Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 902 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 541 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 342 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 611 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.116

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Εγω βλεπω φιλους με λεφτα ανω των 40-50 να τους κλανουν οι μικρες (η εστω να τους βαζουν απο κατω) για τους πιτσιρικάδες με αλυσιδες και τατουαζ και
οτι in περιλαμβανει αυτη η εποχη..δε ξερω κιολας και δε με αφορα πλεον.

Ρε bro πάντα έτσι ήταν και είναι και λογικό. Μια κοπέλα 18 ή 20 ή 25 ετών θέλει να είναι με κάποιον της ηλικίας της, να μπορούν να έχουν κοινές παρέες κλπ.

Δε θέλει η μέση φοιτήτρια να παρουσιάζει έναν 50ρη στις φίλες της που θα έχουν όλες σχέσεις με τύπους 20-30 ετών. Τι να τον κάνει τον τύπο;

Αυτές που είναι 20 ή 25 και βγαίνουν με 50ρηδες πάντα ήταν ένα μικρό ποσοστό που έχει σοβαρά θέματα οικονομικά από την οικογένεια και ψάχνουν τα λεφτά, κάποιες με daddy issues κλπ.

Αυτά για σχέσεις, καμιά αρπαχτή ειδικά στη δουλειά, αν είσαι σε κάποιο πόστο που να έχει πάρε-δώσε με μικρές και κάποια εξουσία (διευθυντές, καθηγητές, γιατροί κλπ.) αυτό πάντα ήταν κάπως πιο εύκολο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Αν η αλλη ειναι 18 λογικο να τον κλασει τον 50αρη μπαμπα της με τα λεφτα.
Η ιδια στα 22 23 εως τα 25 άνετα θα τα μπλεξει μαζι του για τα λεφτα.
Ολα εχουν να κανουν με την εποχη και τις προτερεοτητες
Το μικροβιο καριερα εξελιξη λεφτα ανετη ζωη κλπ έρχεται μετα τα 22 και εκει γκολντ ντιγκεριαζουν ολες
Αυτο που δυσκολα ξεπερνιεται ειναι σαν νεος να εχεις φουλ επιτυχια και ξαφνικα μετα τα 40 να την βλεπεις να φθηνει..δυσκολα το ξεπερνας πιστεψε με αν ενας ανθρωπος
ηταν παντα νορμαλ στην εμφανιση χωρις επιτυχιες εκει δεν του κακοφαινεται.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Ρε bro πάντα έτσι ήταν και είναι και λογικό. Μια κοπέλα 18 ή 20 ή 25 ετών θέλει να είναι με κάποιον της ηλικίας της, να μπορούν να έχουν κοινές παρέες κλπ.

Δε θέλει η μέση φοιτήτρια να παρουσιάζει έναν 50ρη στις φίλες της που θα έχουν όλες σχέσεις με τύπους 20-30 ετών. Τι να τον κάνει τον τύπο;

Αυτές που είναι 20 ή 25 και βγαίνουν με 50ρηδες πάντα ήταν ένα μικρό ποσοστό που είτε έχει σοβαρά θέματα οικονομικά από την οικογένεια και ψάχνουν τα λεφτά, κάποιες με daddy issues κλπ.

Αυτά για σχέσεις, καμιά αρπαχτή ειδικά στη δουλειά, αν είσαι σε κάποιο πόστο που να έχει πάρε-δώσε με μικρές και κάποια εξουσία (διευθυντές, καθηγητές, γιατροί κλπ.) αυτό πάντα ήταν κάπως πιο εύκολο.
μα το ιδιο θα σου κανει και μια πιτσιρικα τουριστρια που ηρθε εδω για 4-5 μερες...αντε οκ να δεχτω οτι δε θελει η αλλη να σε γνωρισει στις παρεες της αλλα θα σου κακοφανει
οταν θα προτιμησει τη πουτσα του 25ρη και ας σε γουσταρει..θα πει α καλος αυτος αλλα μεγαλος.Και δε μιλαμε για σχεση,λεω για μια περιπετεια

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Αυτο που δυσκολα ξεπερνιεται ειναι σαν νεος να εχεις φουλ επιτυχια και ξαφνικα μετα τα 40 να την βλεπεις να φθηνει..δυσκολα το ξεπερνας πιστεψε με αν ενας ανθρωπος
ηταν παντα νορμαλ στην εμφανιση χωρις επιτυχιες εκει δεν του κακοφαινεται.
Αν εστιάζεις σε κοντινές ηλικίες και έχεις το πακέτο, τίποτα δεν φθήνει από άποψη επιτυχίας. Τα πάντα είναι συνάρτηση προσαρμοστικότητας και εφικτού. Το να παρακολουθείς την ηλικία σου χωρίς να έχεις απωθημένα και ματαιώσεις είναι μεγάλη τέχνη.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Αν εστιάζεις σε κοντινές ηλικίες και έχεις το πακέτο, τίποτα δεν φθήνει από άποψη επιτυχίας. Τα πάντα είναι συνάρτηση προσαρμοστικότητας και εφικτού. Το να παρακολουθείς την ηλικία σου χωρίς να έχεις απωθημένα και ματαιώσεις είναι μεγάλη τέχνη.
τωρα εγω που ειμαι 43..να μπλεξω με τι? με single mother η με καμια μουρλη 40ρα που αν εχει ξεμεινει σιγουρα θα ειναι για δεσιμο.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
μα το ιδιο θα σου κανει και μια πιτσιρικα τουριστρια που ηρθε εδω για 4-5 μερες...αντε οκ να δεχτω οτι δε θελει η αλλη να σε γνωρισει στις παρεες της αλλα θα σου κακοφανει
οταν θα προτιμησει τη πουτσα του 25ρη και ας σε γουσταρει..θα πει α καλος αυτος αλλα μεγαλος.Και δε μιλαμε για σχεση,λεω για μια περιπετεια

Και για περιπέτεια όταν είναι π.χ. να βγεις με κάποιον από το Tinder πάντα προτιμάς κάποιον εμφανίσιμο κοντά στην ηλικία σου. Δε θα έρθει η 20χρονη τουρίστρια στην Αθήνα να ψάχνει 50ρηδες, λογικό είναι.
Οι περιπέτειες με κάποιον με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι συνήθως από δουλειά ή παρέες, κάποιον που μια μικρή νιώθει άνετα/ τον θαυμάζει κλπ.
Ένας καθηγητής αγγλικών που ξέρω π.χ. γαμάει κατά καιρούς μικρές αν και κοντεύει τα 50, αλλά είναι εμφανίσιμος και τον βοηθάει πολύ η δουλειά.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Και για περιπέτεια όταν είναι π.χ. να βγεις με κάποιον από το Tinder πάντα προτιμάς κάποιον εμφανίσιμο κοντά στην ηλικία σου. Δε θα έρθει η 20χρονη τουρίστρια στην Αθήνα να ψάχνει 50ρηδες, λογικό είναι.
Οι περιπέτειες με κάποιον με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι συνήθως από δουλειά ή παρέες, κάποιον που μια μικρή νιώθει άνετα/ τον θαυμάζει κλπ.
Ένας καθηγητής αγγλικών που ξέρω π.χ. γαμάει κατά καιρούς μικρές αν και κοντεύει τα 50, αλλά είναι εμφανίσιμος και τον βοηθάει πολύ η δουλειά.
Μα εγω δεν λεω οτι δεν ειναι φυσολογικο εγω λεω οτι δεν ειναι ευκολο να το δεχτεις οταν παντα σαν νεος ολες αυτες τις επερνες με το τσουβαλι και τωρα σε βαζουν..αν οχι πολυ κατω ..σιγουρα πιο κατω.Ειναι δυσκολη η μεταβαση αυτο εννοω.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Μα εγω δεν λεω οτι δεν ειναι φυσολογικο εγω λεω οτι δεν ειναι ευκολο να το δεχτεις οταν παντα σαν νεος ολες αυτες τις επερνες με το τσουβαλι και τωρα σε βαζουν..αν οχι πολυ κατω ..σιγουρα πιο κατω.Ειναι δυσκολη η μεταβαση αυτο εννοω.
Δεν καταλαβαίνω τη δυσκολία ρε bro, είναι κάτι που συνειδητοποιείς σταδιακά αφού ο μέσος όρος ηλικίας που έχεις απήχηση ανεβαίνει.
Δεν είναι ότι κοιμάσαι τη μια στιγμή 25 και ξυπνάς 35.
Anyway, o καθένας το βιώνει και διαφορετικά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21

Αυτές που είναι 20 ή 25 και βγαίνουν με 50ρηδες πάντα ήταν ένα μικρό ποσοστό που έχει σοβαρά θέματα οικονομικά από την οικογένεια και ψάχνουν τα λεφτά, κάποιες με daddy issues κλπ.

Αν ο 50ρης σοβαρος μετρημενος καθεται και σαχλαμαριζει με τα 25χρονα τοτε αυτος χανει στάτους
Ο 50ρης της λεει ακολουθεις τους δικους μου κυκλους και αν σ σ'αρέσει.
Το κυρος του εκει θα φανει οχι σε σαχλαμοπαρεες που ακομα δεν ξερουν ουτε να μιλήσουν καλα καλα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Σκοπός είναι να πιανεις συνεχώς τον παλμο και να βρίσκεις τρόπους μεθοδους να χακαρεις τις δυσκολιες
Πχ σαφώς ως πιο μεγαλος δεν θα έχεις επιτυχίες σε θεμα φλερτ ρομάντζο ενέργειας κλπ παραγοντων αλλα μπορεις να αντιρροπισεις με το χρημα
Μια ατυπη ας το πουμε συναλλαγη δινω χρημα μου δινεις συντροφια σεξ ας το πουμε ειναι δικαιη

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Σκοπός είναι να πιανεις συνεχώς τον παλμο και να βρίσκεις τρόπους μεθοδους να χακαρεις τις δυσκολιες
Πχ σαφώς ως πιο μεγαλος δεν θα έχεις επιτυχίες σε θεμα φλερτ ρομάντζο ενέργειας κλπ παραγοντων αλλα μπορεις να αντιρροπισεις με το χρημα
Μια ατυπη ας το πουμε συναλλαγη δινω χρημα μου δινεις συντροφια σεξ ας το πουμε ειναι δικαιη
Το χρήμα ομορφαίνει όπως και να το κάνεις

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.916
Πόντοι
216
Ρε φιλε, εκτος κι αν τρολαρεις, μας εχεις πριξει τα ουμπαλα, αναμασοντας τα ιδια και τα ιδια. Τι εχει το μυαλο σου και δεν μπορεις να καταλαβεις ενα απλο πραγμα. Δεν πα νασαι Αλαιν Ντελον και η γκομενα σαν την θεια μου την Αμερσουδα που τρια βρακια φορει. Μπορει μα μην εισαι ο τυπος της, βρε αδερφε και να μην της αρεσεις. Μπορει αυτη να γουσταρει Μπελμοντο. Τι να κανουμε τωρα? Εσενα ολες οι γκομενες σου αρεσουν δλδ και θα καθοσουν σε οποια σου χαμογελουσε? ΟΚ δεν σε γουσταρει μια γκομενα και τι εγινε? Μαζεψε τα και τραβα παρακατω, δεν σε γουσταρει μια, υπαρχουν αλλες εκατο που θα σε γουσταρουν. Εισαι και ωραιο παιδι (εσυ το λες), αλλα ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωμενη καθε γυναικα που σου γυαλιζει, να σου ανοιγει και τα ποδια της? Αντε μαζεψου και συνελθε και βγες εκει εξω να βρεις καποια που θα της αρεσεις και θα σου αρεσει.

Έχω ήδη προχωρήσει παρακάτω αλλά ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Δεν με πειράζει καθόλου να μην αρέσω σε κάποια και να μου το πει. Το αντιμετωπίζω συχνά και η απάντηση που λαμβάνω μέχρι στιγμής είναι 9/10 ξεκάθαρες. Ναι ή όχι ρε αδερφέ. Το 1/10 θέλει 2-3 ραντεβού όπου πχ μπορεί η άλλη να θέλει σχέση, μου έχει τύχει να φεύγει η άλλη εξωτερικό κ.α.

Το να της αρέσω, να μου το λέει ευθέως, να μου προτείνει να βγούμε, να θέλει να κεράσει, να κλείνει ραντεβού μετά και να το ακυρώνει 4 φορές αλλά να θέλει και να κρατάμε και τυπικές σχέσεις.... Ε! 'Αη στο διάολο. Τρέλαααααα!!!!

Καθυστέρηση και συμπεριφορά που χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Γενικα οι ελληνιδες περα απο τις πιο κομπλεξικες και σνομπ γκομενες πολλες ειναι γεματες ψυχολογικα προβλήματα.
Γενικα οταν αναλωνεσαι με ελληνιδες ειναι σαν να χαλας τον χρόνο σου αδικα ας πούμε.
Βασικα οι ελληνιδες θελουν ιδιαιτερο τροπο προσεγγισης καμια σχεση με το οπως ξερουμε η μαθαμε ,εδω το πεδιο εχει γινει σκληρο για δυνατους λυτες η φαση που ο γαμιστεροτερος θα πηδησει και αυτος που ανηκει στο μεσο ορο θα μεινει με το πουλι στο χέρι
Αυτο δεν εχει να κανει οτι ειναι θεογκομενες η τιποτα το ιδιαίτερο αλλα οτι εχουν πολυ μεγάλη μουνιακη αξια στο πεδίο.
Τωρα πως ανέβηκε αυτη η αξια ειναι αλλο κεφαλαιο και σ αυτο βοηθησαν πολυ οι ντοπιοι άντρες και οι συνθήκες που διαμορφωθηκαν ετσι οπως τις ηθελαν καποιοι.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Αν ο 50ρης σοβαρος μετρημενος καθεται και σαχλαμαριζει με τα 25χρονα τοτε αυτος χανει στάτους
Ο 50ρης της λεει ακολουθεις τους δικους μου κυκλους και αν σ σ'αρέσει.
Το κυρος του εκει θα φανει οχι σε σαχλαμοπαρεες που ακομα δεν ξερουν ουτε να μιλήσουν καλα καλα

Παίκτη, μια νορμάλ γκόμενα 25 ετών δε θα δεχτεί να αποκοπεί από τον κύκλο της.
25χρονες που θα θυσιάσουν παρέες, φίλες και γενικά μια νορμάλ νεανική κοινωνικότητα για να συναναστρέφονται με 50ρηδες ή πάνε με σχέδιο για τα φράγκα ή έχουν ψυχολογικά.
Γενικά στα 50 πρέπει κάποιος να είναι τύπος με απωθημένα για να ασχολείται με 25χρονες για σχέση. Αν θες σεξ με πιτσιρίκα πληρώνεις, αν είσαι και σε δουλειά που βοηθάει κάνεις και καμιά αρπαχτή αν κάτσει and that's it.
Να κάνει κάποιος σε αυτή την ηλικία τον γαμπρό σε πιπίνια σαν τον Κωνσταντάρα σε μια ταινία (που δε θυμάμαι πώς τη λένε τώρα) είναι αστείο.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Παίκτη, μια νορμάλ γκόμενα 25 ετών δε θα δεχτεί να αποκοπεί από τον κύκλο της.
25χρονες που θα θυσιάσουν παρέες, φίλες και γενικά μια νορμάλ νεανική κοινωνικότητα για να συναναστρέφονται με 50ρηδες ή πάνε με σχέδιο για τα φράγκα ή έχουν ψυχολογικά.
Γενικά στα 50 πρέπει κάποιος να είναι τύπος με απωθημένα για να ασχολείται με 25χρονες για σχέση. Αν θες σεξ με πιτσιρίκα πληρώνεις, αν είσαι και σε δουλειά που βοηθάει κάνεις και καμιά αρπαχτή αν κάτσει and that's it.
Να κάνει κάποιος σε αυτή την ηλικία τον γαμπρό σε πιπίνια σαν τον Κωνσταντάρα σε μια ταινία (που δε θυμάμαι πώς τη λένε τώρα) είναι αστείο.
Καλό είναι να μη βάζουμε ταμπέλες στα νούμερα.Οτι έρθει καλοδεχούμενο.Και αν κάτσει και κάποια πιτσιρικα για σχέση οκ,αν κάτσει και 30ρα 40ρα πάλι οκ...Στα 50 δεν έχεις την πολυτέλεια να διαλέξεις και ότι έρθει κανείς στον Σταυρό σου και λες αμάν Παναγία μου κωλοφαρδια.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Γενικα οι ελληνιδες περα απο τις πιο κομπλεξικες και σνομπ γκομενες πολλες ειναι γεματες ψυχολογικα προβλήματα.
Γενικα οταν αναλωνεσαι με ελληνιδες ειναι σαν να χαλας τον χρόνο σου αδικα ας πούμε.
Βασικα οι ελληνιδες θελουν ιδιαιτερο τροπο προσεγγισης καμια σχεση με το οπως ξερουμε η μαθαμε ,εδω το πεδιο εχει γινει σκληρο για δυνατους λυτες η φαση που ο γαμιστεροτερος θα πηδησει και αυτος που ανηκει στο μεσο ορο θα μεινει με το πουλι στο χέρι
Αυτο δεν εχει να κανει οτι ειναι θεογκομενες η τιποτα το ιδιαίτερο αλλα οτι εχουν πολυ μεγάλη μουνιακη αξια στο πεδίο.
Τωρα πως ανέβηκε αυτη η αξια ειναι αλλο κεφαλαιο και σ αυτο βοηθησαν πολυ οι ντοπιοι άντρες και οι συνθήκες που διαμορφωθηκαν ετσι οπως τις ηθελαν καποιοι.
Έχουν περισσότερες επιλογές και μπροστά στα πόδια τους με το πάτημα ενός κουμπιού και έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχαλια και αυτες

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
Είχα δίλημμα εαν έπρεπε να το αφήσω στο νήμα της αεκ,ή εδώ.
Τεσπα.

:confused::think::idiot:

Μπαίνατε τύποι? :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Είχα δίλημμα εαν έπρεπε να το αφήσω στο νήμα της αεκ,ή εδώ.
Τεσπα.

:confused::think::idiot:

Μπαίνατε τύποι? :tooth:
σα ξυνισμενη μουσταλευρια ειναι τα μουτρα της

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Γιατί να παίξει κάποιος με 24χρονη αν είσαι 40+; Ποιος ο λόγος; Χάθηκαν οι πλησιέστερες στην ηλικία; Αν θέλει νέο κορμί ας πληρώσει ενα εσκορτάκι...
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες! Απλά βλέπεις πολλούς μεσήλικες να πιστεύουν σε αυτό το μοτίβο, και να κοροιδεύουν τους ίδιους τους τους εαυτούς.
Δε πα να σαι ο Κλούνει, η πιτσιρίκα λογικό και υγιές είναι να προτιμήσει τον πιτσιρικά! Αυτό προστάζει η ίδια η φύση άλλωστε.
Κι αν τύχει στη χάση και στη φέξη καμμιά περιπετειούλα, οι λόγοι θα ναι συγκεκριμένοι, και οφείλονται σε daddy issues όπως προείπε κι άλλος μύστης εδώ μέσα. Δεν θα είναι κάτι πολύ υγιές ούτε και ουσιώδες.
Στην τελική όταν μιλάς με κάποια που θα μπορούσε να είναι κόρη σου (για να μη λέμε μαλακίες), θέλοντας και μη θα το δεις αλλιώς. Είναι ένα παιδί την τελική, και ως μεγαλύτεροι (ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να με κοροιδέψετε γι αυτό) θεωρώ πως έχουμε κάποιο χρέος να σεβόμαστε κάποια πράγματα.
Δεν είναι η πούτσα μας ο κόσμος όλος. Τα λέω γιατί έχω δει αρκετά ξεφτιλίκια από πανίβλακες σε κρίση μέσης ηλικίας που πραγματικά εξευτελίζουν το φύλο μας. Να σεβόμαστε και τους ίδιους μας τους εαυτούς λίγο.
Την έχω ζήσει 2 φορές τη φάση, και οκ, καταλάβαινα πως η άλλη έβλεπε τον μπαμπά της σε εμένα. Πιστέψτε με, δεν είναι ωραίο ούτε υγιές.
Κανέναν λόγο δεν έχει η 25χρονη να τραβιέται με 45άρηδες, και όσοι λιγουρεύονται τέτοιες φάσεις, πλανώνται οικτρά.
Ταπεινή μου γνώμη πάντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom