Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και Μαίρη το γεωργιανο μελαχρινο παλιό πιπινι. Τουλάχιστον εγώ το πέτυχα γύρω στις 2.00 να μπαίνει με συναγωνιστή για προγραμμα .Σημερινή επίσκεψη.Παρούσες Σύλβια, Νάντια, Αναστασία και Σαμάνθα.
και Μαίρη το γεωργιανο μελαχρινο παλιό πιπινι. Τουλάχιστον εγώ το πέτυχα γύρω στις 2.00 να μπαίνει με συναγωνιστή για προγραμμα .

Οχι δεν γύρισε σίγουρα, απλά εκείνη την μέρα όπως έμαθα είχε παει για μια αρπαχτή απο ένα συναγωνιστή που την ζήταγε συνέχεια.γυρισε η Μαιρη;;; μεγαλο ατου του μαγαζιου![]()
Οχι δεν γύρισε σίγουρα, απλά εκείνη την μέρα όπως έμαθα είχε παει για μια αρπαχτή απο ένα συναγωνιστή που την ζήταγε συνέχεια.
Και επίσης ότι σε λίγες μέρες αναχωρεί για Γεωργία..
ρε παικτες τι εγινε με τη Ντονα τελικα;
Ξερει κανεις ποιες παιζουν εκει τωρα?
του "τόλμη και γοητεία"? μάλλον αντικατεστάθη από έτερη συνάδελφο της. Από όσο ξέρω θα παίξει στη σειρά "μπάλκαν τζήζ" του άλτερ![]()

Από αύριο θα είναι κανονικά στο ρόστερ του μαγαζιού.
Μαζί με την Νάντια, την Σύλβια, την Αναστασία και την Αλίνα (ψηλή,αδύνατη,μελαχροινή με μακρυά ισια μαλιά).

Από αύριο θα είναι κανονικά στο ρόστερ του μαγαζιού.
Μαζί με την Νάντια, την Σύλβια, την Αναστασία και την Αλίνα (ψηλή,αδύνατη,μελαχροινή με μακρυά ισια μαλιά).
Η φιλη της Κορινας???
οχι ρε πουστη...όζι αλλη Αλίνα είναι , δεν είναι η παλια Αλινα απο Φωκιωνος 9-11 οπως πληροφορηθηκα
και δυστυχως η μιλφαρα η Ουκρανη η Κορινα το εκλεισε το μαγαζι στην Ιμβρου 2 και γυρισε οριστικα στην Ουκρανια
Κάποιος φίλος είχε γράψει ότι δούλευε υποδοχή σε κάποιο μασατζίδικο,δεν θυμάμαι άν είχε γράψει σε ποιό...η ελενη η ρουμανο μιλφ τι εγινε;;