υπολογιστες ναι, εμαθε πολλα στο ιεκ.
Επισκέπτης 20 Σεπ 2016 #3.061 dopamina έγραψε: υπολογιστες Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι, εμαθε πολλα στο ιεκ.
dopamina Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Μαΐ 2014 Μηνύματα 19.868 Like 65 Πόντοι 166 20 Σεπ 2016 #3.062 Bardamu έγραψε: ναι, εμαθε πολλα στο ιεκ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... παπει δεν ελεγε οτι ειναι που επαιρνε το τρενο κ μυριζει την λακ κ τα αρωματα απο τις ελλεινιδες φοιτητριες 8 το πρωι μεσα στον ησαπ
Bardamu έγραψε: ναι, εμαθε πολλα στο ιεκ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... παπει δεν ελεγε οτι ειναι που επαιρνε το τρενο κ μυριζει την λακ κ τα αρωματα απο τις ελλεινιδες φοιτητριες 8 το πρωι μεσα στον ησαπ
Επισκέπτης 20 Σεπ 2016 #3.063 dopamina έγραψε: παπει δεν ελεγε οτι ειναι που επαιρνε το τρενο κ μυριζει την λακ κ τα αρωματα απο τις ελλεινιδες φοιτητριες 8 το πρωι μεσα στον ησαπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... θυμαμαι οτι πεταγε κατι τρελες κοτσανες. Επισης μελος που ειναι προγραμματιστης, τον ειχε ψαρεψει και μου ειπε οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ.
dopamina έγραψε: παπει δεν ελεγε οτι ειναι που επαιρνε το τρενο κ μυριζει την λακ κ τα αρωματα απο τις ελλεινιδες φοιτητριες 8 το πρωι μεσα στον ησαπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... θυμαμαι οτι πεταγε κατι τρελες κοτσανες. Επισης μελος που ειναι προγραμματιστης, τον ειχε ψαρεψει και μου ειπε οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ.
dopamina Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Μαΐ 2014 Μηνύματα 19.868 Like 65 Πόντοι 166 20 Σεπ 2016 #3.064 Bardamu έγραψε: θυμαμαι οτι πεταγε κατι τρελες κοτσανες. Επισης μελος που ειναι προγραμματιστης, τον ειχε ψαρεψει και μου ειπε οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ηξερε πολλα για να ειναι ασχετος ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει
Bardamu έγραψε: θυμαμαι οτι πεταγε κατι τρελες κοτσανες. Επισης μελος που ειναι προγραμματιστης, τον ειχε ψαρεψει και μου ειπε οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ηξερε πολλα για να ειναι ασχετος ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει
Επισκέπτης 20 Σεπ 2016 #3.065 dopamina έγραψε: ηξερε πολλα για να ειναι ασχετος ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει Κλικ για ολόκληρη προβολή... τοσα ξερεις, τοσα λες κι εσυ, ως ενας ακομη ψευτης.
dopamina έγραψε: ηξερε πολλα για να ειναι ασχετος ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει Κλικ για ολόκληρη προβολή... τοσα ξερεις, τοσα λες κι εσυ, ως ενας ακομη ψευτης.
dopamina Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Μαΐ 2014 Μηνύματα 19.868 Like 65 Πόντοι 166 20 Σεπ 2016 #3.066 Bardamu έγραψε: τοσα ξερεις, τοσα λες κι εσυ, ως ενας ακομη ψευτης. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα εγω ειμαι καθαρος
Bardamu έγραψε: τοσα ξερεις, τοσα λες κι εσυ, ως ενας ακομη ψευτης. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα εγω ειμαι καθαρος
Επισκέπτης 20 Σεπ 2016 #3.067 dopamina έγραψε: οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα εγω ειμαι καθαρος Κλικ για ολόκληρη προβολή... τραβα ρε γελοιε...
dopamina έγραψε: οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα εγω ειμαι καθαρος Κλικ για ολόκληρη προβολή... τραβα ρε γελοιε...
dopamina Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Μαΐ 2014 Μηνύματα 19.868 Like 65 Πόντοι 166 21 Σεπ 2016 #3.068 Bardamu έγραψε: τραβα ρε γελοιε... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ψυχουλα ειμαι ενα αγαθο παλικαρακι
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.069 Bardamu έγραψε: ποιες γνωσεις; για τον χορο; γιατι αλλες γνωσεις δεν ειχε. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ειχε γραψει σε θρεντ για προγραμματισμο και του ειχαν αναγνωρισει οι υπολοιποι οτι ειναι αριστος. Παραμενει λοιπον η απορια τι θα ειχε πετυχει εξω ενας αριστος πτυχιουχος πανεπιστημιου σαν τον Μπολντη.
Bardamu έγραψε: ποιες γνωσεις; για τον χορο; γιατι αλλες γνωσεις δεν ειχε. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ειχε γραψει σε θρεντ για προγραμματισμο και του ειχαν αναγνωρισει οι υπολοιποι οτι ειναι αριστος. Παραμενει λοιπον η απορια τι θα ειχε πετυχει εξω ενας αριστος πτυχιουχος πανεπιστημιου σαν τον Μπολντη.
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.070 dopamina έγραψε: ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τα τει αναγνωριζονται ως ανωτατα ιδρυματα στο εξωτερικο δεν υπαρχει διακριση στο πτυχιο.
dopamina έγραψε: ισως ηταν τειτζης κ ελεγε ψεματα εδω οτι ειναι αει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τα τει αναγνωριζονται ως ανωτατα ιδρυματα στο εξωτερικο δεν υπαρχει διακριση στο πτυχιο.
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.223 Κριτικές 2 Like 30 Πόντοι 66 21 Σεπ 2016 #3.071 Duke Nukem έγραψε: Τα τει αναγνωριζονται ως ανωτατα ιδρυματα στο εξωτερικο δεν υπαρχει διακριση στο πτυχιο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν μου πεις ότι είσαι ή όχι ο axaxouxas, θα σου πω και την σχολή από την οποία πήρε πτυχίο ο εν λόγω χορευτής των κυμάτων.
Duke Nukem έγραψε: Τα τει αναγνωριζονται ως ανωτατα ιδρυματα στο εξωτερικο δεν υπαρχει διακριση στο πτυχιο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν μου πεις ότι είσαι ή όχι ο axaxouxas, θα σου πω και την σχολή από την οποία πήρε πτυχίο ο εν λόγω χορευτής των κυμάτων.
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.072 ass_kavlos έγραψε: Αν μου πεις ότι είσαι ή όχι ο axaxouxas, θα σου πω και την σχολή από την οποία πήρε πτυχίο ο εν λόγω χορευτής των κυμάτων. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν ειμαι ο αχαχουχας. Σειρα σου.
ass_kavlos έγραψε: Αν μου πεις ότι είσαι ή όχι ο axaxouxas, θα σου πω και την σχολή από την οποία πήρε πτυχίο ο εν λόγω χορευτής των κυμάτων. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν ειμαι ο αχαχουχας. Σειρα σου.
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.223 Κριτικές 2 Like 30 Πόντοι 66 21 Σεπ 2016 #3.073 Duke Nukem έγραψε: Δεν ειμαι ο αχαχουχας. Σειρα σου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el]http://www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el[/url] βαθμός πτυχίου 6,9, σε 5 χρόνια. Παρεμπιπτόντως, δεν συμφωνώ με το πώς προσεγγίζεις τον Καρδιτσιώτη, just for the records.
Duke Nukem έγραψε: Δεν ειμαι ο αχαχουχας. Σειρα σου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el]http://www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el[/url] βαθμός πτυχίου 6,9, σε 5 χρόνια. Παρεμπιπτόντως, δεν συμφωνώ με το πώς προσεγγίζεις τον Καρδιτσιώτη, just for the records.
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.074 ass_kavlos έγραψε: www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el]http://www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el[/url] βαθμός πτυχίου 6,9, σε 5 χρόνια. Παρεμπιπτόντως, δεν συμφωνώ με το πώς προσεγγίζεις τον Καρδιτσιώτη, just for the records. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος ειναι ο καρδιτσιωτης;
ass_kavlos έγραψε: www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el]http://www.cs.unipi.gr/index.php?lang=el[/url] βαθμός πτυχίου 6,9, σε 5 χρόνια. Παρεμπιπτόντως, δεν συμφωνώ με το πώς προσεγγίζεις τον Καρδιτσιώτη, just for the records. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος ειναι ο καρδιτσιωτης;
Επισκέπτης 21 Σεπ 2016 #3.075 Duke Nukem έγραψε: Ποιος ειναι ο καρδιτσιωτης; Κλικ για ολόκληρη προβολή... δουκα οσο και να μιλας μαζι του, κλωνος σου παραμενει
Duke Nukem έγραψε: Ποιος ειναι ο καρδιτσιωτης; Κλικ για ολόκληρη προβολή... δουκα οσο και να μιλας μαζι του, κλωνος σου παραμενει
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.076 6.9 ειναι πολυ χαμηλος βαθμος για Μπολντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα περιμενα να αυτοκτονουσε αν επαιρνε τετοιο βαθμο! Bardamu έγραψε: δουκα οσο και να μιλας μαζι του, κλωνος σου παραμενει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ειναι τοσο κλωνος μου οσο ο ντοπας δικος σου.
6.9 ειναι πολυ χαμηλος βαθμος για Μπολντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα περιμενα να αυτοκτονουσε αν επαιρνε τετοιο βαθμο! Bardamu έγραψε: δουκα οσο και να μιλας μαζι του, κλωνος σου παραμενει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ειναι τοσο κλωνος μου οσο ο ντοπας δικος σου.
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.223 Κριτικές 2 Like 30 Πόντοι 66 21 Σεπ 2016 #3.077 Duke Nukem έγραψε: 6.9 ειναι πολυ χαμηλος βαθμος για Μπολντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα περιμενα να αυτοκτονουσε αν επαιρνε τετοιο βαθμο! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον έφαγε η μαλακία. Δεν έφευγε με τίποτα για έξω... Πόνταρε σε ελληνικό μουνί. Τώρα σαν χάνος βγάζει φωτό με σέλφι στικ στις παραλίες, με την άλλη να φορά αντί για μαγιό ένα μπέιμπι ντολ....
Duke Nukem έγραψε: 6.9 ειναι πολυ χαμηλος βαθμος για Μπολντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα περιμενα να αυτοκτονουσε αν επαιρνε τετοιο βαθμο! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον έφαγε η μαλακία. Δεν έφευγε με τίποτα για έξω... Πόνταρε σε ελληνικό μουνί. Τώρα σαν χάνος βγάζει φωτό με σέλφι στικ στις παραλίες, με την άλλη να φορά αντί για μαγιό ένα μπέιμπι ντολ....
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.078 ass_kavlos έγραψε: Τον έφαγε η μαλακία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπεις Νωντα το timestamp. Αποκλειεται να ειμαστε ο ιδιος.
ass_kavlos έγραψε: Τον έφαγε η μαλακία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπεις Νωντα το timestamp. Αποκλειεται να ειμαστε ο ιδιος.
Duke Nukem Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2015 Μηνύματα 13.368 Like 494 Πόντοι 186 21 Σεπ 2016 #3.079 ass_kavlos έγραψε: Τον έφαγε η μαλακία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε καποια πουστια επαιξε. Τον σαμποταρανε οι κατωτερης αξιας.
ass_kavlos έγραψε: Τον έφαγε η μαλακία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε καποια πουστια επαιξε. Τον σαμποταρανε οι κατωτερης αξιας.
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.223 Κριτικές 2 Like 30 Πόντοι 66 21 Σεπ 2016 #3.080 Duke Nukem έγραψε: Φιλε καποια πουστια επαιξε. Τον σαμποταρανε οι κατωτερης αξιας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αφού τον είχε κάνει σφεντόνα εδώ μέσα... Καρδιτσιώτης είναι αυτός που λες γκράβαρο. Διαφωνώ, for the records.
Duke Nukem έγραψε: Φιλε καποια πουστια επαιξε. Τον σαμποταρανε οι κατωτερης αξιας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αφού τον είχε κάνει σφεντόνα εδώ μέσα... Καρδιτσιώτης είναι αυτός που λες γκράβαρο. Διαφωνώ, for the records.