celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.134
- Πόντοι
- 6.256
μερικες αποριες...
μεταξαδες ηταν κυριως τα κρεατα-ψυγεια......
πλατη-ηταν το συνταγμα.....
ψωμι εβγαζε ενας αλλος λοχος σε χωριο...
για τον βλακα τον αστρατευτο σωστα λεει ο αλλος 15-17-19 η σειρα 233 ηταν η τελευταια που ειχε επιλογη..
σε εβρο νησι 15μηνο
σε μεγαλη πολη 17
και στον τοπο διαμονης 19....
αυτα για οσους ξερουν.....
για οποιον επιασε F/N ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ απο την πλαστικουρα του g/3
σιγουρα βλεπαμε σκιαθο σκόπελο αλοννησο με καθαρη ατμοσφαιρα.Ισχύει αυτό που μου είχε πει ένας φίλος, ότι στην Κύμη τους έστελναν σε φυλάκιο στην κορυφή κάποιων βουνών και όταν είχε καθαρή ατμόσφαιρα βλέπαν μέχρι Άγιο Όρος ;
Δεν ισχυει.ΟΠΟΙΟΣ εφευγε απο ΕΒΡΟ...σου φερνω απλο παραδειγμα...
πηγαινε σπαρτη-κορινθο-...εκανε 17μηνο αν ηταν τοπος καταγωγης 19μηνο..
αν καθονταν εβρο η νησια 15μηνο...
ενας αθηναιος πχ
αθηνα/19... σπαρτη 17...νησια η εβρο 15...
ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ καθυστερημενος???Δεν ισχυει.
Παραμεθοριο ηταν 15, Αθηνα-Θεσσαλονικη 19 και οπουδηποτε αλλου 17. Για ολους.
Σιγα μη βαλω και 500ρικο.ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ καθυστερημενος???
ενας απο σπαρτη που πηγαινε εβρο και γυρναγε σπαρτη τοπος διαμονης εκανε 19....
ενας αθηναιος αν πηγαινε εβρο και εμενε εβρο εκανε 15....αν πηγαινε σπαρτη εκανε 17....και αν πηγαινε αθηνα 19-
βαλε ενα κατοσταρικο στοιχημα.
ρε 18 μηνο ηταν ο στρατος ξηρας εκτος και αν μιλατε προπολεμικα.Σιγα μη βαλω και 500ρικο.
Αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω. Εγω πηγα Αθηνα και εκανα 19 παντως. Ως ΜΗ Αθηναιος. Ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο για υπολοιπες πολεις πλην Αθηνας-Θεσσαλονικης.
Εμεις μιλαμε για εποχη Καραισκακη ρε νειατο ηλεκτρολογε της κακιας ωρας.ρε 18 μηνο ηταν ο στρατος ξηρας εκτος και αν μιλατε προπολεμικα.
ρε μαλακα γιωτα ς εισαι και εσυ σαν τον μαλακα τον κατα φαντασιαν πλουσιο κλητηρα Ραο;ρε 18 μηνο ηταν ο στρατος ξηρας εκτος και αν μιλατε προπολεμικα.
Ι1 και βαθμοφορος ποταπε.ρε μαλακα γιωτα ς εισαι και εσυ σαν τον μαλακα τον κατα φαντασιαν πλουσιο κλητηρα Ραο;
πηγες πιο αργα απο εμας οκΙ1 και βαθμοφορος ποταπε.Οταν πηγα εγω παντως ηταν 18 πεζικο,20 αεροπορια,21 ναυτικο.για εσας τους μεσηλικες περαστικα σας.
![]()
εγω ειμαι μιλενιουμ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ.πηγες πιο αργα απο εμας οκ
Μουρλενιουμ εισαιεγω ειμαι μιλενιουμ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ.![]()
![]()
![]()
σωστα στα λεει ο φιλος ποιο πανω ...Σιγα μη βαλω και 500ρικο.
Αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω. Εγω πηγα Αθηνα και εκανα 19 παντως. Ως ΜΗ Αθηναιος. Ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο για υπολοιπες πολεις πλην Αθηνας-Θεσσαλονικης.
Μπορει, δεν ξερω, αλλα και ετσι να ηταν, πουτσα μου.σωστα στα λεει ο φιλος ποιο πανω ...
Αν ήσουν στην πόλη σου έκανες το ανώτατο.Σιγα μη βαλω και 500ρικο.