Νέα

Τι συνέβη τελικά το 2004 με Κεντέρη-Θάνου;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
81
Like
446
Πόντοι
20
Ως πρώην αθλητής του τζούντο (και για λίγο της ελευθέρας πάλης) μπορώ να βεβαιώσω ότι το ντόπινγκ είναι πραγματικότητα.. εδώ τα παίρνουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν θα τα πάρουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ολυμπιάδες και πανευρωπαϊκά;
Τώρα για την υπόθεση του Κεντέρη και Θάνου θυμάμαι ότι πριν την Ολυμπιάδα της Αθήνας είχε έρθει κλιμάκιο της wadda να κάνει έλεγχο στην ομάδα στίβου της Αμερικής που έμεναν στην Κρήτη,και τους απαγόρευσε η αστυνομία την είσοδο..σιγά μην άφηναν οι Αμερικάνοι τον Κεντέρη να τους ξεφτιλισει δεύτερη φορά..
ελα ρε αλανι...καλα που μας το βεβαιωσες γιατι ειμαστε μυρωδιαδες...χαμπαρι δεν ειχαμε παρει
Δεν είπα ρε "αλάνι"ότι δεν το ξέρεις.. συζήτηση κάνουμε και λέμε την γνώμη μας.. ή μήπως πρέπει να λέμε όσα δεν γνωρίζουν οι άλλοι; Ούτε μυρωδιάς είσαι ούτε τίποτα.. άλλη φορά θα ζητάω την γνώμη σου όταν είναι να ποσταρω..
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.081
Κριτικές
2
Like
8.787
Πόντοι
2.456
Ρε ας άφηναν τον Κεντέρη να γλεντησει τα αραπακια στην στροφή όπως στο Σίντνεϊ..
:takethis::takethis::takethis::takethis:
να καιγονταν το ΟΑΚΑ από τα πανηγύρια..:rockon::rockon::rockon::rockon:
και μετά ας έκαναν ότι ήθελαν τα νιμού..:vomit:
 

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
133
Κριτικές
1
Like
241
Πόντοι
21
Θα γράψω κάποια πραγματάκια γιατί βλέπω οτι πολλοί δεν γνωρίζουν παρά τα ελάχιστα!.. Για την ακρίβεια κανείς δεν έχει πλησιάσει στην αλήθεια..

Υπηρέτησα το επάγγελμα της δημοσιογραφίας για μερικά χρόνια και ομολογώ οτι το ωραιότερο πράγμα σε αυτό το επάγγελμα, είναι οτι μαθαίνεις την αλήθεια πάντα πρώτος και γνωρίζεις πράγματα που άλλοι δεν θα μάθαιναν ποτέ.

Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι το κουμάντο το κάνουν οι φαρμακευτικές, αλλά δεν είναι έτσι. Το χρήμα κινεί τη γη παιδιά.. Το κουμάντο το κάνουν οι χορηγοί. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ο εγκέφαλός σας τι συμφέροντα παίζονται εδώ.

Καταρχάς, μια αλήθεια για να ξεκαθαρίσουμε κάτι που πολύς κόσμος παρεξηγεί. Η ντόπα δε σε κάνει να τρέχεις πιο γρήγορα από τους άλλους. Η ντόπα σε κάνει πιο ανθεκτικό στην σκληρή προπόνηση. Το όριο της αντοχής πάει πολύ πιο μακριά και φυσικό είναι ότι αυτός που προπονείται σκληρότερα και περισσότερο από τους άλλους, να γίνεται ο καλύτερος!

Μέσα στις αρκετές συνεντεύξεις που έκανα στα δημοσιογραφικά μου χρόνια, μια απ’ αυτές είχε να κάνει και με αθλήτρια του στίβου, η οποία τα είχε κι αυτή τα μεταλλιάκια της και τις διακρίσεις της. Δε θέλω να επεκταθώ σε ονόματα κτλ, αρκεί να πω ότι είχε πολύ ωραίο πάτο. Αφού μου είπε τα δικά της και τον πόνο της, εννοείται ότι θα προσπαθούσα να διεισδύσω και στα πιο απόκρυφα-κουτσομπολίστικα του χώρου. Και τι πιο hot από το θέμα εκείνο. Να αναφέρω ότι η συνέντευξη έγινε το 2010, δηλαδή 6 χρόνια από το περιστατικό Κεντέρη-Θάνου με την μηχανή. Ένα θέμα που άφησε πολύ κόσμο με απορίες. Μού είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω αυτούσια. Αξίζει να αναφέρω, ότι και η κοπέλα που έκανα στην συνέντευξη, είχε τότε, επίσης αποσυρθεί από την ενεργό δράση πια.

Το πιο βασικό απ’ όλα.

Τα πράγματα, να ξέρετε, ότι είναι κανονισμένα εξ αρχής. Το έχει αποφασίσει ήδη ο χορηγός. Φαντάσου τώρα ότι πχ, η Adidas βάζει τα ωραία της λεφτάκια να γίνει ένα μίτινγκ στίβου, δε βλέπω το άδικο στο να απαιτήσει να πάρει χρυσό μετάλλιο ένας αθλητής που τον ντύνει η Adidas. Έτσι δεν είναι; Αν κάποιος βλέπει κάτι λάθος σε όλο αυτό, δεν έχει μάλλον ιδέα πως λειτουργεί ο κόσμος σήμερα.
Αλλά εννοείται πως κι αυτός που καρπώνεται την επιτυχία λόγω της απόφασης του χορηγού, οφείλει να είναι συνεπής. Γιατί άπαξ και «πουλήσεις» την ψυχή σου στο χορηγό, δεν έχει επιστροφή. Και τι εννοούμε να «πουλήσεις» την ψυχή σου;

Τα «κεφάλια» που αποφασίζουν, δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν, «Α! Θα κάνουμε τον Κεντέρη Ολυμπιονίκη». Προσέγγισαν το κατάλληλο άτομο και έκαναν την πρόταση.

-Θες χρυσό μετάλλιο στο Σίδνει;
-Ναι
-Θα πιεις αυτά κι αυτά και όλα θα γινουν μόνα τους.
-ΟΚ.

Εννοείται φυσικά πως όλα αυτά, γίνονται με την ανοχή και ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ της WADA. Για όσους δεν γνωρίζουν, η WADA μπορεί να πάει αιφνιδιαστικά στο σπίτι του αθλητή, Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ και ου αι κι αλίμονο κι αν δεν είσαι εκεί να δώσεις δείγμα. Τη κοπέλα της συνέντευξης μου είπε ότι της έχουν χτυπήσει την πόρτα στις 5:30 τα ξημερώματα, με τον πατέρα της από την απόγνωσή του γι’ αυτή την κατάσταση, να βρίζει Θεούς και δαίμονες.
Από την στιγμή που θα πεις το ΟΚ, έχεις να κάνεις ένα πράγμα. Να είσαι συνεπής. Και το μεγαλύτερο λάθος του Κεντέρη, ήταν ότι δεν σεβάστηκε τίποτα.
Το 2000 κερδίζει το μετάλλιο, αλλά σαν κλασικός Ελληνάρας, επαναπαύεται στις δάφνες του.

ΦΕΥ!

Δεν ήταν τίποτα όμως, παρά ένα πιόνι στην σκακιέρα του χρήματος!

ΜΙΑ υποχρέωση όλη κι όλη. Να είναι συνεπής στα μίτινγκ.

Μετά το 2000, τον καλούν σε 2 διαδοχικά μίτινγκ, κι ενώ τάζει ότι θα πάει, τους γειώνει κανονικά. Η ταφόπλακα, θα έπεφτε οριστικά το 2003, που στο Παγκόσμιο του Παρισιού το 2003, δηλώνει ότι εμφανιστεί κανονικά, τυπώθηκαν αφίσες, μπλουζάκια, πανό, διαφήμιση, προμοτάρισμα ότι θα τρέξει ο χρυσός των 200 στο Σίδνεϋ και ξαφνικά…. Τσάαααακ! Τους την φέρμαρε ο Κωστάκης. Τους ξαναγειώνει. Αυτό ήταν. Εκεί αποφασίστηκε ότι ο Κώστας, θα πρέπει να αποκαθηλωθεί με τον πιο άκομψο τρόπο. Γιατί μεταξύ μας, ένα δίκιο, το είχαν τα «κεφάλια».

Γιατί, κάτσε ρε μάγκα. Σε κάναμε φίρμα, κονομάς, χρυσά συμβόλαια από χορηγούς, κτλ κτλ και μας γειώνεις έτσι; Ε όχι!

Υ.Γ. Υπεύθυνος για τις ντοπες, ήταν ο γνωστός που αναφέρθηκε και πιο πάνω και είχε την σοβαρή ανάμιξη με το σκάνδαλο της Άρσης Βαρών, ο οποίος πριν τον Κεντέρη, πλησίασε κάποιον άλλο αθλητή του στίβου και του έκανε την πρόταση ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά!

Υ.Γ. Η Θάνου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν έκανε τον έλεγχο, θα ήταν καθαρή, πεντακάθαρη. Ήταν η cover story, αυτό που θα έκανε πιο πειστικό το σκηνικό με το ατύχημα με την μηχανή. Κι αυτά εν γνώση της WADA. Γι αυτό και η Θάνου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το 2007.

Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, στις 5 Φεβρουαρίου 2004, η Adidas λανσάρει την πιο πετυχημένη διαφημιστική της καμπάνια όλων των εποχών της, με τίτλο “IMPOSSIBLE IS NOTHING”, που ελληνιστί σημαίνει «Το αδύνατο δεν υπάρχει». Μετά από 5 μήνες ακριβώς (παρά μια μέρα), μια -ποδοσφαιρικά- ασήμαντη χώρα στο EURO 2004, καταφέρνει να κάνει το «αδύνατο να μην υπάρχει». Νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για το ποια χώρα ήταν αυτή. Όμως, για μισό λεπτό!!! Ποια εταιρία έντυνε την ομάδα αυτή;; (Σας διευκολύνω)


 

Συνημμένα

  • 20140611PHT49308-cl.jpg
    20140611PHT49308-cl.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 49

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Μηνύματα
169
Like
105
Πόντοι
1
Θα γράψω κάποια πραγματάκια γιατί βλέπω οτι πολλοί δεν γνωρίζουν παρά τα ελάχιστα!.. Για την ακρίβεια κανείς δεν έχει πλησιάσει στην αλήθεια..Υπηρέτησα το επάγγελμα της δημοσιογραφίας για μερικά χρόνια και ομολογώ οτι το ωραιότερο πράγμα σε αυτό το επάγγελμα, είναι οτι μαθαίνεις την αλήθεια πάντα πρώτος και γνωρίζεις πράγματα που άλλοι δεν θα μάθαιναν ποτέ.Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι το κουμάντο το κάνουν οι φαρμακευτικές, αλλά δεν είναι έτσι. Το χρήμα κινεί τη γη παιδιά.. Το κουμάντο το κάνουν οι χορηγοί. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ο εγκέφαλός σας τι συμφέροντα παίζονται εδώ.Καταρχάς, μια αλήθεια για να ξεκαθαρίσουμε κάτι που πολύς κόσμος παρεξηγεί. Η ντόπα δε σε κάνει να τρέχεις πιο γρήγορα από τους άλλους. Η ντόπα σε κάνει πιο ανθεκτικό στην σκληρή προπόνηση. Το όριο της αντοχής πάει πολύ πιο μακριά και φυσικό είναι ότι αυτός που προπονείται σκληρότερα και περισσότερο από τους άλλους, να γίνεται ο καλύτερος!Μέσα στις αρκετές συνεντεύξεις που έκανα στα δημοσιογραφικά μου χρόνια, μια απ’ αυτές είχε να κάνει και με αθλήτρια του στίβου, η οποία τα είχε κι αυτή τα μεταλλιάκια της και τις διακρίσεις της. Δε θέλω να επεκταθώ σε ονόματα κτλ, αρκεί να πω ότι είχε πολύ ωραίο πάτο. Αφού μου είπε τα δικά της και τον πόνο της, εννοείται ότι θα προσπαθούσα να διεισδύσω και στα πιο απόκρυφα-κουτσομπολίστικα του χώρου. Και τι πιο hot από το θέμα εκείνο. Να αναφέρω ότι η συνέντευξη έγινε το 2010, δηλαδή 6 χρόνια από το περιστατικό Κεντέρη-Θάνου με την μηχανή. Ένα θέμα που άφησε πολύ κόσμο με απορίες. Μού είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω αυτούσια. Αξίζει να αναφέρω, ότι και η κοπέλα που έκανα στην συνέντευξη, είχε τότε, επίσης αποσυρθεί από την ενεργό δράση πια.Το πιο βασικό απ’ όλα.Τα πράγματα, να ξέρετε, ότι είναι κανονισμένα εξ αρχής. Το έχει αποφασίσει ήδη ο χορηγός. Φαντάσου τώρα ότι πχ, η Adidas βάζει τα ωραία της λεφτάκια να γίνει ένα μίτινγκ στίβου, δε βλέπω το άδικο στο να απαιτήσει να πάρει χρυσό μετάλλιο ένας αθλητής που τον ντύνει η Adidas. Έτσι δεν είναι; Αν κάποιος βλέπει κάτι λάθος σε όλο αυτό, δεν έχει μάλλον ιδέα πως λειτουργεί ο κόσμος σήμερα.
Αλλά εννοείται πως κι αυτός που καρπώνεται την επιτυχία λόγω της απόφασης του χορηγού, οφείλει να είναι συνεπής. Γιατί άπαξ και «πουλήσεις» την ψυχή σου στο χορηγό, δεν έχει επιστροφή. Και τι εννοούμε να «πουλήσεις» την ψυχή σου;
Τα «κεφάλια» που αποφασίζουν, δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν, «Α! Θα κάνουμε τον Κεντέρη Ολυμπιονίκη». Προσέγγισαν το κατάλληλο άτομο και έκαναν την πρόταση.-Θες χρυσό μετάλλιο στο Σίδνει;
-Ναι
-Θα πιεις αυτά κι αυτά και όλα θα γινουν μόνα τους.
-ΟΚ.Εννοείται φυσικά πως όλα αυτά, γίνονται με την ανοχή και ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ της WADA. Για όσους δεν γνωρίζουν, η WADA μπορεί να πάει αιφνιδιαστικά στο σπίτι του αθλητή, Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ και ου αι κι αλίμονο κι αν δεν είσαι εκεί να δώσεις δείγμα. Τη κοπέλα της συνέντευξης μου είπε ότι της έχουν χτυπήσει την πόρτα στις 5:30 τα ξημερώματα, με τον πατέρα της από την απόγνωσή του γι’ αυτή την κατάσταση, να βρίζει Θεούς και δαίμονες.
Από την στιγμή που θα πεις το ΟΚ, έχεις να κάνεις ένα πράγμα. Να είσαι συνεπής. Και το μεγαλύτερο λάθος του Κεντέρη, ήταν ότι δεν σεβάστηκε τίποτα.
Το 2000 κερδίζει το μετάλλιο, αλλά σαν κλασικός Ελληνάρας, επαναπαύεται στις δάφνες του.ΦΕΥ!Δεν ήταν τίποτα όμως, παρά ένα πιόνι στην σκακιέρα του χρήματος!ΜΙΑ υποχρέωση όλη κι όλη. Να είναι συνεπής στα μίτινγκ.Μετά το 2000, τον καλούν σε 2 διαδοχικά μίτινγκ, κι ενώ τάζει ότι θα πάει, τους γειώνει κανονικά. Η ταφόπλακα, θα έπεφτε οριστικά το 2003, που στο Παγκόσμιο του Παρισιού το 2003, δηλώνει ότι εμφανιστεί κανονικά, τυπώθηκαν αφίσες, μπλουζάκια, πανό, διαφήμιση, προμοτάρισμα ότι θα τρέξει ο χρυσός των 200 στο Σίδνεϋ και ξαφνικά…. Τσάαααακ! Τους την φέρμαρε ο Κωστάκης. Τους ξαναγειώνει. Αυτό ήταν. Εκεί αποφασίστηκε ότι ο Κώστας, θα πρέπει να αποκαθηλωθεί με τον πιο άκομψο τρόπο. Γιατί μεταξύ μας, ένα δίκιο, το είχαν τα «κεφάλια».Γιατί, κάτσε ρε μάγκα. Σε κάναμε φίρμα, κονομάς, χρυσά συμβόλαια από χορηγούς, κτλ κτλ και μας γειώνεις έτσι; Ε όχι!Υ.Γ. Υπεύθυνος για τις ντοπες, ήταν ο γνωστός που αναφέρθηκε και πιο πάνω και είχε την σοβαρή ανάμιξη με το σκάνδαλο της Άρσης Βαρών, ο οποίος πριν τον Κεντέρη, πλησίασε κάποιον άλλο αθλητή του στίβου και του έκανε την πρόταση ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά!Υ.Γ. Η Θάνου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν έκανε τον έλεγχο, θα ήταν καθαρή, πεντακάθαρη. Ήταν η cover story, αυτό που θα έκανε πιο πειστικό το σκηνικό με το ατύχημα με την μηχανή. Κι αυτά εν γνώση της WADA. Γι αυτό και η Θάνου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το 2007.Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, στις 5 Φεβρουαρίου 2004, η Adidas λανσάρει την πιο πετυχημένη διαφημιστική της καμπάνια όλων των εποχών της, με τίτλο “IMPOSSIBLE IS NOTHING”, που ελληνιστί σημαίνει «Το αδύνατο δεν υπάρχει». Μετά από 5 μήνες ακριβώς (παρά μια μέρα), μια -ποδοσφαιρικά- ασήμαντη χώρα στο EURO 2004, καταφέρνει να κάνει το «αδύνατο να μην υπάρχει». Νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για το ποια χώρα ήταν αυτή. Όμως, για μισό λεπτό!!! Ποια εταιρία έντυνε την ομάδα αυτή;; (Σας διευκολύνω)

Λες δυσθεορατες βλακειες. Η Κατερινα επαιρνε φαρμακα οπως ολοι και θα ηταν μια χαρα ντοπε αν γινοταν ελεγχος. Τα λεφτα που παιζουν στο στιβο ειναι αστεια, αν ο γνωστος που αναφερεις ειναι ο παναγιωτης, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειναι εκατομμυριουχος ουτε ειχε σχεση με την ιστορια του κεντερη και της θανου. Τα "χρυσα συμβολαια" ωχριουν μπροστα στα λεφτα που παιρνουν ποδοσδφαιριστες β εθνικης. Ο olu fashuba (τριτη καλυτερη επιδοση στην ιστορια των 100μ το 2005) σχεδον εβαζε λεφτα απο τη τσεπη του για να κανει προπονησεις.

Πραγματικα δεν καταλβαινεις πως λειτουργει ο αθλητισμος και ουτε βλεπω να καταλαβαινεις πως λειτυργει η φαρμακοδιεγερση.
 

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
133
Κριτικές
1
Like
241
Πόντοι
21
Λες δυσθεορατες βλακειες. Η Κατερινα επαιρνε φαρμακα οπως ολοι και θα ηταν μια χαρα ντοπε αν γινοταν ελεγχος. Τα λεφτα που παιζουν στο στιβο ειναι αστεια, αν ο γνωστος που αναφερεις ειναι ο παναγιωτης, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειναι εκατομμυριουχος ουτε ειχε σχεση με την ιστορια του κεντερη και της θανου. Τα "χρυσα συμβολαια" ωχριουν μπροστα στα λεφτα που παιρνουν ποδοσδφαιριστες β εθνικης. Ο olu fashuba (τριτη καλυτερη επιδοση στην ιστορια των 100μ το 2005) σχεδον εβαζε λεφτα απο τη τσεπη του για να κανει προπονησεις.Πραγματικα δεν καταλβαινεις πως λειτουργει ο αθλητισμος και ουτε βλεπω να καταλαβαινεις πως λειτυργει η φαρμακοδιεγερση.

Καταρχάς, μπορείς να διαφωνείς κόσμια και χωρίς να προσβάλεις βλάχο μπαγλαμά...

Απο κει και πέρα, όλοι καταλάβαμε γιατί αυτός ο τόπος απαρτίζεται απο μαλάκες...

:cheesy: :cheesy: Εντάξει παιδιά... Εσείς ξέρετε καλύτερα!!

Υ.Γ. Εσύ που έχεις δουλέψει 2 χρόνια ρε τρομάρα σου, δημοσιογραφικά είσαι μια τρίχα απ' τ @@ μου... Παιδάκια σαν κι εσένα που έσκασαν 5 φράγκα σε σχολη γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου, τα είχα για να μου κουβαλάνε τους στυλούς..
 

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Και αυτά τα μουνόπανα οι νεοταξητες πουτανοσπερματα, οι τελειωμένοι πούστηδες έχουν το θράσος να έχουν αποκλεισμένους τους Ρώσους αθλητές χρόνια τωρα γιατι δεν πήραν μάλλον τις ντόπες τις δικές τους...
 

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Μηνύματα
169
Like
105
Πόντοι
1
Λες δυσθεορατες βλακειες. Η Κατερινα επαιρνε φαρμακα οπως ολοι και θα ηταν μια χαρα ντοπε αν γινοταν ελεγχος. Τα λεφτα που παιζουν στο στιβο ειναι αστεια, αν ο γνωστος που αναφερεις ειναι ο παναγιωτης, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειναι εκατομμυριουχος ουτε ειχε σχεση με την ιστορια του κεντερη και της θανου. Τα "χρυσα συμβολαια" ωχριουν μπροστα στα λεφτα που παιρνουν ποδοσδφαιριστες β εθνικης. Ο olu fashuba (τριτη καλυτερη επιδοση στην ιστορια των 100μ το 2005) σχεδον εβαζε λεφτα απο τη τσεπη του για να κανει προπονησεις.Πραγματικα δεν καταλβαινεις πως λειτουργει ο αθλητισμος και ουτε βλεπω να καταλαβαινεις πως λειτυργει η φαρμακοδιεγερση.
Καταρχάς, μπορείς να διαφωνείς κόσμια και χωρίς να προσβάλεις βλάχο μπαγλαμά...Απο κει και πέρα, όλοι καταλάβαμε γιατί αυτός ο τόπος απαρτίζεται απο μαλάκες...:cheesy: :cheesy: Εντάξει παιδιά... Εσείς ξέρετε καλύτερα!!Υ.Γ. Εσύ που έχεις δουλέψει 2 χρόνια ρε τρομάρα σου, δημοσιογραφικά είσαι μια τρίχα απ' τ @@ μου... Παιδάκια σαν κι εσένα που έσκασαν 5 φράγκα σε σχολη γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου, τα είχα για να μου κουβαλάνε τους στυλούς..

Δεν είμαι δημοσιογράφος κύριε πικο απίκο. Απλά τυγχάνει να ξέρω τι λέω.

Εδώ δεν ξέρεις βασικά πράγματα για τη φαρμακολογία των έργογόνων η για τα οικονομικά του κλασικού αθλητισμού.
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.081
Κριτικές
2
Like
8.787
Πόντοι
2.456
Και αυτά τα μουνόπανα οι νεοταξητες πουτανοσπερματα, οι τελειωμένοι πούστηδες έχουν το θράσος να έχουν αποκλεισμένους τους Ρώσους αθλητές χρόνια τωρα γιατι δεν πήραν μάλλον τις ντόπες τις δικές τους...
Τυπε πολύ καλά τα λες..
Αλλά ο μεγάλος Πούτιν τι κάνει γι αυτό;
εκτός να έχει γεμίσει όλη την Ευρώπη κ την Ασία με βιζιτακια;
:confused::confused::confused:
 

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Μηνύματα
974
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μια ερώτηση. Είχε χρησιμοποιήσει κανείς οποιοδήποτε συμπλήρωμα του Τζέκου? Αν ναι, με τι αποτελέσματα?
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.947
Κριτικές
1
Like
5.461
Πόντοι
2.356
Υ.Γ. Η Θάνου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν έκανε τον έλεγχο, θα ήταν καθαρή, πεντακάθαρη. Ήταν η cover story, αυτό που θα έκανε πιο πειστικό το σκηνικό με το ατύχημα με την μηχανή. Κι αυτά εν γνώση της WADA. Γι αυτό και η Θάνου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το 2007.
Τύπε, πρέπει να ξέρεις καλά από φάρμακα εσύ, διότι σίγουρα πίνεις καλό πράγμα.

Η Θάνου εκείνη τη στιγμή ήταν πιο ντοπέ και από τη συγχωρεμένη της Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ, που θα της είχε γίνει η κλειτορίδα 15 πόντους από τη ντόπα.

Γελοίες καταστάσεις, είχε σκάσει στα γέλια όλο το studio του BBC με τη Φανή Χαλκιά, να πούμε. Ποια είναι αυτή εμποδίστρια λέγανε και γελάγανε σα μαλάκες. :S
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.325
Κριτικές
3
Like
6.914
Πόντοι
1.486
Υ.Γ. Η Θάνου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν έκανε τον έλεγχο, θα ήταν καθαρή, πεντακάθαρη. Ήταν η cover story, αυτό που θα έκανε πιο πειστικό το σκηνικό με το ατύχημα με την μηχανή. Κι αυτά εν γνώση της WADA. Γι αυτό και η Θάνου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το 2007.
Τύπε, πρέπει να ξέρεις καλά από φάρμακα εσύ, διότι σίγουρα πίνεις καλό πράγμα.

Η Θάνου εκείνη τη στιγμή ήταν πιο ντοπέ και από τη συγχωρεμένη της Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ, που θα της είχε γίνει η κλειτορίδα 15 πόντους από τη ντόπα.

Γελοίες καταστάσεις, είχε σκάσει στα γέλια όλο το studio του BBC με τη Φανή Χαλκιά, να πούμε. Ποια είναι αυτή εμποδίστρια λέγανε και γελάγανε σα μαλάκες. :S

Επιβεβαιωνω το ντοπαρισμα της Θανου από προσωπική εμπειρία:
-2003 σε μιτινγκ στη Φιλοθεη, κατι σαν ημεριδα γυναικών από ολο τον κοσμο,συμμετασχει και η Κατερίνα..μετα τον αγωνα κατεβαινω κατω να τη συναντησω για αυτογραφο,όντως τη βλεπω,ευγενικη ,μου δινει αυτόγραφο,πιανουμε κουβεντα λόγω Στρατου, αν ερχεται καθόλου Πενταγωνο κλπ κλπ..Η κοπελα ηταν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ και μιλαγε σαν ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ..Χοντρη,μπασα φωνη και σπυρια παντου...
-2006 ΓΕΕΘΑ, κανω γυμναστικη στο κλειστο του Πενταγώνου ,οπου ειναι η Κατερίνα σαν υπευθυνη..Την πλησιαζω,μιλαμε,δεν με θυμαται φυσικα, αλλα ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΙΧΝΟΣ ΑΚΜΗΣ,βελουδινη επιδερμίδα και φωνή κοριτσιστικη...
Βγαλτε τωρα εσεις τα συμπερασματα σας...
Και γενικότερα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ!Πού χαθηκαν οι "δορυφόροι" Φανη Χαλκια, Βουλα Τσιαμητα,Δεβετζη, που εσκασαν στο στερεωμα ενα εξαμηνο και μετα τι?
Μου ηρθε η Τσιαμητα από το Αιγαλεω που δουλευε κορδελιαστρα και παει και κανει στην Ιαπωνια το 1998 στο τριπλουν 14,63 Παγκοσμιο ρεκορ με ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ σε αθλητικη δραση!!!
Για να μη μιλησω γα τους αρσιβαριστες..ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ -πλην του Δημα-ΝΤΟΠΕ..Τζελιλης,Καχιασβιλι,Λεωνιδης, ολοι....





 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Υ.Γ. Η Θάνου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν έκανε τον έλεγχο, θα ήταν καθαρή, πεντακάθαρη. Ήταν η cover story, αυτό που θα έκανε πιο πειστικό το σκηνικό με το ατύχημα με την μηχανή. Κι αυτά εν γνώση της WADA. Γι αυτό και η Θάνου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το 2007.
Τύπε, πρέπει να ξέρεις καλά από φάρμακα εσύ, διότι σίγουρα πίνεις καλό πράγμα.

Η Θάνου εκείνη τη στιγμή ήταν πιο ντοπέ και από τη συγχωρεμένη της Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ, που θα της είχε γίνει η κλειτορίδα 15 πόντους από τη ντόπα.

Γελοίες καταστάσεις, είχε σκάσει στα γέλια όλο το studio του BBC με τη Φανή Χαλκιά, να πούμε. Ποια είναι αυτή εμποδίστρια λέγανε και γελάγανε σα μαλάκες. :S

Επιβεβαιωνω το ντοπαρισμα της Θανου από προσωπική εμπειρία:
-2003 σε μιτινγκ στη Φιλοθεη, κατι σαν ημεριδα γυναικών από ολο τον κοσμο,συμμετασχει και η Κατερίνα..μετα τον αγωνα κατεβαινω κατω να τη συναντησω για αυτογραφο,όντως τη βλεπω,ευγενικη ,μου δινει αυτόγραφο,πιανουμε κουβεντα λόγω Στρατου, αν ερχεται καθόλου Πενταγωνο κλπ κλπ..Η κοπελα ηταν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ και μιλαγε σαν ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ..Χοντρη,μπασα φωνη και σπυρια παντου...
-2006 ΓΕΕΘΑ, κανω γυμναστικη στο κλειστο του Πενταγώνου ,οπου ειναι η Κατερίνα σαν υπευθυνη..Την πλησιαζω,μιλαμε,δεν με θυμαται φυσικα, αλλα ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΙΧΝΟΣ ΑΚΜΗΣ,βελουδινη επιδερμίδα και φωνή κοριτσιστικη...
Βγαλτε τωρα εσεις τα συμπερασματα σας...
Και γενικότερα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ!Πού χαθηκαν οι "δορυφόροι" Φανη Χαλκια, Βουλα Τσιαμητα,Δεβετζη, που εσκασαν στο στερεωμα ενα εξαμηνο και μετα τι?
Μου ηρθε η Τσιαμητα από το Αιγαλεω που δουλευε κορδελιαστρα και παει και κανει στην Ιαπωνια το 1998 στο τριπλουν 14,63 Παγκοσμιο ρεκορ με ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ σε αθλητικη δραση!!!
Για να μη μιλησω γα τους αρσιβαριστες..ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ -πλην του Δημα-ΝΤΟΠΕ..Τζελιλης,Καχιασβιλι,Λεωνιδης, ολοι....

Kι ο Δήμας πρέπει να έπαιρνε "τον πατέρα του και τη μάνα του μαζί". Ο Μπαζίνας που είχε ψύχωση με τα βαρέα, έγραφε στο Φίλαθλο συνεχώς άρθρα για άρση και πάλη. Μόνιμη επωδός ότι η άρση είναι η χαρά της ντόπας. Χωρίς αυτήν μετάλλιο δεν έβλεπες. Και δεν είχε καθόλου άδικο.
Η Δεβετζή αν θυμάμαι καλά έπαθε κάταγμα κόπωσης. Κλασσικός τραυματισμος ντόπας.
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, στις 5 Φεβρουαρίου 2004, η Adidas λανσάρει την πιο πετυχημένη διαφημιστική της καμπάνια όλων των εποχών της, με τίτλο “IMPOSSIBLE IS NOTHING”, που ελληνιστί σημαίνει «Το αδύνατο δεν υπάρχει». Μετά από 5 μήνες ακριβώς (παρά μια μέρα), μια -ποδοσφαιρικά- ασήμαντη χώρα στο EURO 2004, καταφέρνει να κάνει το «αδύνατο να μην υπάρχει». Νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για το ποια χώρα ήταν αυτή. Όμως, για μισό λεπτό!!! Ποια εταιρία έντυνε την ομάδα αυτή;; (Σας διευκολύνω)
Υπονοείς ότι η Adidas έστησε το EURO για να κερδίσει η Ελλάδα;
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.111
Like
11.575
Πόντοι
2.606
εμενα με εντυνε ο σαραφης στα τρικαλα για αυτο μαλλον δεν πηγα μπροστα :grin:
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.947
Κριτικές
1
Like
5.461
Πόντοι
2.356
Άρση βαρών είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ντόπας. Μαζί με ποδηλασία, κολύμβηση, στίβο κλπ.

Όλη η ομάδα του Ιακώβου έκανε επαγγελματική δουλειά. Αν οργανώσεις σωστά τη δουλειά και δεν προκαλέσεις, δε θα σε πιάσουν ποτέ.

Ο Lance Armstrong προκάλεσε χοντρά, γι' αυτό και τον γαμήσανε. Ήταν ο αγαπημένος αθλητής της Αμερικής, αλλά το παραγάμησε με τις συνεχόμενες νίκες στο Tour de France.

Ό άλλος ο Ian Thorpe που "συνταξιοδοτήθηκε" μόλις άρχισαν τα ζόρια; :2funny:
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Άρση βαρών είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ντόπας. Μαζί με ποδηλασία, κολύμβηση, στίβο κλπ.

Όλη η ομάδα του Ιακώβου έκανε επαγγελματική δουλειά. Αν οργανώσεις σωστά τη δουλειά και δεν προκαλέσεις, δε θα σε πιάσουν ποτέ.

Ο Lance Armstrong προκάλεσε χοντρά, γι' αυτό και τον γαμήσανε. Ήταν ο αγαπημένος αθλητής της Αμερικής, αλλά το παραγάμησε με τις συνεχόμενες νίκες στο Tour de France.

Ό άλλος ο Ian Thorpe που "συνταξιοδοτήθηκε" μόλις άρχισαν τα ζόρια; :2funny:
O Αρμστρονγκ εμφάνισε και καρκίνο στους όρχεις. Αλλά τη γλύτωσε. Μεγάλος αθλητής, ασχέτως της ντόπας. Τουρ ντε Φράνς αγαπημένο άθλημα. Εβλεπα και πολλή ποδηλασία στο Eurosport. Ειδικά τις μεταγγίσεις αίματος τις έχουν παει στην ποδηλασία σε άλλο επίπεδο.
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.325
Κριτικές
3
Like
6.914
Πόντοι
1.486
Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, στις 5 Φεβρουαρίου 2004, η Adidas λανσάρει την πιο πετυχημένη διαφημιστική της καμπάνια όλων των εποχών της, με τίτλο “IMPOSSIBLE IS NOTHING”, που ελληνιστί σημαίνει «Το αδύνατο δεν υπάρχει». Μετά από 5 μήνες ακριβώς (παρά μια μέρα), μια -ποδοσφαιρικά- ασήμαντη χώρα στο EURO 2004, καταφέρνει να κάνει το «αδύνατο να μην υπάρχει». Νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για το ποια χώρα ήταν αυτή. Όμως, για μισό λεπτό!!! Ποια εταιρία έντυνε την ομάδα αυτή;; (Σας διευκολύνω)
Υπονοείς ότι η Adidas έστησε το EURO για να κερδίσει η Ελλάδα;

.....
Εδώ έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και ο Ελληνάρας λέει ότι ο κορονοϊός είναι κόλπο για να μας βάλει τσιπάκι ο Μπιλ Γκέιτς.

Ασχετο σε αυτο το νημα,αλλα ο δικός σου λεει οτι ειναι "κοροιδο-ιός".Τι εχουμε?Διαφωνίες στο κομμα?Θα ακολουθήσουν και διαγραφές??:2funny::2funny::2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom