fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 606
Τύπε το να σε βάζουν στην ίδια ψηφοφορία με
Γιατί ο gay συγγραφέας του κώλου, δεν τους βάζει όλους στην μαλακία ψηφοφορία του ;
Χρόνια τώρα ;;;
Τύπε το να σε βάζουν στην ίδια ψηφοφορία με
Δεν ήταν μόνο η συμμετοχή στη ψηφοφορία
Αυτό που πραγματικά τον τσάκισε και του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα για να πάρει την απόφαση του ήταν και η διακύμανση της ψηφοφορίας ....
dimitrakis 25
mind 23
Kman 22
Ναι, Αρχηγός της Κουράδας και του χεσίματος. Πολυβόλο οι βρωμερές κλανιές του. Μέγας κοπρολάγνος ο τύπος."Αρχηγούλη" εχεις δίκιο ρέ.![]()
Ολοι εδώ μέσα είναι κατώτεροι σου.
Είσαι τεράστιος τιτάνιος μέγιστος αξεπέραστος ...![]()
Ελα ρίξε και ενα απο αυτά τα πολεμικά με τα μπαζούκας και τα πολυβόλα να γουστάρουμε ρε.![]()

Θυμάμαι...είχα αναλάβει τότε την προεκλογική καμπάνια του Δημητράκι αναρτώντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Είμαι βέβαιος ότι αν ο mind είχε ανάλογη στήριξη θα είχε καταλάβει την 1η θέση και θα παρέμενε στο site,με τον τιμητικό τίτλο να κοσμεί τη βιτρίνα με τα τρόπαια του!
Βασικά δεν μπορεί να με αντιμετωπισει κανείς αφου είναι ολοι κατώτεροι και ξερω τις δυνατότητες τους.
Τι λε ρε ποντικομικρούλη καραφλούλη, με το γαριδάκι που δεν σου κάνει ώπα ούτε με γερανό. Που σ' εχουν για κουμπαρά τους όλες οι πονεμένες σάικο, και σε δουλέυουν ψιλό γαζί χωρίς να σου κάθονται. Αντε πηγαινε τώρα για ηλεκτροσόκ και κρύα ντουζ, μήπως και επανέλθεις στην κανονικότητα, ψώνιοΒασικά δεν μπορεί να με αντιμετωπισει κανείς αφου είναι ολοι κατώτεροι και ξερω τις δυνατότητες τους.
ΠΙΤΣΙΝΙΑ υπαρχουν ακομα! μηπως λες τα lays bacon? προχθες παντως επεσαν στα χερια μου κατι γαριδακια της KORONA που ηταν σαν τα ΤΙ & ΤΙΕγώ θέλω να επιστρέψουν τα Πακοτίνια που είχαν και ένα κεσεδάκι κέτσαπ μέσα στη συσκευασία, ή έστω τα Πιτσίνια με γεύση μπέϊκον, να ανοίξω νήμα;
Τον εμποδίζει κανένας να επιστρέψει;
o 82 ειναι απο τα πιο ρησπεκτ νικ εδω μεσα και σιγουρα ειναι ειλικρινης σιγουρα σε αυτο που λεει.

Υ.Γ. μου λειπει και ο βαλκανιος ψευταρας με τη γκομενα webcam model και το σπιτι απο φωτογραφιες μεσιτικου. οι καλοι φευγουν νωρις
ΠΙΤΣΙΝΙΑ υπαρχουν ακομα! μηπως λες τα lays bacon? προχθες παντως επεσαν στα χερια μου κατι γαριδακια της KORONA που ηταν σαν τα ΤΙ & ΤΙ
Βασικά δεν μπορεί να με αντιμετωπισει κανείς αφου είναι ολοι κατώτεροι και ξερω τις δυνατότητες τους.