Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.148
Like
871
Πόντοι
96
Καλησπέρα μάγκες , λοιπόν η γκομενα τα έχει με πλούσιο νέο της πόλης , εκείνο το βράδυ δε θα περνούσε μαζί του την αλλαγή του χρόνου , ο τύπος που δουλεύει στο μαγαζί τη έπεισε κ καλά ν πάνε στο Πάρτι , μάλλον είναι αυτός που παλιότερα την έκανε πάσα γενικά σε πλούσιους , η γκομενα ενώ είχε φύγει από το χοτελ μετά από καμία ώρα έκλεισε σουίτα με τον ανώμαλο γόνο πλούσιας οικογένειας , την άλλη μέρα για να την βγάλει λάδι είπε στον γκόμενο ότι τη βιάσανε γιατί κυκλοφορεί βίντεο με την ίδια να τσιμπούκωνει τον ανώμαλο νέο , κ επειδή φοβάτε μη σκάσει η βομβα κ τη σαπίσει στο ξύλο καθώς είναι μεγάλο μούτρο , αλλά κ επειδή είναι γνωστό ότι ο ανώμαλος νέος πολλές φορές έχουν βιάσει έχουν μαστουρώσει έχουν κάνει όργια με άλλες γκόμενες η τυπισα σκαρφίζεται όλη την ιστορία , την άλλη μέρα η πανέμορφη κορασίδα πάει στους μπατσουσ , ο γκόμενος ποιανει την Τσατσα αυτό το μάγκα με το μαγαζί το βαζει να στείλει το μυνημα ότι ευθύνεται αυτοσ Για να γλιτώσουν το ξεφτιλίκι στην νύχτα της ´ολησ Καθώς όλοι γνωστοί μεταξύ τους , και η γκομενα κάνει την πάπια , η σουίτα του πάρτι ήταν κλεισμένη στο όνομα αυτού που έλειπε στο εξωτερικό καθώς όλοι μαζί τα πίνανε γαμουσανε τα ξαναπινανε, και ξαναγανουσανε, κ ξεκινάει η ιστορία μ δικηγόρους , η τσατσα καθώς έγινε ρόμπα κ τον σούταραν Από το μαγαζί καθώς ήταν μόνο βιτρίνα και καθώς ο ανώμαλος νέος της Αθήνας τον ζόρισε έβγαλε γλώσσα κ είπε είχε χάσει το κινητό και μετα η γκόμενος τον έπιασε πάλι με μπράβους και τον σάπισαν , όλοι μέσα στα σκατα ο λιγότερο φταίχτης ο γκόμενος ο κερατάς ,έπειτα ο γκαυλιαρης που έχει κλεισμένη τη σουίτα όλο το χρόνο , μετα η τσατσα καθώς ήθελε πλούσιους φίλους κ τους κάλυπτε τα γούστα , έπειτα τα παιδιά από αθηνα που για το σκηνικό δε φταίνε γούστα βγάζουν κ τρώνε τα φράγκα τους κ καλά κάνουν αλλά επειδή ακούγεται ότι έχουν κάνει πολλά γενικά Ε κάποια στιγμή την πληρώνεις κ χωρίς ν φταις , κ ποιο πολύ φταίξιμο από όλους η κορασίδα που όπως φαίνεται αγαπάει την πουτσα τυλιγμένη σε πενηντάρικα !!!! Η οποία να είστε σίγουροι πως θα εξαφανιστεί από Θεσνικη κ ξ θα την απορροφήσει η αθηνα η θα βρει κανένα λεβεντόπαιδο στη επαρχία κ θα τη βγάλει ζαχαρη γιατί από ομορφιά πρέπει ν σκίζει


αυτα λέει η δίκη μου φαντασία ότι συμβαίνουν στη νύφη του βορρά !!
Από που είναι φίλε η γκόμενά? Ρωσοποντία η καθαρή ελλεινιδα? Περιοχή? ?
 

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Μηνύματα
268
Κριτικές
14
Like
525
Πόντοι
291
Δεν ξέρω φιλε δεν έχω ιδέα
Και εμένα όλα αυτά μου τα είπε πελάτης που τον είχα κούρσα σήμερα και έδειξε να ξερει καλά το θέμα έβαλα και λίγες σάλτσες και το έγραψα ,
 

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.148
Like
871
Πόντοι
96
Δεν ξέρω φιλε δεν έχω ιδέα
Μου φαίνεται απίθανο μια κλασική ελλεινιδα να τα κάνει αυτά παρτούζες με πλούσιους για αυτό ρωτάω.. Απο τη μία το παίζουν παρθένες από την άλλη δεν είναι τόσο ικανές για σκληρά γαμησια οι ελλεινιδες.. Πιο πολύ οι αλβανιδες κια οι ρωσοποντιες είναι πιο ικανές και αντέχουν τις παρτούζες..
 

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Μηνύματα
268
Κριτικές
14
Like
525
Πόντοι
291
Μου φαίνεται απίθανο μια κλασική ελλεινιδα να τα κάνει αυτά παρτούζες με πλούσιους για αυτό ρωτάω.. Απο τη μία το παίζουν παρθένες από την άλλη δεν είναι τόσο ικανές για σκληρά γαμησια οι ελλεινιδες.. Πιο πολύ οι αλβανιδες κια οι ρωσοποντιες είναι πιο ικανές και αντέχουν τις παρτούζες..
Εγώ νομίζω ότι δρν έχει έθνος και φυλές αμα η άλλη είναι εθισμένη στην πουτσα την κόκα και το τάλιρο και από βαθιά Ασία ν έρθει όλα θα τα κάνει
 

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
68
Like
40
Πόντοι
0
Να πας και εσύ σε κάνα πάρτι
Να σε ναρκωσουν και να σε βιάσουν Και να λέμε μετά τι δουλειά είχε εκεί
Σε πάρτι πήγε η κοπέλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΑΝ

Εύχομαι τα χειρότερα σε αυτά τα σιχαματα
Μη λέτε μαλακιες αμα δεν ξέρετε.. Ολη την ημέρα μέσα στα βιζιτακια είναι, λέτε να είχαν ανάγκη να τη ναρκωσουν?.. Στο κάτω κάτω γι αυτήν ξέρεις τι καπνό φουμάρει??? Μάθε πρώτα .. Δλδ όποια θέλει κάνει μια καταγγελία και ότι πει ισχύει κατά γράμμα???.. Άλλα πράγματα δεν παίζουν???
 

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Μηνύματα
53
Like
102
Πόντοι
0
Έχει ναι
Όχι δικαιολογία
Αιτιολογία
Όχι φίλε μου, δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα ελαφρυντικό. Τι σημαίνει ότι «ενεργεί βασει του κώδικα του»; Όταν ένας Αφρικανός, Πακιστανός, ή οποιοδήποτε άλλος μεταναστεύει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα ή τελοσπάντων σε μια χώρα η οποία δεν είναι τριτοκοσμική, πρέπει να βάλει στην άκρη τον «κώδικα» του και να προσαρμοστεί στην κοινωνία. Το να βιάζεις κάποιον δεν είναι ένα έθιμο, το οποίο φέρνεις από την χώρα σου και σου είναι δύσκολο να το αποχωριστείς. Δεν με νοιάζει εάν έχουν συνηθίσει να πηδάνε κατσίκες και κοτόπουλα από κει που έρχονται, αλλά είναι απαράδεκτο να λέμε ότι υπάρχει «αιτιολογία».
Και εννοείται αυτό ισχύει και για τους Έλληνες και οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα, και το κάνει ακόμα χειρότερο επειδή αυτά τα άτομα μεγάλωσαν εξαρχής σε μια σύγχρονη κοινωνία, η οποία υποτίθεται ότι διαφέρει από τις τριτοκοσμικές.

Εννοείται οι κοπέλες που ντύνονται προκλητικά συμβάλουν ώστε να «τριγκαρουν» τέτοιες συμπεριφορές, αλλά το κάνουν για διαφορετικούς λόγους (μειωμένη αίσθηση αυτοεκτίμησης κυρίως) και όχι για να τις βιάσουν.

Πριν 2 χρόνια μια ομάδα αλλοδαπών είχε κάνει απόπειρα βιασμού σε δυο γνωστές μου ενώ κατέβαιναν από τα Βραχάκια, μόλις είχε πέσει ο ήλιος, και για καλή τους τύχη περνούσε περιπολικό εκείνη τη στιγμή. Και δεν ήταν ντυμένες προκλητικά ούτε στο ελάχιστο.

Παντα να σκέφτεσαι «έτσι θα αισθανόμουν εάν είχε συμβεί αυτό στην κόρη ή την γυναίκα μου;». Και η απάντηση θα είναι «όχι» (στην περίπτωση που έγινε οντως χωρίς την συγκατάθεση της καθώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις αλά Semedo). Δεν θα εμπαινες καν στην διαδικασία να ρωτήσεις εάν ήταν προκλητικά ντυμένη για να δικαιολογήσεις/αιτιολογήσεις το ατομο που της φέρθηκε έτσι.
 

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
982
Like
1.471
Πόντοι
206
Η τύπισσα είναι θύμα βιάστηκε οκ αλλά δεν την λυπάμαι όποιος μπλέκει με τα πίτουρα(μπαρόβιους-ελιτίστες ολιγάρχες) τον τρώνε οι κότες μου θυμίζει τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ που τον έφαγαν τα λιοντάρια μπροστά στην οικογένεια του,όταν βγήκε να τραβήξει πλάνα εκτός οχήματος...

Τέτοιου τύπου σκηνικά "φορτώματος" σε hotel για όργια ,ειδικά σε Θεσσαλονίκη/Β.Ελλάδα δεν είναι πρωτοφανή, θα έλεγα οτι είναι κουλτούρα της πόλης ειδικά στον υπόκοσμο της νύχτας και στην Ελίτ που διαπλέκεται μαζί τους.
Αν το σκηνικό είχε συμβεί σε προ Woke SJW εποχές προ ΝεοΦεμινιστικού παροξυσμού,που είναι νεοθρησκεία και θα καταλήξουν να λατρεύουν θύματα σαν την Τοπαλούδη ως θεότητες/αγίες,δεν θα μαθαίνονταν καν, το πολύ πολύ να λυνόταν εξωδικαστικά με αδρή αποζημίωση(όπως θα καταλήξει κι αυτή η περίπτωση)
Το γελοίο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι νεοαριστεροί femtards που βρήκαν νέο πεδίο ταξικού πολέμου,δεν έχουν την υποστήριξη των συστημικών media αλλά μέχρι και γνωστών βαλκάνιων δήθεν woke influencers,καθώς τα εμπλεκόμενα ονόματα έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με ολιγαρχία της μεταΣοβιετίας του Γραικυλιστάν, που τους πληρώνουν και έτσι η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ χωλαίνει και εκτελείται απο κάτι κακιασμένες τύπου Γκιώνη κι απο ψυχοπαθείς κυρίες Λουκά του Φεμινισμού στο Twitter , μέχρι να ξεφουσκώσει καθώς βλέπω απο διώξεις ότι προς το παρόν μόνο ένας κατηγορείται ...Τον πούτσο κλαίγανε κυριολεκτικά.
Το ζήτημα τους είναι να περάσει στην συλλογική συνείδηση ότι ακόμα κι οι πλούσιοι κι όμορφοι στυλ Φιντιρίκου είναι ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ άσχετα με τις συνθήκες τέλεσης του εγκληματος για το οποίο κατα βάθος αδιαφορούν...Όλα γίνονται για το μήνυμα στα μυαλά των νέων γυναικών να μισήσουν τους άντρες και να απομακρυνθούν απο αυτούς για να ικανοποιηθεί η κάθε άχυτη μπαζόλα φεμιναζί κι ο κάθε κομπλεξικός γκέουλας femtard.
Το τοξικό δηλητήριο τους επηρεάζει την ερωτική μας ζωή πλεον αυτό είναι το επικίνδυνο,η δαιμονοποίηση της ανδρικής σεξουαλικής ηδονής ακόμα και της οργιαστικής.Σε λίγο ούτε σε τσόντες δεν θα επιτρέπονται παρτούζες ή βίαιο σεξ...Οδεύουμε προς DEMOLITION MAN καταστάσεις ποινικοποίησης σεξ κι ανδρικών ορέξεων και φαντασιώσεων.
 
Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
δες τς υπογραμμισμένα στο μηνυμα σου παραπανω.
οχι εγω δεν εχω προβλημα.
το ερωτημα ειναι αν εχεις εσυ.
για τα υπολοιπα κατσε να δουμε τι θα βγει οταν αρχισουν να ανοιγουν στοματα.
ποιοι του εκλεψαν το κινητο? Τον ξυλοφορτωσαν την Πρωτοχρονια και το καταγγελει τωρα?? Επειδη του εκλεψαν το κινητο στις 13.1?
οπως ειπα πριν περιμενω τον εισαγγελεα για να δουμε αν δουλευει η δικαιοσυνη σε αυτη τη χωρα.
Ασχετα απο το γεγονος οτι αυτη η ιστορια βρωμαει απο πολλες πλευρες, αυτή η μανια καποιων να προσπαθουν να επιμερισουν την ευθυνη σε ενα βιασμο μου ειναι πραγματικα ακατανοητη.
μια διεστραμμενη εκδηλωση ανδρικης αλληλεγγυης για κατι που απλα δεν εχει δικαιολογια.
Λες και δεν εχετε μαναδες, αδελφες, γκομενες ρε πουστη μου….βγηκατε απο παρθενογενεση εσεις!
τι να πω…
Ας τα ξαναγράψω άλλη μια φορά φίλε

-Δεν έχουμε βιασμό, έχουμε καταγγελία βιασμού. Η γυναίκα λέει ότι την βίασαν, ο άνδρας λέει ότι έγινε συναινετικό σεξ. Μπορείς να εξηγήσεις γιατί πιστεύεις την γυναίκα? Και όχι μόνο για αυτή την υπόθεση, αλλά γενικά, γιατί πρέπει να πιστεύουμε ντε φακτο ότι η γκόμενα λέει αλήθεια?
Λες και δεν υπάρχουν ψευδείς καταγγελίες βιασμού από πουτανάκια για να αποκομίσουν όφελος...

-Από όσα διάβασα, αυτός που κατηγορήθηκε και μάγκωσαν οι μπάτσοι αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Αυτό δεν δείχνει κάτι για σένα? Περισσότερη βαρύτητα έχει μια ανάρτηση στο ίνσταγκραμ, η οποία είναι και ως μη γενόμενη, μετά από όσα είπε περί κλοπής και ξυλοδαρμού αυτός που την έκανε.

-Από αυτά που γράφεις είναι ξεκάθαρο ότι δεν πιστεύεις τον τύπο που δήλωσε ότι δεν έκανε αυτός την ανάρτηση. Έχουμε δηλαδή μια υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποίησης και βγαίνεις εσύ και αμφισβητείς το θύμα. Κάνεις δηλαδή αυτό για το οποίο κατηγορείς άλλους.
Μήπως παίζει ρόλο ότι το θύμα δεν έχει μουνί?

-Η ιστορία βρωμάει από πολλές πλευρές και βεβαίως πρέπει να ερευνηθούν από αστυνομία-δικαστές όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το ενδεχόμενο το θύμα να λέει ψέματα.

-Μήπως αυτό που κάνεις εσύ είναι μια σάπια εκδήλωση μουνοδουλίασης ? Καμία γυναίκα δεν έμεινε έγκυος μόνη της, άνδρας την γκάστρωσε. Εσύ δεν έχεις πατέρα,γιο,αδερφό? Αν τον κατηγορήσουν για βιασμό, χωρίς στοιχεία πριν της γυναικείας μαρτυρίας, τι θα κάνεις? Ποιόν θα πιστέψεις?
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
αν το δικαστηριο βγαλει οτι αδικως κατηγορηθηκαν οι τυποι υπαρχει και η αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση που της παιρνουν και τα βρακια…
συμφωνω οτι αυτο λιγο βοηθα στην αποκατασταση του ονοματος του αδικως κατηγορηθεντα (το εγραψα και πριν ) διοτι η κοινωνια γουσταρει τον στιγματισμό ιδιαιτερως ων πλούσιων και ισχυρών, αλλα τιμωρει και με εντονο τροπο μάλιστα τον ψευτη….
μην τα παρουσιαζεις λοιπον οτι ο καθενας λεει ότι θελει χωρις συνεπειες για τον ιδιο, δεν ισχυει.
Όχι φίλε, η σημερινή κοινωνία δεν τιμωρεί καμία γυναίκα, που λέει ψέματα για υποθέσεις βιασμού και κακοποίησης.
-Οι ποινές που βάζουν τα δικαστήρια είναι στην χειρότερη κάποιοι μήνες με αναστολή.
-Σε περίπτωση αγωγής, αν η γυναίκα δεν έχει λεφτά, τι ποσό νομίζεις θα εκδικαστεί?
-Σε κοινωνικό επίπεδο, ποτέ δεν θα δούμε στην τηλεόραση ή στα σοσιαλ μίντια τη φάτσα μιας τέτοιας γυναίκας.

-Σε περίπτωση δε που αυτός που κατηγορηθεί ψευδώς και αθωωθεί είναι πλούσιος, όλοι ξέρουμε τι θα πιστέψει η κοινωνία....
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Το ζήτημα τους είναι να περάσει στην συλλογική συνείδηση ότι ακόμα κι οι πλούσιοι κι όμορφοι στυλ Φιντιρίκου είναι ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ άσχετα με τις συνθήκες τέλεσης του εγκληματος για το οποίο κατα βάθος αδιαφορούν...Όλα γίνονται για το μήνυμα στα μυαλά των νέων γυναικών να μισήσουν τους άντρες και να απομακρυνθούν απο αυτούς για να ικανοποιηθεί η κάθε άχυτη μπαζόλα φεμιναζί κι ο κάθε κομπλεξικός γκέουλας femtard.
Το τοξικό δηλητήριο τους επηρεάζει την ερωτική μας ζωή πλεον αυτό είναι το επικίνδυνο,η δαιμονοποίηση της ανδρικής σεξουαλικής ηδονής ακόμα και της οργιαστικής.Σε λίγο ούτε σε τσόντες δεν θα επιτρέπονται παρτούζες ή βίαιο σεξ...Οδεύουμε προς DEMOLITION MAN καταστάσεις ποινικοποίησης σεξ κι ανδρικών ορέξεων και φαντασιώσεων.
Παλιά είχαμε το ''για όλα φταίει ο καπιταλισμός'', τώρα έχουμε το ''για όλα φταίει η πατριαρχία''.
Και δυστυχώς το μήνυμα μπαίνει και στα μυαλά των ανδρών, που σε λίγο δεν θα τολμάνε να διαφωνήσουν απλά με μια γυναίκα.
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.295
Like
2.954
Πόντοι
456
Υπαρχει ακομα κοσμος που πηγαίνει στο μαγαζι αυτου του βιαστή και τον υπολοίπων τραμπούκων? Οι τυποι το εχουν ξανακάνει και αλλες φορές αλλα εχει κουκουλωθεί. Κανονικα επρεπε να τους βάλουν φωτιά το μαγαζι. Ερχόντουσαν κοπελίτσες για δουλεια και οι εμετοι τις στριμώχναν στην κουζινα και κολλουσαν τον πουτσο τους απο πισω τους. Μια γνωστη μου (η οποία εννοείτε παρατήθηκε), στο κλεισιμο του μαγαζιου την φωναξαν πισω στην καβατζα και ο αλλος ο εμετος την περίμενε γυμνός και της ειπε να κατσει για παρτουζα για να παρει προαγωγή. Μιλαμε για πολυ θρασος .....εννοείτε δεν ξαναπάτησε στο μαγαζί-μπουρδελο!


τι λες ρε φασιστακο,οπου γουσταρουμε θα πηγαινουμε!

αυτο το μαγαζι εχει 30+ χρονια ιστοριας στη Θεσσαλονικη. πριν τρια χρονια εκλεισε και ανοιξε ξανα με φοβερη ανακαινιση.
χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια,ακουσα οτι υπηρχαν αλλαγες και στη μετοχικη συνθεση.
απορροια της συνολικοτερης αλλαγης concept,ηταν η κατακορυφη πτωση στο μεσο ορο ηλικιας θαμωνων,κατι που ομολογω πως με χαλουσε(18-23χρ)
εγω πιο παλια πηγαινα... ενιοτε για να φλερταρω μιλφακια και ωριμες κυριες.

επειδη λοιπον ειμαι ΦΥΣΕΙ antimainstream τυπος,ενω με παρακαλουσαν μικροτεροι και μεγαλυτεροι συναδελφοι να παμε Χριστουγεννα και παραμονη Πρωτοχρονιας για σφηνακια κλπ,τους εριχνα απανωτα ακυρα γιατι δε θα χωρουσα να ..κλασω!
αυτοι να μου στελνουν βιντεακια και εγω να τους εχω γραμμενους

ε πλεον θα αρχισω να ξαναπηγαινω φανατικα--κοντρα στη μαζα προβατων

οσοι γενικευουν και αποδιδουν συλλογικη ευθυνη σε δεκαδες εργαζομενους-μετοχους ελεω μιας καταγγελιας,ειναι βαθια προβληματικοι ως ανθρωποι.

Εν το μεταξύ έχουν μαζευτεί απέξω απο το Αχίλλειον κατι αμοιβάδες και βριζουν και τραμπουκιζουν τους πελατες. Έχουν βγάλει απόφαση οι φεμιναζι χωρίς καν να εχει γίνει δικη...ρε που ζουμε!!

και αντιεμβολιαστες:jerking2::jerking2::jerking2:
 

Alexconl

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Μηνύματα
172
Κριτικές
2
Like
356
Πόντοι
21
Καλημερα στην παρεα ....το θεμα ειναι οτι για τα λεγομενα της καταγγελουσας υπαρχει βιασμος ... στο Δικαστηριο θα παει σαν βιασμος οτι και να λετε δεν μετραει ....αυτοφωρη διαδικασια εγινε ?για ολους ?
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Επειδή έγινε και σχετική κουβέντα για το βίντεο της Τουνη και αναφέρθηκε και όνομα επιχειρηματία, διάβασα πριν λιγο δηλώσεις δικηγόρου κάποιου Μακη Κατμετζογλου. Τον οποίο μήνυσε η Τουνη για τη διαρροή.
 

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.395
Κριτικές
3
Like
848
Πόντοι
96
08F8C698-8DCA-4B8D-8F35-1DD54FEB9875.png
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.582
Πόντοι
4.765
ενταξει,ο στεφανος εβαλε και φωτο οπότε τα σαινια λογικα θα ξεψαχνισουν ινστα κλπ,διαβασε την εφημεριδα κανεις να μας πει αν γραφει σε τέτοια ντηλια απο τα 20κ ποιος παιρνει τι και τι παει τελικα στην εκαστοτε κοπέλα ?
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.295
Like
2.954
Πόντοι
456
Η τύπισσα είναι θύμα βιάστηκε οκ αλλά δεν την λυπάμαι όποιος μπλέκει με τα πίτουρα(μπαρόβιους-ελιτίστες ολιγάρχες) τον τρώνε οι κότες μου θυμίζει τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ που τον έφαγαν τα λιοντάρια μπροστά στην οικογένεια του,όταν βγήκε να τραβήξει πλάνα εκτός οχήματος...

Τέτοιου τύπου σκηνικά "φορτώματος" σε hotel για όργια ,ειδικά σε Θεσσαλονίκη/Β.Ελλάδα δεν είναι πρωτοφανή, θα έλεγα οτι είναι κουλτούρα της πόλης ειδικά στον υπόκοσμο της νύχτας και στην Ελίτ που διαπλέκεται μαζί τους.
Αν το σκηνικό είχε συμβεί σε προ Woke SJW εποχές προ ΝεοΦεμινιστικού παροξυσμού,που είναι νεοθρησκεία και θα καταλήξουν να λατρεύουν θύματα σαν την Τοπαλούδη ως θεότητες/αγίες,δεν θα μαθαίνονταν καν, το πολύ πολύ να λυνόταν εξωδικαστικά με αδρή αποζημίωση(όπως θα καταλήξει κι αυτή η περίπτωση)
Το γελοίο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι νεοαριστεροί femtards που βρήκαν νέο πεδίο ταξικού πολέμου,δεν έχουν την υποστήριξη των συστημικών media αλλά μέχρι και γνωστών βαλκάνιων δήθεν woke influencers,καθώς τα εμπλεκόμενα ονόματα έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με ολιγαρχία της μεταΣοβιετίας του Γραικυλιστάν, που τους πληρώνουν και έτσι η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ χωλαίνει και εκτελείται απο κάτι κακιασμένες τύπου Γκιώνη κι απο ψυχοπαθείς κυρίες Λουκά του Φεμινισμού στο Twitter , μέχρι να ξεφουσκώσει καθώς βλέπω απο διώξεις ότι προς το παρόν μόνο ένας κατηγορείται ...Τον πούτσο κλαίγανε κυριολεκτικά.
Το ζήτημα τους είναι να περάσει στην συλλογική συνείδηση ότι ακόμα κι οι πλούσιοι κι όμορφοι στυλ Φιντιρίκου είναι ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ άσχετα με τις συνθήκες τέλεσης του εγκληματος για το οποίο κατα βάθος αδιαφορούν...Όλα γίνονται για το μήνυμα στα μυαλά των νέων γυναικών να μισήσουν τους άντρες και να απομακρυνθούν απο αυτούς για να ικανοποιηθεί η κάθε άχυτη μπαζόλα φεμιναζί κι ο κάθε κομπλεξικός γκέουλας femtard.
Το τοξικό δηλητήριο τους επηρεάζει την ερωτική μας ζωή πλεον αυτό είναι το επικίνδυνο,η δαιμονοποίηση της ανδρικής σεξουαλικής ηδονής ακόμα και της οργιαστικής.Σε λίγο ούτε σε τσόντες δεν θα επιτρέπονται παρτούζες ή βίαιο σεξ...Οδεύουμε προς DEMOLITION MAN καταστάσεις ποινικοποίησης σεξ κι ανδρικών ορέξεων και φαντασιώσεων.

τυπε το γαμησες και ψοφησε....εφτασες στο αλλο ακρο των φεμιναζι.
καταλαβαινουμε απολυτα την 24χρονη και τη συμπονουμε..θα μπορουσε να ειναι μια πρωην μας η η ξαδερφη μας....
η Θεσσαλονικη ουδεμια σχεση εχει με αυτην την "κουλτουρα" αγαμητων κακομαθημενων νεοπλουσιοπαιδων
θα μιλησω για Θεσσαλονικη γιατι για Αθηνα ουτε σκαμπαζω ,ουτε μ ενδιαφερει στην τελικη.

πολλα απο αυτα τα βλαχαδερα που ακουστηκαν δεν ειναι βεροι Θεσσαλονικεις και ντροπιαζουν τη Θεσσαλονικη....
ο βερος Θεσσαλονικιος ειναι μαγκας και μπεσαλης,δε φλερταρει μεσω ινσταγκραμ ,ουτε γαμαει με κοκες ...
......πιστεψε με ,ξερω και καλο κοσμο εδω πανω,αυτα τα γελοια υποκειμενα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η καλη κοινωνια της Θεσσαλονικης....ασχετα αν στη δεκαετια των μνημονιων για πολλους και διαφορους αυτες οι γλιτσες φαινονταν περισσοτερο στα "δρωμενα" της πολης

επισης ,ειναι φαιδρο να εμπλεκεις στην κουβεντα την Τοπαλουδη που δεν ειναι εν ζωη.....
ακομα και μια ιεροδουλη ,οταν σου πει STOP και συνεχισεις,ειναι βιασμος....τι συζηταμε τωρα
το πως ντυνεται καθε κοπελα ειναι δικαιωμα της...κρινεται απο τον κοσμο.

αλλο το καμακι-αλλο το φλερτ -και αλλο αυτο που καταγγελεται οτι εγινε....
 
Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Επειδή έγινε και σχετική κουβέντα για το βίντεο της Τουνη και αναφέρθηκε και όνομα επιχειρηματία, διάβασα πριν λιγο δηλώσεις δικηγόρου κάποιου Μακη Κατμετζογλου. Τον οποίο μήνυσε η Τουνη για τη διαρροή.
Η Τούνη έκανε καταγγελία (πρώτα στα σόσιαλ και μετά στη δικαιοσύνη) εις βάρος του Κατμετζόγλου για revenge porn.
Ο πουστης ακτιβιστής Γκιώνης πόσταρε ότι θυτης είναι ο Φιντρίκος και ότι η Τούνη τα πήρε χοντρά για λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.
Αν ισχύουν αυτά που λέει, η Τούνη με δόλο κατηγορεί έναν άσχετο για να βγει τελείως εκτός κάδρου ο Φιντιρίκος.

Μεγάλο κοκομπλόκο για λευκούς ιππότες, sjw, μουνόδουλους και φεμινιστές.
Ποιόν να πιστέψουν? Τον καταπιεσμένο από την πατριαρχία λοάτκι ή την επίσης καταπιεσμένη γυναίκα?

Προς όσους έχουν κοινή λογική, καταλαβαίνετε ότι στον σημερινό κόσμο πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε όποια 'καταγγελία' ακούς?
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Η Τούνη έκανε καταγγελία (πρώτα στα σόσιαλ και μετά στη δικαιοσύνη) εις βάρος του Κατμετζόγλου για revenge porn.
Ο πουστης ακτιβιστής Γκιώνης πόσταρε ότι θυτης είναι ο Φιντρίκος και ότι η Τούνη τα πήρε χοντρά για λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.
Αν ισχύουν αυτά που λέει, η Τούνη με δόλο κατηγορεί έναν άσχετο για να βγει τελείως εκτός κάδρου ο Φιντιρίκος.

Μεγάλο κοκομπλόκο για λευκούς ιππότες, sjw, μουνόδουλους και φεμινιστές.
Ποιόν να πιστέψουν? Τον καταπιεσμένο από την πατριαρχία λοάτκι ή την επίσης καταπιεσμένη γυναίκα?

Προς όσους έχουν κοινή λογική, καταλαβαίνετε ότι στον σημερινό κόσμο πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε όποια 'καταγγελία' ακούς?
Μου είναι αγνωστοι όλοι αυτοί τυπε και η Τουνη εντελώς αδιάφορη. Ξόανο τη θεωρώ, που απορώ γιατί έχει θεοποιηθει, ως γυναικάρα κιόλας.
Διάβασα τα σχόλια περι Φιντιρίκου ή μη, είδα και τις δηλώσεις του δικηγόρου σήμερα, έκανα μια παράθεση.
Τα υπόλοιπα για πατριαρχιες, μουνοδουλους, φεμιναζι, λευκούς ιππότες και τα ρέστα, μου προκαλούν άφθονα γέλια όποτε τα διαβάζω και απορώ που μερικοί τα πιστεύετε κιόλας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom