έχω μιλήσει μαζί του στο fet δεν ζήτησε πρόσωποΠου θα τον βρούμε αυτόν ρε φίλε. Του έστειλα.μια.φορα.ινστα και μου ζητούσε φώτο και τέτοια και τραβήχτηκα μην γίνει στραβή. Θέλω να τον βρω αυτόν τον σουφρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέμης Κανέλλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 418
- Εμφανίσεις 289K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σύλβια
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Ύποπτο να θες να δεις τον άλλο, αν σου κάνει κλικ εμφανισιακά να πας μαζί του;Φωτό από πρόσωπο γιατί να θέλει; Από σώμα ή πούτσα ναι, το πρόσωπο είναι ύποπτο
Εσύ δηλαδή φίλε, πας με ό,τι να'ναι; Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά..
old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.317
- Πόντοι
- 1.056
Η κουβέντα γίνεται γιατί ζητάει και δωράκι. Εμ μου ζητάς 150€, εμ με θες και μοντέλο...Ύποπτο να θες να δεις τον άλλο, αν σου κάνει κλικ εμφανισιακά να πας μαζί του;
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.519
- Πόντοι
- 1.056
Το σώμα ή την πούτσα έγραψα ότι είναι λογικό να θέλει να τα δει, το πρόσωπο γιατί; Μιλάμε και για δωράκι κιόλαςΎποπτο να θες να δεις τον άλλο, αν σου κάνει κλικ εμφανισιακά να πας μαζί του;
Kritikosourtaferta
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2026
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
ο αλλος απο πανω που λεει για χρηματα εννοει για τον θεμη και οχι για το ατομο που ποσταρα εγω.Σε μπερδεψε.Το σώμα ή την πούτσα έγραψα ότι είναι λογικό να θέλει να τα δει, το πρόσωπο γιατί; Μιλάμε και για δωράκι κιόλας
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.519
- Πόντοι
- 1.056
Όποιος και να ναι δεν χρειαζεται για κανένα λογο προσωποο αλλος απο πανω που λεει για χρηματα εννοει για τον θεμη και οχι για το ατομο που ποσταρα εγω.Σε μπερδεψε.
Kritikosourtaferta
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2026
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
το ατομο που ανεφερα εγω,δεν ζηταει προσωπο,ζηταει σωματος.Όποιος και να ναι δεν χρειαζεται για κανένα λογο προσωπο
Poustara9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2026
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
λογικό να θέλει να δει αν του αρέσει κάποιος.εκτος το σώμα το προσωπο είναι σημαντικό άμα είναι κάποιος ωραίος.αυτος που γαμαει και είναι από πάνω γιατί να ντρέπεταιΌποιος και να ναι δεν χρειαζεται για κανένα λογο προσωπο
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.519
- Πόντοι
- 1.056
Γιατι ειναι επαγγελματιας, δεν μιλαμε για σχεση. Φυσικα μπορει να ζηταει και Ε9, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λογικο σαν αιτημαλογικό να θέλει να δει αν του αρέσει κάποιος.εκτος το σώμα το προσωπο είναι σημαντικό άμα είναι κάποιος ωραίος.αυτος που γαμαει και είναι από πάνω γιατί να ντρέπεται
Χωρίς τύψεις χύνω για το κωλαρακι τουΤέντα μας τον έκανε ο Θέμης! Είμαι ειλικρινής έμπαινα!
Kritikosourtaferta
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2026
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Χωρίς τύψεις χύνω για το κωλαρακι του
εν το μεταξυ δεν βλεπεται ,σαν αλιεν και ο ψευτικος κωλος με τοσο υλικο εχει παραμορφωθει πλεονΧωρίς τύψεις χύνω για το κωλαρακι του
Έχει απίστευτο κωλο . Από κοντά είναι πολύ φυσικός.τωρα για το πρόσωπο είναι υποκειμενικό.εμενα πάντως μου έβγαζε θηλυκότηταεν το μεταξυ δεν βλεπεται ,σαν αλιεν και ο ψευτικος κωλος με τοσο υλικο εχει παραμορφωθει πλεον
Kritikosourtaferta
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2026
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
ειναι 2 μετρα βασικα,ο κωλος ειναι πολυ ψευτικος μιας και τον ειχα δει και πριν ξεκινησει να βαζει υλικο,εκει που δεν ειχε καθολου ξαφνικα τον εφτασε μεχρι τα γονατακαι η φατσα μοιαζει με αλιεν με τοσο που φουσκωσε τα μαγουλα ψηλα.ουτε καν,υπαρχουν τοσο ομορφα πλασματα,αλλα ναι ειναι υποκειμενικοΈχει απίστευτο κωλο . Από κοντά είναι πολύ φυσικός.τωρα για το πρόσωπο είναι υποκειμενικό.εμενα πάντως μου έβγαζε θηλυκότητα
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 7.519
- Πόντοι
- 1.056
Το προσωπο ετσι οπως κανει το styling ειναι μια αηδια, κοντο ασπρο μαλλίΈχει απίστευτο κωλο . Από κοντά είναι πολύ φυσικός.τωρα για το πρόσωπο είναι υποκειμενικό.εμενα πάντως μου έβγαζε θηλυκότητα
Κ εγω φιλεΚαι εγω φιλε
captain 69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 21.556
- Πόντοι
- 5.956
Το παρακανέλωσε το κουλούρι...