aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 88.100
- Πόντοι
- 12.056
Εγώ ξέρω ότι για αυτών τον συνταγματάρχη τον Δήμου που τον είχα υπάρχουν πολλές ιστορίες όσοι πήγαν μετά σίγουρα θα έχουν ακούσει κατι
Ναι 98 με διοικητή Βασιλαντωνάκη και Μπικάκη υπόδικα.Τι σειρά ήσουν μετά τον Ιανουάριο του 96;
Χαχαχαχα διδαχτηκατε καλαΚαι κοίτα ποιοι είναι η ΕΛΔΥΚ άριοι όλοι ένας και ένας με νορμάλ σκέψη και με εύστοχα σχόλια στο μπου ..μας έμαθαν καλά εκεί κάτω στην Κύπρο Χάχαχα
Έλα ρε!!Όταν ειμουν εγώ Κύπρο τα καμπαρέ είχαν τότε πολλές Ιρλανδες και σκωτσεζες... Ρωσίδες δεν υπήρχαν τότε...

Σ.Φ.Α τι μου θύμησες,αδερφέ,έχω κάνει υπηρεσία σε όλες τις σκοπιές !!!Με πήγαν Κύπρο με το ζόρι ...δεν μπορούσες να πάρεις απολυτήριο από Κύπρο...5 μέρες πριν απολυθουμε μας έστελναν Ελλάδα σε μονάδες κοντά στο σπίτι μας ....εγώ εμένα Βύρωνα οκ λέω θα με στείλουν στο Καρέα κοντά είναι.....με πήγαν σ.φ.αυλωνας....χαχαχα....στιςωφυλακες πήρα απολυτήριο...τα είχα δει όλα στην Κύπρο τα είδα και όλα εστί και 5 μέρες στις φυλακές χαχαχα
...και ατελειωτη μανουρα και ξυλο με τους Δανους κυανοκρανους του ΟΗΕ!!! Υπηρχε ολοκληρη λιστα με μαγαζια που δεν μας βαζανε μεσα λογω φασαριων κ ξυλου!Όταν ειμουν εγώ Κύπρο τα καμπαρέ είχαν τότε πολλές Ιρλανδες και σκωτσεζες... Ρωσίδες δεν υπήρχαν τότε...
Ναιχαψαχα και Πολωνοί νομιζω...και ατελειωτη μανουρα και ξυλο με τους Δανους κυανοκρανους του ΟΗΕ!!!
Εγώ νομίζω ότι ο Έβρος για πολλούς λόγους είναι δύσκολος ....εμείς στην Κύπρο είχαμε πάρα πολλές ασκήσεις αλλά βγαίναμε στην Ευρώπη με έξοδο....στον Έβρο τι έξω έβγαινες τι μέσα το ίδιο παντού κψμ ητανΠαρουσιάστηκα στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα και την υπόλοιπη θητεία την έβγαλα στο Σουφλί στο 640 Μ/Τ ΠΖ και στα γυρω φυλακια