Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.474
- Πόντοι
- 1.446
Εγώ τρελαίνομαι για κολοκυθόπιτα πάντωςΠερί ορέξεως.....
Εγώ τρελαίνομαι για κολοκυθόπιτα πάντωςΠερί ορέξεως.....
Παιδια, Χαρά εννοείται αυτήν;Δεν έχω ακούσει κάτι!
Είναι η Λία Θεσσαλονίκη; Για στείλε την αγγελία.Καλησπέρα με την λια έχει πάει κανείς αν ναι ας μου στείλει μήνυμα να μου πει εντυπώσεις ευχαριστώ
Ζητάει όμως πολλά από ότι λένεΠαιδια, Χαρά εννοείται αυτήν;
Χαρά 19 χρονών Με μεγάλα προσόντα Θεσσαλονίκη - KaloSex
Τσιγγάνα είναι;
Ναι. Τσιγγανα είναι. Αλλά είναι πολύ καλή!Παιδια, Χαρά εννοείται αυτήν;
Χαρά 19 χρονών Με μεγάλα προσόντα Θεσσαλονίκη - KaloSex
Τσιγγάνα είναι;
Εμένα 70 μου είχε πει!Ζητάει όμως πολλά από ότι λένε
Οντως ειναι πολυ κσλη, πολυ ευγενική και πολυ καθαρήΖητάει όμως πολλά από ότι λένε
Την έχεις δοκιμάσει εσύ;Οντως ειναι πολυ κσλη, πολυ ευγενική και πολυ καθαρή
Είναι η Λία Θεσσαλονίκη; Για στείλε την αγγελία.
Ναι για να γραφωΤην έχεις δοκιμάσει εσύ;
Οπότε αξίζει για δοκιμή και από προσόντα είναι μεγάλα από ότι φαίνεταιΝαι για να γραφω
Αυτή δεν είναι καμιά 50αρια χρόνων τώρα;Οπότε αξίζει για δοκιμή και από προσόντα είναι μεγάλα από ότι φαίνεται
Όχι ρεΑυτή δεν είναι καμιά 50αρια χρόνων τώρα;
Η ΛίαΠοια βρε η χαρά? Οχι κανα 20-22 ειναι, τα προσόντα ναι πολυ καλα, πολυ ευγενική οπως ειπα, πολυ πρόθυμη να σε ικανοποιήσει και στους 2 ρόλους
Φιόνα μακριά εκτός από την ηλικία ζητάει (τουλάχιστον παλιότερα) ακαΠαιδιά, γνωρίζει κανείς για κάποια/ες απο τις παρακάτω:
Μαλεβή![]()
Ξανθιά μελαχρινή ενεργητική transexual τώρα στην Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα με λένε Μαλεβί ειμαι ενεργητική transexual, 1.75 ύψος, 65 κιλά, ξανθιά μελαχρινή, ερωτική, προκλητική και γεμάτη αντοχές. Μια θηλυκή παρουσία που ξέρει τι θέλει και πώς να το προσφέρει!!! Διαθέτω δικό μου καθαρό, διακριτικό και ήσυχο χώρο στο κέντρο ιδανικό για να αφεθείς χωρίς...kanesex.com
Fiona![]()
EMΠΕΙΡΗ SHEMALE ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ SHEMALE .. .ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 20.00 EΩΣ 6.00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 100 ευρω η επισκεψη ...150 ευρω ΜΙΑ ΩΡΑ..... ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ..........ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ .... ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΘΟΣ 99. ΜΕΣΗ 77 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 102...kanesex.com
Natashaκαι![]()
Trans Natasha Θεσσαλονίκη - KaloSex
Υπηρεσίες από Τρανς Θεσσαλονίκη, Ενεργοπαθητικη τρανς για όλα τα γούστα 6.9.8.2.4.1.5.4.8.8.www.kalosex.com
Ερρίκα![]()
Έρικα τρελό μωρό
Καλησπέρα μωράκι μου είμαι η Έρικα 21 χρόνων Έλα να περάσεις μία καυτή καύλα μαζί μου που θα θες να τη νιώσεις ξανά και ξανά βαρέθηκες το συνηθισμένο είμαι εδώ κάλεσε με6940838321kanesex.com
Τι εννοείς "Φιόνα μακριά, εκτός από την ηλικία ζητάει."... ;;;; τι ;;;;Φιόνα μακριά εκτός από την ηλικία ζητάει (τουλάχιστον παλιότερα) ακα
Νατάσα παίζει να έχει τις ίδιες φωτογραφίες καμιά πενταετία τουλάχιστον