ειμαι 38 τωρα και παω κιεβο απο το 1990.με τους τοσους τουριστες που περασαν ολες εχουν καλα ρουχα και τηλεφωνα.ξερω χιλιαδες που ερχονται μαζι μου ραντεβου με παντελονια λιβαισ,μαρκες τσαντες,κινιτα,ακριβα ρουχα αλλα δεν εχουν μια στην τσεπη.τουλαχοστον μεχρι πριν 5 με 6 χρονια πριν που ημουν κιεβο δεν γνωριζες καμια νορμαλ στο χρισατικ οπως και ο φιλος μου αντιθετα λεει δεν βλεπει πουτανεσ χρισατικ γιατι δεν κοβει το ματι του.οδυσσο ολες εχουν αφοουν εκτος εγω.πηγα σπιτι σε γκομενες πολλες που γαμησα για να πληρωσουν ενοικιο και μεσα ειχαν λαπτοπ,ακριβα κινητα και τα παντα!τον απριλιο σε μια επισκεψη μιας που γαμησα 700 γριβνα μεσο της αδερφης της ειχε τα παντα σπιτι αλλα δεν εργαζεται.μια αλλη λιγο εξω απο κεντρο στο κιεβ πριν 7 χρονια που γαμησα 1000 γριβνα 100 ευρο σπιτι μου για το ενοικιο οταν πηγα σπιτι της ειχε τα παντα.την γνωρισα τυχαια απο φιλη 17 χρονων αυτη 28 ηταν.λεει αντι να σε δουλευουν οι μικρες βοηθα με 1000 γριβνα για ολο το βραδι.χιλιαδες ιστοριες να σου πω.αυτη ειχε κορη 6 χρονων.πεφερα φαγητα και κοτοπουλο γριλ να φαμε και το μωρο δεν ειχε φαει ποτε κοτοπουλο.λεει μονο σουπα τρωω!η μανα ειχε παει και διακοπες ισραηλ.τουρκια και ταξιδακια.το ιτερνετ χαλασε την χωρα.οταν εγραφες για τιντερ για αυτο σε αμφισβητουσα αν και ξερω δεν λες ψεματα σε αλλα θεματα για πολωνια.γιατι με την εμπειρια που εχω με ολες αυτες καμια δεν καθεται πουλωντας της αγαπουλες και αερα κουπανιστο.εβρισκα γκομενες μετριες χαμηλου επιπεδου αλλα ηταν μικρουλες και εγω φενωμουν ακομα πιο μικρος απο ηλικια μου.ποτε οσεσ γαμησα δεν ζητουσαν τιποτα,μονος μου αρεσε να κανω δωρακια.καπειες που ζητουσαν απο μονες ηταν τελικα πουτανιτσες που πηγαιναν με τον καθενα.εχω παιξει ολους τους ρολους,του γαμια,ερωτηλου,του λεφτα,του καμακιου με φτωχες,μεσεεσ και λιγο ανωτερες και συκωσα ψηλα τα χερια.οπως λες εσυ που πιστευω τιντερ οι μικρες ειναι βιζιτες,ηλικιες 30-35 ειναι πιο επαγγελματιες.ερχωντε για ενα καφε δεν ειναι λιγουρες,εχουν εμπειρια στο παιχνιδι.συνηθως αν καταλαβουν ξερεις τι παιζει χανωνται.τωρα μια οραια γκομενα ετσι εγινε.βγηκαμε 2 φορες και μετα δεν απαντουσε ενω φενωταν τεριαζαμε και μου επεζε την νορμαλ γκομενα.μεχρι να ερθω κιεβο να παιξω τιντερ μονο πουτανεσ θα απαντανε και οι λιγες νορμαλ θα εξαφανιστουν γιατι ολοι απο ιτερνετ κανουν προσφορες.Παιδια ειλικρινά τώρα έρχεστε Κιεβο και τα γραφετε αυτά? Βλέπετε γυμνες γκόμενές με σκισμένα ρούχα που ζητιανεύουν για φαγητό? Θα με τρελαίνεται? Ασφαλώς υπάρχει μεγάλη φτώχεια στην χώρα αλλα στο κέντρο Κιεβο αν γυρνάς, στο διαδίκτυο και στα νυχτερινά μαγαζιά μια χαρά κοπέλες βλέπεις καλοντυμένες, πολλες με ακρίβα κινητα να ψώνιζουν στα shopping malls κλπ. Όσες γνωρίζω μετά που γίνομαστε φίλοι Facebook μια χαρά τις βλέπω διακοπές πάνε ακόμα και σε εξωτικά μέρη και σπουδασμενες είναι.. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που παρουσιάζετε συγνώμη. Είναι φτωχές ασφαλώς αλλά οχι ζητιανες και άστεγες. Τώρα επαρχία επαρχία οκ δεν ξέρω!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).