OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Για σκαζάλ ΟΧΙΑ...... Εθνική στατιστική Υπηρεσία......
Κανιέσνα περσόνα μου. ;)
Άυτό είναι το σωστό.
Για σκαζάλ ΟΧΙΑ...... Εθνική στατιστική Υπηρεσία......
Οι καταπιεσμένοι λαοί πάντα έχουν την ψευδαίσθηση οτι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα αλλα κάποιοι που τους ζηλεύουν έχουν στησει συνομωσία σε βάρος τους γιατί τους φοβούνται.
Το πρόβλημα της ελλάδας δεν ειναι οι μετανάστες. Ουτε ο πιλότος, ούτε ο ενφόρσερ ούτε κανένας. Οι μετανάστες είναι απλά ο εύκολος στόχος - αυτοί που φταίνε για όλα. Αν δεν υπήρχαν θα τους ειχαν εφευρει.
Θα είχαν εφεύρει ο,τιδήποτε αποπροσανατολίζει ώστε οι πήθικοι της βουλής και οι κολακές τους να κλέβουν ανενόχλητοι.
Ας δούμε πρώτα να εφαρμόζονται οι νόμοι, ας δούμε υπουργούς και μεγαλο-δημοσιογράφους να πηγαίνουν φυλακή, ας δούμε που πήγαν τα κονδύλια για τους πυρόπληκτους, ας δούμε να γκρεμίζονται αυθαίρετα, ας δούμε την αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της και μετά...αφού γινουν ολα αυτά...και άλλα τόσα..ας δούμε τι άλλο πρεπει να γίνει για να φτιάξουμε μια ακόμα πιο σωστή κοινωνία. Για όλους.
φιλοι μου κανενας Ελληνας δυστυχως δεν παει να δουλεψει στα χωραφια , και για αυτο φταιμε κυριως εμεις οι γονεις που εχουμε μεγαλη ιδεα για τα παιδια μας και ολοι θελουμε να τα δουμε γιατρους και δικηγορους και ας ειναι κουτσουρα στο σχολειο ,Άνέφερα μόνο αυτό το παράδειγμα εδώ.
Ξέρω όμως από προσωπικές μαρτυρίες, πχ, αγροτών, χωριατών, πως στα χωράφια δουλεύουν Αλβανοί κτλ. γιατί οι ντόπιοι δεν καταδέχονται.
Ας μη γενικεύσω επειδή δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά όπως λες κι εσύ, αφού ισχύει για το 1, εγώ έχω ερευνήσει ήδη κ περιπτώσεις όπου κ αρκετά μεγαλύτερο του 1 και αποδείχθηκε ότι ισχύει το ίδιο, άρα εγώ πιστεύω ότι θα ισχύει και για ν.
Στους υπολοίπους δεν μπορώ να το αποδείξω, μόνο να υπερασπιστώ τη γνώμη μου.
Δεν περιγράφω αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω προσωπικα εχω ενα συσκευαστηριο αγροτικων προίοντων και πληρωνω αλλοδαπους 1100 το μηνα επειδη οι ντοπιοι θεωρουν υποτιμιτικο να δουλεψουν σε σε τετοια δουλεια ,

Εγώ συμφωνώ με όλα αυτά 100% που λες..Τα έχω πει άλλωστε και αποσπασματικά εντός αυτού του σάιτ.Αγαπητοί συναγωνιστές Enforcer, οχια και 1personanongrata. Για να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο δεν εννοώ πως οι μετανάστες φταίνε για όλα τα δεινά στα εργασιακά του τόπου μας. Σίγουρα όταν προτοήρθαν τα φθηνά εργατικά χέρια ήταν πειρασμός για τους αρχοντοχωριάτες(και εγώ σε χωριό μεγάλωσα και μάλιστα με 7 μόνο σπίτια και το λέω για να μην πιαστεί κανείς από τις λέξεις) οι οποίοι είπαν να βάλουν τους "δούλους" να δουλεύουν γιατί βαριά η δουλειά τους και τα κοινοτικά κονδύλια που πήρανε πριν καμιά 20ετία αντί να τα επενδύσουν σε μηχανήματα για να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τα κάνανε σπίτια και λιμουζίνες. Ένα πουλημένο κράτος που τα τελευταία 30 χρόνια ανοίγει τη διαφορά που χώριζε τους φτωχούς από τους πλούσιους, εκμεταλεύτηκε αυτή την κατάσταση και φτάσαμε στο σήμερα όπου τα μεροκάματα είναι για γέλια. Οι μετανάστες δουλειά βρίκαν και την έκαναν και τίποτα το μεμπτό σε αυτό. Ο ελληνάρας που φωνάζει σήμερα φταίει γιατί εκείνος το έπαιξε άρχοντας και είπε η μια δουλειά δύσκολη, η άλλη βαριά ας τις κάνουν οι ξένοι και σήμερα παρακαλάει για βοηθός αποθήκης σε σούπερ μάρκετ. Σαν άτομο όμως μιλώντας, που έκανα και σπούδασα τεχνική βρώμικη και επικίνδυνη δουλειά, μου τη βιδώνει που η μπάλα πέρνει και εμένα και σήμερα πηδιέμαι χωρίς αύριο. Μιλάω επί προσωπικής βάσης και όχι γενικά. Εμένα μου φταίνε όλοι, ντόπιοι και ξένοι και δυστυχώς αυτά που βλέπουμε σήμερα δείχνουν πως πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν έχουμε πάρει είδηση. Να συμφωνήσω με έναν από εσάς που είπε να δούμε να μπαίνει κανένας πολιτικός ή δημοσιογράφος στη φυλακή. Ποιός λαός θα πιέσει να μπούνε, που όποιος πάει να φωνάξει του πασάρουνε μία θεσούλα στο δημόσιο και το βουλώνει δια παντώς; Ποιός λαός θα απαιτήσει αφού μια ζωή πάμε και βάζουμε στην κάλπη ονόματα που οικογενειοκρατικά μας πηδάνε ασάλιωτα τόσα χρόνια; Ποιός λαός να πει τί, αφού στην τελική γουστάρουμε τη λαμογιά στα υψηλά επίπεδα γιατί μας δίνει χώρο να κάνουμε και ο καθένας τη μικρή δική του λαμογίτσα; Ο Χάρη Κλυν είχε πει πως είμαστε η μοναδική χώρα της Αφρικής με λευκούς κατοίκους. Στην Αγγλία που ήμουν μας λένε πως είμαστε Τούρκοι που προσπαθούμε να φερθούμε σαν Ιταλοί. Οι σκοπιανοί μας έχουν χεσμένους όπως και οι τούρκοι κλπ κλπ....ξέρετε γιατί; Γιατί πρώτοι εμείς χάσαμε την αυτοεκτίμησή μας και τώρα δεν πουλάει πλέον η ιστορία με την αρχαία Ελλάδα. Άλλωστε εάν δεν το πιστεύετε αναρωτιθείτε τι θα αφήσουμε εμείς σαν κληρονομιά στους απόγονούς μας σε 200 χρόνια για να μην πω σε 2000 χρόνια....τίποτα. Και αυτό το τίποτα σε γαμάει συναγωνιστές.
σωστοοοοοςTo δικό μου post νομίζω είναι για να μπει εδώ ακριβώς.
ο τριανταφυλλόπουλος τα παίρνει για να σκάει...Ο Τριανταφυλλοπουλος ειναι μεγαλο καθικι.
Θα πουλαγε και τη μανα του για ενα αργυριο (οχι 30).