sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 51.834
- Πόντοι
- 28.061
Σίγουρα σε όλους έχει τύχει κάτι τέτοιο να συναντήσουν κάποιον στου διαόλου τη μάνα κ ανεβάσω 5 απίστευτα γεγονότα που μου έχουν συμβεί
1 )πριν μια εβδομάδα γνωρίζω εδώ από το μπου ένα μέλος κ πάμε για καφέ στη Θεσσαλονίκη,,,,μετά από τρεις μέρες τυχαία τον συναντο στο λεοφορειο από ταλλιν Εσθονίας για ριγα λεττονιας εντελώς τυχαία!!!!!!
Super συμπτώση τώρα
2)1998 ημουν Βουλγαρία να μάθω γλώσσα κ γνώρισα μια ρωσσιδα από γιεκατεριμενμπουργκ Σιβηρίας
το 2000 χειμώνα την πέτυχα στην Μόσχα τυχαία !!!!!στην αρμπατ street
3) 2016 πήγα στην Κένυα κ στην παραλία Μομπάσα άκουσα ελληνικά από μια κοπέλα κ της μίλησα κ μάλιστα ήταν από την μικρή μου πόλη που μεγάλωσα κ ζούσε εκεί και μετά από τρεις μέρες που αρρώστησα στη Μομπάσα όταν την πήρα τηλέφωνο εμένα απέναντι μου μιλάμε για ακτογραμμή 30 χλμ κ πλυθησμό 2 εκατομμύρια
4) στο Κίεβο όλο κ όλο δύο φορές έχω πάει ενώ την πρώτη γνώρισα εναν Έλληνα μετά από ένα χρόνο που ξαναπήγα Κίεβο κ γυρνούσα Ελλάδα τον πέτυχα στον αεροπλάνο που κατέβαινε κ αυτός από Κίεβο για Ελλάδα
Super super super super
5) χειμώνα 2018 κανονίζω να πάω Πεκίνο Κίνα μαζί με έναν φίλο Έλληνα που ζει Λονδίνο αλλά αυτός τελευταία στιγμή δεν ήρθε κ παρόλα αυτά έπαιζε με τιντερ με μια Ρωσίδα που ζούσε Πεκίνο κ δίδασκε αγγλικά σε κινεζικια
Εγώ πήγα πιο μετά με άλλον φίλο κ στο μετρό την πέσανε καμάκι σε δύο ρωσσιδες κ ώρα μαζί κ μουχαμπεντι
Μετά από ένα μήνα ο φίλος μου από Λονδίνο μου είπε πως η ρωσσιδα που μιλούσε μήνες στο Τιντερ ήταν αυτή που πιάσαμε μουχαμπεντι στο μετρό του Πεκίνο εντελώς τυχαία!!!!!!!διότι του είχε πει ότι γνώρισε κάτι Έλληνες δλδ εμάς
Αυτό με τη Μόσχα το Πεκίνο αλλά κ της προηγούμενης εβδομάδας στο τάλλιν είμαι πραγματικά απίστευτα που μακξαει να γινόταν να μου πει ο θεός ποσό στατιστική πιθανότητα υπάρχει για να συμβεί
Κάτι σαν το τζόκερ μόνο όμως που δεν έγινα πλούσιος
Φαίνονται Σαν ψεμα μιλάμε για τα πέρατα του κόσμου κ όχι κάποιον που είδα Θεσσαλονίκη η Αθήνα