Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
653
Πόντοι
6.120
Ίσως ήταν άσχημη μέρα, κακό timing μπορεί τα παντα μπορεί και τίποτα. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα. Ευκολη συνενόηση ολη η συμπεριφορά της εξαιρετική και ευγενέστατη. Πολύ όμορφη. Το εργαλείο της λειτουργικότατο αλλά παραήταν λειτουργικό. Σε ρόλο παθητικού εγώ αρχικά δυσκολεύτηκα πολύ. Αν και ξέρει να σε καυλώνει και ξέρει να γαμάει με υπομονή εγώ δεν άντεξα. Ίσως με άγχωσε και το μέγεθος. Την τέλειωσα με πίπα και γλειψιμο σε όλη την περιοχή και οταν τελειωσε με ελουσε κανονικα κανονικά με το σπέρμα της.
Το οτι ανταποκρίθηκε σωστά με σένα δεν αποτελεί απαραίτητα ένδειξη επαγγελματισμού. Θα πρέπει να δεις πόσοι περίμεναν από κάτω την ίδια ώρα με σένα γιατί εσύ πρόλαβες και μπήκες, αυτό μου είπε, "όποιος προλάβει και ανέβει", τι λες μωρή πεταμένη που θα μας βάλεις και στην σειρά. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό κάτι λέει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Το οτι ανταποκρίθηκε σωστά με σένα δεν αποτελεί απαραίτητα ένδειξη επαγγελματισμού. Θα πρέπει να δεις πόσοι περίμεναν από κάτω την ίδια ώρα με σένα γιατί εσύ πρόλαβες και μπήκες, αυτό μου είπε, "όποιος προλάβει και ανέβει", τι λες μωρή πεταμένη που θα μας βάλεις και στην σειρά. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό κάτι λέει.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για την κοπέλα. Πρώτη φορά την είχα συναντήσει και απλά κατέθεσα την εμπειρία μου. Δεν εχω λόγο να αμφισβητήσω οσα λες.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
86
μαλλον ετυχε ...απο τις πιο επαγγελματιες που εχω παει. τελειωσαμε στα 25 λεπτα και εκατσα για κουβεντα αλλα 5 λεπτα οσο ειχαμε κανονισει!καθαρη και σε ολα καλη, δεν εδωσε γλωσσοφιλα και ενοειται υπαρχουν και καλυτερες σε αποδση ...για μια φορα αξιζει.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
653
Πόντοι
6.120
μαλλον ετυχε ...απο τις πιο επαγγελματιες που εχω παει. τελειωσαμε στα 25 λεπτα και εκατσα για κουβεντα αλλα 5 λεπτα οσο ειχαμε κανονισει!καθαρη και σε ολα καλη, δεν εδωσε γλωσσοφιλα και ενοειται υπαρχουν και καλυτερες σε αποδση ...για μια φορα αξιζει.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ για την πρώτη φορά, σπάνια όμως τυχαίνει και δεύτερη. Προφανώς συναγωνιστή για κάθε έναν που δέχεται υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας που τρώει παπάρα κάτω απο την οικοδομή. Αυτό το κάνουν και άλλες συνήθως όμως αυτές ειναι τριτοτέταρτες.

Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
195
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι συνάδελφοι.
Όμορφη και θηλυκια. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω ότι της πάει περισσότερο ο παθητικός ρόλος. Εγώ για ενεργοππαθητικά το ξεκίνησα αλλα η ολη φαση μας οδηγησε στο να την έχω μόνο σε παθητική στάση. Γαμιώνταν καλά και δεν ψήθηκα να της κάτσω. Παρότι έχι καλό εργαλείο. Καλή πίπα και γενικά πολύ βολική. Πέρασα καλά.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Έχει πάει κανείς?

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
702
Πόντοι
5.840

Παιδια ειδα αυτη εδω. Φαινεται καλη θελω να απλα καμια αλληλομαλακια ειμαι καινουργιος στο hoppy και δεν εχω θαρρος. εχει παει κανεις;

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1
Έχει πάει κανείς?
Άμα ψάξεις πιο πίσω θα βρεις παλιά σχόλια για προηγούμενες δημοσιεύσεις που είχε κάνει στο κανεsex. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι περισσότεροι της σχολίαζαν ως άνδρας με περούκα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.478
Πόντοι
1.446

Παιδια ειδα αυτη εδω. Φαινεται καλη θελω να απλα καμια αλληλομαλακια ειμαι καινουργιος στο hoppy και δεν εχω θαρρος. εχει παει κανεις;
Απ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
702
Πόντοι
5.840
Απ' ότι βλέπω η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερες επιλογές - κατά την άποψή μου βέβαια...
Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€

Καλά της λέω χαλάρωσε την ρωραω κάτι άλλο

60
Μου λεει παλι

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.926
Πόντοι
2.256
Ας μας πει και κάποιος που πήγε για να δούμε γιατί εμένα ούτε καλησπέρα μου είπε. Η απάντηση ήτανε
60€

Καλά της λέω χαλάρωσε την ρωραω κάτι άλλο

60
Μου λεει παλι
αμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!

Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
661
Πόντοι
81
αμα μιλαει ετσι...αξιος της μοιρας του αν παει καποιος και της δωσει εστω και 1 ευρω! Σκυλια μαυρα να την φανε!
Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μ

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.926
Πόντοι
2.256
Σκυλια μαυρα λεει ο τσακαλος .... εδωσες μεγαλη ατακα φιλε μ
Θελω πολυ να βρισω και να γραψω αυτο που σκεφτομαι...αλλα δεν θα χαλαστω για καθε πουσταρα που με μια πλαστικη στα βυζια ζηταει λεφτα...γιατι στην κοινωνια ειναι παντως αχρηστοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom