Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.463
- Πόντοι
- 1.326
![]()
ΚΩΛΑΡΟΥ WhatsappViber 694 38 536 61 για παιχνίδι από κοντά ή ιντερνετικα
Επαγγ. Αγγελια!!: Καλησπερα μωρακια;) Ναιι εγω ειμαι η κωλαρα που παντα ηθελες να ξεσκισεις.. Αν θες να βρεθουμε απο κοντα ή να παιξουμε ιντερνετικα στειλε μου στο Whatsapp/Viber: 694 38 536 61 ή στο private instagram μου themiprivee, κανω διαφορα προγραμματα για καθε γουστα, απο girlfriend για...kanesex.com
Αυτή η αγγελία ανέβηκε πριν από 1 ώρα, στο kanesex.com. Ήταν θέμα χρόνου, ο συγκεκριμένος, να βγει και επίσημα στο κλαρί. Από πολύ μικρός είχε καταλάβει την δυναμική του. Θυμάμαι το 2020, σε ένα επεισόδιο του Big Brother, είχε αποκαλύψει ότι του έστελναν μηνύματα στα Social Media και του πρότειναν sex, με αμοιβή, η οποία έφτανε μέχρι και τα 500€. Τότε ήταν 18 ετών. Τα χρόνια πέρασαν και αυτός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που απέκτησε, από το reality. Φαίνεται, όμως, ότι κατάλαβε πως από τα Social Media και το YouTube δεν πρόκειται να δει προκοπή, καθώς έπρεπε να αφιερώνει πολλές ώρες, για να εισπράττει στο τέλος 5ευρα. Από την άλλη, έπρεπε να βρεί ένα τρόπο για να βγάζει πολλά χρήματα, καθώς είναι λάτρης της καλής ζωής. Αυτό μαρτυρούν οι αναρτήσεις του, στο Instagram, όπου ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από ακριβά εστιατόρια. Έτσι, με όπλο την νιότη, την εμφάνιση και την (φτιαγμένη) κωλάρα του, αποφάσισε να τα κονομήσει ως αρσενική πόρνη.
Πάει καιρός που την έχει ανεβάσει, τη θυμάμαι άλλωστε από το καλοκαίρι.
Τον δοκίμασε συνάδελφος και έχει να πει μόνο τα καλύτερα, ειδικά για το ''μέγεθος'' του.
Καιρός λοιπόν να δοκιμάσεις και εσύ κάτι διαφορετικό από την Αλίκη στη Φιλιππίδου.
Βουρ!