soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.942
- Πόντοι
- 456
Περασαμε καταπληκτικα στο κουφοβουνο στα μεσα της δεκαετιας του 2000φανταστικα στο κουφοβουνο , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
Μεχρι και για διακοπες παρεα με τα γκατζολοπτερα θα πηγαινα
Περασαμε καταπληκτικα στο κουφοβουνο στα μεσα της δεκαετιας του 2000φανταστικα στο κουφοβουνο , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
Πολυ ενδιαφερουσα η παραλληλη παραθεση μπουρδελων.Ευ γε!89' β ΕΣΣΟ. 199 σειρά. Τρίπολη (Αγ. Χαράλαμπος μπουρδέλα), Νέα Σάντα (κατεβαίναμε Βαρδάρη). Καλλονή Μυτιλήνη και Λαγκαδά (πάλι Βαρδάρης). Ολη σχεδόν η θητεία με επιφυλακή λόγω εκλογών (δημοτικές - επαναληπτικές- βρώμικο '89 κλπ.) ακόμα και την απόλυση την έκαναν χωρίς άδεια απολύσεως λόγω εκλογών!!!
παιζει ενας μυθος οτι τα γκατζολοπτερα φοράγαν εξαρτηση και Μ71 και πηγαιναν βραδυνη βολήτα γκατζολοπτερα καθοντουσαν για ξεκουραση πανω στο αουταν.στο μοντε καρλο δε μπορουν να το κανουν αυτο.αρα ηταν καλυτερα.
εχω φυγει απο σκοπια στον Εβρο ημουν οχτω με δεκα το βραδυ...οχτω και δεκα κουνιεται θαμνος απεναντι απο σκοπια μου και βγαινει σμηνος κουνουπιων και ερχεται καταπανω μου...2 φιδακια,ψεκασμα με αροξολ και αουταν και πουτσα τους ολα..φτανω πανω διοικητηριο μου λεει δοκιμος ρε τι κανεις εδω φυλας;του λεω με κυνηγανε τα κουνουπια δεν παω τραβα εσυτα γκατζολοπτερα καθοντουσαν για ξεκουραση πανω στο αουταν.στο μοντε καρλο δε μπορουν να το κανουν αυτο.αρα ηταν καλυτερα.
κομμαντο και εσυ γαμημενε , κομμαντοεχω φυγει απο σκοπια στον Εβρο ημουν οχτω με δεκα το βραδυ...οχτω και δεκα κουνιεται θαμνος απεναντι απο σκοπια μου και βγαινει σμηνος κουνουπιων και ερχεται καταπανω μου...2 φιδακια,ψεκασμα με αροξολ και αουταν και πουτσα τους ολα..φτανω πανω διοικητηριο μου λεει δοκιμος ρε τι κανεις εδω φυλας;του λεω με κυνηγανε τα κουνουπια δεν παω τραβα εσυ![]()
Διδυμοτειχο λοχος ΣΕΜ..Κομαντο αυτοκτονιας ημουνκομμαντο και εσυ γαμημενε , κομμαντο
και για πες μας ποιο στρατόπεδο ?
αυτο εχει σημασία
γιατι εσυ μπορει να φυλαγες και την λεσχη στην Αλεξανδρουπολη και να μας το παιζεις Ι1
στην 512 ηταν αυτο ?Διδυμοτειχο λοχος ΣΕΜ..Κομαντο αυτοκτονιας ημουν![]()
ΕΧΕΙς ΠΜστην 512 ηταν αυτο ?
θα σε γαμησω , πες τωρα
θα σε γαμουσα , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΕΧΕΙς ΠΜ![]()
πηγαινα Ψωμι Λαγο..Τυχερο δεν πηγαινα...καθε μερα σχεδον ειχα φυλακες απο στρατονομους για το μαλλι μου..θα σε γαμουσα , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑ
Λαγο επρεπε να σε στειλουν ή στο Τυχερό μαλακα , μεχρι και το κτελ ξεχναει να κανει παρακαμψη
ναι γιατι ειχατε τον φουρνο γαμιολες , φουρνιαρισες του Εβρουπηγαινα Ψωμι Λαγο..Τυχερο δεν πηγαινα...καθε μερα σχεδον ειχα φυλακες απο στρατονομους για το μαλλι μου..![]()
πηγαινα Μεταξαδες,φορτωνα και μοιραζα πσωμακιναι γιατι ειχατε τον φουρνο γαμιολες , φουρνιαρισες του Εβρου
αμα σε πετυχαινα θα σε γαμαγα
ααα μεταξαδεςπηγαινα Μεταξαδες,φορτωνα και μοιραζα πσωμακι
ναι ρε καθε μερα πολλα χιλιομετρα δρομολογια με κουραζανε τα μουνοπαναααα μεταξαδες![]()
πηγαινες σουφλι πανω στο φυλακιο ?
εκει που ηταν ο ΕΡΜΗΣ
με τα μερσεντες τα αυτοματα ή με ρεο ?ναι ρε καθε μερα πολλα χιλιομετρα δρομολογια με κουραζανε τα μουνοπανα
σταγιεριεςμε τα μερσεντες τα αυτοματα ή με ρεο ?
Το θυμάσαι καλά γλεπω...Πολυ ενδιαφερουσα η παραλληλη παραθεση μπουρδελων.Ευ γε!
ψημένα πες του τα κρουασαν , ΨΗΜΕΝΑ , ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑΝεος! Πηγαινε κψμ για κρουασαν και καφεδες… εφυγες! Πεταδην!![]()