Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αισθητική και γούστο δεν είναι η βερμουδιτσα εξω ,ούτε η φόρμα λες και πάει ο άλλος για προπόνηση...αφού βαριέται ας κάτσει σπίτι.

Κανονικο ντυσιμο για τον αντρα ειναι αυτο στη φωτο. Ολα τ αλλα ειναι υποκαταστατα

athens_top.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.392
Πόντοι
9.297
Κανονικο ντυσιμο για τον αντρα ειναι αυτο στη φωτο. Ολα τ αλλα ειναι υποκαταστατα

athens_top.jpg
Ελπίζω να μην τσιριξουν αυτοί που κυκλοφορούν με Σαμπώ λες και είναι νοσοκόμες...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Αισθητική και γούστο δεν είναι η βερμουδιτσα εξω ,ούτε η φόρμα λες και πάει ο άλλος για προπόνηση...αφού βαριέται ας κάτσει σπίτι.
Κατάλαβα , κόλησε η βελόνα.
Oreos24 part 2

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Αλητεία ψάχνουν γυναίκες τής διπλανής πόρτας,ασχημομέτριες καί πρεζούδες,
οι σοβαρές, μορφωμένες καί ωραίες γκόμενες ψάχνουν ωραίους μέ γαμάτα σώματα.
Ολες ψάχνουν τόν πλούτο...αυτό είναι πασίγνωστο!
Δες τη γκομενα του τραπερ light φιλε και πες μου αν ειναι ασχημομετρια

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δες τη γκομενα του τραπερ light φιλε και πες μου αν ειναι ασχημομετρια
Ρέ Trouba δέν μιλάμε γιά...σιναχωμένες.
Ούτε γιά "συμφωνίες" γνωστών στά Show!
Ξέρεις τί φάπες έχει φάει ο καραγκιοζάκος αυτός... ποιά αλητεία ?

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.392
Πόντοι
9.297
Φίλε τα έχεις μπερδέψει κυριολεκτικά.
Νομίζεις ότι όποιος δεν ντύνεται σαν τους προπαππούδες μας είναι σώνει και καλά είτε κλαρινογαμπρός ή κάγκουρας ή οτιδήποτε άλλο.

Δηλαδή αν φορέσεις μάρκες όπως Tommy,Lacoste ή άλλες επώνυμες μάρκες πρόκειται για ξεφτίλα βάσει του σκεπτικό σου...

Και καλά ο Τζιμακος που είναι πιτσιρικάς και τα έχει κάνει αχταρμά στο στενό μυαλουδακι του,εσύ ως μεγαλύτερος θα έπρεπε να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο μονοδιάστατα και ακραία (σύνηθες φαινόμενο αυτό εδώ μέσα)
Σιγά μην πάω να κυνηγάω μάρκες λες και είμαι καμμία βαριεστημενη δεκαπεντάχρονη σαχλογκομενιτσα ...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μονο που συμφωνω με τη λογικη σου ειναι στο οτι αξιζει καποιος να την πεφτει απο το να καθεται αδρανης.
Κι επισης κακως κατακρινουν οσοι νοιωθουν ευαλωτοι στην απορριψη.
Ο χρονος που καλεισαι να κρατησεις σε συζητηση μια γκομενα ειναι τρια λεπτα(οσο κραταει ενα τραγουδι πανω κατω)
Σε αυτα τα τρια λεπτα καλεισαι να της δειξεις γιατι να προτιμησει εσενα απο καποιον αλλο γνωστο της η αγνωστο.
Σε ολα τα υπολοιπα που λες φιλε περι ψυχολογιας γυναικων κτλ ειναι απλα θεωριες που ειναι αδυνατο να τις αποδειξεις ουτε δια της επιβεβαιωσης ουτε δια της εις ατοπον απαγωγης.
Εγω σταθηκα στο 10/10 που αυτοβαθμολογηθηκες στο καμακι σου.
Η αυτοκριτικη σου καλο ειναι να γινεται σιωπηλα.Ειναι ενας εσωτερικος διαλογος με τον εαυτο σου αυτος.
Επισης το οτι τα κανεις ολα σωστα αυτο ειναι υποκειμενικο.Τι ειναι σωστο και τι λαθος σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολυ θαμπο.
Καποιος θα μπορουσε να πει οτι σωστο ειναι να εχεις μεγαλη αυτοπεποιθηση.ΛΑΘΟΣ!
Η μεγαλη αυτοπεποιθηση αφαιρει ποντους γοητειας!
Και παλι ομως αυτο ισχυει για καποιες.Για καποιες αλλες οχι!
Καποιος αλλος θα πει οτι πρεπει να χαμογελας,να δειχνεις χιουμορ.Αλλος να εισαι ο εαυτος σου.
Δε γινεται ποτε "να εισαι" ο εαυτος σου.Οτιδηποτε γινεται συνειδητα ειναι και ψευτικο.
Μονο οσοι σπουδασαν σε δραματικες σχολες μπορουν με επιτυχια "να ειναι" κατι και παλι μονο οι καλυτεροι απο αυτους.
Απο την αλλη αν εισαι αχρωμος και φοβισμενος παλι ειναι πιθανο να αποτυχεις.Βασικα αν ειχες να διαλεξεις αναμεσα σε αυτα τα δυο ακρα,καλυτερα καρικατουρα αυτοπεποιθησης παρα αχρωμος και αοσμος.
Τελος παντων.
Θελω να καταληξω πως σωστος τροπος δεν υπαρχει.
Υπαρχει μονο συγκυρια,εμπνευση και φυσικα τολμη.
Οση αντεχει ο καθενας για να μη γινει θρυψαλα ο αυτοσεβασμος του
Γιατι κι αυτος εχει ορια.
Απο ενα σημειο απορριψεων και μετα γινεσαι κουρελι ειτε το θες ειτε οχι.
Ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι.
Γι αυτο μετρο παιδια σε ΟΛΑ.
Άπαξ και δεν ρίχνεσαι ευθέως πως να καταλάβεις τι γράφω; :2funny: πολύ απλαι αν ριχνόσουν όπως εγώ θα καταλαβαινες πως ότι γράφω είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει και η συλλογιστική ισχύει διότι βασίζεται σε αλήθειες
κι όχι σε σχετικότητες.
Αλλά έτσι ειναι τα φόρουμ. Λέει κάποιος κάτι που ισχύει, προσπαθούν κάποιοι άλλοι
να πουν ότι δεν ισχύει επειδή τους χαλάει το οποιο παραμύθι η την θεωρία που δεν έχουν φροντίσει να αποδείξουν και μετά μόλις τους αποστομώνει
με επιχειρήματα, αλλάζουν την κουβέντα με περιμετρικά άσχετα νοήματα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι ρε μλκ έξω όλο κάτι καγκουρες που σα γύφτοι μοιάζουν και κάτι μουσατοι αγυμναστοι τέλειως κάτω του μετρίου όμως.Η εμφάνηση δε παίζει ρόλο μεγάλο άμα είσαι χορηγός και έχεις λεφτά βρισκεις γκόμενα.
Το έχουμε πει μυριάδες φορές. Αν η εμφάνιση έπαιζε πρώτο ρόλο όπως λένε οι άσχετοι δεν θα την καβαλούσε το χρήμα η ισχύ,
οι δημόσιες σχέσεις,
η εξουσία κτλ. Κάθε μέρα πανηγύρι στο νήμα της αλήθειας. :2funny:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Λίγο να νιώθεις και να έχεις σχετικά αξιοπρεπές σώμα, θα είσαι μίλια μπροστά από τον μέσο Έλληνα. Αλλά ναι ξέχασα αυτό απαιτεί να έχεις και λίγη αισθητική.

Συνημμένα

• HuZdez49Sa.png
    HuZdez49Sa.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 28
  • X1NQW3L64b.png
    X1NQW3L64b.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 31
  • xXS4K20bmQ.png
    xXS4K20bmQ.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Το έχουμε πει μυριάδες φορές. Αν η εμφάνιση έπαιζε πρώτο ρόλο όπως λένε οι άσχετοι δεν θα την καβαλούσε το χρήμα η ισχύ,
οι δημόσιες σχέσεις,
Το θέμα δεν είναι τα λεφτά αυτά καθ'αυτά αλλά τι σου δίνουν σαν προσωπικότητα. Γιατί συνήθως αυτοί που έχουν εξουσία και λεφτά έχουν χτίσει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πες τα ρε φίλε γιατί οι μισοί εδώ τα έχουν μπερδεμένα.
Και εγώ έψαξα και έμαθα, έκανα βλακείες, δεν ήξερα να συνδυάσω χρώματα υφάσματα κτλ αλλά τώρα έχω φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι ούτε σαν παππούς ούτε σαν λέτσος. Ούτε να είσαι υπερβολικός.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
751
Πόντοι
96
οι δημόσιες σχέσεις,
υπονεις κατι για καποιον Δασκαλε νο2?:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το θέμα δεν είναι τα λεφτά αυτά καθ'αυτά αλλά τι σου δίνουν σαν προσωπικότητα. Γιατί συνήθως αυτοί που έχουν εξουσία και λεφτά έχουν χτίσει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Οπως εχουμε πει οι γυναικες ερωτευονται τη ζωη που μπορεις να τις παρεχεις και οχι το ατομο σου. Επομενως καποιος που εχει χρημα, πληροι ηδη τα κριτηρια, δε χρειαζεται καμια περαιτερω διαμορφωση συγκεκριμενων χαρακτηριστικων, κλπ

Συν οτι καποιος που εχει χρημα ειναι ηδη περιζητητος οποτε ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και οποια παει να πουλησει δηθενιες, εχει φαει κλανια λεβεντοπουρδη στη μουρη

Για αυτο και ολες προσκυνουν το χρημα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Άπαξ και δεν ρίχνεσαι ευθέως πως να καταλάβεις τι γράφω; :2funny: πολύ απλαι αν ριχνόσουν όπως εγώ θα καταλαβαινες πως ότι γράφω είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει και η συλλογιστική ισχύει διότι βασίζεται σε αλήθειες
κι όχι σε σχετικότητες.
Αλλά έτσι ειναι τα φόρουμ. Λέει κάποιος κάτι που ισχύει, προσπαθούν κάποιοι άλλοι
να πουν ότι δεν ισχύει επειδή τους χαλάει το οποιο παραμύθι η την θεωρία που δεν έχουν φροντίσει να αποδείξουν και μετά μόλις τους αποστομώνει
με επιχειρήματα, αλλάζουν την κουβέντα με περιμετρικά άσχετα νοήματα. :rockon:
Δε χρειαζεται να ριχνομαι οσο εσυ αγαπητε.Εχω καλυτερα ποσοστα απο σενα χωρις να χρειαστει να φτασω τους αριθμους σου.
Επισης δεν εχω χρονο να το κανω εχω και δουλειες.
Ειπαμε να κυνηγαμε το μουνι αλλα οχι να το φτασουμε στα ακρα.
Επισης πουθενα δεν μου χαλασες κατι.Ουτε παραμυθι ουτε τιποτα.
Απλα σε βρισκω ακραιο στα λεγομενα σου.
Το κανες λυσσα το θεμα των προσεγγισεων.
Και μια φιλικη συμβουλη.
Αν οντως την πεφτεις σε τοσο μεγαλους αριθμους γυναικων προσεχε μη βρεις κανενα μπελα επειδη θα ενοχλησεις τη λαθος γυναικα.
Σε τετοιο μεγαλο αριθμο εκτος απο τα δυο τηλεφωνα που λες παραμονευουν και μπελαδες.
Για φαντασου μια τυπισσα να περπατησει 50 μετρα πιο κατω απο εκει που της την επεσες,να βρει το γκομενο της που θα ειναι τρελος η θα κουβαλαει κατι πανω του και να του πει "ενας γελοιος μου κανε καμακι πιο πανω".
Αμεσως θα γινεις στοχος Ντακ.
Υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που δεν εχουν σταλα νου.
Προσεχε.
Δε λεω να κοψεις τα καμακια.
Απλα να κανεις προσεκτικη διαλογη που πας.
Το καμακι θελει τεχνη και τροπο.
Οχι κατα ρυπας επιθεση και οποιον παρει ο χαρος.
Προσοχη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Καλά ,εσύ βγες με τα μπουτάκια έξω και κάνε high five με τα χόμπιτ που την είδαν τ(ρ) απερ.
Εννοείται ότι αν πάω καλοκαίρι για καφέ θα βάλω βερμούδα γιατί δεν ντρέπομαι για κάτι , ούτε έχω κανένα κόλλημα ότι πρωί πρωί κατακαλόκαιρο πρέπει να βάλω τζην και πουκάμισο μέσα στο παντελόνι για να είμαι κύριος. Εσύ πήγαινε έτσι και φόρα και σκαρπίνι με κάλτσα για να είσαι κύριος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom