η pepsi??