Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Λοιπόν μύστες θα γράψω την πρόσφατη κ τελευταία μου εμπειρία με ελλεηνίδα. Μετά από χρόνια συνάντησα τυχαία μία κοπέλα που την ήξερα από παλιά. Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια,είχαμε βρεθεί 7.8 φορές όλ αυτά τα χρόνια τυχαία. Τώρα μου λέει πάρε τηλ να βρεθούμε. Πριν 15 χρόνια στα 28 της, ήταν γυναικάρα. Τώρα πλέον με πολλά προβλήματα υγείας και παραπανίσια κιλά δεν έχει καμία σχέση με το όμμορφο κ δροσερό κορίτσι που χα γνωρίσει. Βρεθήκαμε 5 φορές, την τελευταία ανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω. Να μη τα πολυλογώ, είπε πως έχει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα κ ενώ της αρέσω δε πρόκειται να γαμηθούμε. Μου λέει - δε θα φας το μουνί μου, δε γίνεται. Ξενέρωσα φουλ εγώ. Μετά λίγες μέρες κ ενώ υπήρχε χαλαρό τσατ μου πε να βγούμε. Ετοιμάζομαι κ λίγο πριν πάω να την πάρω, μου λέει.- έλα σπίτι, βαριέμαι να βγούμε. Παίρνω ένα κρασί ανεβαίνω πάνω. Αρχίζουν χαδάκια αγκαλιές κλπ η γκόμενα άρχισε να ανάβει με τα προβλήματά της όμως. Εν τέλει γίνεται η πράξη, τελειώνουμε. Μετά λίγο αγκαλιές, κάνω να φύγω θυμώνει λέει - πού πας από τώρα? Ήρθες γάμησες , ξεπέτα είμαι? Τα χασα. Θύμωσε κ άλλο κ μου λέει σήκω φύγε, δε θέλω. Ότι ναναι λέω. Που πας να μπλέξεις άνθρωπέ μου λέω ....
Κάτι τέτοια σε κάνουν να κουνάς το κεφάλι σου με το μυαλό τους οι σύγχρονες "κυρίες".
20-30 ετών που πιάνει η φουρνιά τους τρώνε τις πούτσες τρεις-τρεις, ζητάνε λαγούς με πετραχείλια, χρήματα, διακοπές (πληρωμένες φυσικά από τον ΝΥΝ μαλάκα), κεράσματα, δώρα κτλ.
Το κορυφαίο/ κι επικίνδυνο (για τους χρήστες instagram κυρίως), είναι εκείνες οι ντίβες που έχουν ξεχωριστό highlight με φωτογραφίες ανέμελες και "μοντελέ" (παραλίες, κότερα, ηλιοβασιλέματα, φαγητά, "χαλαρά" ποτά/ πιθανόν να μην φαίνεται φίλος ή φίλη), ή αναρτήσεις, από διάφορα μέρη ... εκεί ξέρεις ότι κάποιος ταλαίπωρος τα έβγαλε από την τσέπη του, τα ακούμπησε για να τον βρέξει, και που μάλλον τώρα θα είναι σε κάνα σιδεράδικο να χτυπιέται στα βάρη.
Meanwhile, μόλι φτάσουν 30+ θυμούνται ότι στερούνται προνόμοια που έχουν οι γυναίνες-μάνες, που κοιτάνε τα παιδιά τους και τον άντρα τους, και ψάχνουν απεγνωσμένα τον άνδρα που θα δει τα κρυφα της χαρισματα, και θα παραβλέψει (ή θα του κρύψει) του παρελθόν της, διότι πλέον μόνο μπροστά κοιτάμε.

Κι όπως είπε ένας μέντορας: <<ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ .... ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ>>

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.954
Πόντοι
6.256
Λοιπόν μύστες θα γράψω την πρόσφατη κ τελευταία μου εμπειρία με ελλεηνίδα. Μετά από χρόνια συνάντησα τυχαία μία κοπέλα που την ήξερα από παλιά. Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια,είχαμε βρεθεί 7.8 φορές όλ αυτά τα χρόνια τυχαία. Τώρα μου λέει πάρε τηλ να βρεθούμε. Πριν 15 χρόνια στα 28 της, ήταν γυναικάρα. Τώρα πλέον με πολλά προβλήματα υγείας και παραπανίσια κιλά δεν έχει καμία σχέση με το όμμορφο κ δροσερό κορίτσι που χα γνωρίσει. Βρεθήκαμε 5 φορές, την τελευταία ανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω. Να μη τα πολυλογώ, είπε πως έχει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα κ ενώ της αρέσω δε πρόκειται να γαμηθούμε. Μου λέει - δε θα φας το μουνί μου, δε γίνεται. Ξενέρωσα φουλ εγώ. Μετά λίγες μέρες κ ενώ υπήρχε χαλαρό τσατ μου πε να βγούμε. Ετοιμάζομαι κ λίγο πριν πάω να την πάρω, μου λέει.- έλα σπίτι, βαριέμαι να βγούμε. Παίρνω ένα κρασί ανεβαίνω πάνω. Αρχίζουν χαδάκια αγκαλιές κλπ η γκόμενα άρχισε να ανάβει με τα προβλήματά της όμως. Εν τέλει γίνεται η πράξη, τελειώνουμε. Μετά λίγο αγκαλιές, κάνω να φύγω θυμώνει λέει - πού πας από τώρα? Ήρθες γάμησες , ξεπέτα είμαι? Τα χασα. Θύμωσε κ άλλο κ μου λέει σήκω φύγε, δε θέλω. Ότι ναναι λέω. Που πας να μπλέξεις άνθρωπέ μου λέω ....
δεν ηταν γυναικολογικο το προβλημα τελικα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
δεν ηταν γυναικολογικο το προβλημα τελικα
Το πρόβλημα είναι γυναικολογικό. Σε 4 μέρες μπαίνει χειρουργείο για αφαίρεση γυναικολογικών. Μου πε επίσης πως 3 χρόνια δεν είχε κάνει τπτ, αφού ξεκίνησαν αιμοραγίες κλπ. Αλλά ότι έχει κ πρόβλημα στον εγκέφαλο είναι σιγουράκι!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Κάτι τέτοια σε κάνουν να κουνάς το κεφάλι σου με το μυαλό τους οι σύγχρονες "κυρίες".
20-30 ετών που πιάνει η φουρνιά τους τρώνε τις πούτσες τρεις-τρεις, ζητάνε λαγούς με πετραχείλια, χρήματα, διακοπές (πληρωμένες φυσικά από τον ΝΥΝ μαλάκα), κεράσματα, δώρα κτλ.
Το κορυφαίο/ κι επικίνδυνο (για τους χρήστες instagram κυρίως), είναι εκείνες οι ντίβες που έχουν ξεχωριστό highlight με φωτογραφίες ανέμελες και "μοντελέ" (παραλίες, κότερα, ηλιοβασιλέματα, φαγητά, "χαλαρά" ποτά/ πιθανόν να μην φαίνεται φίλος ή φίλη), ή αναρτήσεις, από διάφορα μέρη ... εκεί ξέρεις ότι κάποιος ταλαίπωρος τα έβγαλε από την τσέπη του, τα ακούμπησε για να τον βρέξει, και που μάλλον τώρα θα είναι σε κάνα σιδεράδικο να χτυπιέται στα βάρη.
Meanwhile, μόλι φτάσουν 30+ θυμούνται ότι στερούνται προνόμοια που έχουν οι γυναίνες-μάνες, που κοιτάνε τα παιδιά τους και τον άντρα τους, και ψάχνουν απεγνωσμένα τον άνδρα που θα δει τα κρυφα της χαρισματα, και θα παραβλέψει (ή θα του κρύψει) του παρελθόν της, διότι πλέον μόνο μπροστά κοιτάμε.

Κι όπως είπε ένας μέντορας: <<ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ .... ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ>>
Η συγκεκριμένη όταν τη γνώρισα, ήταν μουνάρα. Αρραβωνιάστηκε κ χώρισε 3 φορές. Σήμερα είναι παρατξμένη, συν 30 κιλά με προβλήματα υγείας, ανοιχτόμυαλη αλλά κάπου το χει χάσει. Ιδίως εκεί που μου λεγε για ξεπέτες κ μετά θύμωσε κ μέδιωξε ενώ έλεγε πως ξέρει ότι δε πρόκειται να κάνουμε σχέση. Στο δε προηγούμενο ραντεβού εκεί που μου λεγε για τα προβλήματα κ πως δε πρόκειται να γαμηθούμε, όταν την πήγα σπίτι , άρχισε να με φιλάει μες στ αμάξι. Τη λέω - τι κάνεις? Λέει - τόση ώρα περιμένω να το κάνεις εσύ! Της λέω - πας καλά? Μου πες πως δε πρόκειται να γαμηθούμε κ περιμένεις φιλί? Ε, μου λέει , όποιος θέλει κάνει! Ρε, της λέω τί μαλακίες λες!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.954
Πόντοι
6.256
Το πρόβλημα είναι γυναικολογικό. Σε 4 μέρες μπαίνει χειρουργείο για αφαίρεση γυναικολογικών. Μου πε επίσης πως 3 χρόνια δεν είχε κάνει τπτ, αφού ξεκίνησαν αιμοραγίες κλπ. Αλλά ότι έχει κ πρόβλημα στον εγκέφαλο είναι σιγουράκι!
μηπως τοτε ειχε τα αγχη της και τις μαυρες της γιαυτο ηταν ψιλο-αλλοπροσαλλη :undecided:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
μηπως τοτε ειχε τα αγχη της και τις μαυρες της γιαυτο ηταν ψιλο-αλλοπροσαλλη :undecided:
Τι να σου πω ρε φίλε. Πράγματι έχει να κάνει σοβαρό γυναικολογικό χειρουργείο, είναι με φαρμακευτική αγωγή για να τη σταματήσει η περίοδος κ γι αυτό δεν υγραινόταν εύκολα. Σκέψου πως έβαζε λάδι στο μουνί λόγω ξηρότητας κ φοβόταν να προχωρήσει στην πράξη λόγω ενδεχόμενης αιμοραγίας κ πόνου. Στο τέλος μου πε πως πόνεσε αλλά λίγο κ πως δε περίμενε να το ολοκληρώναμε. Αλλά η συμπεριφορά της μετά ήταν πραγματικά αλλοπρόσαλλη όπως είπες κ συ

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.665
Πόντοι
456
Η συγκεκριμένη όταν τη γνώρισα, ήταν μουνάρα. Αρραβωνιάστηκε κ χώρισε 3 φορές.

Αυτο ειναι τεραστιο red flag

Βεβαια μπορουσες να παιξεις και λιγο πισω πορτα αλλα που να μπλεκεις τωρα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Πάντως πέφτει τρελό πυρφοριλίκι ειδικά μετά τα 30,οι περισσότεροι βλέπουν τις γκομενες σαν σανίδα σωτηρίας τους.Κάπως μπορώ να το δικαιολογήσω,γιατί στην Ελλάδα ο μέσος άντρας ακομα κι εμφανισιμος,φτύνει αίμα να του κάτσει γκόμενα αν δεν έχει καπαρώσει κάποια απο μικρότερη ηλικία.Γι'αυτό και παρακαλάνε όλοι για σχέση και τους κάνουν οτι θέλουν

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Αυτο ειναι τεραστιο red flag

Βεβαια μπορουσες να παιξεις και λιγο πισω πορτα αλλα που να μπλεκεις τωρα
Πριν με διώξει και αφού είχαμε τελειώσει μου πε σε κάποια φάση - κώλο δε δίνω. Βέβαια, μετά από όλα τα παραπάνω, τι να πιστέψεις κ τι να πάρεις σοβαρά .....

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
46
Πόντοι
0
Π
Πριν με διώξει και αφού είχαμε τελειώσει μου πε σε κάποια φάση - κώλο δε δίνω. Βέβαια, μετά από όλα τα παραπάνω, τι να πιστέψεις κ τι να πάρεις σοβαρά .....
Πόσο ευάλωτη είναι η καημένη. Όταν κάνει τα χειρουργεία για ινομυώματα, πείσε την να πηγαίνει γυμναστήριο και να μην τρώει σκουπιδοτροφές-ειδικά γλυκά. Κλασσική ελληνίδα 35+ που το μόνο που θέλει είναι έναν ανιδιοτελή ΑΝΔΡΑ μέντορα έστω και μικρό σταθερό μισθό από εργασία και όχι προσόδους. Παντρέψου την, φαίνεται καλόψυχη.

• Χαχα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Μην μπλέξεις ξανά με ασουλουπωτες γυναίκες γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχουν φθορές όχι μόνο σωματικά αλλά και ΨΥΧΙΚΑ.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Π

Πόσο ευάλωτη είναι η καημένη. Όταν κάνει τα χειρουργεία για ινομυώματα, πείσε την να πηγαίνει γυμναστήριο και να μην τρώει σκουπιδοτροφές-ειδικά γλυκά. Κλασσική ελληνίδα 35+ που το μόνο που θέλει είναι έναν ανιδιοτελή ΑΝΔΡΑ μέντορα έστω και μικρό σταθερό μισθό από εργασία και όχι προσόδους. Παντρέψου την, φαίνεται καλόψυχη.
Δε θα κάνει ινομυώματα. Επίσης , δε παίζει να παντρευτεί, έτσι λέει τουλάχιστον

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Π

Κι εγώ ξέρω ολόιδια περίπτωση που όμως αφέθηκε και έγινε διπλή....μόνο από το πρόσωπο την αναγνώρισα.

• Like

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Πιθανόν, εδώ κ χρόνια, θα χει πάρει μπόλικους
Σκληροί καργιοληδες αυτοί που νιώθουν έλξη με τον μπογο...εκτός αν η κοπέλα προβαίνει σε τίποτα γλειφοκωλαδες για να έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

• Χαχα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Σκληροί καργιοληδες αυτοί που νιώθουν έλξη με τον μπογο...εκτός αν η κοπέλα προβαίνει σε τίποτα γλειφοκωλαδες για να έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Πιστεύω στα πράιμ της γαμιόταν δυνατά χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom