Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Είμαι σίγουρος πως την απολαμβάνουν κι αρκετοί παντρεμένοι όταν γυρνάει χυμένη η γυναίκα τους απτο Lacoba......
Αγκαλίτσα στον καναπέ και η ώρα περνάει 'ευχάριστα'....
Αν γυρνάει χυμένη ... πάει να πει 1)ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑ 2)ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ....

Οπότε θα ρίχνει γαμίσια και με τον άνδρα της. Οπότε .... μικρό το κακό .

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
το πρόβλημα είναι ότι ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ. Κι όταν τη γαμάς .... το κάνει πιο σύντομο ... πιο εύκολο ... κόβει κόλπα κτλ .
Το ότι οι άνδρες πάνε με άλλες ... έχει να κάνει με το ότι γουστάρουν κι άλλες , πολλές, όλες τις γαμεύσιμες μέχρι μίας ηλικίας.
Όχι γιατί βαριούνται να γαμήσουν τη μόνιμη.
ισχύουν αυτά που λες. Σε πολλά ζευγάρια η γυναίκα είναι που μόλις δέσει το γάιδαρό της αρχίζει να "έχει πονοκέφαλο" και να "είναι εξαντλημένη".
Το σεξ αραιώνει, η ποιότητα πέφτει, στο τέλος ξενερώνεις κι ο ίδιος και σταματάς να ασχολείσαι μαζί της. Το παρακαλετό γαμήσι είναι εντελώς ξενέρωτο. Αυτό εννοώ λέγοντας ότι βαριέσαι.
Τα παραπάνω τα λέω βιωματικά. Μου έχουν συμβεί. Για κα'ναν χρόνο γαμήσια συχνά και σχεδόν πορνοσταρικά και μετά το πράγμα πήρε τη κατιούσα χωρίς επιστροφή.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.071
Πόντοι
216
ισχύουν αυτά που λες. Σε πολλά ζευγάρια η γυναίκα είναι που μόλις δέσει το γάιδαρό της αρχίζει να "έχει πονοκέφαλο" και να "είναι εξαντλημένη".
Το σεξ αραιώνει, η ποιότητα πέφτει, στο τέλος ξενερώνεις κι ο ίδιος και σταματάς να ασχολείσαι μαζί της. Το παρακαλετό γαμήσι είναι εντελώς ξενέρωτο. Αυτό εννοώ λέγοντας ότι βαριέσαι.
Τα παραπάνω τα λέω βιωματικά. Μου έχουν συμβεί. Για κα'ναν χρόνο γαμήσια συχνά και σχεδόν πορνοσταρικά και μετά το πράγμα πήρε τη κατιούσα χωρίς επιστροφή.
Νομίζω πως αυτό που περιγράφεις είναι το πιο σύνηθες γενικά. Σπάνια να προκύψει αληθινή χημεία που να γυρνάει το μάτι αμοιβαία από την καύλα.
Θυμάμαι είχα μια υποτονική γκόμενα που από ένα σημείο και μετά απλά προσπαθούσε να με ξεπετάξει με βαριεστημένη πίπα (συνήθως τις Κυριακές για κάποιον λόγο-λετε να χε κάνει κάνα τάμα?). Απορούσε μετά γιατί έφυγα....

Αλλά μου χε τύχει και σχέση κάποτε που κράτησε δύο χρόνια με έντονο συνεχόμενο σεξ-κάτι με καύλωνε αισχρά όταν την έβλεπα (δεν την έλεγες καλλονή με την καμμία) αλλά κι αυτή μονίμως καυλωμένη. Αποχώρησα σκελετωμένος, επειδή ήθελε οικογένεια κλπ. Δεν την βαρέθηκα όμως.

Από μια ηλικία και μετά αρκετές τα χουν κάνει τα γαμήσια τους και το χάνουν γενικά-γυρεύουν κάναν κακομοίρη να τους βαστάει το χεράκι στο θερινό σινεμά.
Αυτές συνήθως προτιμούν χωρισμένους με παιδιά κλπ ώστε να τους έρχεται πιο διαχειρίσιμο. Αν είσαι ελεύθερος χωρίς υποχρεώσης και γλεντζές, τρέχουν μακριά καθώς τους προκαλείς ανασφάλειες.
Λίγες διατηρούν ζωντανή τη φλόγα μέσα τους μετα τα 35, νομίζω.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
111
Πόντοι
0
αυτό!
Τα περι 'συντροφικότητας' είναι και λίγο ένα παραμυθάκι της παρηγοριάς προκειμένου να δικαιολογήσουν αρκετοί τον λόγο που υπομένουν μιζέρια και γκρίνια.
Σου λέει 'κακό σεξ, δυστυχία, φαγωμάρα, μονοτονία, ΑΛΛΑ.....λαμβάνω....συντροφικότητα'.

Είμαι σίγουρος πως την απολαμβάνουν κι αρκετοί παντρεμένοι όταν γυρνάει χυμένη η γυναίκα τους απτο Lacoba......
ΑΚριβώς, αυτό είναι ουσιαστικά η αλήθεια που επιλέγουν ν αγνοούν οι περισσότεροι- να μην έχεις ανάγκη τη γυναικεία συντροφιά και φροντίδα, να μην εξαρτάσαι σαν διψασμένος στην έρημο, που για κάποιον λόγο πολλοί μαμάκηδες νομίζουν ότι είναι έμφυτα "αγγελικά χαρακτηριστικά" των γυναικών και όχι μία "εξελικτική" πρωτόγονη παραπλάνηση για εξαγωγή πόρων μέσω συναισθηματικής χειραγώγησης της επιθυμίας των αντρών για κληρονόμους και πρόσβαση στο επιχρυσωμένο (και ξεχειλωμένο) αιδοίο.
Η "μοναξιά" aka έλλειψη δούλων στη 'φυτεία'-είναι ο ύψιστος φόβος των γυναικών. Δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς άντρες, είτε σεξουαλικά (αν κ πλέον τα εχουν κανει όλα κ πειραματίζονται σε πλήρη ζωώδη ένστικτα), είτε κοινωνικά.
Αυτό που αποζητά ο άντρας βιολογικά είναι η σεξουαλική εκτόνωση, η ποικιλία. Απλά πλέον για να το καταφέρει αυτό, επειδή δεν μπορεί να το απαιτήσει με αυταρχικότητα, επειδή χάρισε απλόχερα τα "κλειδιά", χωρίς σθένος εξαιτίας της νομοθεσίας και της γυναικοκεντρικής μεροληψίας, αναγκάζεται να το απαιτήσει με υποτακτικότητα, δηθενίλες, φεμινο-ιπποτισμό, δουλοπρέπεια και θηλυπρεπή συμπεριφορά.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
111
Πόντοι
0
Κάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.
Εξελικτικά. Απο πάντα ετσι ειναι. Αντε να "ερωτευτεί" μια οσο ειναι στο γυμνάσιο - λυκειο. Μετα αρχίζει το καρουζελ.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Τα μπουρδελα σε μια σχέση ή στο γάμο είναι μονόδρομος -γιατί η μονογαμία με το πέρας του χρόνου φέρνει την αγαμία- κ οδηγεί σιγά σιγά στον σόλο αυνανισμό. Άρα ή ξενοπηδας για ποικιλία ή πηγαίνεις στους οίκους ,δεν υπάρχει άλλη λυση. Οσο για την κοινωνική εικόνα εφοσον δεν έχει να κάνει- με ουράνια τόξα κ τρανς -παραμενει στο ύψος της -διοτι για μ@υνι ψάχνεις- το φυσιολογικό όχι για π@υτσα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
αυτό!
Τα περι 'συντροφικότητας' είναι και λίγο ένα παραμυθάκι της παρηγοριάς προκειμένου να δικαιολογήσουν αρκετοί τον λόγο που υπομένουν μιζέρια και γκρίνια.
Σου λέει 'κακό σεξ, δυστυχία, φαγωμάρα, μονοτονία, ΑΛΛΑ.....λαμβάνω....συντροφικότητα'.

:thumbsup::wink:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Κάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.Είναι πολύ βλάκας όποιος πιστεύει ότι θα βρει γυναίκα 25+ που θα τον ερωτευτεί σαν άτομο.

Εγώ πχ έχω πει ότι θέλω τη γκόμενα όχι για αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου,αλλά για να γαμάω στο σπίτι μου και για παρέα σε εξόδους-εκδρομές κλπ.Για μένα αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά,ούτε να συγκατοικούμε μ'ενδιαφέρει,ούτε να με χαιδεύει για να κοιμηθώ.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Για την γυναίκα η επιλογή μόνιμου συντρόφου -πολλώ δε μάλλον συζύγου -είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ της ζωής της.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
εμ εδώ είναι η παγίδα. Με το σκεπτικό που λες, πολλοί καταλήγουν να αυτοφασκελώνονται γιατί φορτώθηκαν μια που μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται και οι ίδιοι να τη γαμήσουν. Και τι απομένει τελικά; η στέρηση της ελευθερίας τους.

Εκεί είναι το θέμα,να τις χρησιμοποιείς χωρίς να τις φορτωθείς.Κι όταν βαριέσαι τη μια,να πηγαίνεις στην άλλη.

Απλά οι πιο πολλοί θέλουν και τις φορτώνονται,ειτε λογω πιέσεων απο την οικογένεια,είτε γιατί νομίζουν δε θα ξαναβρουν άλλη,είτε γιατί απλά προτιμούν να είναι σκλάβοι απ'το να είναι μονοι τους

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Το ότι οι άνδρες πάνε με άλλες ... έχει να κάνει με το ότι γουστάρουν κι άλλες , πολλές, όλες τις γαμεύσιμες μέχρι μίας ηλικίας.
Όχι γιατί βαριούνται να γαμήσουν τη μόνιμη.

Και τη Μπελούτσι να'χεις,άμα είστε μαζί 20 χρόνια,θα βαρεθείς οχι να τη γαμάς αλλά και να τη βλέπεις

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Εκεί είναι το θέμα,να τις χρησιμοποιείς χωρίς να τις φορτωθείς.Κι όταν βαριέσαι τη μια,να πηγαίνεις στην άλλη.

Απλά οι πιο πολλοί θέλουν και τις φορτώνονται,ειτε λογω πιέσεων απο την οικογένεια,είτε γιατί νομίζουν δε θα ξαναβρουν άλλη,είτε γιατί απλά προτιμούν να είναι σκλάβοι απ'το να είναι μονοι τους
H πρώτη παράγραφος αφορά τύπους σαν τον Ντι Κάπριο που είναι πολυεκατομμυριούχος και αφού καρφώσει για λίγους μήνες κάνα πιπινι το στέλνει παραθεριση και ψάχνει για το επόμενο.
Ο Μήτσος από τα Μετέωρα που κυκλοφορεί με το φανελάκι και την παντόφλα από τα κινέζικα τι πιθανότητες έχει να ζήσει κάτι τέτοιο;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Και τη Μπελούτσι να'χεις,άμα είστε μαζί 20 χρόνια,θα βαρεθείς οχι να τη γαμάς αλλά και να τη βλέπεις
Ισχύει...ο πρώην της την παράτησε για μια πιτσιρίκα μαυρουκα και η Μόνικα παρηγοριεται με έναν κοτσωνατο παππουλη με πετρέλαια από την Κεντρική Ασία...:2funny::2funny::2funny:.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Αν γυρνάει χυμένη ... πάει να πει 1)ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑ 2)ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ....

Οπότε θα ρίχνει γαμίσια και με τον άνδρα της. Οπότε .... μικρό το κακό .
Συνήθως αυτές δίνουν και κώλο στους 3rd party γαμιάδες τους, αντί για τον σύζυγο... :zfuck:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056

Το 2 δε λέει τίποτα.Και το πιο μπάζο,άμα θέλει μπορεί να βρίσκει και να γαμιέται κάθε μέρα με διαφορετικό

Λίγα είναι τα μπάζα εκεί έξω...που εσύ μπορεί να γυρνάς το κεφάλι απο αποστροφή...αλλά άλλοι να κάνουν ουρά να τις γαμήσουν;

Πάντως όσες ξενοπηδιούνται,η λογική λέει ότι το έχουν κόψει με τον άντρα τους.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Αυτό που αποζητά ο άντρας βιολογικά είναι η σεξουαλική εκτόνωση, η ποικιλία. Απλά πλέον για να το καταφέρει αυτό, επειδή δεν μπορεί να το απαιτήσει με αυταρχικότητα, επειδή χάρισε απλόχερα τα "κλειδιά", χωρίς σθένος εξαιτίας της νομοθεσίας και της γυναικοκεντρικής μεροληψίας, αναγκάζεται να το απαιτήσει με υποτακτικότητα, δηθενίλες, φεμινο-ιπποτισμό, δουλοπρέπεια και θηλυπρεπή συμπεριφορά.
O ιπποτισμός είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη δουλοπρέπεια και τη θηλυπρεπή συμπεριφορά, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Το ίδιο και ο φεμινισμός. Δηλ. πώς θα δείξω τον καλό μου εαυτό σε μια γυναίκα και θα της ζητήσω να κάνει κι εκείνη το ίδιο, αν τη θεωρώ υποδεέστερη;

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436

Κατ' εμέ το κύριο είναι ο φόβος της μπακουρίασης και της αγαμίας. Εγώ πάντως έτσι την πάτησα. Επειδή είμαι μαλάκας και πήρα είδηση ότι πρέπει να πηγαίνω στα μαγαζιά μετά τα 50.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Κατ' εμέ το κύριο είναι ο φόβος της μπακουρίασης και της αγαμίας. Εγώ πάντως έτσι την πάτησα.

Δεν είναι θέμα να την πάτησες ή όχι.Απλά σε παρέσυρε...η πραγματικότητα

Στο ελλεεινιδιστάν μετά τα 25-30,άνδρας χωρις σχέση/γάμο=μπακούρι

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
Στο ελλεεινιδιστάν μετά τα 25-30,άνδρας χωρις σχέση/γάμο=μπακούρι
ναι και αυτοι που εχουν σχεση, και εχουν περασει τα 30, και εχουν κατι μπαζολες στην ηλικια τους, μολις δουνε καμια νεα ωραιο μουνακι στο σουπερμαρκετ σαν λιγουρια κανουν, και πανε στο ινστα και στελνουν οπου ναναι σε ωραιες νεαρες και εχουν και φωτο στο προφιλ τους την μπαζολα γκομενα τους για να την κανουν να νιωθει αυτη ξεχωριστη . μην τους αφησεις το μπαζο και μεινουν μπακουρια με την ψωλαρια,
απλα στην ελλαδα με τις σαπιες ελληνιδες που το 99% οταν περασουν τα 30 ειναι αστα να πανε, εισαι καταδικασμενος στην σαπιλα, αν δεν βρισκεις γκομενες απο 20 εως 30 χρονων. μετα τα 30 η αλλη ,τι γκομενα την εχεις τι οικιακη βοηθο, δεν εχει μεγαλη διαφορα, ειναι παντελως αδιαφορες εμφανισιακα,
εδω στο γυμναστηριο που πηγαινω που μαζευει τρελο κοσμο, αναθεμα αν υπαρχει κανα δυνατο μουνι ελληνιδα που να εχει περασει τα 30, 2-3 ξενες εχω δει φοβερες σωματικα ανω των 30.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
ναι και αυτοι που εχουν σχεση, και εχουν περασει τα 30, και εχουν κατι μπαζολες στην ηλικια τους, μολις δουνε καμια νεα ωραιο μουνακι στο σουπερμαρκετ σαν λιγουρια κανουν, και πανε στο ινστα και στελνουν οπου ναναι σε ωραιες νεαρες και εχουν και φωτο στο προφιλ τους την μπαζολα γκομενα τους για να την κανουν να νιωθει αυτη ξεχωριστη . μην τους αφησεις το μπαζο και μεινουν μπακουρια με την ψωλαρια

Πιο πιθανό να τους τα φορέσει το μπάζο παρά να κοιτάξουν αυτοί άλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom