το fuego ειναι στον τριτο οροφο.το αλλο ειναι τεταρτο οροφο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στην ανανεωμενη διαφημηση που βαζει το Fuego Spa στο mylist αναφερεται μεταξυ αλλων πως στα νεα τους κοριτσια μεταξυ συγκαταλεγονται και χαμογελαστες ταυλανδεζες οι οποιες προσφερουν "thai body to body massage".
Στο τηλ με διαβεβαιωσε η σεριφισα; οτι προκειται για πολυ ομορφες ταυλανδεζες. Τιμη "απο 60 ως 80 εξαρταται"
Aν ηταν ετσι δεν θ'απρεπε να ειχε γραφτει 1 σχολιο εστω σε τουτο εδο το θρεντ;
(Λίγο καθυστερημένη η απάντηση μου αλλά τώρα το είδα). Αρχίδια Ταυλανδέζες έχει ! Όσες φορές έχω πάει βγαίνουν τα ίδια MILF. (Η σερίφισα και 1-2 άλλες) Απ΄ότι ξέρω έχει και 1-2 πιπίνια τα οποία δεν έχω καταφέρει να τα πετύχω εκεί.
αν δεν τα δεις μην πιστευεις τιποτα!!!!!!!!!!!
με συναγωνιστή. Περίμενα λίγο και την είδα, ήταν πραγματικά πολύ όμορφη, μελαχρινή με ωραίο λεπτό και σφιχτό σώμα, μικρό και στητό βυζάκι και κωλαράκι. Παρόλο που προτιμώ τις πουτανόφατσες, ενώ αυτή είχε γλυκό πρόσωπο, πέρασα στα ενδότερα γιατί με ξεγέλασε το σώμα της. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Η κοπέλα άρχισε να με χαϊδεύει στο επίμαχο σημείο λες και χτένιζε την Barbie-γοργόνα. Στη συνέχεια για να μου σηκωθεί προσπάθησε να τον παίξει αλλά κόντεψε να με αφήσει ανίκανο ! Τόσο άγαρμπη μαλακία δεν μου είχε τραβήξει ούτε μια συμμαθήτρια μου στην πρώτη λυκείου που μου τον είχε παίξει σε μια εκδρομή ! Προσπάθησε στη συνέχεια να κάνει
(με προφύλαξη μόνο μου είπε) με τα ίδια οικτρά αποτελέσματα. Τελικά την σταμάτησα και της τον έβαλα πισωκολλητά όπου και τελείωσα σε τρία λεπτά. Με τα νεύρα μου κουρέλια την ρώτησα πόσο ήθελε και μου απαντάει 80 !!!!!!!! Απίστευτη σπατάλη χρημάτων και χρόνου. Άμα ξαναπατήσω εκεί μέσα θα κάτσω να με
Χίλιες φορές μια καλή 

Σε πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα (θα γράψω πιο κάτω κριτική) παρατήρησα στην είσοδο κουδούνι που έγραφε RELAX στον 1ο όροφο. (το fuego είναι στον 3ο) Ανέβηκα με τα πόδια και το είδα, ήταν σίγουρα μασατζίδικο και αυτό αλλά φοβήθηκα να χτυπήσω αφού δεν είχα ενημέρωση για το τι παίζει. Ξέρει κάποιος κάτι ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη ειναι γιαΧτες περνώντας από εκεί το απόγευμα θυμήθηκα το νούμερο 142 χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρος. Επίσης δεν θυμόμουν όροφο και κουδούνι, οπότε χτύπησα ένα που έλεγε relax 1ος όροφος. Ανέβηκα και μου άνοιξε μια γιαγιά με ξασμένο ξανθό μαλλί. Με ρώτησε να έχω ραντεβού και είπα όχι. Μετά με ρώτησε πώς τη βρήκα και είπα ότι με σύστησε ένα φίλος. Μου λέει λοιπόν πονηρά ότι εδώ δεν έχει κοπέλες και ότι δουλεέυει μόνη της με ραντεβού και κάνει μόνο μασαζ. Αυτα. Λάθος όροφος.
???

Δηλαδη ειναι για![]()
![]()
???
![]()
![]()
![]()
Ενα ναυάγιο εδω δούλευε ρε Agianna;Το μαγαζάκι του Πρώτου, όχι του Τρίτου. ;)
Ενα ναυάγιο εδω δούλευε ρε Agianna;
Xoντρό κοντό και άσχημο (ξανθό);
Πριν απο πέντε χρόνια περίπου;
Το μαγαζάκι του Πρώτου, όχι του Τρίτου. ;)
στον τρίτο δεν ανέβηκα, νόμιζα ότι ήταν μόνο αυτό του πρώτου. επιφυλάσσομαι.
Όποτε σε ξαναφέρει ο δρόμος στην περιοχή....., θα ξέρεις! ;)
Μηνυμα εληφθη, δασκαλε !!!Το μαγαζάκι του Πρώτου, όχι του Τρίτου. ;)