Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Η Μαλεβη καλη στον αγωνα φιλος;

Αρχιδια καλή είναι. Την ξεκωλιασα όμως. Είναι καλό τυπακι αλλά θέλει πολυυυυυυ δουλειά ακόμα με ορμόνες κτλ. Δεν είναι φουλ τρανζισιον ακόμα.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Σωστά. Έχει τρίχες που τσιμπάνε ακομα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311
Τι θα γίνει με την Θεσσαλονίκη...
Βλέπεις Αθήνα κατεβαίνουν μιλουνια και εδώ αν ήμαστε τυχεροί μία καινούργια έλευση το μήνα, καλά σίγουρα δεν συγκρίνονται οι δύο πόλεις , αλλά όντως είναι τόσο μικρή η ζήτηση εδώ?

Lia

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.313
Τι θα γίνει με την Θεσσαλονίκη...
Βλέπεις Αθήνα κατεβαίνουν μιλουνια και εδώ αν ήμαστε τυχεροί μία καινούργια έλευση το μήνα, καλά σίγουρα δεν συγκρίνονται οι δύο πόλεις , αλλά όντως είναι τόσο μικρή η ζήτηση εδώ?
αφου δεν εχει δουλεια στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει και χρημα τι να ερθουν να κανουν ? ενω στην αθηνα ειναι αλλιως

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
135
Πόντοι
0
Ίσως καλύτερα που δεν έρχονται. Ειδικά οι ξένες, ωραία κορμιά σίγουρα, αλλά από προσωπική εμπειρία και από κριτικές άλλων αγωνιστών, όταν έρχονται Θεσσαλονίκη μένουν κάνα δυο μέρες και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν για να προλάβουν τον επόμενο. Το κακό είναι ότι φεύγουν σιγά σιγά και οι λίγες καλές παρουσίες της πόλης. Μείναν τα κοκορέτσια!

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Ίσως καλύτερα που δεν έρχονται. Ειδικά οι ξένες, ωραία κορμιά σίγουρα, αλλά από προσωπική εμπειρία και από κριτικές άλλων αγωνιστών, όταν έρχονται Θεσσαλονίκη μένουν κάνα δυο μέρες και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν για να προλάβουν τον επόμενο. Το κακό είναι ότι φεύγουν σιγά σιγά και οι λίγες καλές παρουσίες της πόλης. Μείναν τα κοκορέτσια!
Τα κοκορετσια ποιες ειναι? Δως μου ενα παραδειγμα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.672
Πόντοι
2.356
Δε διαφωνώ. Η Κύπρια μου έδειχνε ταυτότητες φωτογραφία και έλεγε ότι είναι εξήντα. Την ξεκωλιασα στον εξώστη για παραδειγματισμό, στο δωμάτιο με τις πανοπλίες από δίπλα.
Είσαι και τραβελογαμης και σαβουροτραβελογαμης..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.838
Πόντοι
4.637
Με πολλές τρανς πού έχω μιλήσει ακούω τη ίδια κασσετα.. δύσκολο το κοινό της Θεσσαλονίκης πολλά παζάρια να πληρώσουν όσο γίνεται λιγότερο για σεξ.. τό ότι ανεβαίνουν από Αθήνα καί πάνε μέχρι Λάρισα και Βόλο θά έπρεπε να μας έχει ξυπνήσει δύσκολα τα πράγματα καινούργια μωρά δεν βγαίνουν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. απογοήτευση

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Με πολλές τρανς πού έχω μιλήσει ακούω τη ίδια κασσετα.. δύσκολο το κοινό της Θεσσαλονίκης πολλά παζάρια να πληρώσουν όσο γίνεται λιγότερο για σεξ.. τό ότι ανεβαίνουν από Αθήνα καί πάνε μέχρι Λάρισα και Βόλο θά έπρεπε να μας έχει ξυπνήσει δύσκολα τα πράγματα καινούργια μωρά δεν βγαίνουν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. απογοήτευση

Καλημέρα Λαγνε. Οσες ξένες μοντελάκια ανεβαίνουν, έχουν καλή πελατεία. Οσες Ελληνίδες είναι σα μαραμένα δαμάσκηνα και χρεώνουν 50 την 15λεπτη αρπαχτή σε χυμένα σεντόνια, ναι, δεν θα έχουν πελατεία. Η Φοντινελι που ανέβηκε πρόσφατα μέσω της Γκλεντας, ήταν 100€ η ώρα. Και είναι και τέρμα εκφυλο.

100. Ευρώ. Για αυτό. Βάζω μια πριβέ.

8E0866EC-70F7-40C9-A255-BB733A4027CE.jpeg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Χαμός χθες τη νύχτα...
Στον ΟΠΑΠ Αλεξία και Γιώτα στα αυτοκίνητα τους...η Βικτώρια και η Λάουρα πεζές στην οδό Μαζαράκη.
Στην Κωλέττη τέρμα κάτω στη γωνία το fashion icon όπως την έχω ονομάσει Λία... καυτό σορτσάκι φορούσες βρε? καλά είδα?

Στη Γιαννιτσών μπροστά στο 4all η Γιαννούλα με το καπελάκι με τη Βανέσα την οποία έχω πετύχει αρκετές φορές να μιλάει μόνη της.

Λίγα μέτρα παραπέρα και στις δύο μεριές του δρόμου η διαχρονική Φιόνα... αγέρωχη και περήφανη όπως πάντα αναζητούσε καρτερικά την ηδονή.Το είδα στο βλέμμα της...

Και στο ύψος του βενζινάδικου και στην οδό Βουτυρά τα γυφτοκροσακια γύρω στα 5 πρέπει να είδα μεταξύ των οποίων ένα ήταν η σκιννυ Ζωή και το άλλο το ξανθό πρέπει να ήταν η Έρρικα από τις αγγελίες...τα άλλα δεν τα ήξερα αλλά ήταν καλούτσικα
Επίσης στην οδό Κυρίλλου άλλο ένα μελχρινο κρος που σχεδόν κρυβόταν πίσω από τα παρκαρισμένα οπότε δεν είδα λεπτομέρειες

Επίσης πολλές γυναίκες στην πιάτσα, πολλή κίνηση και μια όμορφη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την ανεβασμένη θερμοκρασία δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για βόλτα.Μου θύμισε παλιές εποχές χθες η πιάτσα

Lia

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.313
Χαμός χθες τη νύχτα...
Στον ΟΠΑΠ Αλεξία και Γιώτα στα αυτοκίνητα τους...η Βικτώρια και η Λάουρα πεζές στην οδό Μαζαράκη.
Στην Κωλέττη τέρμα κάτω στη γωνία το fashion icon όπως την έχω ονομάσει Λία... καυτό σορτσάκι φορούσες βρε? καλά είδα?

Στη Γιαννιτσών μπροστά στο 4all η Γιαννούλα με το καπελάκι με τη Βανέσα την οποία έχω πετύχει αρκετές φορές να μιλάει μόνη της.

Λίγα μέτρα παραπέρα και στις δύο μεριές του δρόμου η διαχρονική Φιόνα... αγέρωχη και περήφανη όπως πάντα αναζητούσε καρτερικά την ηδονή.Το είδα στο βλέμμα της...

Και στο ύψος του βενζινάδικου και στην οδό Βουτυρά τα γυφτοκροσακια γύρω στα 5 πρέπει να είδα μεταξύ των οποίων ένα ήταν η σκιννυ Ζωή και το άλλο το ξανθό πρέπει να ήταν η Έρρικα από τις αγγελίες...τα άλλα δεν τα ήξερα αλλά ήταν καλούτσικα
Επίσης στην οδό Κυρίλλου άλλο ένα μελχρινο κρος που σχεδόν κρυβόταν πίσω από τα παρκαρισμένα οπότε δεν είδα λεπτομέρειες

Επίσης πολλές γυναίκες στην πιάτσα, πολλή κίνηση και μια όμορφη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την ανεβασμένη θερμοκρασία δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για βόλτα.Μου θύμισε παλιές εποχές χθες η πιάτσα

ναι σωστα ειδες εγω ημουν με το σορτ ακου fashion icon φευγω αυριο για κρητη και ειπα να βγω λιγακι ξεκωλο πραγματι χτες ειχε αερα αλλης εποχης η πιατσα
IMG-1990.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ναι σωστα ειδες εγω ημουν με

ναι σωστα ειδες εγω ημουν με το σορτ ακου fashion icon φευγω αυριο για κρητη και ειπα να βγω λιγακι ξεκωλο πραγματι χτες ειχε αερα αλλης εποχης η πιατσα
IMG-1990.jpg
Μα πέρα από την πιάτσα σε κατασκοπευω και στο Instagram όπου πάντα οι ενδυματολογικές σου επιλογές είναι μία προς μία...δεν έχεις πάρει τυχαία τον τίτλο λοιπόν
Καλά να περάσεις στην Κρήτη!

• Like
Αντιδράσεις: Lia

Lia

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.313
τετοια κανεις και μετα με περνουν τηλεφωνο και θελω να βαλεις εκεινο το μαγιο και εκεινο το σορτ οι πελατες ....και βεβαια θα περασω καλα στην κρητη οπως παντα γιατι εκει ζητας 70 και σου δινουν 100 οχι οπως εδω στην γκρινια και στο παζαρι ολη την ωρα και ολα τους φταινε αυτα λεγαμε χτες με Νινα ....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο
Δεν υπάρχουν άδεια πορτοφόλια... μόνο άδειες καρδιές και άδεια μυαλά και δυστυχώς εδώ στη Θεσσαλονίκη περισσεύουν

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0
τετοια κανεις και μετα με περνουν τηλεφωνο και θελω να βαλεις εκεινο το μαγιο και εκεινο το σορτ οι πελατες ....και βεβαια θα περασω καλα στην κρητη οπως παντα γιατι εκει ζητας 70 και σου δινουν 100 οχι οπως εδω στην γκρινια και στο παζαρι ολη την ωρα και ολα τους φταινε αυτα λεγαμε χτες με Νινα ....εχω να πω οτι φταιει το αδειο πορτοφολι και τιποτε αλλο
Και αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?

Εχετε καβαλησει το καλαμι για τα καλα καποιες

ΥΓ.: Αν δεν σ'αρεσει η Θεσσαλονικη μεινε Κρητη :)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Και αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?

Εχετε καβαλησει το καλαμι καποιες νομιζω..

Ήθελα να το πω αλλά είπα ας είμαι ευγενικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom