Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.