Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Μηνύματα
2.447
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
To ζορι μας ειναι, οτι αποθεωνεται το απολυτο τιποτα στις μερες μας.

Και το επιχειρημα καποιων σαν εσενα, ειναι οτι βγαζουν λεφτα κάνοντας τιποτα.
τηλεμαρκετινγκ κανουν βρε τα παιδια

αντι να ειναι στα καναλια του κωλου ... ειναι στο ιντερνετ με νεα ονομασια ... influencers ... και χιλιαδες ζωαδια να ακολουθουν μην χασουν το iphone δωρο
 
  • Like
Αντιδράσεις: obi1

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.340
Κριτικές
3
Like
6.941
Πόντοι
1.486
Λατινοπουλου έμπαινα μεχρι και 250 την ώρα!
Μόνο και μόνο για την ιδεολογική μας ταύτιση!
Όχι ότι δεν είναι και μουναρα η κοπέλα...
Συν-Καπετανιε δεν είναι απλά μουνάρα.Εχει και ορθές απόψεις για όλα...Και το θεμα ειναι ότι δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχώ που ταυτίζομαι κι εγω απόλυτα μαζί της...Τι σκατα συμβαίνει, στραβωσε ο γιαλός ή εμεις στραβα αρμενίζουμε...Μάλον ο γυαλός γαμηθηκε...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.570
Like
13.672
Πόντοι
3.656
Γιάννη μην το λες για αποζημίωση θα νομίζει κανείς ότι παίρνουν 1-2 εκατομμύρια ευρώ όπως θα έπρεπε
μιλαμε ποσά 20 ευρώ τη μέρα το πολύ που αν αφαιρέσεις δικαστικά έξοδα κλπ αν βγαίνει 10 ευρώ τη μέρα είναι θέμα
Δεν είναι αποζημίωση αυτό τα τσιγάρα σου πληρώνουνε
Μα δεν ενέφερα εγώ πως θα πάρουν ικανή αποζημίωση. Άλλο άτομο το ισχυρίστηκε. Αλλά ποιο ποσό μπορεί να ισοφαρίσει 17 μήνες στη φυλακή; και αν νομίζεις πως στη συνείδηση του Κόσμου είναι αθώοι, κάνεις λάθος. Ένα τμήμα των γνωστών τους θα συνεχίσει να πιστεύει πως τη γλύτωσαν επειδή λάδωσαν. Αυτό το κάνουν ήδη με όσους κατηγορήθηκαν για το βιασμό
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.570
Like
13.672
Πόντοι
3.656
''Συγκεκριμένα, σύμφωνα την ίδια ενημέρωση, σε επικοινωνία που είχαν χθες Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, η ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής Αστυνομίας, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού γυναίκας ηλικίας 24 ετών, που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία, και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, «από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές της Ελλάδας, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».''
ε, και; όσοι υποστηρίζουν πως είναι ένοχοι, θα συνεχίσουν να ισχυρίζονται ότι η Αστυνομία τους καλύπτει επειδή έχουν φράγκα
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Μονο εγω πιστευω ότι οι 40+ εχουμε ζησει τα καλυτερα χρόνια??
Αλλα και δεν πιστευω ότι θα ξαναρθουν τετοια χρόνια για τους επόμενους?

Ναύαρχε δεν έχεις άδικο.
Όσοι ήρθαν στον πλανήτη Γη το 70-80 έζησαν μαγικά.

Το Ζεν που είπε κάποιος είναι το σωστό (εν μέρη) γιατί μια ζωή την έχουμε, και αν κάθε μέρα κοιτάς τι συμβαίνει γύρω σου θα κρασάρεις.
Εγώ απέχω πολύ απο τα media, είμαι γραμμένος εδώ απο του Αγίου κάποτε που ήμουν στα εξωτερικά και ταξίδευα, δεν παρακολουθώ τηλεόραση ποτέ παρα μόνο όταν πηγαίνω να δω καμιά μάνα και συγγενείς και την έχουν ανοιχτή για να μην κάνω θέμα.
Δεν γνωρίζω τις μισές απο τις Ιστορίες που έχουν υπωθεί εδώ, αλλά δεν χρειάζεται και να της ξέρω για να καταλάβω που πάει η κοινωνία μας.
Είχα την ατυχία να κάνω ιντερβιου σε καμιά 20ριά άτομα για εταιρία που θέλει σχεδιαστή. Το τι φυντάνι είδα, δεν λέγεται. Απο τύπο με τσόκαρο και μπαντάνα, μέχρι ψηλή 1.80 με τακούνι και πόδι μάρμαρο, 8άρι δυνατό με νύχι και μακρί μαλλί. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου IQ τυρόπιτας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μαρούλι.
Και φαίνεται κι αυτό σε κάποια ποστ εδώ. ''Βγάζει λέει περισσότερα απο σένα'' . Στα τέτοια μου. Και? Εργάζεται λέει λιγότερο απο σένα και βγάζει πιο πολλά (λες και είναι εξίσωση και θα κάνουμε το efficiency 100% ).
Δεν μας μαθαίνουν να είμαστε άνθρωποι. Μας μαθαίνουν να είμαστε πιονια. Για μένα, ζούμε σε μια μεγάλη ''άσκηση'' . Αν ήμουν πολιτικός, απο τους πάνω πάνω, αυτούς που κινούν τα νήματα, όχι μπούλης κούλης και αριστερός χαρτογιακάς πολιτικός μηχανικός με γραμμένη πτυχιακή απο άλλον, τότε θα έκανα τέτοια πειράματα για να δω πόση δύναμη μπορώ να αποκτήσω, ασκήσω, όπως θέτε πέτε το. Πετάς έναν Πανόπουλο που έχει καταρρίψει όλες τις θεωρίες της φυσικής, και ξαφνικά ένα έθνος. Ένα έθνος ρε σύντροφοι, έγινε περίφανο που έχει εφευρέτες. Τύπος που του έχουν βγάλει το σπίτι στο σφυρί ξαφνικά θα εκτυπώσει κιντήρα, αμάξωμα και θα τα βάλει με ότι έχει 4 ρόδες. Και απο κάτω, ΝΝΝΝΑΑΑΑΑ τα ζώα.
Το ίδιο και με την Γιωργία. Πετάς ένα μελό, κοπέλα μόνη στηνς ζωή χωρίς κανέναν, Χριστούγεννα δεν είχε τι να κάνει, την βίασαν πλούσιοι γόνοι και τώρα θα τα βάλει με το σύστημα.
Αυτό το σύστημα ας το πούμε ''Ντάνος'' , μιας και εκεί φάνηκε σε Πανελλήνια κλίμακα η ράτσα του Έλληνα. Νομίζω μου είπαν έγινε και στο big brother, αλλά δεν έχω εικόνα. Απλά Ντάνο έβλεπα λόγω πρώην γυναικός και ήμουν ενήμερος για το πως γίνεται το έργο.
Εγώ σας λέω, να μαζευτούμε δέκα αλάνια απο δω, μπορούμε να γυρίσουμε το σύστημα ανάποδα any single fucking day. Απλά θέλει χρόνο. Εδώ βλέπω έχει δικηγόρους, καπετανέους την Ελένη, λογιστές, θετικούς επιστήμονες. Να βγει κάνας μηχανικός με τον καπετάνιο να πουν ότι σχεδιάζουν κάνα καράβι που πάει και στα βουνά, να βγάλουν σχέδια, πατέντες, να γίνει της μουρλής και να βγούμε στα κανάλια (Πανόπουλος). Ο Μηχανικός θα το παίξει ότι ξεκίνησε απο την τρούμπα και είχων αναρριχήθειτω (πάρε και το αρχαίο...) σε Α' μηχανικός πουλώντας άρβυλα έξω απο το στρατόπεδο της Αυλώνας (άσχετο, αλλά τα τεθωρακισμένα πάντα πουλάνε). Ο Καπετάνιος θα είναι φάση Κωσταντάρα που έχει επιβιώσει απο ναυάγια και κολυμπώντας γύρισε στην Ελλάδα απο την Ιταλία, ενώ τις ελεύθερες ώρες του διαβάζει Καβάφη (να πιάσουμε την μεγάλη ηλικία). Ο επιστήμων, θα εμφανίζεται με σπουδές ΜΟΝΟ σε Ελληνικά πανεπιστήμια, με γυαλί μυωπίας, πολλά βιβλία στο δωμάτιο, παρθένος και χωρίς γυναίκα ενώ θα είναι υιοθετημένος (και θα το ξέρει) ο οποίος ψάχνει τους Έλληνες γονείς του που έφυγαν λόγω έλλειψης χρημάτων μετανάστες κάποτε στην Αφρική (εδώ πάμε για την σημαία). Σε όλο αυτό, και μόλις οι μακέτες υπάρχουν απο εκτυπωτές και δεν ξέρω γω τι, η κυρία που θα διαλέξουμε απο δω, θα είναι γραμματέας στα γραφεία της εταιρίας που είναι μικρά μεν (αλλά τίμια) και εδράζονται στην οδό Αθηνάς. Εκεί έχεις καλέσει μεγάλο εφοπλιστή να δει τα σχέδια, τις μακέτες και να εγκρίνει βαρβάτη χρηματοδότηση για να συνεχίσει η Ελληνική ναυτιλία να κατατροπώνει ότι σημαία γουστάρει. Για κακή του τύχη όμως, την πέφτει στην Έλενα (ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε τι έγινε - θα πούμε) και μετά τον κυνηγάμε για βιασμό παρουσία της γυναίκας του (που ήταν κάτω στο αυτοκίνητο αλλά στα @@ μας) ενώ καλούμε Μάκη άμεσα για να δούμε πόσα $$ θα πάρουμε για να βγούμε σε αυτόν (φάση Γεωργία). Εκεί, ο καπετάνιος, ο οποίος θα είναι φιγούρα λαϊκή με κάτι μπαρμπέτες μέχρι τα νεφρά, θα του πει πόσο τονε γουστάρει και ότι στα καράβια όλοι Μάκη φωνάζουν, θα μιλήσει για τον βόθρο των εφοπλιστών που πίνουν το αίμα των εργαζόμενων όσο αυτοί τρώνε ψωμί κι αλάτι στην θάλασσα. Ο θετικός επιστήμων θα τραβήξει μια αυτοκτονία μαϊμού η οποία θα πεχτεί στα κανάλια γιατί θα απειλεί να πηδήξει απο πολυκατοικία, θα έρθουν πυροσβέστες, αστυνομία, χαμός. Ο μηχανικός θα βρεθεί χρεωμένος γιατί κανείς πλεον δεν δίνει φράγκο, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι δάκτυλος της Αμερικής, γιατί είμασταν πολύ μπροστά στην τεχνολογία και δεν ήθελαν οι Έλληνες να τους φάνε λάχανο. Αυτόν θα τον πούμε Λεωνίδα, για να έχουμε και αυτό το στοιχείο ότι τα έβαλε με τους ''μεγάλους'' . Η γραμματέας θα είναι στανταρντ κλαμμένη, με κάτι πόδια 1.95 και τακούνι πάντα δεκάποντο στο ινστα, για να μπορεί να παρηγορηθεί όποτε χρειάζεται. Δεν θα δείχνει κώλο όμως για να μην δώσουμε δικαίωμα, απλά θα την κάνουμε ότι παίζει volley, προκειμένου να έχουμε το ελεύθερο για φωτό απο παραλία με μαγιώ και στρίνγκο, λόγο του ότι είναι του σπορ.

Ανασυνταχτήτε σύντροφοι! Τα λεφτά είναι πολλά!
 
Τελευταία τροποποίηση:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.340
Κριτικές
3
Like
6.941
Πόντοι
1.486
Ψηνομαι τρελλά να φτιάξω εναν "Ομιλο Σκεψης".Να μαζευόμαστε όλοι εμείς που αντιδράμε στα τωρινά και να συζητάμε/προτείνουμε τρόπους αντίδρασης..Θεματα για συζητηση αφθονα καθε μερα,ορεξη να εχουμε.
Απο Οικονομια,Εθνικά,Λοατκι,πολυπολιτισμικότητα,θεματα καθημερινα...Χρόνο εχω...
 

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
104
Κριτικές
5
Like
525
Πόντοι
301
Κύριοι για να τελειώνουμε. Πηδήματα σε γυναίκες που έχουν μειωμένο επίπεδο συνείδησης, είτε λόγω ναρκωτικών ή αλκοόλ , ανεξαρτήτως του αν τα πήραν οι ίδιες η βέβαια τους τα βάλαν στο ποτό ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Κανόνας. Είτε επί πληρωμή είτε όχι, κατά τη γνώμη μου. Όλα πρέπει να γίνονται με συναίνεση. Άσε που γίνονται και ατυχήματα, σου πεθαίνει καμία στο δωμάτιο από overdose, αλλεργική αντίδραση η οτιδήποτε, πως καθαρίζεις μετά. Έχουν γίνει και αυτά, κάπου αλλού. Το νου σας, δεν αξίζει.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.385
Κριτικές
15
Like
5.978
Πόντοι
1.496

Εχουμε και λεμε λοιπον.
Ο υπουργος Μεταφορων Καραμανλης εντρομος δινει εντολη μεσα σε λιγες ωρες να κατεβει η αφισα απο το Μετρο που λεει στις γυναικες να το σκεφθουν πριν κανουν αμβλωση, υπερ του αγεννητου παιδιου.
Η κυβερνηση ουτε το ΕΣΡ δεν εχει κανενα προβλημα, δεν κανει καν δηλωση, για την αισχρη διαφημιση της PANTENE.
Για να ξερουμε τι λεμε, ετσι;
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Ψηνομαι τρελλά να φτιάξω εναν "Ομιλο Σκεψης".Να μαζευόμαστε όλοι εμείς που αντιδράμε στα τωρινά και να συζητάμε/προτείνουμε τρόπους αντίδρασης..Θεματα για συζητηση αφθονα καθε μερα,ορεξη να εχουμε.
Απο Οικονομια,Εθνικά,Λοατκι,πολυπολιτισμικότητα,θεματα καθημερινα...Χρόνο εχω...

Ωραία ιδέα!
Γενικά έχω δει ότι τύποι λίγο σκεπτόμενοι, έχουν στην ζωή τους έναν ή δύο άλλους τύπους για να τα πουν λίγο πιο σοβαρά. Είναι και δύσκολο να ανοιχτείς και να βρεις ''ομοϊδεάτες'' που λέμε.
Ρε σεις, ωραία δεν θα ήταν να'ναι κάνας όμιλος με κάνα νοικιάρικο μαγαζί όπως οι λέσχες παλιά, με τραπεζάκια κλπ, να μαζεύομαστε να λέμε τα δικά μας? Κι ας έχουμε και τα ψευδώνυμα κι εκεί μέσα, στα @@ μου, αλλά θα ήταν λες και πάμε σε άλλη εποχή, που ήταν τα πράγματα λίγο πιο ανθρώπινα και υπήρχε διάλογος.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.003
Like
21.068
Πόντοι
5.006
Απο κει βγαζει αυτος τα λεφτα του ρε τυπε.
Δηλαδη εσυ αν εισουν καθαριστρια δεν θα καθαριζες τουαλετες?
επισης ο εμπορος ναρκωτικων βγαζει περισσοτερα λεφτα απο αυτον...
και ο διακινητης παιδικης πορνογραφιας και αυτος περισσοτερα λεφτα βγαζει...
τι παει να πει αυτο?
η καθαριστρια εχει μια δεξιοτητα και απο αυτην βγαζει λεφτα....δεκτο και δικαιο...
αν εγω κλανω στο ιντερντετ και οι αλλοι με πληρωνουν, δεν παει να πει οτι κανω κατι..οσοι ζηλευουν τα λεφτα απο τις πορδες στο ιντερνετ ειναι φτωχοι και φελλοι...
 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.007
Πόντοι
216

Εχουμε και λεμε λοιπον.
Ο υπουργος Μεταφορων Καραμανλης εντρομος δινει εντολη μεσα σε λιγες ωρες να κατεβει η αφισα απο το Μετρο που λεει στις γυναικες να το σκεφθουν πριν κανουν αμβλωση, υπερ του αγεννητου παιδιου.
Η κυβερνηση ουτε το ΕΣΡ δεν εχει κανενα προβλημα, δεν κανει καν δηλωση, για την αισχρη διαφημιση της PANTENE.
Για να ξερουμε τι λεμε, ετσι;
 

Συνημμένα

  • 1642856352024.jpg
    1642856352024.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 28

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.003
Like
21.068
Πόντοι
5.006
Τωρα τι συγκρινεις?
Αν εσυ προτιμας να πεις ενα "σταρχιδια μου σας εχω γραμμενους ολους" και να σφαξεις την κοτα που κανει το χρυσο αυγο, απο το να κλαψουρισεις λιγο δικαιωμα σου.
ρε τυπε εγω μεγαλωσα στις παρυφες της σοουμπιζ....οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν μια ντουλαπα ψυχαφαρμακα...νομιζεις οτι επειδη βγαζουν λεφτα και φαινονται ευτυχισμενοι στα ποστ τους, οτι ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα...εδω ο αλλος εβαλε τα κλαμματα μπροστα στο πανελληνιο επειδη καποια αγνωστα ακαουντ στο ιντερντετ τον εβριζαν για το θεμα του βιασμου στην θεσσαλονικη...μιλαμε για ναυαγιο ολκης...
οι περισσοτεροι που βγαζουν φραγκα απο το πουθενα, ετσι καταληγουν...εδω στο χολιγουντ βλεπεις κατι καρντασιαν που εχουν δισεκατομμυρια να παιρνουν τα χαπια με τις χουφτες...
ποιος λογικος ανθρωπος θα ζηλευε τετοιους φελους????
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
ρε τυπε εγω μεγαλωσα στις παρυφες της σοουμπιζ....οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν μια ντουλαπα ψυχαφαρμακα...νομιζεις οτι επειδη βγαζουν λεφτα και φαινονται ευτυχισμενοι στα ποστ τους, οτι ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα...εδω ο αλλος εβαλε τα κλαμματα μπροστα στο πανελληνιο επειδη καποια αγνωστα ακαουντ στο ιντερντετ τον εβριζαν για το θεμα του βιασμου στην θεσσαλονικη...μιλαμε για ναυαγιο ολκης...
οι περισσοτεροι που βγαζουν φραγκα απο το πουθενα, ετσι καταληγουν...εδω στο χολιγουντ βλεπεις κατι καρντασιαν που εχουν δισεκατομμυρια να παιρνουν τα χαπια με τις χουφτες...
ποιος λογικος ανθρωπος θα ζηλευε τετοιους φελους????

Kάτι παρόμοι συζητούσα με σύντροφο καλό τις προάλες.
Γενικά γουστάρω την φάση να είχα χρήματα, αν και συνήθως ο λογαριασμός είναι πάτωμα και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα. Κάπου στα 40+ κατάλαβα ότι το χρήμα δεν είναι για μένα, με την έννοια ότι κώλο για χρήμα δεν πρόκειται να στήσω στο άμεσο μέλλον. Κι εκεί λοιπόν λέγαμε με τον φίλο περπατώντας δίπλα στην θάλλασα. ''Αυτός, που έχει 24 καράβια, 50 υπεραεροπλάνα κλπ. '' , ''Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα. Το έχει? '' . Όχι. Ας πάρει λοιπόν τα @@ μου.
Υπάρχουν άνθρωποι ρε σύντροφοι, που και χρήματα να τους δώσεις, πάλι την ίδια ζωή θα κάνουν. Αυτούς με τα πολλά, τους βλέπω πλέον ως χάπατα, γιατί δεν είναι τύποι Steve Jobs (παράδειγμα λέω, μην με φάτε τώρα...) . Είναι τύποι ''είδα φως και μπήκα, έφερα και δυο ταναπού για τον τάδε και μπήκα στο κύκλωμα'', ή ''το παίζω και λίγο τοιούτος για να πάρω μια εκπομπή'' κλπ. Να ακούσεις Ιστορίες για τον Σούλη να σου φύγει το κλαπέτο. Ας έχει τα χιλιάρικα της μαϊμους της κοκκινοκώλας, θα τον βρουν σαν τον Σεργιανόπουλο μια μέρα, να τα λέμε αυτά...

Σίγουρα, το χρήμα κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Εγώ πιστεύω στην εργασία και στο what goes round comes around. Και το έχω δει πολλές φορές να γίνεται. Όλοι τον λογαριασμό εδώ τον πληρώνουν μάγκες. Στο τέλος που έρχεται το τσεκ, εκεί βλέπεις τι γίνεται. Να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι? Δεν είμε θρήσκος. Να είσαι Ρομπέν των Δασών? Δεν είμαι ρομαντικός...
Να είσαι ρεαλιστής λέω, και να παίζεις με τους κανόνες της χώρας που βρίσκεσαι. Οχι της χώρας που θα ήθελες να βρίσκεσαι. Να προσπαθείς να τους αλλάξεις, αλλά μέχρι να αλλάξουν να παίζεις το παιχνίδι σωστά, γιατί αλλιώς θα βγεις απ έξω. Είτε γιατί θα σου κοτσάρουν καμιά μικρούλα να σου την πέσει στο γραφείο και θα σκεφτείς με το κάτω κεφάλι, είτε γιατί θα βρούν τρόπο να σε θάψουν. Τώρα, για την Γιωργία και την κάθε fuckλάνα εκεί έξω, υπάρχει μια ειδική θέση στην κόλαση και στην ουτοπία που έχω μέσα στο κεφάλι μου.

Το μπαμ με την τεχνολογία θα αργήσει να έρθει, κοιτάτε λίγο με τα VR τι γίνεται και δεν θα αργήσει να ζούμε φάσεις Σταλόνε Σαντρα Μπούλοκ με τα κοχύλια για κωλόχαρτα. Τουλάχιστον οι παλιοί, ας κρατήσουν την φλόγα αναμμένη. Εγω πολλές φορές στο κέντρο πάω σε ενα μαγαζί κοντά στην Αιόλου που έχει 80ς πράγματα και χαζεύω με τις ώρες. Θα ήθελα να υπάρχει ένα πάρκο 80ς και να πηγαίνεις και να είναι η εποχή άλλη. Μια περιοχή ολάκαιρη. Ίσως και να είμαι ρομαντικός τελικά...
 

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Μηνύματα
152
Like
255
Πόντοι
21
Δεν έχω παιδιά, αλλά ρε σύντροφοι εσείς που έχετε, πω διάολο να τα μεγαλώσεις?
Με τον τρόπο που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας ρε φίλε.
Τα ταΐζεις κάθε μέρα και τα αναγκάζεις να πάνε σχολείο.

Δεν είναι καμιά επιστήμη.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.869
Κριτικές
1
Like
6.228
Πόντοι
2.306
επισης ο εμπορος ναρκωτικων βγαζει περισσοτερα λεφτα απο αυτον...
και ο διακινητης παιδικης πορνογραφιας και αυτος περισσοτερα λεφτα βγαζει...
τι παει να πει αυτο?
η καθαριστρια εχει μια δεξιοτητα και απο αυτην βγαζει λεφτα....δεκτο και δικαιο...
αν εγω κλανω στο ιντερντετ και οι αλλοι με πληρωνουν, δεν παει να πει οτι κανω κατι..οσοι ζηλευουν τα λεφτα απο τις πορδες στο ιντερνετ ειναι φτωχοι και φελλοι...
πιστευω οτι ο οποιοσδηποτε με ενα μεσο IQ μπορει να κανει πολλα χρηματα..αυτο δεν ειναι δυσκολο.
Το δύσκολο ειναι να εχεις την συνεχη και επισταμενη θεληση για κατι τετοιο και κυριως την δυνατότητα να ξεπερασεις τους ηθικους φραγμους και την αξιοπρεπεια που πιθανον (και κατ ‘ ευχην) εχεις παρει απο το σπτι σου.
Το να πουλησεις οτι θεωρεις οτι συγκροτει την ουσια της προσωπικοτητας σου ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο για πραγματικούς ανθρωπους και οχι ζωα.
οταν ξεπερασεις αυτο το « φραγμα» η υλική «επιτυχια» ερχεται ευκολα και γρηγορα.
Γι ‘ αυτο προσωπικα δεν εχω κανενα σεβασμο για κάτι «αυτοδημιουργητους πλουσιους» αν πρωτα δεν βεβαιωθω οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν και διατηρησαν καποιες βασικες ηθικες αρχες στη ζωη τους. Κοινως μια χουφτα ανθρωποι ολοι κι ολοι…
 

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Μηνύματα
517
Κριτικές
2
Like
646
Πόντοι
86
και αν νομίζεις πως στη συνείδηση του Κόσμου είναι αθώοι, κάνεις λάθος. Ένα τμήμα των γνωστών τους θα συνεχίσει να πιστεύει πως τη γλύτωσαν επειδή λάδωσαν. Αυτό το κάνουν ήδη με όσους κατηγορήθηκαν για το βιασμό

Ακριβώς. Γι' αυτό και μια καταγγελία για τέτοιο έγκλημα είναι χειρότερη από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη: Γιατί ακόμα και τελεσίδικα να αθωωθεί κάποιος έχει ήδη επέλθει ο στιγματισμός που οδηγεί στον κοινωνικό εξοστρακισμό. Υπάρχει και μία εξαιρετική ταινία που αναφέρεται στο θέμα του στιγματισμού: Die Jagd (2012) - IMDb
 
Τελευταία τροποποίηση:

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Με τον τρόπο που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας ρε φίλε.
Τα ταΐζεις κάθε μέρα και τα αναγκάζεις να πάνε σχολείο.

Δεν είναι καμιά επιστήμη.

Φοβάμαι ρε συ όταν θα με ρωτάνε για τα κινητά, για τα ινσταγκραμ και για τα μίνι που θα φοράνε και που θα πηγαίνουν. Το λεω γιατί εγω σε πάρτυ το 80, οι γονείς όλους μας πήγαιναν και στο δημοτικό Πεμπτη ξεκίνησα δειλά να με αφήνουν να πηγαίνω σχολείο με τα πόδια. Τώρα με το χάλι εκεί έξω, τι έλεγχο έχει ενας γονιός? Πως να ξέρεις τι βλέπει στο κινητό? Στον υπολογιστή? Φοβάμαι ρε γαμώτη...
 

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Μηνύματα
152
Like
255
Πόντοι
21
Φοβάμαι ρε συ όταν θα με ρωτάνε για τα κινητά, για τα ινσταγκραμ και για τα μίνι που θα φοράνε και που θα πηγαίνουν. Το λεω γιατί εγω σε πάρτυ το 80, οι γονείς όλους μας πήγαιναν και στο δημοτικό Πεμπτη ξεκίνησα δειλά να με αφήνουν να πηγαίνω σχολείο με τα πόδια. Τώρα με το χάλι εκεί έξω, τι έλεγχο έχει ενας γονιός? Πως να ξέρεις τι βλέπει στο κινητό? Στον υπολογιστή? Φοβάμαι ρε γαμώτη...
Ναι, ενώ εμείς που λάβαμε την σεξουαλική μας διαπαιδαγωγηση από το Ταρατατά είχαμε πλεονέκτημα....
Μία χαρά είναι τα πράγματα σήμερα.
Καλύτερα από το 80 σίγουρα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom