Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.273
Πόντοι
3.346
Θα σκατε εσείς στην Ελλάδα 4 και 5 χιλιάρικα για σοβιετικη όταν στα μέρη της οι ρωσοι της έχουν τσάμπα?

πλέον ούτε οι Ρώσοι δεν τις έχουν τζάμπα, πληρώνουν και μάλιστα αδρά

και όλη μέρα μπεκροπινει και να μη της δίνει σημασία.

δεν πίνουν οι νέοι τώρα στην Ρωσία και την Ουκρανία όπως έπιναν οι παλιοί σοβιετικοί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.273
Πόντοι
3.346
Για παράδειγμα αν καταφέρεις και έρθει Ελλάδα σοβιετικη πληρώνεις φαγητά και κατάλυμα τίποτα άλλο,αν θες δώρο λουλούδια αντε και κάνα μπιζού.

χωρίς να πληρώσεις αεροπορικά και βίζα δεν έρχεται καμία

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.268
Πάντα υπήρχαν αυτοί που χάλαγαν την πιάτσα (οι Πυρφοροι). Αλλά οταν πρωτοπήγα να ζήσω σε αυτά τα μέρη το πρώτο πράγμα που μας δίδασκαν οι βετεράνοι εκει ήταν το εξής: ' μην τυχόν κ δώσετε λεφτά σε γυναίκες κ χαλάσετε την πιάτσα γιατί αν το μάθουμε θα πέσει πολύ άγριο ξυλο' και το εννοούσαν. Βέβαια αυτό καλό μας έκανε γιατί βγήκαμε πιο ευέλικτοι κ δυνατοί απέναντι στο γυναικείο φύλο. Ψηθήκαμε δηλαδη. - Πάμε στο σήμερα, αυτοί που βρίζουν όπως λες είναι αυτοί που ταυτίζονται εμφανισιακά, κοινωνικά, ηλικιακά, τοπογραφικά με τον τύπο κ βλέποντας ομοιότητες στον καθρέπτη τους με αυτόν- σου λέει αν το κάνει αυτός μπορώ κ γω. Κι έτσι γίνεται το πρότυπο τους- ασχετα αν το άτομο αυτό τραβάει σιωπηλά τον δικό του ψυχοσωματικό Γολγοθά για πολλούς κ διάφορους λόγους.
Συμφωνώ πάντα ένας βετεράνος που ασχολείται σε οποιοδήποτε τομέα πεδίο κλπ κοίτα να γίνει πιο ευέλικτος και πιο κερδισμένος από τις εν λόγω περιστάσεις.
Πάντα πληρώνει περισσότερα ποσα αυτός που δεν μπορεί δεν ξέρει δεν έχει γνώσεις δεν έχει κομφόρ...
Ο καουμπόι μοστράρει εδώ μέσα ότι ρίχνει γκόμενες ανατολικές αλλά πάνω στη αφέλεια του η στο ψωνιο που τον διακατέχει λέει και τα ποσά που δαπανά για να τις εχει

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.268
πλέον ούτε οι Ρώσοι δεν τις έχουν τζάμπα, πληρώνουν και μάλιστα αδρά

δεν πίνουν οι νέοι τώρα στην Ρωσία και την Ουκρανία όπως έπιναν οι παλιοί σοβιετικοί
Ρε τυπε θα μας τρελάνεις?έχεις δει πολλούς Ρώσους να δίνουν 5000 για να πηδησουν μια ρωσιδα?στη Ρωσία οποία πέτρα και να σηκώσεις ρωσιδα θα βρεις από κάτω,υπάρχει πληθώρα κοριτσιών εκεί που έστω και κάποιες να σου ζητήσουν μπάτζετ πας στην επόμενη.
Μπάτζετ θα σου ζητήσει αυτή που έχει ανάγκη και κοιτάει να πιαστεί από σένα,εγώ μιλούσα με μια από Μόσχα και στα γενέθλια της επειδή ήμουν μακριά είπα να της στείλω λεφτά να αγοράσει ένα δώρο όχι για όφελος δικό μου αλλά γιατί τη πήγαινα τη κοπέλα από την επικοινωνία 30 ευρώ έστειλα και δεν τα δέχτηκε,μου είπε από κοντά θα μου το δώσεις το δώρο δεν δέχομαι λεφτά

Δεν πίνουν?εγώ με τη τωρινή ουκρανη που έχω όταν μαζεύονται όλοι στο τραπέζι πίνω 2 ποτήρια ουίσκι και μου λένε δεν πίνεις και φεύγουν οι μπουκάλες πιο γρήγορα και από το νερό και είναι ηλικίας 30-35

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.268
γενικά οι ρωσίδες εν έτη 2025 είναι ακριβό σπορ, δεν είναι όπως παλιά.
Ακριβό σπορ τις εχει κάνει ο καουμπόι,καμία και από καμιά φυλή δεν είναι ακριβή αν δεν θέλουμε εμείς να είναι.
Το χρήμα πάντα είναι παράγοντας αδυναμίας,δίνουμε χρήμα για να το έχουμε γιατί δεν μπορούμε να το κατασκευασουμε,δεν έχουμε χρόνο να δαπανήσουν για αυτό,δεν έχουμε υλικά γνώσεις ενέργεια κλπ
Με λίγα λόγια με το χρήμα αντίρροπεις στην αδυναμία η στην ανικανότητα να το έχεις
Και εντάξει στα υλικά αγαθά αλλά και στις γκομενες είναι ιεροσυλια

• Like
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Ρε τυπε θα μας τρελάνεις?έχεις δει πολλούς Ρώσους να δίνουν 5000 για να πηδησουν μια ρωσιδα?στη Ρωσία οποία πέτρα και να σηκώσεις ρωσιδα θα βρεις από κάτω,υπάρχει πληθώρα κοριτσιών εκεί που έστω και κάποιες να σου ζητήσουν μπάτζετ πας στην επόμενη.
Μπάτζετ θα σου ζητήσει αυτή που έχει ανάγκη και κοιτάει να πιαστεί από σένα,εγώ μιλούσα με μια από Μόσχα και στα γενέθλια της επειδή ήμουν μακριά είπα να της στείλω λεφτά να αγοράσει ένα δώρο όχι για όφελος δικό μου αλλά γιατί τη πήγαινα τη κοπέλα από την επικοινωνία 30 ευρώ έστειλα και δεν τα δέχτηκε,μου είπε από κοντά θα μου το δώσεις το δώρο δεν δέχομαι λεφτά
Καλά έκανε και δε δέχτηκε η κοπέλα τέτοιο υπέρογκο ποσό.
Αν ήταν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που να μπλέκει...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.268
Καλά έκανε και δε δέχτηκε η κοπέλα τέτοιο υπέρογκο ποσό.
Αν ήταν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που να μπλέκει...
Τι να κάνω ρε προμοτορα δεν χαλάω 200 ευρώ σε κολγκιρλ για να τα ψευτοπηδησω 5 λεπτά και μετά για τα υπόλοιπα 55 να μιλάμε για τον νταβα που την χει βγάλει στο κλαρι και πόσο άδικη είναι η ζωή

• Like
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Τι να κάνω ρε προμοτορα δεν χαλάω 200 ευρώ σε κολγκιρλ για να τα ψευτοπηδησω 5 λεπτά και μετά για τα υπόλοιπα 55 να μιλάμε για τον νταβα που την χει βγάλει στο κλαρι και πόσο άδικη είναι η ζωή
Σοφά πράττεις, εξ ου και είσαι φραγκάτος

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Γούστο σας βέβαια αν θέλετε να χαλάτε 4 5 χιλιάρικα εγώ όμως όσες σοβιετικες είχα χάλαγα πολύ λιγότερα,αν σας πω ότι πολλές φορές η σοβιετικη με κερνουσε δεν θα το πιστεψετε

:2funny: :kneel: :rockon:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
Ασχολούμαι με το σοβιετικο πεδίο πάνω από 4 χρόνια,εχω κάνει σχέση με 2 ουκρανες και είχα νταραβερια με πολλές Λευκορωσιδες και Ρωσίδες.
Αυτά που λέει ο καουμπόη είναι σενάρια πως ένας γιώτας για να αντιρροπησει χρειάζεται χρήμα για να έχει μια σοβειτικη.
Θα σκατε εσείς στην Ελλάδα 4 και 5 χιλιάρικα για σοβιετικη όταν στα μέρη της οι ρωσοι της έχουν τσάμπα?ξέρεις τι είναι να βλέπεις κοπέλα 22 χρόνων με έναν 30αρη Ρώσο χοντρό με ένα κεφάλι σαν πιάτο και να τη γράφει στα αρχιδια του μιας και όλη μέρα μπεκροπινει και να μη της δίνει σημασία.
Πολλοί θα πουν γι αυτο φεύγουν οι κοπέλες αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα αν είσαι άντρας ποιοτικός δεν χρειάζεσαι όλο αυτό μπάτζετ
Για παράδειγμα αν καταφέρεις και έρθει Ελλάδα σοβιετικη πληρώνεις φαγητά και κατάλυμα τίποτα άλλο,αν θες δώρο λουλούδια αντε και κάνα μπιζού.
Γούστο σας βέβαια αν θέλετε να χαλάτε 4 5 χιλιάρικα εγώ όμως όσες σοβιετικες είχα χάλαγα πολύ λιγότερα,αν σας πω ότι πολλές φορές η σοβιετικη με κερνουσε δεν θα το πιστεψετε

Όταν σε κερνούσε της επέτρεπες να κάνει και τσιμπούκι?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.549
Πόντοι
3.936
Δε πιστεύω πως πόσταρε ο άρχοντας κοινόβια χέστρα και κουζίνα.
Κι όμως ποσταρε.. κι όλο το δωμάτιο του ένα γραφείακι ικεα και ένα ράντσο για ύπνο τίποτε άλλο- απλά λιτά κ απέριττα. Ούτε φοιτητής σε εστια τετοια λιτοτης. Και με θέα απ' το τζάμι ένα μοναχικο σπιτάκι πιο πάνω απ' τα αγροκτήματα Αρόζα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Ξέρω βοσκό από την ορεινή Ηλεία τώρα είναι 30 ετών παντρεμενος με παιδί
Αυτός μέσω διαδικτύου βρήκε κοπέλα από την Πάτρα την άφησε εγγυο και παντρεύτηκαν και ζούνε στο χωριό
Πριν είχε άλλες 2 τις οποίες τις γνώρισε σε πανηγύρια αλλά δεν προχώρησε.
Πως αυτός βρήκε?το χωριό να έχει 80 κατοίκους ζήτημα και όλοι γέροι και η πατρινια ίδια ηλικία μ αυτόν 30 τωρα και εμφανισιακά 7.5αρα
Πολλές αστες ψάχνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αφού έχουν χορτάσει φράγκα και κοινωνική ζωή τολμούν κάτι διαφορετικό.
Για αυτό πάνε και στα άκρα.

• Like

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Έχω πάει κ μόνος διακοπές,όπως κ για καφέδες στην Ερμού...

Κλάιν Μάιν..
Δεν έχουμε ανάγκη καμία,όλα μες το μυαλό ειναι
Αντιθέτως ,γυναίκα μόνη δεν θα πάει ΟΥΤΕ για καφέ.
Όσες είναι μόνες απλώς ήρθαν νωρίτερα στο ραντεβού.
Δεν μπορεί μια γυναίκα να κάνει τίποτα μόνη παρά μόνο αν βρεθεί σε ακραίες μη κανονικές συνθήκες,χωρίς άνδρα δίπλα της για οποιονδήποτε λόγο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.663
Πόντοι
456
Πολλές αστες ψάχνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αφού έχουν χορτάσει φράγκα και κοινωνική ζωή τολμούν κάτι διαφορετικό.
Για αυτό πάνε και στα άκρα.

Ναι, γεμισαν τα βουνα απο αστες που νοσταλγησαν τον παραδοσιακο τροπο ζωης. Που τις ειδες ρε τυπε; Ζητημα να ειναι μια ανα νομο της χωρας κα ο περισσοτερες το κανουν για να ανεβαζουν στορις που ταιζουν τις κοτες για να παιρνουν λαικς-φολλουερς, κλπ και να βγαζουν φραγκα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.549
Πόντοι
3.936
γενικά οι ρωσίδες εν έτη 2025 είναι ακριβό σπορ, δεν είναι όπως παλιά.
Έχουν απαιτήσεις μεγάλες γιατι μαζεύτηκαν πολλοί τριγύρω που τις διεκδικούν - είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζητησης- υπάρχει όμως ένα τρωτο σημείο σε αυτές, αν τις οργώνεις- καλά κ τις κάνεις να δουν αγγελάκια πάνω στο σεξ -τα λεφτά θα κοιτάξουν να τα πάρουν από άλλους κ σε εσένα θα έρχονται να τους τον ρίχνεις όταν θα έχουν κ@βλες.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Ίσως δεν είναι πολλές αλλά κάθε μία περίπτωση μετράει για πολλές...εύκολο είναι να φύγει κάποια από την στρωμένη κοινωνική και επαγγελματική ζωή και να πάρει τα βουνά;
Υπήρχε μια σειρά στην ΕΡΤ που λεγόταν "Αυτοί που πήραν τα βουνά" με ιστορίες αστών που έφυγαν από τις πόλεις για πιο μικρές κοινωνίες μέσα στην φύση.
Ναι, γεμισαν τα βουνα απο αστες που νοσταλγησαν τον παραδοσιακο τροπο ζωης. Που τις ειδες ρε τυπε; Ζητημα να ειναι μια ανα νομο της χωρας κα ο περισσοτερες το κανουν για να ανεβαζουν στορις που ταιζουν τις κοτες για να παιρνουν λαικς-φολλουερς, κλπ και να βγαζουν φραγκα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
πολλες=1/2000 μαλλον εννοει ο φιλος αργυροτοξος :tooth:

ποια θα βαρεθει ρε σεις τα φραγκα και την κοινωνικη ζωη οι γυναικες ειναι το πιο ματαιοδοξο πλασμα πανω στον πλανητη σιγα μην παει να κλειστει στα χωρια με τις γριες :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.274
Πόντοι
12.756
πολλες=1/2000 μαλλον εννοει ο φιλος αργυροτοξος :tooth:

ποια θα βαρεθει ρε σεις τα φραγκα και την κοινωνικη ζωη οι γυναικες ειναι το πιο ματαιοδοξο πλασμα πανω στον πλανητη σιγα μην παει να κλειστει στα χωρια με τις γριες :undecided:
ποιο ειναι το θεμα μας;βαλε με λιγο στο κλιμα:coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
ποιο ειναι το θεμα μας;βαλε με λιγο στο κλιμα:coffee:
λιγο απο ολα και πολυ οτι ναναι κλασσικα

περιμενουμε να τοποθετηθει ο ζανκλοντ ομως να παρει λιγο τα πανω του το νημα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom