Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Εγώ μία από τις ελάχιστες αλήθειςε που γνωρίζω είναι ότι μέσα από την Ζωή μαθαίνουμε τον Έρωτα και μέσα από τον Έρωτα μαθαίνουμε την Ζωή. Αν αντιληφθείs το ένα (έστω και μία φορά) ίπτασαι δημιουργικά και μέσα στό άλλο. Και αυτή τελικά η πτήση πιθανότατα είναι μία από τις ελάχιστες υγιείς συνταγές γιά νά μάθουμε νά ζούμε μοναχικά, γιατί στό βάθοs τηs ειναι ή καταφρόνεση τού Θανάτου.
Όι πτήσεις με σύντροφο συνήθως δεν έχουν ομαλή προσγείωση στις ημέρες μας. Δεν ζούμε στις ημέρες των γονιών μας. Οι καλύτερες πτήσεις είναι της μοναχικότητας αλλά της υγιούς μοναχικότητας. Αλλιώς όποιος δεν το έχει καλύτερα σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας παρά να γαμήσει τη ζωή του για μια καριόλα.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Βρε χίλια δίκια έχεις εσύ. Αλλά: Όταν είσαι 40+ αδερφέ οι γυναίκες δεν σε κοιτάνε για να γαμηθούν ή για απλό φλερτάκι, έχουν συγκεκριμένες "απαιτήσεις" ή να στο πω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις καθώς είσαι άνθρωπος των businesses που ταξιδεύει, έχουν συγκεκριμένα "requirements", ΥΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Εγώ λοιπόν δεν πληρώ αυτά τα "τυπικά προσόντα - απαιτήσεις". Και όταν λέω τυπικά προσόντα δεν εννοώ την εμφάνιση, εκεί δόξα το Θεό είμαστε καλά. Και δεν είναι θέμα κλάψας είναι θέμα όπως το λένε οι αριστεροί "ταξικής συνείδησης" - βέβαια αντί για τη λέξη "ταξική" ταιριάζει άλλη αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό. Δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω τα τυπικά π

Πάντα έγραφα και επώνυμα αλλά και με ψευδώνυμα ότι στην Ελλάδα δεν έχει σταματήσει ποτέ η εποχή του συνοικεσίου απλά έχει αλλάξει μορφή. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οι εφαρμογές γνωριμιών δουλευουν εξαιρετικά σπάνια.

Ο Άγγλος μπορεί να πήγαινε να ξεροσταλιάζει στα μπαρ να κερνάει λίγο μπλα μπλα κ.λπ - εγώ δεν εννοώ ακριβώς κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο μπορώ να το "οργανώσω" και εγώ σε 3-4 στέκια που ξέρω και σιγά σιγά θα τη μοντάρω τη δουλεια με καμιά έτσι γκόμενα. Δεν ειναι όμως το στυλ μου αυτό και ούτε και πολυαποδίδει. Εδώ δουλευει μόνο το κονέξιο όπως λες.
Αδελφέ, αυτό σου λέω: υπάρχουν πολλές που απλά κοιτάνε να γαμηθούν και τα material reqs είναι πολύ χαμηλά.
Δηλαδή τι MR έχει ο Άγγλος; Στο tinder και άλλα apps ψάχνει και έχει το budget να βγει και να πληρώσει ένα ποτό ή ένα φαγητό (αν το δεχτεί η άλλη κιόλας), δυό ρούχα της προκοπής να μη δείχνει λέτσος και κανένα ταξί για το Airbnb αν φορτώσει. 50-100 ευρώ δηλαδή.
Και οι γκόμενες που του κάθονται προφανώς δεν έχουν καμία απαίτηση σχέσης γιατί ο τύπος δε μένει στην Αθήνα. Τι μπορούν να περιμένουν δηλαδή; Το πολύ - πολύ καμιά πρόσκληση στο UK για να τις πηδήξει και κει.
Αν μου έλεγες ότι δεν έχεις καθόλου εμφάνιση (ήσουν π.χ. 150 κιλά) ή μηδέν εισόδημα θα σου έλεγα ΟΚ, αλλά εσύ λες είσαι 40, με δουλειά και ΟΚ εμφάνιση. Προφανώς πιο πολύ θέμα θέλησης δικιάς σου είναι.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Aδελφέ, το παράδειγμα με τον Άγγλο στο φέρνω για να δεις ότι αυτά με τις διασυνδέσεις είναι υπερβολές.
Λιγότερο δικτυωμένος από έναν Άγγλο που έρχεται για 3-4 βδομάδες στην Αθήνα για να δουλέψει από airbnb για να ρουφήξει λίγο ήλιο το χειμώνα και φλερτάρει στα αγγλικά δε γίνεται να είσαι.
Απλά αυτός το πιστεύει και αφιερώνει λίγο χρόνο για να το ψάξει, ενώ εσύ το έχεις παρατήσει και περιμένεις να έρθει στο πιάτο.
Σίγουρα βοηθάνε τα κονέξια και το εργασιακό περιβάλλον αν έχει διαθέσιμες γυναίκες τριγύρω, αλλά δεν είναι το παν. Πιο πολύ μετράει η θέληση.
Μy 50 cents.
Όχι κάνεις λάθος,το ελληνικό πεδίο το ξέρουμε απε έξω και ξέρουμε ότι η Ελληνίδα αν δεν σε ξέρει δεν έρχεται.
Τώρα με τον αγγλο που λες μπορεί να μοστράρει ότι έχει χρήμα μπορεί να χρηματοδοτεί η να πηγαίνουν μαζί του για το κέρασμα,το ρεζουμέ είναι της πηδα όλες ο Άγγλος?
Αν ναι πολύ πιθανό παίζει να ποντάρουν ότι έχει λεφτά κλπ
Γενικά η Ελληνίδα δεν ανοίγεται εξου και βλέπεις μια μεγάλη μαζα να κλαινε παντού και έχουν δικιο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Αδελφέ, αυτό σου λέω: υπάρχουν πολλές που απλά κοιτάνε να γαμηθούν και τα material reqs είναι πολύ χαμηλά.
Δηλαδή τι MR έχει ο Άγγλος; Στο tinder και άλλα apps ψάχνει και έχει το budget να βγει και να πληρώσει ένα ποτό ή ένα φαγητό (αν το δεχτεί η άλλη κιόλας), δυό ρούχα της προκοπής να μη δείχνει λέτσος και κανένα ταξί για το Airbnb αν φορτώσει. 50-100 ευρώ δηλαδή.
Και οι γκόμενες που του κάθονται προφανώς δεν έχουν καμία απαίτηση σχέσης γιατί ο τύπος δε μένει στην Αθήνα. Τι μπορούν να περιμένουν δηλαδή; Το πολύ - πολύ καμιά πρόσκληση στο UK για να τις πηδήξει και κει.
Αν μου έλεγες ότι δεν έχεις καθόλου εμφάνιση (ήσουν π.χ. 150 κιλά) ή μηδέν εισόδημα θα σου έλεγα ΟΚ, αλλά εσύ λες είσαι 40, με δουλειά και ΟΚ εμφάνιση. Προφανώς πιο πολύ θέμα θέλησης δικιάς σου είναι.
Βέβαια δεν αναλύουμε τη συνθήκη ότι είναι Άγγλος περαστικός και όπως λες και ο ίδιος το γνωρίζουν κι αυτές. Εγώ 3 φορές που έφτιαξα TINDER ματσάρισμα δεν έχω κάνει παρα 2- 3 και ζητούσαν να έχω reqs. Τι θες να σου πω τωρα. Φυσικά αν ατσαλώσω τη θέλησή μου και Υπουργός μπορώ να γίνω μιλώντας θεωρητικά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι κάνεις λάθος,το ελληνικό πεδίο το ξέρουμε απε έξω και ξέρουμε ότι η Ελληνίδα αν δεν σε ξέρει δεν έρχεται.
Τώρα με τον αγγλο που λες μπορεί να μοστράρει ότι έχει χρήμα μπορεί να χρηματοδοτεί η να πηγαίνουν μαζί του για το κέρασμα,το ρεζουμέ είναι της πηδα όλες ο Άγγλος?
Αν ναι πολύ πιθανό παίζει να ποντάρουν ότι έχει λεφτά κλπ
Γενικά η Ελληνίδα δεν ανοίγεται εξου και βλέπεις μια μεγάλη μαζα να κλαινε παντού και έχουν δικιο
Αυτό!

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
112
Πόντοι
0
Οι νεκροθαφτες του ερωτα ..αυτο ειστε καποιοι εδω μεσα ..

Η ζωη ειναι μικρη και γλυκια ..Ετσι ειναι και ο ερωτας καποιοι θα το ζησουν και καποιοι θα κλασουν απο φοβιες ..

Την καλημερα μου σε οσους δεν μασανε τα αρχιδια τους ..οι υπολιποι σκουπιστε τα δακρια με τον κωλο σας ..ετσι και αλλιως μονο αυτο σας νοιαζει .. :coffee:
χαχαχακαταλαβαμε, μισεις τους αντρες, μην πρηζεις μπαλες κι αλλο όμως.
Μη ψαρώνετε από τις μαλακιες που λέει το άνωθεν γκομπλιν. Προσεχτικά προσαρμοσμένες μαλακίες για να επιστρέψετε πίσω στην φυτεία. Πίσω στο παρακαλιτο, στον ιπποτισμό και στην μουνοδουλεια για ένα παρασιτικό και με χιλιάδες χιλιόμετρα - ληγμένο - αιδοίο.

Ο "έρωτας" είναι μια συνειδησιακή αυταπάτη των κεκαλυμμένων γενετήσιων ορμών. Οταν κιόλας δεν εχεις κ επιλογές ως άντρας αναγκάζεσαι να προεπιλεχθείς και να πείσεις τον εαυτό σου να "αγαπήσει" κάτι που μοιάζει με θηλυκό ... "περίγραμμα".

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Και εγώ εμφανίσιμος και αν θες να μάθεις έχω κάνει το μέγιστο τραγικό νούμερο προσέγγισης σε 940 γυναίκες Ελληνίδες όλες,μόνο με 2 μπόρεσα να επικοινωνήσω και να πηδηξω μόνο στο Μεταξουργείο και καμιά από όλες αυτές.
Και σωστή προσέγγιση έχω και εμφάνιση και ηλικία θέλω να πω ανοικω στον μέσο όρο λαι τελικά αποδεικνύει ότι ο μέσος όρος δεν μετραει

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Μη ψαρώνετε από τις μαλακιες που λέει το άνωθεν γκομπλιν. Προσεχτικά προσαρμοσμένες μαλακίες για να επιστρέψετε πίσω στην φυτεία. Πίσω στο παρακαλιτο, στον ιπποτισμό και στην μουνοδουλεια για ένα παρασιτικό και με χιλιάδες χιλιόμετρα - ληγμένο - αιδοίο.

Ο "έρωτας" είναι μια συνειδησιακή αυταπάτη των κεκαλυμμένων γενετήσιων ορμών. Οταν κιόλας δεν εχεις κ επιλογές ως άντρας αναγκάζεσαι να προεπιλεχθείς και να πείσεις τον εαυτό σου να "αγαπήσει".
Φίλε η τύπισσα μισεί το αντρικό φύλο έχει τρέλα ψυχολογικά.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296

Ο "έρωτας" είναι μια συνειδησιακή αυταπάτη των κεκαλυμμένων γενετήσιων ορμών. Οταν κιόλας δεν εχεις κ επιλογές ως άντρας αναγκάζεσαι να προεπιλεχθείς και να πείσεις τον εαυτό σου να "αγαπήσει".
τι χαχα ρε βλημα ..τιποτα δεν καταλαβες αντε παρα περα:coffee:

Φίλε η τύπισσα μισεί το αντρικό φύλο έχει τρέλα ψυχολογικά.
βανταμα σε πιανει η κρίση σου παλι ..:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296
ουστ ρε πουστρακια ...εξω υπαρχουν ζευγαρια και εσεις στο κλαμα σας:coffee:

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
112
Πόντοι
0
τι χαχα ρε βλημα ..τιποτα δεν καταλαβες αντε παρα περα:coffee:

βανταμα σε πιανει η κρίση σου παλι ..:coffee:
Το αυτονοητο της simping πραγματικότητας (το οποιο το αντιλαμβανονται ως κατι φυσικο) για αυτες, το προβαλλουν ως φιλοσοφική ρήση επηρμένες και τρισάθλιες οντότητες σαν και σενα θεία? ΟΥΤΕ εσυ κατάλαβες αγράμματη ζάμπα. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ. ΚΡΑΙ ΝΑΟΥ ΧΑΡΝΤ. Πάρε λίγο τεστο σε ένεση να στανιάρεις.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.167
Πόντοι
6.256
Και εγώ εμφανίσιμος και αν θες να μάθεις έχω κάνει το μέγιστο τραγικό νούμερο προσέγγισης σε 940 γυναίκες Ελληνίδες όλες,μόνο με 2 μπόρεσα να επικοινωνήσω και να πηδηξω μόνο στο Μεταξουργείο και καμιά από όλες αυτές.
Και σωστή προσέγγιση έχω και εμφάνιση και ηλικία θέλω να πω ανοικω στον μέσο όρο λαι τελικά αποδεικνύει ότι ο μέσος όρος δεν μετραει
ζαν βρήκες την αληθινή επικοινωνία στο μεταξουργείο πάνω σε ένα σεντόνι που αλλάχτηκε τελευταία φορά το 2009 με ξεραμένα φλόκια από όλη την υφήλιο και με την τσατσά να χτυπάει την πόρτα επειδή έξω περιμένουν και άλλοι γαμπροί για να επικοινωνήσουν? :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Το nature πολλών γυναικών δεν είναι να μισούν τους άνδρες, ας μην λέμε αναληθή πράγματα. Απλά, επειδή το αιδοίο τους έχει μεγάλη οικονομική αξία (λόγω του ότι πολλοί άνδρες οριοθετούν το σεξ στην βάση των αναγκών του Αβραάμ Μάσλοου) έχουν την τάση να λένε με ευκολία τις αμπελοφιλοσοφίες τους.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296
Το αυτονοητο της simping πραγματικότητας (το οποιο το αντιλαμβανονται ως κατι φυσικο) για αυτες, το προβαλλουν ως φιλοσοφική ρήση επηρμένες και τρισάθλιες οντότητες σαν και σενα θεία? ΟΥΤΕ εσυ κατάλαβες αγράμματη ζάμπα. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ. ΚΡΑΙ ΝΑΟΥ ΧΑΡΝΤ
γαργαρα και τσουλιθρα βλημα:coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
ουστ ρε πουστρακια ...εξω υπαρχουν ζευγαρια και εσεις στο κλαμα σας:coffee:
Technically μιλώντας πάντως, με θάρρος, (και με βάση το προφίλ σας εδώ) να σας πω ότι συγκεκριμένα το δικό σας modus operandi ή bussiness model (πείτε το όπως θέλετε) αγαπητή Magy, έχει ένα σκοπό (ή κάνω λάθος;) τις απολαβές που σας δίνουν τα "πουστράκια". Νομίζω ότι έχω καταλάβει το προφίλ σας σωστά. Το επαγγελματικό εννοώ. Οι λάτρεις του BDSM στο οποίο επιτυχώς επαγγελματικά εξασκείστε (και καλά κάνετε και ομολογώ μου αρέσετε σε αυτό ως επαγγελματίας και έχω ακούσει θετικά) γουστάρουν μια τρόπoν τινά όπως την λένε οι ντεμεκ str8 "πουστροποίησή" τους - και πληρώνουν αδρά για αυτό.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296
Technically μιλώντας πάντως, με θάρρος, (και με βάση το προφίλ σας εδώ) να σας πω ότι συγκεκριμένα το δικό σας modus operandi ή bussiness model (πείτε το όπως θέλετε) αγαπητή Magy, βασίζεται στις απολαβές που σας δίνουν τα "πουστράκια". Νομίζω ότι έχω καταλάβει το προφίλ σας σωστά. Το επαγγελματικό εννοώ. Οι λάτρεις του BDSM στο οποίο επιτυχώς επαγγελματικά εξασκείστε (και καλά κάνετε και ομολογώ μου αρέσετε σε αυτό ως επαγγελματίας και έχω ακούσει θετικά) γουστάρουν μια τρόπoν τινά όπως την λένε οι ντεμεκ str8 "πουστροποίησή" τους - και πληρώνουν αδρά για αυτό.
Αγαπητε πουστρακι αποκαλουμε τον κουβα χωρις πατο ανθρωπους ψευτες και με ιδιαίτερο μισος σε οποιον βλεπουν ευτυχισμένο και χορτατο στο κραβατι του ....χρονια τωρα ..οποτε αδικα πουστομπερδεύεται εδω μεσα ..

Πλέον οι ερωτικες κατηγοριες ειναι γωστες οπως και του πουστη σταθερη η κατασταση του ..

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296
Οι ομοφυλόφιλοί αντρες δεν έρχονται στις γυναίκες ...ουτε το ελαχιστο δεν γνωρίζεται ...ολο μαλακιες ειστε :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Οι ομοφυλόφιλοί αντρες δεν έρχονται στις γυναίκες ...ουτε το ελαχιστο δεν γνωρίζεται ...ολο μαλακιες ειστε :coffee:
Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός θερίζει στην Ελλάδα αγαπητή. Μάλλον δεν αναγνώσατε σωστά. Το γνωρίζουμε αυτό που λέτε. Είναι η αλφαβητα.

Εμείς γράψαμε στη τελευταία μας πρότασή μας κάτι συγκεκριμένο πετώντας υπονοούμενο στην καθιερωμένη έκφραση των " στρειτ" για όσους δηλαδή το παίζουν καραστρειτ και λένε πουστράκια όσους τον παίρνουν ακόμα και αν στραπονάρονται από γυναίκα. Τώρα εσείς αν δεν καταλάβατε είναι δικό σας πρόβλημα - πρόβλημα ανάγνωσης.

Ένας άνθρωπος - γυναίκα που κάνει bdsm και κυρίως στραπονάρει είναι ατυχές να χρησιμοποιεί λέξεις όπως "πουστράκια" ακόμα και με την μη κυριολεκτική τους σημασία. Καλό απόγευμα να έχετε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο νήμα, ξέρω 2 άτομα που δειλά, παραδέχθηκαν την μαλακια τους να παντρευτούν, και οι 2 ήταν μεροκαματιάρηδες των 800 ευρω. Εαν δεν βγάζεις αρκετά λεφτά, η γυναίκα δεν θα σε σέβεται, ούτε θα φοβάται μην χάσει το κελεπούρι, οπότε (μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας) θα σου γαμήσει την ψυχολογία.
Μιλάς για τις γυναίκες που γουστάρεις φίλε.
Μία πάμφτωχη που δουλεύει βοηθός σε νυχάδικο , καθαρίζει , ημιαπασχόληση και δεν έχει κανέναν στον κόσμο
και παίρνει 350€ μαύρα , ανασφάλιστη , μια χαρά τον βλέπει τον 800ρη μεροκαματιάρη .

Αν ο μεροκαματιάρης, θέλει αυτή που ποζάρει στη γλυφάδα , σπέτσες μύκονο , πρόβλημά του.
Κάποτε πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν οι χύστες ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ .... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ........

Μπορείς να προσπαθήσεις παντού. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ .
ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ .... ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟ .

Το να σου γαμήσει την ψυχολογία .... ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ.
Αν σου γαμάει την ψυχολογία μία μέρα και επιτρέψεις δεύτερη .... φταις.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.584
Πόντοι
3.296
Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός θερίζει στην Ελλάδα αγαπητή. Μάλλον δεν αναγνώσατε σωστά. Το γνωρίζουμε αυτό που λέτε. Είναι η αλφαβητα.

Εμείς γράψαμε στη τελευταία μας πρότασή μας κάτι συγκεκριμένο πετώντας υπονοούμενο στην καθιερωμένη έκφραση των " στρειτ" για όσους δηλαδή το παίζουν καραστρειτ και λένε πουστράκια όσους τον παίρνουν ακόμα και αν στραπονάρονται από γυναίκα. Τώρα εσείς αν δεν καταλάβατε είναι δικό σας πρόβλημα - πρόβλημα ανάγνωσης.
Ένας άνθρωπος που κάνει bdsm και κυρίως στραπονάρει είναι ατυχές να χρησιμοποιεί λέξεις όπως "πουστράκια" ακόμα και με την μη κυριολεκτική τους σημασία. Καλό απόγευμα να έχετε.
αλιμονο αμα χορευα σε ηλιθια υπονοούμενα ... σοβαρευτείτε ...
οσο για το bdsm ουτε εκει εχουν θεση τα πουστρακια ...εδω και πολλα χρονια ...:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom