Νέα

Θεσσαλονίκη μέρη-προτάσεις για αρχικό ραντεβού.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Aaaaztek 84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Όταν ο φυλλόβιος λέει να την μπαλαμουτιάσεις κατευθείαν από το πρώτο ραντεβού μέσα στο μαγαζί, νομίζω είναι λίγο υπερβολικός. Όσο καραπουτανάρα και να είναι η άλλη δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξεις και μπροστά στον κόσμο. Μη τρελαθούμε τώρα. Το ότι δέχτηκε η οποιαδήποτε να πιει έναν καφέ μαζί σου, δεν σημαίνει ότι είναι πορνοστάρ και θα φασωθεί μέσα στο μαγαζί με κόσμο να βλέπει. Ειδικά αν δεν σε γνωρίζει.

Μα γιαυτό ακριβώς

1)πάμε κάπου να μην είναι κολλητά οι άσχετοι
2)να καθόμαστε μαζί σε καναπέ, δίπλα δίπλα .... οπότε η πρώτη αγκαλίτσα εύκολη ....
3)χαλαρό φωτισμό ......

καραπουτανάρα γιατί ;
αν γοητευθεί η κοπελα, κακό είναι να σε αφήσει να αποκτήσεις οικιότητα ;;
αγκαλιά .... φιλί ..... κτλ κτλ κτλ
 
OP
OP
A

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Μηνύματα
166
Κριτικές
5
Like
452
Πόντοι
281
Σε γενικές γραμμές ο φυλλόβιος με τον γιακούζα σου τα είπαν σωστά. Θα διαφωνήσω μόνο σε δυο σημεία μαζί τους.

1) Όταν ο φυλλόβιος λέει να την μπαλαμουτιάσεις κατευθείαν από το πρώτο ραντεβού μέσα στο μαγαζί, νομίζω είναι λίγο υπερβολικός. Όσο καραπουτανάρα και να είναι η άλλη δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξεις και μπροστά στον κόσμο. Μη τρελαθούμε τώρα. Το ότι δέχτηκε η οποιαδήποτε να πιει έναν καφέ μαζί σου, δεν σημαίνει ότι είναι πορνοστάρ και θα φασωθεί μέσα στο μαγαζί με κόσμο να βλέπει. Ειδικά αν δεν σε γνωρίζει. Αν την έχεις ήδη πηδήξει τότε μπορεί να το κάνει και αυτό. Αλλά αν δεν σε ξέρει και σε βλέπει για πρώτη φορά, μην περιμένεις φασώματα μέσα στο μαγαζί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της προτείνεις να πάτε μετά τον καφέ σε ένα πιο ήσυχο μέρος μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν δεχτεί σημαίνει ότι μπορείς να μπαλαμουτιάσεις μετά και ότι η ιερή ώρα του πήδουκλα πλησιάζει.

Σε αυτό το σημείο όμως φίλε μου, φρόντισε να μην ξεμείνεις από προφυλακτικά, να μην υποσχεθείς τίποτα και φυσικά αν σε ρωτήσει αν σήμαινε κάτι για σένα αυτή η ανταλλαγή χρωμοσωμάτων, που κάνατε στο βρώμικο κρεββάτι του φτηνού ξενοδοχείου, του εικοσάρικου, να της απαντήσεις με ερώτηση. (παράδειγμα τι εννοείς?) Ερώτηση στην ερώτηση θα ξεκουμπιστεί και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.

Αυτό στο είπα διότι για να θες να εντυπωσιάσεις ένα τυχαίο μπάζο, που γνώρισες στο ίντερνετ, μάλλον είναι η πρώτη φορά που το κάνεις για να ρωτάς εμάς εδώ πέρα. Σε κόβω ψιλοάβγαλτο και ψιλοάπειρο  σε αυτού του είδους τις περιπέτειες. Κι έτσι πρωτάρης όπως είσαι καραδοκεί ο κίνδυνος φίλε μου, να δαγκώσεις το μεταλλικό έλασμα σιδήρου Fe, με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. (Κοινώς τη λαμαρίνα).

Ο κίνδυνος αυτός μπορεί να καταστεί θανατηφόρος για την αγνή και εύπλαστη ψυχούλα του κάθε μπουρδελιάρη, διότι εκτός από οικονομική καταστροφή (βενζίνες, κεράσματα, δωράκια, ξενοδοχεία, καφέδες, φαγητά, βόλτες στα μαγαζιά), ακολουθεί έπειτα και η συναισθηματική καταστροφή.

Αν κάνεις αυτά που σου είπα στην τρίτη παράγραφο, θα ξεφύγεις από τους κινδύνους, που μετουσιώθηκαν σε εφιάλτες των πρώτων εξερευνητών.

Άντε ρε μπαγάσικο. Αν τελικά πηδήξεις, θέλω κέρασμα σε Κινέζικο!!!


Συμφωνώ σε όλα. Ναι είμαι ψιλό άπειρος με τέτοιο σπορ πέραν της μακροχρόνιας σχέσης και κάποιων περιπετειών δεν έχω πάει με πολλές και ειδικά σε τέτοια φάση ραντεβού, όσον για το θέμα ονλαιν date τό αναφέρω και πιο πάνω είναι όντως η πρώτη φορά αλλά υπάρχει ένας παράγοντας Χ



Νταξει οκ το δέχομαι όσο ναρκισσιστικο εγωιστικο ακουγεται είμαι αρκετά εμφανίσιμος/στυλατος και δεν με αγχώνει να εντυπωσίασω οκ θα χάσω κάποια ποιντς αν την πάω σε κάποιο ντεμεκ δευτεροκλασσατο μαγαζί αλλά θα τα κερδίσω πάλι στο λαιβ.

Όσο για το άμεση επίθεση /μπαλαμουτι απευθείας και σχετικά αυτά θα τα δούμε στη πορεία εννοείται θα είμαι έτοιμος και για φουλ ατακ αλλά ρε γκάις δήλ συγνώμη αν μία κοπέλα θέλει σχέση με ένα πρίγκηπα εκεί θα ψάχνει...

Καλά εννοείται όλες μου έχουν γράψει την ίδια απάντησή.
Ναι πρώτη φορά μπαίνω σε τέτοια εφαρμογή χθες την έκανα μάλιστα και φυσικά ψάχνω αυστηρά σχέση!!!
 

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
271
Like
698
Πόντοι
81
Φιλε μου εγω πρωτιμω τις μπυραριες για πολλους λογους. Καταρχην εχω αρκετες γνωσεις στην μπυρα που μου επιτρεπουν να πουλησω μουρη. Κατα δευτερο ξερω τι θα επιλεξω να δοκιμασει αν αυτη δεν ξερει απο μπυρες και μπορω να προτεινω κατι που θα την εντυπωσιασει. Τριτον, εχει αρκετο θορυβο που συνεπαγεται πιο κοντινη επαφη και συνηθως λιγοτερο κοσμο, με εξαιρεση παρασκευη και σαββατο. Τεταρτο ειναι κατα βαση σκοτεινες. πεμπτο εχει και μπαρα οπου οταν αποκτησουμε οικειοτητα μπορουμε να παμε μετα ωστε να σπασουμε λιγο την μονοτονια. προσεξε οι μπυραριες εχουν και φαγητο, δεν παραγγελεις φαγητο ο κοσμος να χαλασει. Ολα αυτα ειναι σχετικα με τον καθε χαρακτηρα ομως. Εμενα το πλεονεκτημα μου ειναι το χιουμορ για αυτο και μου αρκει απλα να με ακουει, δεν με νοιαζει αν εχει σκοταδι η οχι, δεν πουλαω ομορφια. Καλα να περασεις.
 

Xp4000

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Βραδάκι χαλαρό ποτό στο malt n jazz, ειδικά αν πίνεις ουίσκι θα το εκτιμήσεις. Αντίστοιχα καλή επιλογή θεωρώ και το Ensayar παραλία
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
16.369
Κριτικές
165
Like
24.993
Πόντοι
34.168
Βραδάκι χαλαρό ποτό στο malt n jazz, ειδικά αν πίνεις ουίσκι θα το εκτιμήσεις. Αντίστοιχα καλή επιλογή θεωρώ και το Ensayar παραλία
Ειχε ωραιο λαιβ χθες βραδυ..
 

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Μηνύματα
876
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
Εγώ πάντως πέρασα σούπερ στο Chester παίζει τρελή μπάλα μέσα... περίμενα να μείνω για ένα ποτό μιας και μόνος λέω μπααα... ε παίχτηκε μπαλίτσα και άκουγα μπαρμπακοστωπουλο να παίζει ελληνικά με την παλιά δηθενια του. Αδιάφορο αυτό αλλά κόσμο καλό με παιχνίδι. Ίσως ήμουν τυχερός αλλά κάθισα στο βάθος κοντά στα decks... τώρα Αθήνα ξανά μέχρι την επόμενη επίσκεψη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom