Νέα

Τί κολόνια φοράτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.perfume2order.com/images/Products/Small/AQS_S2006_628S.jpg[/img[/URL]]

:cool2:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Ενα ωραιο και ποθητο αγορι σαν και μενα δε χρειαζεται αρωμα.

Οταν ιδρωνω, εκκρινω μια βλεννα, σαν αρωματικο ελαιο αλλα στο λιγδε του...

Μπορειτε να με πειτε και μυροβλητη αλλα το αρωμα μου εχει και φερεμονες σαν του γατοπαρδου.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
3
Πόντοι
3.945
;) ;)

Συνημμένα

• L Homme YSL by Jean Nouvel.jpg
    L Homme YSL by Jean Nouvel.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Κάποιες που παρακολουθούν το θέμα ας μας πουν ποιες θερούν τοπ αντρικές κωλόνιες;! :think:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
.   Φιλαρακι που την βρίσκεις και σε ποια τιμή?   :thumbsup:

καλησπερα φιλε εξαρταται..την ξερεις??? :o
δεν το περιμενα :grin: ελλαδα παντως δεν την εχω δει...συνη8ως αγγλια και γαλλια...τα τελευταια μπουκαλακια τα πηρα απο εξειδικευμενο καταστημα στην μοσχα...ειναι σχετικα ακριβη :)ξεκινανε απο 30 ml το 120αρι παει γυρω στα 200 ευρω

Επισκέπτης
δεν το περιμενα :grin: ελλαδα παντως δεν την εχω δει...συνη8ως αγγλια και γαλλια...τα τελευταια μπουκαλακια τα πηρα απο εξειδικευμενο καταστημα στην μοσχα...ειναι σχετικα ακριβη :)ξεκινανε απο 30 ml το 120αρι παει γυρω στα 200 ευρω
Παλιο καπιτάλαααα!!! :P

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

http://[URL unfurl="true"]www.creedboutique.com/28-97-large/creed-silver-mountain-water.jpg[/img[/URL]]

αυτη επισης ειναι εμπειρια ζωης...ταιριαζει και στο νικ σου... ;)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παλιο καπιτάλαααα!!! :P

συχωρεσε με πατερ...πιστευω το αρωμα ειναι κατι πολυ προσωπικο και ξεχωριστο..και αυτα που ειναι ακριβα,για καποιο λογο κοστιζουν τοσο....τα creed εχουν μια καποια ιστορια παντως ;)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ναι φίλε την ξέρω δυστυχώς...Ελλάδα όμως δεν μπορώ μα την βρω!! Ευχαριστώ για την απάντηση όμως! :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.483
Πόντοι
6.035
αναλογος την περισταση καθημερινη η higher dior,αγαπημενη kenzo και hugo boss η σφαιρικη
και σε special καταστασεις bvlgari τα σπαει
θελω βεβαια να δοκιμασω και το αρωμα με τις φερορμονες  :2funny:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
clinique happy kai tommorow να λιωνουν τα μουνακια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σημερα πηγα και πηρα ετουτη απο το Mall !!! Πολυ μπροστα το κολωνικο συστημα !!

URL]]

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
33
Πόντοι
1.396
Η αγαπημενες μου ειναι AZZARO ΜΛΑΚ ΣΙΛΒΕΡ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΖ