Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Ναι...είναι κατάντια αυτό ...διότι το "υποκατάστατο" σε βοηθάει να κάνεις πράγματα που η μέση ξενερωτη Ελληνίδα δεν μπορεί να τα συλλάβει.....εκτός από αυτό φεύγεις κι έρχεσαι οποτε θέλεις.
Όσο για τις"συνθήκες Καμπότζης"...μια χαρά είμαστε...απλώς για να τις αποφύγεις μην ασχολείσαι με το βρωμοΜεταξο.
τι σε βοηθάει να κάνεις πράγματα που δεν κάνεις με την γκόμενα σου ρε φίλε? σε 5 λεπτά με προκαθορισμένες κινήσεις και με ουρά απέξω να περιμένει? :2funny::2funny:

Δεν μειώνω το άθλημα σου αλλά να μην έχεις και αυταπάτες...το σεξ που κάνεις με την γκόμενα σου δεν έχει καμία σχέση με το τι εισπράττεις όταν πληρώνεις για να γαμήσεις.

τώρα για τις συνθήκες καπμπότζης έχουμε άλλα σνανταρ προφανώς :confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
τι σε βοηθάει να κάνεις πράγματα που δεν κάνεις με την γκόμενα σου ρε φίλε? σε 5 λεπτά με προκαθορισμένες κινήσεις και με ουρά απέξω να περιμένει? :2funny::2funny:

Δεν μειώνω το άθλημα σου αλλά να μην έχεις και αυταπάτες...το σεξ που κάνεις με την γκόμενα σου δεν έχει καμία σχέση με το τι εισπράττεις όταν πληρώνεις για να γαμήσεις.

Εσύ μάλλον είσαι με διάρκειας στο Grande Bretagne oποτε προφανώς και θα απαξιεις να κυλιστεις στα ίδια σεντόνια με εμάς...:headbang:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Ναι...είναι κατάντια αυτό ...διότι το "υποκατάστατο" σε βοηθάει να κάνεις πράγματα που η μέση ξενερωτη Ελληνίδα δεν μπορεί να τα συλλάβει.....εκτός από αυτό φεύγεις κι έρχεσαι οποτε θέλεις.

Και η ξενέρωτη ελλεεινίδα,άμα σε καψουρευτεί,σε κάνει οτι ανωμαλια θες.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21

Εγώ το καλύτερο σεξ το έχω κάνει με κοπέλες του αγοραίου,βέβαια αυτές ήταν στανταρακια μου έδινα και κάνα 10ικο παραπάνω αλλά αυτό που εισέπραξα δεν θα μπορούσα να είσπραξη με εξωτερική γκόμενά
Μόνο και μόνο το διαφορετικο και το κονσεπτ του μπουρδελου με τα ντηλ που κάνεις την αναμονή τι ιεροδουλη θα σκάσει και όλα αυτά μαζί είναι μια έκρηξη αδρεναλίνης
Εγώ παλιά είχα κάνει σχέση με μια Ελληνίδα αλλά πηδαγα στα μπουρδελα και με χώρισε επειδή δεν πηδαγα αυτή όταν το ανακάλυψε,καταστάσεις τρελές όταν το ανακάλυψε.
Έριχνα 3 μανίκια ανά βδομάδα σε μπουρδελο και μ αυτήν έκανα να πάω καθε 3 μήνες ίσως και παραπάνω,στο τελος πριν χωρίσουμε είχα να πάω μαζί της 9 μηνες

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
Και η ξενέρωτη ελλεεινίδα,άμα σε καψουρευτεί,σε κάνει οτι ανωμαλια θες.
Την τσέπη καψουρευεται η ελλεεινιδα εκτός αν χορτάσει φράγκα και κοινωνική άνοδο οπότε αυτό που λες έχει μια πιθανότητα ...αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗΝ.Μονο εκ του ασφαλούς θα κάνει το ο,τιδηποτε εκτός της πεπατημενης ,η κομπλεξαρα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Την τσέπη καψουρευεται η ελλεεινιδα εκτός αν χορτάσει φράγκα και κοινωνική άνοδο οπότε αυτό που λες έχει μια πιθανότητα ...αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗΝ.Μονο εκ του ασφαλούς θα κάνει το ο,τιδηποτε εκτός της πεπατημενης ,η κομπλεξαρα.

Το είπα... 'άμα σε καψουρευτεί'

Φυσικά αυτο πιο πολύ αφορά μικρές ηλικίες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Εσύ μάλλον είσαι με διάρκειας στο Grande Bretagne oποτε προφανώς και θα απαξιεις να κυλιστεις στα ίδια σεντόνια με εμάς...:headbang:
δε χρειάζεται να κλείσεις δωμάτιο στην μ. βρετανία ούτε στον Λυκαβηττό για να έχεις ανθρώπινες συνθήκες...υπάρχουν και κανονικά ξενοδοχεία με σεντόνια που δεν έχουν πάνω ξεραμένα φλόκια :confused:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456

Οι περισσοτερες γκομενες αμα ξεκλειδωσουν, μετα δινονται ολοκληρωτικα στο κρεβατι, εκτος ισως απο καποιες πολυ θεουσες. Το θελουν και οι ιδιες, να το περπατησουν καλα το μονοπατι που λεγεται σεξ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Εγώ το καλύτερο σεξ το έχω κάνει με κοπέλες του αγοραίου,βέβαια αυτές ήταν στανταρακια μου έδινα και κάνα 10ικο παραπάνω αλλά αυτό που εισέπραξα δεν θα μπορούσα να είσπραξη με εξωτερική γκόμενά
Μόνο και μόνο το διαφορετικο και το κονσεπτ του μπουρδελου με τα ντηλ που κάνεις την αναμονή τι ιεροδουλη θα σκάσει και όλα αυτά μαζί είναι μια έκρηξη αδρεναλίνης
Εγώ παλιά είχα κάνει σχέση με μια Ελληνίδα αλλά πηδαγα στα μπουρδελα και με χώρισε επειδή δεν πηδαγα αυτή όταν το ανακάλυψε,καταστάσεις τρελές όταν το ανακάλυψε.
Έριχνα 3 μανίκια ανά βδομάδα σε μπουρδελο και μ αυτήν έκανα να πάω καθε 3 μήνες ίσως και παραπάνω,στο τελος πριν χωρίσουμε είχα να πάω μαζί της 9 μηνες
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: μλκ κλαίω

ξέρω ζαν αν ρωτήσεις τους περισσότερους κάνουν αεροπλανικά γαμήσια στα μπουρδέλα τους ερωτεύονται οι πουτάνες δε βλέπουν την ώρα να ξανά πάνε :rockon::rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
δε χρειάζεται να κλείσεις δωμάτιο στην μ. βρετανία ούτε στον Λυκαβηττό για να έχεις ανθρώπινες συνθήκες...υπάρχουν και κανονικά ξενοδοχεία με σεντόνια που δεν έχουν πάνω ξεραμένα φλόκια :confused:
To εσωσες τώρα...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
Οι περισσοτερες γκομενες αμα ξεκλειδωσουν, μετα δινονται ολοκληρωτικα στο κρεβατι, εκτος ισως απο καποιες πολυ θεουσες. Το θελουν και οι ιδιες, να το περπατησουν καλα το μονοπατι που λεγεται σεξ
Δεν διαφωνώ απλώς πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσει η τσέπη του ταλαίπωρου που νομίζει ότι η άλλη τον γουστάρει για τα μούτρα του και την εμφάνιση του εν γένει...να αρχίσουν οι παροχές και μετά γίνεται το "ξεκλείδωμα".

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
Δεν διαφωνώ απλώς πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσει η τσέπη του ταλαίπωρου που νομίζει ότι η άλλη τον γουστάρει για τα μούτρα του και την εμφάνιση του εν γένει...να αρχίσουν οι παροχές και μετά γίνεται το "ξεκλείδωμα".

Αναλογως ποσο εκπεμπει ο αλλος ερωτικα (να ειναι γυμνασμενος, περιποιημενος, ανετος, κλπ)

Πχ με τον Μανθο Φουστανο θα ξεκλειδωθει η αλλη χωρις πολλα-πολλα, με τον Κωσταντινο Κατακουζηνο, θα ψαξει οικονομικο backgroung, κλπ αφου δεν της το υγραινει το βρακακι με την εμφανιση

• Like
Αντιδράσεις: nksp

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
Αναλογως ποσο εκπεμπει ο αλλος ερωτικα (να ειναι γυμνασμενος, περιποιημενος, ανετος, κλπ)

Πχ με τον Μανθο Φουστανο θα ξεκλειδωθει η αλλη χωρις πολλα-πολλα, με τον Κωσταντινο Κατακουζηνο, θα ψαξει οικονομικο backgroung, κλπ αφου δεν της το υγραινει το βρακακι με την εμφανιση
Γυμνασμενος;
Βλέπεις τι μπουχεσες και μαμουχαλοι κυκλοφορούν έξω... και μόνοι αλλά και ζευγαρωμενοι;
Γυμνασμενοι είναι συνήθως σε ηλικίες θρανιων ,το πολύ φοιτητές μέχρι τα 25,άντε βαρειά τριάντα...μετά άστα να πάνε....όσο πιο μαπας και σαπακι είναι ο άνδρας τόσο πιο ωραία γυναίκα έχει δίπλα του συνήθως.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235

Όσο για το κομμάτι της περιποίησης ...εκεί είναι που ρίχνω πολύ γέλιο.
Στραβοχυμενοι και μουσατοι με εμφάνιση καγκουρα κυριαρχούν.
Πιο σουλουπωμενοι είναι κυρίως από πενήντα και άνω...πιο κάτω μοιάζουν με λάθρο.Γαμησε τα....:zombie::vomit:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Σωστά
Ξέρω γκομενα 30 ετών τα έχει μπλέξει με έναν 38ετων μέ λεφτά είναι καπιταλας δικηγορος κλπ και πάει μαζί του για τα λεφτά
Τον έχει βαρεθεί να τον βλέπει,το τι λέει από πίσω του δεν περιγράφεται,αυτά για όσους νομίζουν ότι με τα λεφτά θα έχουν οποία θέλουν και γι αυτές που νομίζουν ότι αν βρουν άντρα με λεφτά έχουν λύσει το πρόβλημα τους
Τα λεφτά δεν κάνουν τίποτα ίσα ίσα που η άλλη μετά θα σε τιμωρήσει και με το παραπάνω,η λεγόμενη συναλλαγή σκας λεφτά στο τέλος η γκόμενά θύτης μετατρέπεται σε θυμα και κοιτάει να σε τιμωρησει να βγει από πανω
Αυτή λέει τρώω τα χρόνια μου με τον μλκ επειδή έχει λεφτά και τον έχω ανάγκη

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: μλκ κλαίω

ξέρω ζαν αν ρωτήσεις τους περισσότερους κάνουν αεροπλανικά γαμήσια στα μπουρδέλα τους ερωτεύονται οι πουτάνες δε βλέπουν την ώρα να ξανά πάνε :rockon::rockon::rockon::rockon:
Μην κλαις Σαούλ,αν σου πω ότι είχα σχέση με ιερόδουλη και έβγαινα μαζί της για κάνα 3μηνο τι έχεις να πεις?
Τη γνώρισα στο χώρο της και τα σπασαμε γιατί δεν ήθελα γαμο και γνωστή ιερόδουλη επαρχιακού μπουρδελου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.360
Πόντοι
3.556

Αυτά ποστάρει και δε ξέρω γιατί τον μπαναρουνε αντί να τον αφήσουν να λέει τις μαλακιες του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε, επειδή εσύ, είσαι αξιοπρεπές μέλος , με σεβασμό και ευπρέπεια .... ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

Καθίκι του κερατά είναι . Σκατό . Σίχαμα. Όπως όλοι όσοι έχω ... στη λίστα.
Μίλησε ο θεματοφύλακας του σεβασμού και της αξιοπρέπειας που ευχοταν καρκίνο στα παιδιά όσων ψήφισαν μητσοτακη

Και της οικογενειακής γαλήνης που έφερνε τη μάνα του σε ξενοδοχείο ημιπαραμονης να του πληρώσει την πορνη

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Μην κλαις Σαούλ,αν σου πω ότι είχα σχέση με ιερόδουλη και έβγαινα μαζί της για κάνα 3μηνο τι έχεις να πεις?
Τη γνώρισα στο χώρο της και τα σπασαμε γιατί δεν ήθελα γαμο και γνωστή ιερόδουλη επαρχιακού μπουρδελου
Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Το ότι ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΜΕ ... ΠΑΡΘΕΝΟ ... το έχεις πάρει χαμπάρι ;
Παρθένο που κοντεύει , αν δεν έχει πατήσει τα ... 40 !!!!!!!!
Εχω ακόμα για τα 40 λάκη…

θα σε ειδοποιήσω όταν τα πατήσω να το έχεις υπόψη σου

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.342
Πόντοι
456
Λοιπόν μύστες θα γράψω την πρόσφατη κ τελευταία μου εμπειρία με ελλεηνίδα. Μετά από χρόνια συνάντησα τυχαία μία κοπέλα που την ήξερα από παλιά. Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια,είχαμε βρεθεί 7.8 φορές όλ αυτά τα χρόνια τυχαία. Τώρα μου λέει πάρε τηλ να βρεθούμε. Πριν 15 χρόνια στα 28 της, ήταν γυναικάρα. Τώρα πλέον με πολλά προβλήματα υγείας και παραπανίσια κιλά δεν έχει καμία σχέση με το όμμορφο κ δροσερό κορίτσι που χα γνωρίσει. Βρεθήκαμε 5 φορές, την τελευταία ανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω. Να μη τα πολυλογώ, είπε πως έχει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα κ ενώ της αρέσω δε πρόκειται να γαμηθούμε. Μου λέει - δε θα φας το μουνί μου, δε γίνεται. Ξενέρωσα φουλ εγώ. Μετά λίγες μέρες κ ενώ υπήρχε χαλαρό τσατ μου πε να βγούμε. Ετοιμάζομαι κ λίγο πριν πάω να την πάρω, μου λέει.- έλα σπίτι, βαριέμαι να βγούμε. Παίρνω ένα κρασί ανεβαίνω πάνω. Αρχίζουν χαδάκια αγκαλιές κλπ η γκόμενα άρχισε να ανάβει με τα προβλήματά της όμως. Εν τέλει γίνεται η πράξη, τελειώνουμε. Μετά λίγο αγκαλιές, κάνω να φύγω θυμώνει λέει - πού πας από τώρα? Ήρθες γάμησες , ξεπέτα είμαι? Τα χασα. Θύμωσε κ άλλο κ μου λέει σήκω φύγε, δε θέλω. Ότι ναναι λέω. Που πας να μπλέξεις άνθρωπέ μου λέω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom