Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Οι νεκροθαφτες του ερωτα ..αυτο ειστε καποιοι εδω μεσα ..

Η ζωη ειναι μικρη και γλυκια ..Ετσι ειναι και ο ερωτας καποιοι θα το ζησουν και καποιοι θα κλασουν απο φοβιες ..

Την καλημερα μου σε οσους δεν μασανε τα αρχιδια τους ..οι υπολιποι σκουπιστε τα δακρια με τον κωλο σας ..ετσι και αλλιως μονο αυτο σας νοιαζει .. :coffee:
Δεν έχετε λάθος σε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε θαρραλέοι αλλά όχι τόσο ώστε να μην λογαριάζουμε τίποτα λόγω αδρεναλίνης. Πάντα πρέπει να είμαστε αυτό που λέω πάντα, όσο αντιφατικό και αν ακούγεται: "Λάτρεις της ελεγχόμενης υπερβολής". Γιατί άμα είναι να το "ζήσουμε" για να το πληρώνουμε μετά εφ' όρου ζωής καλύτερα όχι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Αν εχει ανδρωθει όπως λες δεν είναι καν δίλημμα,δεν θα τσαλακωθει για μια μέτρια σχέση,γενικά οι κωλοπετσομενοι αν και λίγοι πια μόλις δουν ότι δεν τους προσφέρει τίποτα αυτή η μέτρια σχέση φεύγουν δεν κάθονται,τώρα οι λούζερς οι φοβικοι κλπ προτιμούν να κρατάνε αυτή τη μέτρια σχέση για κοινωνικούς λόγους μην πω ότι αναζητανε μια μέτρια προς κακή σχέση μόνο και μόνο για κοινωνικούς λογους
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου - έχω αμέτρητα παραδείγματα γύρω μου κυρίως ανθρώπων της δευτερης κατηγορίας που αναφέρεις εύστοχα στο σχόλιό σου. Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί θεωρούν εμένα τον κωλοπετσωμενο ότι είμαι λουζερ. Χαχα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο νήμα, ξέρω 2 άτομα που δειλά, παραδέχθηκαν την μαλακια τους να παντρευτούν, και οι 2 ήταν μεροκαματιάρηδες των 800 ευρω. Εαν δεν βγάζεις αρκετά λεφτά, η γυναίκα δεν θα σε σέβεται, ούτε θα φοβάται μην χάσει το κελεπούρι, οπότε (μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας) θα σου γαμήσει την ψυχολογία.
Για αυτό πρέπει να εστιάσουμε στην αυτοβελτίωση που προσφέρει δωρεάν ο σαλαμουνας ή αλλιώς ζανουλης

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.951
Πόντοι
12.756

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
ε αν γαμησεις και κανα τραβελι κερδος θα εχεις:tooth:
Πρακτικά πάντως τα "τραβέλια" είναι πιο κοντά στους άνδρες ως προς το να καταλάβουν τι θέλουμε. Χαχα. Αν και στο δικό τους τον επαγγελματικό στίβο του πληρωμένου έρωτα έχει γυναικοποιηθεί το πράγμα. Ψάχνουν μαλάκες μέσω only fans ή ζητάνε διακοσάρια για ραντεβού μιας ώρας. Να είναι καλά κάποια κορόιδα που πάνε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.951
Πόντοι
12.756
Πρακτικά πάντως τα "τραβέλια" είναι πιο κοντά στους άνδρες ως προς το να καταλάβουν τι θέλουμε. Χαχα. Αν και στο δικό τους τον επαγγελματικό στίβο του πληρωμένου έρωτα έχει γυναικοποιηθεί το πράγμα. Ψάχνουν μαλάκες μέσω only fans ή ζητάνε διακοσάρια για ραντεβού μιας ώρας. Να είναι καλά κάποια κορόιδα που πάνε.
στον βωμο του χρηματος αγαπητε ολα πανε περιπατο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
στον βωμο του χρηματος αγαπητε ολα πανε περιπατο
Τουλάχιστον το καλό με τις τρανς είναι ότι επειδή είμαστε ένα ενα μεγάλο χωριό - εδώ μπορείς να βγάλεις μια άκρη για να πας με κάποια ας το πούμε Value For Money. Με τις γυναίκες δεν συμβαίνει αυτό όμως. Οι γυναίκες ιερόδουλες είναι ολόκληρη ιστορία για να βρεις στανταράκι και θα πρέπει να ξεπαραδιαστείς αγρίως για να καταλήξεις σε ένα στανταράκι. Τονίζω ότι και στις τρανς είναι έτσι απλά στις γυναίκες σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς είναι πολύ περισσότερες και από άλλες χώρες κυρίως.
Για να την πατήσεις με τρανς είναι δύσκολο ειδικά αν είσαι έμπειρος στην αναζήτηση κάτι που δεν ισχύει στις γυναίκες. Πολύ εύκολα μπορείς να τη πατήσεις και να χάσεις τα λεφτά σου σε μια ξεπέτα που θα σου λέει μη το ένα και μη το άλλο και μην με ακουμπας κ.λπ

Τονίζω μιλάω για επαγγελματίες του σεξ.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
To ότι τόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποιος που είναι 35 ή 40 ή 45 χρονών έχει ξοφλήσει είναι δύσκολο να κάνει σχέσεις, να παντρευτεί ή να έχει περιστασιακές γκόμενες indeed defeats me.

Και άντε η σχέση έχει logistics μπορεί κάποιος να πιέζεται οικονομικά, αλλά το casual sex στα 40 με τόσα διαζύγια και διαλυμένες σχέσεις τριγύρω είναι πιο εύκολο από ποτέ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
To ότι τόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποιος που είναι 35 ή 40 ή 45 χρονών έχει ξοφλήσει είναι δύσκολο να κάνει σχέσεις, να παντρευτεί ή να έχει περιστασιακές γκόμενες indeed defeats me.

Και άντε η σχέση έχει logistics μπορεί κάποιος να πιέζεται οικονομικά, αλλά το casual sex στα 40 με τόσα διαζύγια και διαλυμένες σχέσεις τριγύρω είναι πιο εύκολο από ποτέ.
Είναι εύκολο αν έχει κάποιος την κατάλληλη διασύνδεση. Αλλιώς πας στα μπουρδέλα.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Είναι εύκολο αν έχει κάποιος την κατάλληλη διασύνδεση. Αλλιώς πας στα μπουρδέλα.
Αδελφέ δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διασύνδεση όπως έχει γίνει το πράγμα.
Έχω ένα φίλο Άγγλο 40αρη, που έχει έρθει 3-4 φορές και δουλεύει remote από Αθήνα γιατί γουστάρει την πόλη. Την πρώτη φορά τον έφερα εγώ για χαβαλέ πριν κάνα χρόνο, μετά γούσταρε και κόλλησε.
Δεν έχει καμία διασύνδεση και δε μιλάει ελληνικά. Όποτε έχει έρθει έχει γαμήσει Ελληνίδα από Tinder, Bumble με ελάχιστο μπάτζετ, κάνα ποτάκι, φαγητό κλπ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Αδελφέ δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διασύνδεση όπως έχει γίνει το πράγμα.
Έχω ένα φίλο Άγγλο 40αρη, που έχει έρθει 3-4 φορές και δουλεύει remote από Αθήνα γιατί γουστάρει την πόλη. Την πρώτη φορά τον έφερα εγώ για χαβαλέ πριν κάνα χρόνο, μετά γούσταρε και κόλλησε.
Δεν έχει καμία διασύνδεση και δε μιλάει ελληνικά. Όποτε έχει έρθει έχει γαμήσει Ελληνίδα από Tinder, Bumble με ελάχιστο μπάτζετ, κάνα ποτάκι, φαγητό κλπ.
Τι να σου πω. Μπορεί να είναι και έτσι. Εγώ πάντως δεν το έχω καταφέρει παρά μόνο με χίλιες προσπάθειες και ψυχοφθόρα διαδικασία που δεν με συμφέρει καθόλου. Στο TINDER που έχω δοκιμάσει δεν δουλευει καθόλου εκτός αν ψάχνεις τραβέλι ή gay ή τελειωμένες ή επαγγελματίες του only fans. Προφανώς δεν ζεις στην Ελλάδα και γενικότερα δεν γνωρίζεις την κατάσταση.
Στην Ελλάδα αν δεν είσαι ενταγμένος σε κύκλο που σε τροφοδοτεί με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκόμενες πχ σχολή ή πανεπιστήμιο ή εργασία δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Οι εφαρμογές δουλευουν ΜΟΝΟ στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Είναι εξαίρεση ο φίλος σου ο Άγγλος; Ναι ίσως να είναι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Τουλάχιστον το καλό με τις τρανς είναι ότι επειδή είμαστε ένα ενα μεγάλο χωριό - εδώ μπορείς να βγάλεις μια άκρη για να πας με κάποια ας το πούμε Value For Money. Με τις γυναίκες δεν συμβαίνει αυτό όμως. Οι γυναίκες ιερόδουλες είναι ολόκληρη ιστορία για να βρεις στανταράκι και θα πρέπει να ξεπαραδιαστείς αγρίως για να καταλήξεις σε ένα στανταράκι. Τονίζω ότι και στις τρανς είναι έτσι απλά στις γυναίκες σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς είναι πολύ περισσότερες και από άλλες χώρες κυρίως.
Για να την πατήσεις με τρανς είναι δύσκολο ειδικά αν είσαι έμπειρος στην αναζήτηση κάτι που δεν ισχύει στις γυναίκες. Πολύ εύκολα μπορείς να τη πατήσεις και να χάσεις τα λεφτά σου σε μια ξεπέτα που θα σου λέει μη το ένα και μη το άλλο και μην με ακουμπας κ.λπ

Τονίζω μιλάω για επαγγελματίες του σεξ.
Καλά τα λες, και μικρό το ρίσκο , το πολύ πολύ να φας καμιά τριχωτή και κατουρημένη αρχιδομπαλα στη μούρη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Καλά τα λες, και μικρό το ρίσκο , το πολύ πολύ να φας καμιά αρχιδομπαλα στη μούρη
Πλέον γενικά δεν ασχολούμαι με το να καμακώνω πουθενά. Αν τύχει και δω ενδιαφέρον προχωράω. Αλλιώς όχι. Τέλος οι κάθε μορφής "πολιορκίες". Μεγαλώσαμε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Πλέον γενικά δεν ασχολούμαι με το να καμακώνω πουθενά. Αν τύχει και δω ενδιαφέρον προχωράω. Αλλιώς όχι. Τέλος οι κάθε μορφής "πολιορκίες". Μεγαλώσαμε.
Ε με το τραβελι παίζουν πολιορκητικοί κριοί και μόνο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Ε με το τραβελι παίζουν πολιορκητικοί κριοί και μόνο
Το τραβέλι είναι μια επιλογή ως επαγγελματίας του σεξ VfM πολλές φορές - τα έχω αναλύσει διακόσιες φορές και αυτό. Αλλιώς σε κανα στούντιο του 50αρικου στο Γκάζι που έχει κάτι καλές γυναίκες ιερόδουλες.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Δεν έχετε λάθος σε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε θαρραλέοι αλλά όχι τόσο ώστε να μην λογαριάζουμε τίποτα λόγω αδρεναλίνης. Πάντα πρέπει να είμαστε αυτό που λέω πάντα, όσο αντιφατικό και αν ακούγεται: "Λάτρεις της ελεγχόμενης υπερβολής". Γιατί άμα είναι να το "ζήσουμε" για να το πληρώνουμε μετά εφ' όρου ζωής καλύτερα όχι.
Εγώ μία από τις ελάχιστες αλήθειςε που γνωρίζω είναι ότι μέσα από την Ζωή μαθαίνουμε τον Έρωτα και μέσα από τον Έρωτα μαθαίνουμε την Ζωή. Αν αντιληφθείs το ένα (έστω και μία φορά) ίπτασαι δημιουργικά και μέσα στό άλλο. Και αυτή τελικά η πτήση πιθανότατα είναι μία από τις ελάχιστες υγιείς συνταγές γιά νά μάθουμε νά ζούμε μοναχικά, γιατί στό βάθοs τηs ειναι ή καταφρόνεση τού Θανάτου.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Τι να σου πω. Μπορεί να είναι και έτσι. Εγώ πάντως δεν το έχω καταφέρει παρά μόνο με χίλιες προσπάθειες και ψυχοφθόρα διαδικασία που δεν με συμφέρει καθόλου. Στο TINDER που έχω δοκιμάσει δεν δουλευει καθόλου εκτός αν ψάχνεις τραβέλι ή gay ή τελειωμένες ή επαγγελματίες του only fans. Προφανώς δεν ζεις στην Ελλάδα και γενικότερα δεν γνωρίζεις την κατάσταση.
Στην Ελλάδα αν δεν είσαι ενταγμένος σε κύκλο που σε τροφοδοτεί με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκόμενες πχ σχολή ή πανεπιστήμιο ή εργασία δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Οι εφαρμογές δουλευουν ΜΟΝΟ στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Είναι εξαίρεση ο φίλος σου ο Άγγλος; Ναι ίσως να είναι.
Aδελφέ, το παράδειγμα με τον Άγγλο στο φέρνω για να δεις ότι αυτά με τις διασυνδέσεις είναι υπερβολές.
Λιγότερο δικτυωμένος από έναν Άγγλο που έρχεται για 3-4 βδομάδες στην Αθήνα για να δουλέψει από airbnb για να ρουφήξει λίγο ήλιο το χειμώνα και φλερτάρει στα αγγλικά δε γίνεται να είσαι.
Απλά αυτός το πιστεύει και αφιερώνει λίγο χρόνο για να το ψάξει, ενώ εσύ το έχεις παρατήσει και περιμένεις να έρθει στο πιάτο.
Σίγουρα βοηθάνε τα κονέξια και το εργασιακό περιβάλλον αν έχει διαθέσιμες γυναίκες τριγύρω, αλλά δεν είναι το παν. Πιο πολύ μετράει η θέληση.
Μy 50 cents.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Aδελφέ, το παράδειγμα με τον Άγγλο στο φέρνω για να δεις ότι αυτά με τις διασυνδέσεις είναι υπερβολές.
Λιγότερο δικτυωμένος από έναν Άγγλο που έρχεται για 3-4 βδομάδες στην Αθήνα για να δουλέψει από airbnb για να ρουφήξει λίγο ήλιο το χειμώνα και φλερτάρει στα αγγλικά δε γίνεται να είσαι.
Απλά αυτός το πιστεύει και αφιερώνει λίγο χρόνο για να το ψάξει, ενώ εσύ το έχεις παρατήσει και περιμένεις να έρθει στο πιάτο.
Σίγουρα βοηθάνε τα κονέξια και το εργασιακό περιβάλλον αν έχει διαθέσιμες γυναίκες τριγύρω, αλλά δεν είναι το παν. Πιο πολύ μετράει η θέληση.
Μy 50 cents.
Βρε χίλια δίκια έχεις εσύ. Αλλά: Όταν είσαι 40+ αδερφέ οι γυναίκες δεν σε κοιτάνε για να γαμηθούν ή για απλό φλερτάκι, έχουν συγκεκριμένες "απαιτήσεις" ή να στο πω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις καθώς είσαι άνθρωπος των businesses που ταξιδεύει, έχουν συγκεκριμένα "requirements", ΥΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Εγώ λοιπόν δεν πληρώ αυτά τα "τυπικά προσόντα - απαιτήσεις". Και όταν λέω τυπικά προσόντα δεν εννοώ την εμφάνιση, εκεί δόξα το Θεό είμαστε καλά. Και δεν είναι θέμα κλάψας είναι θέμα όπως το λένε οι αριστεροί "ταξικής συνείδησης" - βέβαια αντί για τη λέξη "ταξική" ταιριάζει άλλη αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό. Δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω τα τυπικά π

Πάντα έγραφα και επώνυμα αλλά και με ψευδώνυμα ότι στην Ελλάδα δεν έχει σταματήσει ποτέ η εποχή του συνοικεσίου απλά έχει αλλάξει μορφή. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οι εφαρμογές γνωριμιών δουλευουν εξαιρετικά σπάνια.

Ο Άγγλος μπορεί να πήγαινε να ξεροσταλιάζει στα μπαρ να κερνάει λίγο μπλα μπλα κ.λπ - εγώ δεν εννοώ ακριβώς κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο μπορώ να το "οργανώσω" και εγώ σε 3-4 στέκια που ξέρω και σιγά σιγά θα τη μοντάρω τη δουλεια με καμιά έτσι γκόμενα. Δεν ειναι όμως το στυλ μου αυτό και ούτε και πολυαποδίδει. Εδώ δουλευει μόνο το κονέξιο όπως λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom