pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 24
- Like
- 14.441
- Πόντοι
- 5.946
Όσο πιο ελαφριά γίνεται βάλαμε...
Όσο πιο ελαφριά γίνεται βάλαμε...
Μόνο γραβάτα??Όσο πιο ελαφριά γίνεται βάλαμε...![]()
Γυμνοί τρώτε ?Τρώμε ρε μαν!! Σήμερα μιλάμε για φαγητό όχι για ρούχα, περάστε αύριο!!
![]()
Θυμήθηκα έναν μαχητή που έγραφε στις μπουρδελο-ενημερώσεις το επώνυμο άρωμα καθώς και την μάρκα ακριβού πουκάμισου που φορούσε πριν πάει σε κορασίδα για να "ξεφορτώσει"Υπήρχε ένα μέλος που έδινε στιλιστικές συμβουλές, ένας που δε δουλευε ποτέ επειδή ο πατέρας του είχε κατασκευαστική. Που να χάθηκε αυτό το ταλέντο
Ούτε...Μόνο γραβάτα??
Κανονικός Κονιορδος.συνηθως ακριβα επωνυμα κοστουμια (παντα με μαντηλι) και παπουτσια απο δερμα κορκοδειλου....και η ζωνη...
Από πού ο κορκόδειλος μαν ?συνηθως ακριβα επωνυμα κοστουμια (παντα με μαντηλι) και παπουτσια απο δερμα κορκοδειλου....και η ζωνη...
μονο αφρικανικος....ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ μου !!!!!!!!Από πού ο κορκόδειλος μαν ?![]()
Απο ποια χωρα της Αφρικής ;μονο αφρικανικος....ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ μου !!!!!!!!
Τεξανος σου πάει ποιο πολύ θα έχει χρήμαμονο αφρικανικος....ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ μου !!!!!!!!
Τανζανια-Σουδαν και κορκοδειλος του Νειλου..αυτα τα 3 !!!Απο ποια χωρα της Αφρικής ;
![]()
Αφρικη μαν...εκει ειναι το μελλον !!!!!!Τεξανος σου πάει ποιο πολύ θα έχει χρήμα
ειθσαι φασιο αικον καλε μου φιλεσημερα εψησα με πουκαμισο Μποστονιανς,παντελόνι υφασματινο μαυρο μοντερνο,παπουτσια τομμυ χιλφιγκερ μαυρα
ε φιλε-Τρουμπ μην μας την πει και ο @argyrotoxosειθσαι φασιο αικον καλε μου φιλε