Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε όλοι αυτοι άλλη κατηγορία !!!!minimal tech/techn δεν πιστυω να είσαι τόσοαπορω ρε φιλε πως και δεν εβαλες κατι απο
miss yelt και huntemman, sharam & funkagenda
ποιος πιστος φαν θα ανηφορισει την παρασκευη 11/12/09 για Σόφια? MARKUS SCHULZ εγγύηση! που να δειτε κ τα transmission 2008 & 2009 στην Πράγα
μου τρέχεις για συνυλείες στην sofia
εκέι πάνε για αλλά πράγματα...αξίζει δικό της θρεντ η trance σκηνή![]()
ποιος πιστος φαν θα ανηφορισει την παρασκευη 11/12/09 για Σόφια? MARKUS SCHULZ εγγύηση!
κι εγω φιλε μου ηθελα πολυ περσυ να κατεβω αθηνα στο club fuzz επαιζε 20/12, αλλα δεν ειχα παρεα κ δεν γουσταρα μονος μ να παω, αλλα φαινεται εκανα χαζομαρα γιατι μετα στον γεναρη οταν ακουσα live στην εκπομπη του το σετ που επαιξε αθηνα μιλαμε επαθα πλακα μονο που ακουγες τις ζητωκραυγες αλλη αισθηση! Επισης γουσταρα να κατεβω πριν 3βδομαδες στο venue που επαιξε αλλα δεν μπορεσα δυστυχως! Σόφια όμως θα παω κ πιστευω θαναι καλη εμπειρια!
Σωστός!!!!!.
19/12 έχει Above & Beyond στο Decadence. Τι σκέφτεσαι; Εγώ θα πάω, έστω και μόνος μου. Μη μασάς, έχω πάει και αλλού μόνος, δεν τρέχει τίποτα, κοίτα να περάσεις εσύ καλά και γράψε τους άλλους στα παπάρια σου