καλα ειπαμε να γλυτωσουμε και απο εσας (ελλεηνιδες) φευγωντας απ τη σκατοχωρα, αλλα απ οτι βλεπω εσεις θα μας παρετε απο πισω που να παμε να γλυτωσουμε ρε πουστη μου
καλα ειπαμε να γλυτωσουμε και απο εσας (ελλεηνιδες) φευγωντας απ τη σκατοχωρα, αλλα απ οτι βλεπω εσεις θα μας παρετε απο πισω που να παμε να γλυτωσουμε ρε πουστη μου
άμα ξεφύγει από το άγχος της ελληνικής καθημερινότητας και δεν το αντικαταστήσει με άγχος της νέας χώρας που θα οδηγεί σε παρόμοιες κομπλεξικες συμπεριφορές,
τότε ναι, υπάρχει ελπίδα
Αλλά μάλλον αυτό θα σημαίνει πως δεν θα'χεις πολλές παρτίδες με νεοέλληνες (βλ. άτομα με νεοελληνική νοοτροπία)...
Στο χέρι σου είναι να μην κάνεις παρέα με Έλληνες στο εξωτερικό...
Το πιο γαμάτο πράγμα με το εξωτερικό είναι πως μπορείς να κάνεις blend in
με τους ντόπιους, και να προσπαθήσεις να αφομοιωθείς (χωρίς να χάσεις την ψυχή σου όμως)
όσο γίνεται ώστε οι νέες σου συνήθειες να διώχνουν τους Ελληνάρες μακρυά...
άμα ξεφύγει από το άγχος της ελληνικής καθημερινότητας και δεν το αντικαταστήσει με άγχος της νέας χώρας που θα οδηγεί σε παρόμοιες κομπλεξικες συμπεριφορές,
τότε ναι, υπάρχει ελπίδα
Αλλά μάλλον αυτό θα σημαίνει πως δεν θα'χεις πολλές παρτίδες με νεοέλληνες (βλ. άτομα με νεοελληνική νοοτροπία)...
η μόνη επαφή με Ελλάδα θα'ναι από τηλέφωνα σε γνωστούς
και ανάγνωση Ελληνικής νοοτροπίας
για κάποιον λόγο η φυγή στο εξωτερικό έχει αποτέλεσμα σε μερικούς
να αναζητήσουν την πραγματική τους ταυτότητα, και σε προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού
αναπόφευκτα θα χρειαστεί να μελετήσουν τις ρίζες της γενέτηράς τους...
οπότε ναι, φύγε από την Ελλάδα αν θες να μάθεις ποιος πραγματικά είσαι
Στο χέρι σου είναι να μην κάνεις παρέα με Έλληνες στο εξωτερικό...
Το πιο γαμάτο πράγμα με το εξωτερικό είναι πως μπορείς να κάνεις blend in
με τους ντόπιους, και να προσπαθήσεις να αφομοιωθείς (χωρίς να χάσεις την ψυχή σου όμως)
όσο γίνεται ώστε οι νέες σου συνήθειες να διώχνουν τους Ελληνάρες μακρυά...
Θελω να φυγω απο το ελλαδισταν θελω να παω αφρικη να γνωρισω την φυλη Μπαμπούατ διοτη οι αντρες της συγκεκριμενης φυλης προσφερει την γυναικα του σε καθε γνωστο ως ανταλλαγμα με κατι αλλο!