Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
315
Πόντοι
21
φιονα θελει προσοχη φιλε, εμενα μου ετυχε πριν αρκετα χρονια να μου τον παιζει πανω στα κωλομερια της και σε χρονο μηδεν βρεθηκα μεσα της ακαποτα. η φαση ειναι οτι η ιδια το εκανε χωρις καν να προσπαθησω. φυσικα απο τοτε περασαν χρόνια κ εχω κανει πολλες εξετασεις μετα απο εκεινη την φαση αλλα κ με αλλους που το συζητησα μου ειπαν οτι πιεζει για κατι τετοιο.
ιδια πειπτωση ειναι κ η βικτωρια. αλλα αυη ειναι χαλια ετσι κ αλλιως δεν την προτιμαει κ κανεις.
αν θες να ψαχτεις καλυτερα μεσω τηλεφωνου με αμαντα(εχω δοκιμασει ειναι κομπλε) η ιωαννα(δεν εχω εμπειρια,απο αυτα που διαβαζω).
και νινα ειναι πολυ δυνατη σε τσιμπουκι αλλα μονο παθητικη.

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
58
Πόντοι
0
φιονα θελει προσοχη φιλε, εμενα μου ετυχε πριν αρκετα χρονια να μου τον παιζει πανω στα κωλομερια της και σε χρονο μηδεν βρεθηκα μεσα της ακαποτα. η φαση ειναι οτι η ιδια το εκανε χωρις καν να προσπαθησω. φυσικα απο τοτε περασαν χρόνια κ εχω κανει πολλες εξετασεις μετα απο εκεινη την φαση αλλα κ με αλλους που το συζητησα μου ειπαν οτι πιεζει για κατι τετοιο.
ιδια πειπτωση ειναι κ η βικτωρια. αλλα αυη ειναι χαλια ετσι κ αλλιως δεν την προτιμαει κ κανεις.
αν θες να ψαχτεις καλυτερα μεσω τηλεφωνου με αμαντα(εχω δοκιμασει ειναι κομπλε) η ιωαννα(δεν εχω εμπειρια,απο αυτα που διαβαζω).
Η Νίνα ανεβάζει συχνά και τις εξετάσεις της, πολύ θετικό να ξέρεις ότι η άλλη είναι υγιής.

makaritis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.. η Ρια έχω διαβάσει ότι είναι από τις καλύτερες.. είναι στη πόλη , κανεις παθητικος π να έχει δοκιμάσει ;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Κάποια για πρώτη εμπειρία να έχει κάποιους στοιχειώδεις κοινωνικούς τρόπους ώστε να σπάσει ο πάγος. Όχι μόνο ξεπέτα . Να το 'χει και στο ενεργητικό .
Είχα κάνει προσπάθειες στο παρελθόν να επισκεφτώ κάποιες άλλες, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Τόσο Ψυχρή η συμπεριφορά τους, σαν να βρισκόμουν σε δημόσια υπηρεσία . τουλάχιστον εγώ έτσι αισθάνθηκα.

Σε κάθε περίπτωση μου έφυγε η επιθυμία, διέκοψα και έφυγα.

Αμάντα και Στρέλλα

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
655
Πόντοι
6.120
Παιδιά, γνωρίζει κανείς για κάποια/ες απο τις παρακάτω:
Μαλεβή
Fiona
Natasha και
Ερρίκα
Συναγωνιστή αστο οι δυο μεσέες πιο παλιές και από τις λάσπες. Με την Μαλεβή πεταμένα χρήματα για μένα.

Pezonaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2025
Like
4
Πόντοι
0

Αμάντα και Στρέλλα
στειλε κάποια profiles

paparokolakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
γεια σας άνθρωποι, έχει κατέβει η Ναταλία Κρος στην Αθήνα από Θεσ/νικη και αναρωτιόμουν αν κάποιος έχει εμπειρία μαζί της να μου δώσει πληροφορίες.

Pezonaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστή αστο οι δυο μεσέες πιο παλιές και από τις λάσπες. Με την Μαλεβή πεταμένα χρήματα για μένα.
Όσον αφορά την Μαλεβή πως το εννοείς "πεταμένα λεφτά; Απο άποψη εμφάνισης; ή απο συμπεριφοράς;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
655
Πόντοι
6.120
Όσον αφορά την Μαλεβή πως το εννοείς "πεταμένα λεφτά; Απο άποψη εμφάνισης; ή απο συμπεριφοράς;
Εντελώς αδιάφορη, είτε πήγα είτε δεν πήγα το ίδιο πράγμα. Από εμφάνιση ειναι υποκειμενικό τι αρέσει στο καθένα, επίσης πολλά λόγια, όλα μηχανικά με βιασύνη γιατί την περίμενε και κάποια για να βγουν έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom