Νέα

Τί μικρός που είναι ο κόσμος;;!! Διαβολικές συμπτώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.834
Πόντοι
28.061
:confused:Ανεβάζω αυτό το νήμα διότι πρόσφατα μου έγινε μια τυχαία συμπτωση να συναντήσω κάποιον από εδώ στο μπου στα πέρατα του κοσμο
Σίγουρα σε όλους έχει τύχει κάτι τέτοιο να συναντήσουν κάποιον στου διαόλου τη μάνα κ ανεβάσω 5 απίστευτα γεγονότα που μου έχουν συμβεί

1 )πριν μια εβδομάδα γνωρίζω εδώ από το μπου ένα μέλος κ πάμε για καφέ στη Θεσσαλονίκη,,,,μετά από τρεις μέρες τυχαία τον συναντο στο λεοφορειο από ταλλιν Εσθονίας για ριγα λεττονιας εντελώς τυχαία!!!!!!

Super συμπτώση τώρα
2)1998 ημουν Βουλγαρία να μάθω γλώσσα κ γνώρισα μια ρωσσιδα από γιεκατεριμενμπουργκ Σιβηρίας
το 2000 χειμώνα την πέτυχα στην Μόσχα τυχαία !!!!!στην αρμπατ street

3) 2016 πήγα στην Κένυα κ στην παραλία Μομπάσα άκουσα ελληνικά από μια κοπέλα κ της μίλησα κ μάλιστα ήταν από την μικρή μου πόλη που μεγάλωσα κ ζούσε εκεί και μετά από τρεις μέρες που αρρώστησα στη Μομπάσα όταν την πήρα τηλέφωνο εμένα απέναντι μου μιλάμε για ακτογραμμή 30 χλμ κ πλυθησμό 2 εκατομμύρια

4) στο Κίεβο όλο κ όλο δύο φορές έχω πάει ενώ την πρώτη γνώρισα εναν Έλληνα μετά από ένα χρόνο που ξαναπήγα Κίεβο κ γυρνούσα Ελλάδα τον πέτυχα στον αεροπλάνο που κατέβαινε κ αυτός από Κίεβο για Ελλάδα

Super super super super
5) χειμώνα 2018 κανονίζω να πάω Πεκίνο Κίνα μαζί με έναν φίλο Έλληνα που ζει Λονδίνο αλλά αυτός τελευταία στιγμή δεν ήρθε κ παρόλα αυτά έπαιζε με τιντερ με μια Ρωσίδα που ζούσε Πεκίνο κ δίδασκε αγγλικά σε κινεζικια

Εγώ πήγα πιο μετά με άλλον φίλο κ στο μετρό την πέσανε καμάκι σε δύο ρωσσιδες κ ώρα μαζί κ μουχαμπεντι

Μετά από ένα μήνα ο φίλος μου από Λονδίνο μου είπε πως η ρωσσιδα που μιλούσε μήνες στο Τιντερ ήταν αυτή που πιάσαμε μουχαμπεντι στο μετρό του Πεκίνο εντελώς τυχαία!!!!!!!διότι του είχε πει ότι γνώρισε κάτι Έλληνες δλδ εμάς

Αυτό με τη Μόσχα το Πεκίνο αλλά κ της προηγούμενης εβδομάδας στο τάλλιν είμαι πραγματικά απίστευτα που μακξαει να γινόταν να μου πει ο θεός ποσό στατιστική πιθανότητα υπάρχει για να συμβεί
Κάτι σαν το τζόκερ μόνο όμως που δεν έγινα πλούσιος:confused:

Φαίνονται Σαν ψεμα μιλάμε για τα πέρατα του κόσμου κ όχι κάποιον που είδα Θεσσαλονίκη η Αθήνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειχα βγει με μια τυπισσα απο το μπαντου το 17 εδω ηλιουπολη (δεν εγινε κατι εν τελη) και υστερα απο ενα χρονο τη πετυχα να δουλευει σε ενα μαγαζι με ρουχα στη κυπρο σε ενα τελειως ακυρο σημειο-στενο.....(και πολλα αλλα παρομοια που τα εχω ξεχασει)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
25
Like
3.709
Πόντοι
4.827
:confused:Ανεβάζω αυτό το νήμα διότι πρόσφατα μου έγινε μια τυχαία συμπτωση να συναντήσω κάποιον από εδώ στο μπου στα πέρατα του κοσμο
Σίγουρα σε όλους έχει τύχει κάτι τέτοιο να συναντήσουν κάποιον στου διαόλου τη μάνα κ ανεβάσω 5 απίστευτα γεγονότα που μου έχουν συμβεί

1 )πριν μια εβδομάδα γνωρίζω εδώ από το μπου ένα μέλος κ πάμε για καφέ στη Θεσσαλονίκη,,,,μετά από τρεις μέρες τυχαία τον συναντο στο λεοφορειο από ταλλιν Εσθονίας για ριγα λεττονιας εντελώς τυχαία!!!!!!
απο ταλλιν εβαλες πουθενα κανα φωτορεπορταζ η οχι γιατι δεν ειδα τιποτα...κανα δυο φωτο στο ουκρανικο θρεντ μονο...

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.834
Πόντοι
28.061
απο ταλλιν εβαλες πουθενα κανα φωτορεπορταζ η οχι γιατι δεν ειδα τιποτα...κανα δυο φωτο στο ουκρανικο θρεντ μονο...
Αύριο θα ανοίξω νήμα μάλλον
Καλά μουνια ρίγα άλλα δύο μέρες έμεινα ρίγα κ μία νύχτα δύο ραντεβού το βραδάκι κ κράτησα επαφές μπας κ κατεβάσω με air baltic μέσα στο καλοκαίρι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.832
Πόντοι
6.035
εγω οταν παω στο νησι και ενω ολη η περιοχη ειναι οικογενειακη δεν πετυχαινω κανεναν σε ολο το διαστημα των διακοπων. :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.490
Πόντοι
6.256
εγω οταν παω στο νησι και ενω ολη η περιοχη ειναι οικογενειακη δεν πετυχαινω κανεναν σε ολο το διαστημα των διακοπων. :confused: :confused: :confused:
Ξες να φυλαγεσαι και να αποφευγεις τις κακοτοπιες μαλλον:confused::confused::confused::tooth:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
25
Like
3.709
Πόντοι
4.827
Αύριο θα ανοίξω νήμα μάλλον
Καλά μουνια ρίγα άλλα δύο μέρες έμεινα ρίγα κ μία νύχτα δύο ραντεβού το βραδάκι κ κράτησα επαφές μπας κ κατεβάσω με air baltic μέσα στο καλοκαίρι
απο tinder?μαλλον θα ανεβω αυγουστο ..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.859
Πόντοι
3.846
όταν ήμουν στο στρατό ήρθε ένα τυπάκι σειρά μας που είχε αργήσει η μετάθεσή του. Συζητώντας με έναν άλλο από τη σειρά μας ο άλλος ανακάλυψε ότι ένας φίλος του γαμάει την κοπέλα του άτυχο που άργησε η μετάθεσή του. Δεν του το είπαμε ποτέ και βγάλαμε 5 μήνες όπου το ήξερε όλος ο λόχος εκτός από τον κερατά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.913
Πόντοι
3.656
ο γιος μου γνώρισε στην Άρτα ένα τυπάκι που μένει 50 μέτρα μακριά από το σπίτι μας. Έπρεπε να πάει εκεί για να τον γνωρίσει. Ναι, για όποιον κινείται ο κόσμος είναι μικρός

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1)

2009 βγαινω ραντεβου με μια ψηλη που γνωρισα στο φεησμπουκ, τελικα δεν εγινε τιποτα , απλα ηπιαμε εναν καφε στην περαια θεσσαλονικης.

2016 στον μηνα του μελιτος στην βαρκελωνη ηταν η ξεναγος.

2)

πηδαω μια παντρεμενη συναδελφο σε ενα ορεινο επαρχιακο χωριο που δουλευα

5 χρονια μετα στην θεσσαλονικη παω επιτηρητης στις πανελλαδικες και η συναδελφος ερχεται να μου παρει τα στοιχεια για τα γραφειοκρατικα και μου κλεινει το ματι.

3)

πηδαω μια ωραια ξανθια μοντελέ πουτανα στην θεσσαλονικη με 30 ευρω, μια που φορουσε ψηλες κοκκινες βινυλ μποτες οσοι θυμουνται

την αλλη χρονια πηδαω την ιδια στην αθήνα με 20 ευρω και αισθανομαι μαλακας που ειμαι μονιμος κατοικος θεσσαλονικης

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.834
Πόντοι
28.061
1)

2009 βγαινω ραντεβου με μια ψηλη που γνωρισα στο φεησμπουκ, τελικα δεν εγινε τιποτα , απλα ηπιαμε εναν καφε στην περαια θεσσαλονικης.

2016 στον μηνα του μελιτος στην βαρκελωνη ηταν η ξεναγος.

2)

πηδαω μια παντρεμενη συναδελφο σε ενα ορεινο επαρχιακο χωριο που δουλευα

5 χρονια μετα στην θεσσαλονικη παω επιτηρητης στις πανελλαδικες και η συναδελφος ερχεται να μου παρει τα στοιχεια για τα γραφειοκρατικα και μου κλεινει το ματι.

3)

πηδαω μια ωραια ξανθια μοντελέ πουτανα στην θεσσαλονικη με 30 ευρω, μια που φορουσε ψηλες κοκκινες βινυλ μποτες οσοι θυμουνται

την αλλη χρονια πηδαω την ιδια στην αθήνα με 20 ευρω και αισθανομαι μαλακας που ειμαι μονιμος κατοικος θεσσαλονικης
Μίλα με Τάκη μπουκα που κατεβαίνει συχνά Αθήνα για πορνοτουρισμο από σαλονικη
Κ τον γνώρισε ο συμμαθητής σου

Αθήνα μαγεία πορνοπολιτισμος φωνάζει
ΧΑ χα

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.039
Πόντοι
2.471
Όταν ήμουν μέλος του πληρώματος στο Enterprise, είχαμε βρεθεί στον αστερισμό της Ανδρομέδας στον πλανήτη Arbaqel. Εκεί πήγα μπουρδελότσαρκα μ'ενανα συνάδελφο αστροναύτη ,σε έναν δρόμο που είχε κάτι ωραίες Arbaqelες. Ήταν όλες 2 μέτρα, με δύο κεφάλια το ένα πράσινο και το άλλο πιτσιλωτό μωβ. 4 βυζιά, τα δύο ήταν στην πλάτη. Πήρα μία που έκανε πρωκτικό και από τις απ' τις 3 κωλοτρυπίδες της, γιατί συνήθως την τρίτη κωλοτρυπίδα δεν την δίνουν. Καλά ήταν. Δεν βρίσκω πουθενά το προφιλ της για να γράψω κριτική.

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, μετά από χρόνια που γυρίσαμε Γη, ένα βράδυ που είχα καύλες κοιτάω τις αγγελίες για να φέρω ένα call girl στο σπίτι. Βρίσκω μια κουκλάρα. Ψηλή ξανθιά, σκέτο μοντέλο. Ζήταγε 80 ευρώ +20 πρωκτικό. Γκουγκλάρω την φωτογραφία της δεν μου έβγαζε κάτι. Λέω, λές να είναι αληθινή. Ας το ρισκάρω. Την καλώ, κι έρχεται σπίτι. Και ποιος ήταν? Μαντέψτε? Ήταν ο συνάδελφος αστροναύτης που είχε κάνει εγχείρηση και είχε γίνει τρανς βίζιτα. Μόλις τον είδα του λέω φύγε ρε μαλάκα από δω, που θα γαμήσω τον βρωμόκωλό σου. Έφυγε και έμεινα με το πουλί στο χέρι.

Πάω να πιω ένα ποτό στο κέντρο. Ήταν αργά. Δεν έβρισκα κάτι ανοιχτό. Σε μια σκοτεινή γωνία μου ζητάει μία γκόμενα φωτιά. Δεν την καλοέβλεπα. Πάω κοντά και μαντέψτε ποια ήταν!! Η γυναίκα του συναδέλφου μου αστροναύτη που έγινε τρανς. Τα είπαμε λίγο και ήταν στις μαύρες της γιατί ο άντρας της δεν τακτοποιούσε ποτέ την περούκα του όταν γύρναγε σπίτι. Την πέταγε από δω κι από κει. Της λέω πάμε μια βόλτα να ξεσκάσουμε. Εκεί που περπατάγαμε μέσα στα σκοτεινά σοκάκια και της κράταγα το χέρι και είχα πετάξει τον πούτσο έξω, μου έρχεται ένα μήνυμα στο messenger. Μαντέψτε ποια ήταν! Η τσατσά του μπουρδέλου στον πλανήτη Arbaqel που γάμησα την Arbaqelιανή. Μου λέει η Arbaqelιανή έχει μείνει έγκυος και είχε ξεπετάξει από τον τρίτο πρωκτό της το παιδί σου. Και αναζητάει τώρα τον μπαμπά του. Πω πω τι σοκ ήταν αυτό.

Κι εκεί που έχω πάθει την πλάκα μου και περπατάω σαν χαμένος στα σκοτεινά σοκάκια με την πούτσα έξω, βλέπω ένα μηχανάκι και το οδηγούσε ο Βρασίδας, που παίζαμε μπάλα μικροί στην γειτονιά. Είχα να τον δω 14 χρόνια. Τρομερή σύμπτωση σας λέω.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
132
Like
23.656
Πόντοι
29.667
Το 2000 φοιτητής στην Θεσσαλονίκη γαμουσα μια τυπισα συνομιλικη μου και την πέτυχα το 2017 στην Αθήνα παντρεμένη με παιδιά. Από τότε έχουμε ξαναπηδηχτει άλλες 4 φορές!!!
Αυτό δεν είναι σύμπτωση;;;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.834
Πόντοι
28.061
Το 2000 φοιτητής στην Θεσσαλονίκη γαμουσα μια τυπισα συνομιλικη μου και την πέτυχα το 2017 στην Αθήνα παντρεμένη με παιδιά. Από τότε έχουμε ξαναπηδηχτει άλλες 4 φορές!!!
Αυτό δεν είναι σύμπτωση;;;
Αυτό είναι το κυνηγήσεις το κάστρο το ερηξες κ εισβάλει οπότε θέλεις!!!!ΧΑ χα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.133
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....αντε να πω και εγω μια απο τις πολλες συμπτωσεις......1987.....προεδρος στο στρατο να απολυθω και με παει 7 εξω -1 μεσα....και αυτη Θαλαμοφυλακας 8-10...να μην κουραζομαι κιολας....στον ιδιο θαλαμο εχει εναν ψαρακα ΑΣΜ μου αλλα φαινοτανε γαμω τα παιδια......τον εχουνε πηξη καμμια 15 μερες και εχει φρικαρει ασχημα...υπηρεσια δικη του Θλαμοφυλακας 8-10 και εγω εξοδουχος.....με πλησιαζει ο φουκαρας και μου λεει "ρε ΑΣΜ πρεπει να βγω εξω ,θα κανεις εσυ το νουμερο μου να βγω στην θεση σου????"ενταξει δεν θα εβγαινα εξω ....λογο το ταμειο ηταν μειον.....πηγαινε αλλα φερε και κανενα Κουρτακη να πιουμε.....εγινε ρε ΑΣΜ μου λεει......ενταξει εγινε η τραμπα και βολευτηκαμε και οι δυο.....απολυθηκα...περασανε τα χρονια καμμια 15-20 και εχω παει στο στριπτηζαδικο Preludo για οσους το θυμονται......και κατα τις 3-4 φευγω για το σπιτι.....εκει ειχε και πιατσα ταξι.....παιρνω ενα ταξι και μετα απο ενα λεπτο με ξεκιναει ο Ταριφας που υπηρετησα στρατο...ποιο λοχο κλπ......και σε καποια φαση μου λεει"δεν με θυμασαι????"του λεω οχι....ειμαι το ΑΣΜ που μου ειχες φερθει σπαθι κλπ.......με πηγε σπιτι και δεν επαιρνε τα χρηματα με τιποτα.......ενταξει του λεω....δεν ετρεχε και τιποτα......αυτος μου εξιστορησε το προβλημα που ειχε τοτε κι ποσο τον βοηθησα με την εξοδο που εγινε τραμπα.....Καλα να περνατε και Βουνο με Βουνο δεν σμιγει....

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Γαμησα καποτε γκομενα στο μπλοκ, σε μερος που μαζευε ελαχιστους Ελληνες.

3 χρονια μετα μου γραφει καποιος στο φεησμπουκ, αυτη την εχουμε κοινη φιλη, που τη ξερεις?

Ε την ειχε παρει και αυτος.

Α ρε Γκοσα.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like