Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 844 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 169 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 496 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 318 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 310 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 98 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 555 19,3%
  • αλλο

    Ψήφοι: 88 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.878

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
11.941
Like
15.539
Πόντοι
3.656
Στο άκυρο πιάνεις κουβέντα τύπε. Δείχνεις ότι στροφάρεις και είσαι κοινωνικός και ότι αντιμετωπίζεις τις γυναίκες σαν κανονικούς ανθρώπους και όχι μουνί κώλο βυζιά τσιμπούκι αναλ κατάπιωμα.
Είναι και πρωτότυπο αυτό , τις ξαφνιάζει .

Όντως τις ξαφνιάζει...

Και σε κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια...και με το ένα χέρι στην τσάντα τους γιατί νομίζουν ότι θα τις ληστέψεις...ή για να βγάλουν κανα σπρει πιπεριού :confused:
 

gamechanger

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Μηνύματα
295
Like
252
Πόντοι
21
Εγω εχω ανακαλύψει μεθόδους προσελκύσης και κάνοντας πρακτική άσκηση εχω δει οτι βοηθαει.
Η τακτική νουμερο 1 ειναι να σπασω το φραγμα του άγνωστου να γνωριστώ και να με γνωρίσει.
Αυτο για να γίνει πρέπει να πεις συγκεκριμένα πράγματα για να μπορεσεις να σπασεις την άμυνα.
Πολλοι τα λένε γενικολογα αυτα ενω εγω εχω συγκεκριμένα λογια θεματα και απαντήσεις,με βοηθαει βεβαια να ψυχολογω και την εκάστοτε κοπελα οποτε αυτομάτως σκέφτομαι τι θα πω.
100% επιτυχια στο ντειτινγκ δεν υπάρχει αυτο να το ξερετε,εγω εχω προσπαθήσει να γνωριστω με παρα πολλες αλλα σχεση να κανω ηταν περιπου το 20% ποσοστο πολυ παραπάνω απο το χυμαδιο και οπου βγει.
Φανταστείτε 20% με τακτική με επιστήμη με ψυχολογία,το τονιζω γιατι πολλοι πιστεύουν οτι το ντειτινγκ ειναι εύκολο
Μήπως είσαι ιδιοκτήτης καμίας εταιρίας που πουλάει τα σεμινάρια που λες;
 

PanosK13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Μηνύματα
174
Κριτικές
4
Like
390
Πόντοι
281
Φίλε δεν αξίζει να ασχολείσαι. Το νήμα της κατάθλιψης και της κλάψας. Αντί να μιλήσουν με καμία γκόμενα κάθονται κι γαμιούνται στα πληκτρολόγια
Για ποιον λογο να μιζεριασουμε???Εξηγησε μου λιγο...Αλλοι ξοδευουν ασκοπα το χρονο τους στα σοσιαλ μπας και χτυπησουν καμια σαβουρα!Δεν ειμαστε το ιδιο.Τουλαχιστον οι "πορωμενοι πουτανακηδες" που τοσο πολυ υποτιματε,ζουν τη ζωη τους με καθαρο το κουτελο παντοτε.Λιγο να προσεχουμε πως εκφραζομαστε!!!Αν θες να γινεις σακος του μποξ τρωγοντας "φαπες" απο γυναικακια της σειρας,δικαιωμα σου...Εγω δε θελω να γινω θυμα ομως!Εχω εναν εγωισμο που πρεπει να υπερασπισω.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.048
Πόντοι
2.356
Λοιπόν ζώα (εθιμοτυπικά) :2funny:
η πορνεία στην Ελλάδα είναι πλέον για φάπες. Πολύ λίγες
οι σωστές επαγγελματίες
με προδιαγραφές. Βασικό:
ο άνδρας χύνει με παροχή πουτάνας κι όχι μόνο με εμφάνιση που δεκτό φυσικά να υπάρχει ως θετικό.
Η σταθερή αξία είναι να πάρεις την χαμηλή τιμή για ξεχαρμάνιασμα μιας που κανείς δεν χορταίνει μόνο
με πουτάνες σε στημένα γαμήσια κι αφήστε τις μαλακίες. :2funny: Η επένδυση (όμως) είναι να αυξήσεις την τιμή για να ενδυναμώσεις την παροχή. Την εμφάνιση δεν μπορείς να την τροποποιήσεις. Κοινώς, πρέπει να πας στην πιο χαμηλή κλίμακα και να ανέβεις χρηματική σκάλα.
Αν πληρώσεις μια ωραία και καλή (στα μέτρα του εφικτού) από μπουρδέλα θα περάσεις πολύ καλά (στα πλαίσια του στημένου) σε πολύ καλύτερο πρόγραμμα και σε συνολικά πολύ καλή τιμή. Αν το κάνεις π.χ αυτό με στουντιακή θα σου στοιχίσει περισσότερο
κι από CG. :2funny: Παλιά με 30-40 ευρώ γαμούσες μουνάρες στο Μεταξουργείο (η πιο χαμηλή τιμή το δεκάρικο που συμφέρει για προσαύξηση) και μάλιστα σε πρόγραμμα πολύ καλό για τουλάχιστον 20-25 λεπτά. Τώρα πλέον δεν λειτουργεί το σύστημα ή επιβεβαιώνεται πολύ σπάνια διότι έχει διαλυθεί η πορνεία και όσοι πάνε "επιβιώνουν"
με εξαιρέσεις. :confused: Τόσο απλό. Άρα, τραβάτε να γαμάτε γκόμενες για ποιότητα και πουτάνες για τα χοντρά. Αλλιώς καθήστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας.

:rockon:
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
12.107
Like
15.726
Πόντοι
3.656
Όντως τις ξαφνιάζει...

Και σε κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια...και με το ένα χέρι στην τσάντα τους γιατί νομίζουν ότι θα τις ληστέψεις...ή για να βγάλουν κανα σπρει πιπεριού :confused:
Πιθανόν αν είσαι ντυμένος σαν χαμάλης ή ζητιάνος τύπε.
Ή ζητιάνος που ψάχνει δουλειά χαμάλη.

Ή χαμάλης που απέτυχε έχασε τη δουλειά και έγινε ζητιάνος.
 

Cantfindname

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Μηνύματα
527
Like
735
Πόντοι
86
Δεν το έχουμε παρατραβήξει, μην το συνοψίζεις έτσι εύκολα. Εσύ λες χοντρικά «πήγαινε και μίλα, αλλά πρόσεξε τι θα πεις».

Ε λοιπόν, επειδή ίσως κι εγώ δεν ήμουν αρκετά σαφής, θα το εξηγήσω καλύτερα:
Σε ένα dating coaching δουλεύεις συνέχεια το hook μέχρι να καταφέρνεις από μόνος σου να βρίσκεις τις σωστότερες ατάκες.
Είναι πάρα πολλή δουλειά αυτό που ο αρχάριος ούτε τη φαντάζεται. Για παράδειγμα, πρέπει να γίνει συγχρονισμός του γλωσσικού registry. Δεν μπορεί ο ένας να τα λέει λαικά κι ο άλλος διανοούμενα, πρέπει να μελετήσεις το άτομο πρώτα, αλλά και να μπορείς να προσαρμόζεσαι στο επίπεδο του άλλου. Στην πορεία στρώνει αυτό, αλλά στην αρχή είναι άβολη κατάσταση.

Επίσης πρέπει να αποφύγεις λέξεις που μπορεί να δημιουργήσουν συνειρμούς στο μυαλό του άλλου και να εκτρέψουν την σκέψη του σε κατεύθυνση που δεν θες. Ή άλλοτε πρέπει να χρησιμοποιήσεις λέξεις που να την πάνε εκεί που θες.

Πχ αν πεις «συγνώμη για την καθυστέρηση, έχουμε και τους άλλους με την απεργία τους που μπλοκάραν το δρόμο πάλι» και πέσεις σε άτομο που ασπάζεται τον αγώνα τους, ξεκινάς άσχημα (αρνητικός συνειρμός).
Αν πεις «είμαι οικονομικά ανεξάρτητος» ενώ σημαίνει ότι δεν εξαρτάσαι οικονομικά, στο μυαλό του άλλου είσαι πλούσιος (θετικός συνειρμός).
Αυτά ήταν λίγα μόνο παραδείγματα. Αν θες να κάνεις dating υψηλών αποδόσεων, πρέπει να εκπαιδευτείς σαν να ήσουνα επαγγελματίας σε κάτι.


Εγώ έχω και φίλο dating coach και τον πληρώνουν σοβαρά άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το παιγνίδι τους. Πολλά από αυτά που μου λέει τα εφαρμόζω κι εγώ. Τώρα εκπαιδευμένο καμάκι δίπλα σε αρχάριο είναι όπως η μέρα με τη νύχτα.
Ναι ακριβώς. "Χοντρικά" το είπα γιατί αυτός ήταν ο σκοπός μου. Αναφερόμουν στη γενική νοοτροπία ορισμένων (πολλών). Ούτε για συμβουλές μίλησα στο dating, ούτε για ποσοστά επιτυχίας.
Φίλε εγώ "νερντάκι" είμαι. Με έχει φάει το διάβασμα και οι οθόνες, με αναλύσεις, συναρτήσεις, διαγράμματα και λογισμούς. Έχουν καεί τα μάτια μου. Με τις γυναίκες θέλω αμεσότητα. Θέλω να τις βλέπω όταν τους μιλάω. Εγώ έτσι απολαμβάνω την επικοινωνία μαζί τους. Έτσι το ξεκίνησα κιόλας το θέμα. Λέγοντας ότι απολαμβάνω αυτή την εμπειρία.
Τώρα αν ο άλλος ο ψυχολόγος θέλει ντε και καλά να μου πει ότι προσπαθώ να δώσω dating συμβουλές τι να πω....
Εγώ προσωπικά έχω φροντίσει για τον εαυτό μου και να το απολαμβάνω και αποτελέσματα να έχω
Ο καθένας να κάνει αυτό που τον εκφράζει.
Όταν όμως έχω φίλους και γνωστούς που μου "κλαίγονται" ότι "της έστειλα και ακόμα περιμένω απάντηση", "μου απάντησε μετά από μια μέρα", "δεν έκανε like στο σχόλιό μου!", "είναι καλύτερα να της στείλω στο insta για να ΜΗ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ" και λοιπές γελοιότητες και καραγκιοζιλίκια και όταν βλέπω ότι "παίζουν" πολύ αυτές οι νοοτροπίες, ε θα το σχολιάσω
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.048
Πόντοι
2.356
Μύστη Τέλη, ασπάζομαι τα σωστά αλλά και τις παπαριές που λες κατά καιρούς διότι έτσι είναι τα φόρουμ σχολιασμών εδώ και χρόνια.
Σε όποιον δεν αρέσει να πάει να γαμηθεί. :2funny: Τώρα...ότι και να λες εγώ έχω την ζωή που έχω και γαμάω οπότε γαμάω. Δεν θυμάμαι να έγραψα ποτέ ότι γαμάω αβέρτα ή κάθε μέρα. Οπότε πάλι έστειλες την μπάλα στην εξέδρα. Επίσης εμένα με νοιάζουν οι γκόμενες για ποιότητα και τις πουτάνες τις βλέπω για στημένα γαμήσια και πλέον μόνο για τα χοντρά. :2funny: Αν τώρα εσύ ή οποιοδήποτε άλλος αρνείται αυτό το πράγμα (που όλος ο πλανήτης βλέπει ως λογικό) μπορεί να σχολιάζει ανάποδα. Απορώ γιατί σας πιάνει τρέλλα. Τέλος όσοι γνωρίζω, φτάνουν και περισσεύουν για να βγάλω συμπεράσματα. Δεν είναι εξωγήινοι οι υπόλοιποι.

:2funny:
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
Αάάά...έχεις καί φίλο dating coach ? Πού τόν πληρώνουν σοβαρά άτομα ?
Γιά αυτό δέν ξέρεις, ποιά γκόμενα νά...πρωτοδιαλέξεις έέέ ?
Ουρά κάνουν οι γκόμενες, γιά νά σέ δούν!!
Α..ρέ Κακόγερε μέ τίς ανοησίες σου!! :2funny:
Μεγαλύτερες ανοησίες από τις δικές σου δεν ξέρω αν έχουν ξαναγραφεί εδώ μέσα σε θέματα γυναικών. Ότι ακόμα και στα 65 σου θα μπορείς να χτυπάς 25άρες, χωρίς λεφτά, μόνο με το look, αν ανανεώνονται οι γνωριμίες σου. Αυτό το τελευταίο, τι ακριβώς σημαίνει; Το έβαλες σαν προυπόθεση για να μετριάζει κάπως το μέγεθος της γελοιότητάς σου. Πώς θα ανανεώνονται δηλαδή, αυτόματα; Δεν μπορείς δηλαδή στην ηλικία που είσαι να δεις πώς θα εξελιχθεί η πορεία σου; Άσε τα φούμαρα, φαντασμένε χίπη μαλλιά.

Όσο για μένα, με έχεις ακούσει ποτέ να παραπονιέμαι στο θέμα των γυναικών; Δεν κάνουν ουρά, αλλά μου είναι εξαιρετικά εύκολο να βρω γυναίκα, λόγω status και εμπειρίας στο dating. Είπαμε έχω και φίλο coach. Κι επειδή θα μου το χτυπήσεις πάλι για το μέντορινγκ, σε προλαβαίνω ότι μιλάω για 40+ γυναίκες.
Δεν είμαι τόσο καρδιοκατακτητής όπως εσύ να τις ρίχνω με το look. Όχι βέβαια ότι τα πιστεύω όλα αυτά που λες, αλλά κουβέντα να γίνεται.
 

Anestis zapatas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2024
Μηνύματα
1.253
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
216
Προσεχε μη γαμησεις και το παπακι πανω στις καυλες σου Ζαπατιστα...χαχαχα!!!Πηγαινε τον μπας και ανοιξει τα στραβα του λιγο...Αντε γιατι πολυ μιλαει ο καθυστέρας τελευταια!
Κολωνει να παει σε μπουρδελο αλλα δεν το παραδεχεται.
Και αυτός ειναι ο λογος που τα βριζει.
Έχουμε και τον μαγκο οχι μαγκι απο πισω που τον θαυμάζει ταχα μου
Γενικά πολυ ποιοτητα ασε.
 

Anestis zapatas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2024
Μηνύματα
1.253
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
216
Στο άκυρο πιάνεις κουβέντα τύπε. Δείχνεις ότι στροφάρεις και είσαι κοινωνικός και ότι αντιμετωπίζεις τις γυναίκες σαν κανονικούς ανθρώπους και όχι μουνί κώλο βυζιά τσιμπούκι αναλ κατάπιωμα.
Είναι και πρωτότυπο αυτό , τις ξαφνιάζει .
Οχι φιλε δεν συμφωνω
Μιλας γενικολογα πολυ.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.048
Πόντοι
2.356
Θυμίζω ότι κάποιοι
με σκυλοβριζαν και στρεψοδικούσαν όπως και συνεχίζουν. Τους ισοπέδωσα με ατράνταχτα επιχειρήματα και αποδείχτηκαν και κότες
σε πολλά. :2funny: Κοινώς πήραν τα παπάρια μου που συστρατεύτηκαν σαν μπούληδες ενώ παράλληλα έκοψα τα δικά τους παπάρια. :rockon: Πρόκειται για πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. :2funny:Δεκτός ο κάθε σχολιασμός τους. Τώρα πάω να φάω
και σε κάθε ευκαιρία
εδώ θα είμαστε.
Στο νήμα της αλήθειας.

:rockon:
 

Giorgio Kavlani

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Μηνύματα
530
Κριτικές
11
Like
2.310
Πόντοι
496
Ο άντρας πρέπει να παίζει μπάλα σε όλα τα γήπεδα και να προσαρμόζεται.
Άλλη η μπάλα τη δεκαετία 80, άλλη το 2000, άλλη τώρα. Οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, ούτε οι καταστάσεις.
Κάποιοι νομίζουν ότι με την τρίχα σε ανοιχτό πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα, θα ρίξουν τη γκόμενα (δε μιλάω για σένα προσωπικά).
Και να μη φανεί ρατσιστικό αυτό που θα πω,άλλα θέλει άλλη προσέγγιση για τις γυναίκες της επαρχίας, άλλη της Αθήνας, άλλη της Θεσσαλονίκης.
Κάποια στοιχεία είναι βασικά. Αυτοπεποίθηση, καλή εμφάνιση, χιούμορ, σωματική άσκηση. Το σημαντικότερο για εμένα ανεξαρτησία και οικονομική άνεση.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
Τόσο απλό. Άρα, τραβάτε να γαμάτε γκόμενες για ποιότητα και πουτάνες για τα χοντρά. Αλλιώς καθήστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας.

:rockon:
Η ερώτηση που δεν απάντησες ποτέ: αφού γαμάς και γκόμενες, πώς γίνεται να μην έχεις μία λίστα με παλιές επαφές, ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγεις στις πουτάνες για τα χοντρά; Κάποιες εξαφανίζονται για αντικειμενικούς λόγους, αλλά και κάποιες θα έπρεπε να είναι διαθέσιμες ευκαιριακά.
 

Giorgio Kavlani

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Μηνύματα
530
Κριτικές
11
Like
2.310
Πόντοι
496
Ισχύει για πολλούς. Αλλά είναι και πολλοί που προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν, ενώ θα μπορούσαν να έχουν κάποιες επιτυχίες, αν συνειδητοποιούσαν ότι ακόμα και για το καμάκι, χρειάζεται να κάνεις σοβαρή δουλειά και πολλές φορές θες κι εξωτερική βοήθεια, όταν μπλοκαριστείς και δεν τα καταφέρνεις μόνος.
Για τους dating coaches που λες το βλέπω πολύ στην Αμερική. Υπάρχει εδώ και χρόνια, το λεγόμενο pick up.
 

Ακροατής_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
3.462
Like
3.420
Πόντοι
456
Μεγαλύτερες ανοησίες από τις δικές σου δεν ξέρω αν έχουν ξαναγραφεί εδώ μέσα σε θέματα γυναικών. Ότι ακόμα και στα 65 σου θα μπορείς να χτυπάς 25άρες, χωρίς λεφτά, μόνο με το look, αν ανανεώνονται οι γνωριμίες σου. Αυτό το τελευταίο, τι ακριβώς σημαίνει; Το έβαλες σαν προυπόθεση για να μετριάζει κάπως το μέγεθος της γελοιότητάς σου. Πώς θα ανανεώνονται δηλαδή, αυτόματα; Δεν μπορείς δηλαδή στην ηλικία που είσαι να δεις πώς θα εξελιχθεί η πορεία σου; Άσε τα φούμαρα, φαντασμένε χίπη μαλλιά.

Όσο για μένα, με έχεις ακούσει ποτέ να παραπονιέμαι στο θέμα των γυναικών; Δεν κάνουν ουρά, αλλά μου είναι εξαιρετικά εύκολο να βρω γυναίκα, λόγω status και εμπειρίας στο dating. Είπαμε έχω και φίλο coach. Κι επειδή θα μου το χτυπήσεις πάλι για το μέντορινγκ, σε προλαβαίνω ότι μιλάω για 40+ γυναίκες.
Δεν είμαι τόσο καρδιοκατακτητής όπως εσύ να τις ρίχνω με το look. Όχι βέβαια ότι τα πιστεύω όλα αυτά που λες, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Είσαι τόσο αδαής-άπειρος καί άσχετος, πού δέν μπορείς νά δεχθείς ανθρώπους πού συνεχώς εξιλόσσονται!!
Τί εννοώ ? Εχω μία κοινωνική ζωή -Χρόνια τώρα- πού μού επιτρέπει νά κάνω νέες γνωριμίες μέ γκόμενες.
Αυτό εσύ -Καί άλλοι αρκετοί εδώ- η δέν μπορείς λόγω κομπλεξισμού νά τό καταλάβεις...η αδυνατείς λόγο νοημοσύνης.
Φυσικά αυτό δέν μπορώ νά στό αποδείξω. Αλλά δέν είναι καί ο σκοπός μου αυτός. Η τό δέχεσαι η όχι!!
Δέν είναι μόνο τό look μου Κακόγερε. Είναι καί η ποιότητα τής ζωής μου. Είναι σύνολο πραγμάτων. Τί νά κάνουμε ?
Εσύ μού λές, γιά 40 Plus χρονών γυναίκες ότι μιλάς. Καί μόνο πού είσαι στό ενοίκιο 60 χρονών άνδρας...τό θεωρώ πολύ δύσκολο!!
Ολα παίζουν τόν ρόλο τους νά ξέρεις. :sad2:
 

panos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Μηνύματα
1.559
Κριτικές
1
Like
4.969
Πόντοι
456
Είσαι τόσο αδαής-άπειρος καί άσχετος, πού δέν μπορείς νά δεχθείς ανθρώπους πού συνεχώς εξιλόσσονται!!
Τί εννοώ ? Εχω μία κοινωνική ζωή -Χρόνια τώρα- πού μού επιτρέπει νά κάνω νέες γνωριμίες μέ γκόμενες.
Αυτό εσύ -Καί άλλοι αρκετοί εδώ- η δέν μπορείς λόγω κομπλεξισμού νά τό καταλάβεις...η αδυνατείς λόγο νοημοσύνης.
Φυσικά αυτό δέν μπορώ νά στό αποδείξω. Αλλά δέν είναι καί ο σκοπός μου αυτός. Η τό δέχεσαι η όχι!!
Δέν είναι μόνο τό look μου Κακόγερε. Είναι καί η ποιότητα τής ζωής μου. Είναι σύνολο πραγμάτων. Τί νά κάνουμε ?
Εσύ μού λές, γιά 40 Plus χρονών γυναίκες ότι μιλάς. Καί μόνο πού είσαι στό ενοίκιο 60 χρονών άνδρας...τό θεωρώ πολύ δύσκολο!!
Ολα παίζουν τόν ρόλο τους νά ξέρεις. :sad2:
Σορυ που πετάγομαι σα τη Μπούτσα μες στα λάχανα αλλά να θες εξήγησε μου κάτι,αυτό με το ενοίκιο που λες δε το κτλβ..δλδ θεωρείς ότι όσοι δε καταφέρνουν να αγοράσουν σπίτι μέχρι κάποια ηλικία είναι καταστραμενοι,αποτυχημένοι κτλ;
 

Anestis zapatas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2024
Μηνύματα
1.253
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
216
Η ερώτηση που δεν απάντησες ποτέ: αφού γαμάς και γκόμενες, πώς γίνεται να μην έχεις μία λίστα με παλιές επαφές, ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγεις στις πουτάνες για τα χοντρά; Κάποιες εξαφανίζονται για αντικειμενικούς λόγους, αλλά και κάποιες θα έπρεπε να είναι διαθέσιμες ευκαιριακά.
Σωστη παρατήρηση
Ενας καλος μπαλαδορος παντα εχει μια καβαντζα απο πίσω σε περίπτωση έκτακτης αναγκης.
Εγω δυστηχως αργησα να το αντιληφθώ και ξεμεινα με μια καβατζα αν και οι παλιοτερες εχουν παντρευτει αλλα ποτε δεν ξερεις.
Ο παπιας εχει να παει με γυναίκα πολυ καιρο το λεω και το υπογραφω,απο τα λεγομενα του φαίνεται,δεν εννοω με ιερόδουλη αλλα με κανονικη γυναίκα.
Άτομο το οποιο ταχα μου βγαζει μια γελοια θεωρεια δεν την εφαρμοζει βριζει τα μπουρδελα αλλα πηγαίνει τελικα εκεί.
Και αυτο φαίνεται οταν λεει 'για τα χοντρα" ειναι η σφραγιδα οτι με εξωτερικες δεν κάνει τίποτα.

Πουλαω παπιες μαγειρεμενες ψημένες ροδοκοκκινιστες στο φούρνο με γέμιση ρυζιου και μπαχαρικών.
 

Ακροατής_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
3.462
Like
3.420
Πόντοι
456
Σορυ που πετάγομαι σα τη Μπούτσα μες στα λάχανα αλλά να θες εξήγησε μου κάτι,αυτό με το ενοίκιο που λες δε το κτλβ..δλδ θεωρείς ότι όσοι δε καταφέρνουν να αγοράσουν σπίτι μέχρι κάποια ηλικία είναι καταστραμενοι,αποτυχημένοι κτλ;
Οχι φυσικά!! Δέν εννοώ αυτό σέ καμία περίπτωση.
Αλλά στίς γκόμενες επιπέδου, είναι τό Α καί τό Ω.
Τό πού κατοικείς. Καί άν είναι ιδιόκτητο τό ακίνητο!!
Αυτά νομίζω είναι γνωστά. Δέν τά λέω εγώ!!
Είναι βασικά τό συνολικό οικονομικό Profil, πού διαφαίνεται στίς γκόμενες!! Αυτοκίνητο-εξοχικό κτλ
-Αν τώρα κάποιοι αρχίσουν καί γράφουν ανοησίες, τού τύπου ότι υπάρχουν καί εφοπλιστές πού νοικιάζουν...τότε καλά-
 

panos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Μηνύματα
1.559
Κριτικές
1
Like
4.969
Πόντοι
456
Οχι φυσικά!! Δέν εννοώ αυτό σέ καμία περίπτωση.
Αλλά στίς γκόμενες επιπέδου, είναι τό Α καί τό Ω.
Τό πού κατοικείς. Καί άν είναι ιδιόκτητο τό ακίνητο!!
Αυτά νομίζω είναι γνωστά. Δέν τά λέω εγώ!!
Είναι βασικά τό συνολικό οικονομικό Profil, πού διαφαίνεται στίς γκόμενες!! Αυτοκίνητο-εξοχικό κτλ
-Αν τώρα κάποιοι αρχίσουν καί γράφουν ανοησίες, τού τύπου ότι υπάρχουν καί εφοπλιστές πού νοικιάζουν...τότε καλά-
Οκ πασο τοτες παρεξήγησα...
Κ υπάρχουν κ εφοπλιστές που νοικιάζουν μια κ το λες...το σκάφος με το πλήρωμα για να μην ασχολούνται μετά όλο τον χειμώνα με επιθεωρήσεις κ σερβις
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom