Πήγα σε μια ταβέρνα με ένα γνωστό πριν λίγο και βλέπω μήνυμα από την οικιακή της βοηθό "Κύριε, μπορείς να βοηθήσεις την Κυρία; Είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και δεν μπορεί να σηκωθεί, έκανε εμετο", δεν μπορούσα να πάω αλλά είχα ήδη αφορμή, απάντησα "πε της δεν είμαι σπίτι αλλά θα έρθω να την δω με το που επιστρεψω".
Γύρισα, πάρκαρα σαν τον κλέφτη, μόνο να το σβήσω και να σπρώξω έμεινε ώστε να μην ακούσει η γυναικα μου ότι γύρισα παρολο που ξέρω είναι στο δωμάτιο της τέτοια ώρα και βλέπει τηλεόραση λίγο πριν τον ύπνο.
Μπαίνω στο σπίτι της, ανεβαίνω την σκάλα, ανοίγω πόρτα υπνοδωματίου θεό σκοτεινά όλα, με το κινητό μου έκανα λίγο φως, κοιμόταν και αυτή και το μωράκι δίπλα σε κούνια. Φουλ σκεπασμένη με κουίλ γαμω την πουτανα μου, οπότε το επαιξα ρομαντικός, την ακούμπησα στο μέτωπο να δω αν έχει πυρετό και τις ψιθυριζα στο αυτί μην τρομάξει που είμαι σαν τον χάρο από πάνω της αργά βράδυ, ποτέ δεν ήμουνα τοσο αργα (22:00) σπίτι της πόσο μάλλον στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάται.
Την ρώτησα πως ειναι κτλ της είπα αν χρειαστεί κάτι να μου στείλει ότι ώρα και αν είναι, με παρακαλεσε να παρω το μωρο σχολειο το πρωι, εννοειται ειπα, της έδωσα ένα φιλί ¾ μάγουλο ¼ χειλι, μου λέει ευχαριστώ και έφυγα.
Η γυναίκα μου μαλακες είναι νευριασμενη μαζί μου επειδή μου ζήτησε η Ουγγαρεζα να φέρω το μωρο της από το σχολείο σήμερα. Φανταστείτε να μάθει τα μισά από όσα γίνονται. Θα τα πάρει στο κρανίο. Όλο σκαστος κάνω όσα κάνω.
Συμπέρασμα μέρας...
Φιλι σε γυμνα πατουσακια
Φιλι ξυστά στα χειλι
Εκανα άλματα σημερα η τα φάρμακα που παίρνει την έχουν αποβλακωσει εντελώς και δεν αντιδρά στα θελω μου. Αν χαθω για λίγες μέρες να ξέρετε ότι άρπαξα την ίδια αρρώστια.