Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαζι με Ολγα τα κορυφαια μιλφ στη πιατσα![]()
και λαρίσα απο φορμίωνος...κορυφαίο μίλφ!
μου ειπανε ποτε πηγεs και με ποια περασεs. αλλεs λεπτομερειεs του τι εγινε μεσα, δεν εμαθα.δεν νομιζω....με την καμία
ενημερωση εντοσ ολιγων ημερων.....εχω τουσ λογουσ μου
παντωs δεν μπαινουν στο forum , αλλα και να εμπαιναν............μου ειπανε ποτε πηγεs και με ποια περασεs. αλλεs λεπτομερειεs του τι εγινε μεσα, δεν εμαθα.παντωs δεν μπαινουν στο forum , αλλα και να εμπαιναν............
...και εσύ είσαι ο επί των "γενικών θεμάτων κ ενημερώσεων" και "καθαριστής"?????????????/
ο συνδυασμός γριάς πουτάνας και πορνιδίου είναι πάντα καβλωτικός!!!!

γεια σου ρε ντανιελ με τα διπλα σου........ζωη να χεις ;)χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα δίδυμο τη Ντόνα το κοντοπούτανο και το μιλφόνι την Ολγα!ο συνδυασμός γριάς πουτάνας και πορνιδίου είναι πάντα καβλωτικός!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

γεια σου ρε ντανιελ με τα διπλα σου........ζωη να χεις ;)
χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα δίδυμο τη Ντόνα το κοντοπούτανο και το μιλφόνι την Ολγα!ο συνδυασμός γριάς πουτάνας και πορνιδίου είναι πάντα καβλωτικός!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!εύχομαι και σε άλλαν με υγεία!

....Αποζημιώθηκα από το χαμηλού επιπέδου μασάζ και της χαμηλής συμμετοχής της .....σε γάλα.

Πρόσφατη επίσκεψη και για αλλαγή από Ντόνα πήρα έτερο Αλβανίδιο άρτι αφιχθέν ονόματι Κατερίνα. Μελαχροινό, με 2άρι και καλό σώμα και ιδιαίτερα άπειρο. Ξεκινάει μασάζ και τζίφος στο λαδοτρίψιμο. Την σταματώ και αρχίζω δεύτερο μέρος όπου συναντώ άρνηση στην εισχώρηση της πίσω πόρτας (καλομαθημένος από Ντόνα). Προχωρώ κανονικά με εκμάθηση τσιμπουκίου και μετά σε εναλλαγή πολλαπλών στάσεων με χαμηλή συμμετοχή από μέρος της...Λέω, δεν βαρίεσαι, να συνεχίσω μέχρι να κλείσω τα 45 λεπτά.. ώσπου καθώς ασχολούμαι με το στήθος της παρατηρώ την εξαγωγή γάλακτος από το δεξί της. Της λέω να δοκιμάσω και χαμογελάει...άνετα. Το συνδυάζω και με την τομή χαμηλά στην κοιλιά της ....
Στο 45λεπτο τελείωσα επιτα-χύνοντας τους ρυθμούς και αφού ευχαριστήθηκα θέαμα και γεύση...
Συμπέρασμα....Αποζημιώθηκα από το χαμηλού επιπέδου μασάζ και της χαμηλής συμμετοχής της .....σε γάλα.
Πάλι κερδισμένος βγήκα στα 80 ευρώ...ειδικά τώρα που είναι και δύσκολοι οι καιροί.
που δίνει και κουλούρι σύμφωνα με πληροφορίες...η καλυτερη επιλογη μετα τη Ντονα είναι το αματουρι η Αντζελα![]()