Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό το παρατήρησα σε μια τύπισσα όταν βρέθηκα μαζί της για να πάμε σε ένα πάρτυ σε σπίτι. 32 ετών , 180, κανονικά κιλά, τα χαρακτηριστικά της. Με το παλτό που φορούσε που ήταν χοντρό και μακρύ δεν φαινόταν τίποτα από τις γραμμές του σώματος. Με το που μπαίνουμε στο σπίτι και βγάζει το παλτό, βλέπω μπροστά μια σωματάρα και κάτι τρελές βυζάρες κι έπαθα μουνοπλακα!μν διαβαζεις φαντασιωσεις και ονειρωσεις τυπου κμαν φιλε μου
ομως η υπεροχη των ουκρανων ειναι οταν πεταξουν τα ρουχα με απιστευτο κορμι και επιδερμιδα
ντυμενα μερα ειναι κοινες θνητες.....δεν υπαρχει μουνοθυελα απο 10αρια
Mpampinosflou, αν είναι όπως λες μπάζα οι Ουκρανές που συναντησες στο Κίεβο, οι Ελληνίδες τι είναι ;
Βλέπεις εσύ τόσες πολλές εδώ με κορμιά αδύνατα και χρωματιστά μάτια και με γλυκό πρόσωπο ;
Θα μας τρελάνεις τελείως αδερφέ ; Μήπως εννοείς τις έσκορτς ; Που έχεις δει καλύτερες γυναίκες δηλαδή ;
Γράφεις κάτι χωρίς να το δικαιολογείς και μας ανάβεις λαμπάκια.
Η εμείς που έχουμε πάει πρέπει να επισκεφθούμε οφθαλμίατρο ή εσύ. Ποιές είναι οι καλές που έχουν πάει Ντουμπάι ; Δηλαδή δεν έχει άλλες τέτοιες στο Κίεβο; Πήγες ουρανοκατέβατος να κάτσεις 1-2-3 μερούλες χωρίς να πάρεις πληφορορίες, χτύπησες προφανώς την πόρτα ενός γραφείου και άκουσες κάποιον να σου λέει ότι δεν έχουμε καλές, μας τελείωσαν κι έκατσες σε αυτό.
Ελα σύνελθε αδερφέ και να διαβάζεις και λίγο μπου ή να μιλάς με κάποιον από εδώ μέσα να σε στέλνει στοχευμένα.
Μας έστειλες όλους με το "μπάζα" ! Εκτός κι αν θέλεις να πέσουν τα φώτα πάνω σου.
Αυτό το παρατήρησα σε μια τύπισσα όταν βρέθηκα μαζί της για να πάμε σε ένα πάρτυ σε σπίτι. 32 ετών , 180, κανονικά κιλά, τα χαρακτηριστικά της. Με το παλτό που φορούσε που ήταν χοντρό και μακρύ δεν φαινόταν τίποτα από τις γραμμές του σώματος. Με το που μπαίνουμε στο σπίτι και βγάζει το παλτό, βλέπω μπροστά μια σωματάρα και κάτι τρελές βυζάρες κι έπαθα μουνοπλακα!
παιδιά ούτε φώτα θέλω να τραβήξω ούτε τίποτα ..εγώ λεχ αυτό είδα εγώ ...ούτε σύγκριση υπάρχει μα ελληνίδες ..η καλύτερη δικιά μας είναι η χειρότερη ουκρανή στο σεξ.....απλά γράφω αυτό που είδα εγώ ...ποιότητα γυναικών μηδέν... άποψη μου μπορεί να έχετε δίκιο εσείς και να ειμαι λάθος εγώ ....αλλα βλέπω στραβός δε ειμαι
Οι Ουκρανές όμως το παρακάνουν με το μέικ απ.Χωρίς αυτό δε λένε τόσο πολύ.Αλλά δεν τις βλέπεις ποτέ χωρίς.Οι γκόμενες Κιέβου ντύνονται καλά τονίζουν τα δυνατά σημεία τους.Επαρχία όντως το 80% είναι χύμα απλά λόγω έλλειψης χρημάτων.
Επιδερμίδα δεν έχουν καλή έχουν γαιώδες και σκληρό δέρμα λόγω αβιταμίνωσης.Οι Πολωνέζες είναι πιο άσπρες με πολλές ελιές όμως και οι Τσέχες έχουν πολύ πιο καθαρό δέρμα κοντά στις Γερμανίδες που έχουν άψογο.
Οι Ουκρανέζες χωρίς τα τακούνια δε λένε πολλά υψομετρικά.Πιο κοντά στις Ελληνίδες είναι.Καμία σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες ακόμα και Πολωνές.Απλά έχουν την κλασσική φάτσα Oksana με τα καφέ αμυγδαλωτά μάτια και τα ψηλά μάγουλα που τρελαίνει.Αυτό δεν το συναντάς Πολωνία όπου κυριαρχεί το butterface,μπουγατσόφατσα όπως λέμε στην Ελλάδα μάπες χυμένες σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Ομως τις βυζάρες και κωλάρες των Πολωνέζων απλά δεν τα έχουν οι Ουκρανές ούτε το παράστημα.
Γενικά σε σλαβικές χώρες για να καυλάρετε συνεχώς συνιστώ να μη βλέπετε καθόλου φάτσα πλην οφθαλμών αλλά να κεντράρετε σε βυζιά,κώλους πόδια.Οι Σλάβες το ξέρουν και βοηθάνε σε αυτό με τα θεόρατα ντεκολτέ και τα ξέκωλα,τις ζαρτιέρες κάτω από τα μίνι,τα κολλάν κτλ.
Εχεις pmΜπάζα στο Κίεβο?? Εγώ όποτε πάω μου φέυγει η μασέλα.Άλλο οτι μένεις συνήθως στο μάτι αν δεν πληρώσεις..
Αν σου φαίνονται μπάζα στην Ουκρανία δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα σου φανούν στην Πολωνια που έχουν σκατόφατσες και οι λίγες όμορφες (σε σχέση με τον πλυθησμό) σηκώνουν μύτη πιο ψηλά απο Ελλάδα.. Στην Πολωνία κυνηγάς max 6αρια..Στην Ουκρανία 8αρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά. Απλά στη Πολωνία μπορέι και να πηδήξεις με τύχη ενώ στην Ουκρανία συνήθως μένεις στο μάτι..Πάντα μιλάμε χωρίς λεφτά.
Ελλάδα παίζεις με matures 38+ ή αλλιώς ξένες που σκάνε απο Tinder...Αυτά έχω συμπεράνει..
τι λες μωρη ψωναρα;;; διαβαζεις αυτα που γραφεις;;;Είδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
Dr. Love-δε γάμησε τίποτα
Mpampisflou-γάμησε ένα μπάζο,βρήκε την πόλη γεμάτη μπάζα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Ο kavlomenos όταν πήγε το μόνο που κατάφερε ήταν να φάει ξύλο στο Γιντροπάρκ.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.
Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.
Tι να κλασουν οι φτωχομπινεδες-τζαμπατζικουλες μπροστα στην ανωτεροτητα του απολυτου βαλκανιου τρυποκαριδου των ουκρανων DevushkωνΕίδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
Dr. Love-δε γάμησε τίποτα
Mpampisflou-γάμησε ένα μπάζο,βρήκε την πόλη γεμάτη μπάζα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Ο kavlomenos όταν πήγε το μόνο που κατάφερε ήταν να φάει ξύλο στο Γιντροπάρκ.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.
Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.
Tι να κλασουν οι φτωχομπινεδες-τζαμπατζικουλες μπροστα στην ανωτεροτητα του απολυτου βαλκανιου τρυποκαριδου των ουκρανων Devushkων
Αν και για τους πουτσαράδες οι ανατολικές χώρες δεν αλλάζουν ποτέ παραμένουν στο χρυσό αιώνα.Οι εποχές δε μας ξεπέρασαν ποτέ εγκλωβιστήκαμε στο χρόνο κατά κάποιο τρόπο σε παράλληλο σύμπαν.
Ντέβουσκες σας πάμε πίπα κώλο εμπλοκή σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα![]()
το επιπεδο στο Κιεβο ειναι χαμηλοόλη μέρα γυρνάω στα mall για ψώνια κυριολεκτικά πολλά μπάζα ......το βράδυ θα πάω στη ντίσκο ράδιο και βλέπουμε...καθα ένας με τη τρέλα μου και γω με τη δικιά μου![]()