Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1
Προχθές αργά το βράδυ συναντηθήκα μαζί της στον χώρο της. Όντως μικρή και καυλιάρα και γουστάρει να τον τρώει φουλ. Για τους ενεργητικούς όπως εγώ οτι πρέπει. Θα κάτσει καιρό μου είπε
Τιμή; Από πρόσωπο πώς ήταν; Είχε τίποτα extra με επιπλέον χρέωση;

christranslover69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Τιμή; Από πρόσωπο πώς ήταν; Είχε τίποτα extra με επιπλέον

Τιμή; Από πρόσωπο πώς ήταν; Είχε τίποτα extra με επιπλέον. Απο πρόσωπο αρκετά καλή , φρέσκο, γυναικείο κ φυσικό.

Τιμή; Από πρόσωπο πώς ήταν; Είχε τίποτα extra με επιπλέον χρ

Τιμή; Από πρόσωπο πώς ήταν; Είχε τίποτα extra με επιπλέον χρέωση;
Εγω ζητησα τιμή εξαρχής για 2 εκτονώσεις όποτε δε ξέρω ποσο χρεώνει κανονικά τη 1 που κάνει για να σ πω. Από πρόσωπο πολύ γυναικείο θα έλεγα. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν με την κοπέλα μου

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Gmate

starlet_gt

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Πρόσφατη συνάντηση με Αμάντα Εδώ η κριτική.Αξίζει με χίλια συνάντηση μαζί της.

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Εγω ζητησα τιμή εξαρχής για 2 εκτονώσεις όποτε δε ξέρω ποσο χρεώνει κανονικά τη 1 που κάνει για να σ πω. Από πρόσωπο πολύ γυναικείο θα έλεγα. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν με την κοπέλα μου
Από προσόντα για παθητικούς τι λέει μύστη μου;

christranslover69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Από προσόντα για παθητικούς τι λέει μύστη μου;
Με εμένα καύλωσε κανονικά με καλη στύση με έδωσε πίπα και έχυσε την ώρα που την γάμαγα. Αλλά δε το κόβω το κορίτσι να γουστάρει ενεργητικό. Ίσως επειδή από ότι μου είπε παίρνει ορμόνες αυτή τη περίοδο.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Μπρο αυτήν την θυμάμαι έκανε YouTube video με όνομα Mr ampa έχει 2-3 μέρες που ξεκίνησε της βίζιτες. Δεν περίμενα να είναι αυτή αλλά ξέρω την φωνή της και είναι όντως αυτή γιατί την πήρα τηλ εν τέλει δεν μπόρεσα να πάω.
Το ινστα είναι Login • Instagram
Και το τηλ 6940330068
Αυτη εβγαινε στο ινστα της και ελεγε οτι δεν κανει βιζιτες και οτι δεν ειναι πραγμα ωστε να θελεις να δοκιμασεις να κανεις σεξ μαζι της. Μαλλον επεσε στην αναγκη η ψαχνει λεφτα για να κανει μουνι, οποτε φολα αλερτ!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Καυλιάρικο κροσάκι φαίνεται...

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
Τιμη για δυο εκτονωσεις;;

• Like
Αντιδράσεις: Gmate

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
επαρχια γιατι δεν κανουν κανενα τουρ τα κοριτσια?? υπαρχει και κοσμος που δεν μπορει να παει θεσσαλονικη!

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.942
Πόντοι
2.256
Αγόρια πώς είστε??
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα με βρείτε και εδώ!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
75
Πόντοι
0
Η Λυδία αξίζει; Η φωτό πρόσωπου είναι αυτή στην αγγελία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom