Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Νανσυ παιζει σε δικο της χωρο γνωριζει κανεις να μου απαντησει ?

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά αυτή η Νάνσυ έχει καμιά αγγελία πουθενά; Εμφανίζεται ως Νάνσυ ή με άλλο όνομα;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
655
Πόντοι
6.120

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
για αυτή τη Νάνσυ μιλάμε;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.245
Πόντοι
39.777

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τ4ησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
σε δικό της χώρο ή ξενοδοχείο;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

είναι όντως επαγγελματίας η κοπέλα;;; δεν έχω δει πιο όμορφη....γνωρίζεται κάτι;
αυτή είναι η γνωστή Νανσυ και όχι το προηγούμενο λινκ.... Στην 26ης βγαίνει και είναι η πιο εντυπωσιακή της πιατσας αλλά είμαι κατά του να μπαίνουν εδώ Facebook των κοριτσιών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom