Δεν είμαι ούτε με το ΝΑΙ αλλλα και ούτε με το ΟΧΙ.... Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω ποιο είναι το σωστό.
Καταρχήν ποιος μπορεί να μου πει πραγματικά τι είναι το ΝΑΙ και τι είναι το ΟΧΙ. Η κυβέρνηση (καλή ή κακή) έβαλε ένα ερώτημα για κάποια μέτρα. Αυτό πρέπει να απαντήσει κάποιος. Έρχετε λοιπόν κάποιος απο έξω καθώς και οι μέσα και μας λένε οτι το ΟΧΙ σημαίνει δραχμή.
Αυτό απο που έρχεται? Αυτή είναι η ερώτηση.
Ας πουμε ότι το ΝΑΙ είναι αυτό που λένε. Μετρα και Ευρω.
Μια ερώτηση. Μια ευρώπη που ψάχνει να μας πετάξει έξω με οποιονδήποτε τρόπο θα μας βοηθούσε εάν λέγαμε ΝΑΙ?
Πρωσοπική μου άποψη είναι ότι, ότι και να ψηφίσουμε τι γαμήσαμε!!!! και το γαμήσι δεν θα είναι όπως πάμε στο στούντιο με μπανάκι, αλλα θα είναι σαν τις μαύρες στο κέντρο, πίσω απο αυτοκήνιτα.......
Ασε που το χειρότερο μου είναι ότι ο κόσμος έχει διχαστεί πλέον.. και με φοβίζει μην γίνει κανένας εμ΄φυλιος... Αυτά απο εμένα.. καλή τυχη στα παιδιά μας για το μέλλον που θα τους δωσουμε με τον ένα ή με τον άλλο ψήφο....
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας πει τελίκα εαν θα πράξουμε καλά..
Αυτά τα ταπεινά απο κάποιον που δεν έχει αποφασησει τι θέλει. Το μόνο που δεν θέλει είναι να δει το Σαμαρά/Βενιζέλο πάλι να μας κυβερνανε..