Νέα

Θέλατε ποτέ να πηδήξετε τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Βέργας 7 πάνω η τσατσα μπαίνει κανονικά δωμάτιο ξανθιά νταρντανα Θεσσαλονικιά
Δεν λέει κάτι... ναι μεν νταρντανα κλπ...αλλά πολύ τυποποιημένο κ αποστειρωμενο πρόγραμμα
Μετά από δοκιμή πάντα γνώμη μου.

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Εκείνα τα χρόνια που στα μπουρδελα ήταν αυστηρά μόνο στάση ιεραποστολο κ όλα με προφυλακτικο+η κλασική στάση της εκδιδόμενης κ καλά χάρη σου κάνω....έπαιζε ποτέ ακαποτο γαμησι;;έστω μια στα τόσα χρόνια;;
Η κυρία Τζένη Λεπενιώτου ...πιπινακι εγώ τότε με ρουφαγε ακα δίχως ελεος

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Μια νύχτα κατά τις 2 στο πάνω... Αυτή μου τα είχε κατεβάσει στο σαλόνι... Τον πήρε στο στομα της... Μεταξύ μας τραβελοφερνει
Ι κιόλας... Μετά με βάζει δωμάτιο έρχεται με μια μιλφ πουτανα... Συνέχισε να μου παίρνει πίπα... Στήνεται στα 4 η πουτανα, μου φοράει Καποτά... Φεύγει... Γαμαω στα 4 τη ξανθιά μιλφ... Η οποία ήταν αδιάφορη...όμως επειδή της είχα πει της τσατσας, ότι θέλω να τη χύσω στο στομα, της λέω φώναξε την τσατσά ηο οποία υποθέτω θα έκανε τα ίδια στους επόμενους... Την φωνάζει και μου κάνει μια αεροπιπα και στη ουσία έχυσα πάνω μου.... Και έφυγε... Πεινασμένη για πουτσα η τσατσά...
Τώρα το διαβάζω αχαχχαχα ωραίος.Να σ πω την αδύνατη ξανθιά πλατίνε που έχει τα μαλλιά επίσης μπροστά τα έχει καρεδακι μ ενα περίεργο πρόσωπο π ναι τραβελοφερνει λίγο αλλά είναι ανώμαλο.Πολλες φορές ήταν κ φιλιπιδου στο κάτω….αυτη λες ;;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
Εγώ ήθελα πάντα να χωθώ στην Εύα από φωκαίας 17 που είναι συνήθως με τη Μικαέλα! Στα νιάτα της πρέπει να έτριζαν τα πατώματα! Επίσης θέλω ένα ισπανικό από τις βυζάρες της Νέλλης!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Εγώ ήθελα πάντα να χωθώ στην Εύα από φωκαίας 17 που είναι συνήθως με τη Μικαέλα! Στα νιάτα της πρέπει να έτριζαν τα πατώματα! Επίσης θέλω ένα ισπανικό από τις βυζάρες της Νέλλης!
Η Νέλλη είναι ψυχανώμαλη, μπορεί να σου τον κόψει...
Η Εύα παλιά έμπαινε με γνωστούς, τώρα πια δεν...

The Dark Night

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
311
Πόντοι
0
Τώρα το διαβάζω αχαχχαχα ωραίος.Να σ πω την αδύνατη ξανθιά πλατίνε που έχει τα μαλλιά επίσης μπροστά τα έχει καρεδακι μ ενα περίεργο πρόσωπο π ναι τραβελοφερνει λίγο αλλά είναι ανώμαλο.Πολλες φορές ήταν κ φιλιπιδου στο κάτω….αυτη λες ;;
Ναι ναι αυτη?!? αυτον!?!? λεω...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Ναι ναι αυτη?!? αυτον!?!? λεω...
Αυτή/ος μια φορά παλιότερα αργά το βράδυ θυμάμαι φάση τελείως ντελαφου χειμώνα τα περισσότερα κλειστά άκυρη μέρα καθημερινή, είχα μπει σε 4-5 σπιτάκι όλα χάλια,τέλος πάντων ανεβαίνω πάνω κ μ λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο γι μισή ώρα μπήκε πριν λίγο,θες να κάτσεις μ κάνει,σκέφτομαι δε πίνω κ ένα ποτακι,μ βάζει ποτό εκεί στο μπαρ κ ξαφνικά άρχισε κ με χαϊδεύει,σε δευτερόλεπτα μ τον είχε βγάλει από το παντελόνι κ τον πήρε στόμα ρούφαγε ρούφαγε μέχρι π έχυσα στόμα της .Αφου βγαίνει η τυπισα η Καρολίνα ήταν οκ λέω πάμε παρακάτω,της λέω τώρα π να μπω αφού με έφτιαξες εσυ,έλα άλλη φορά όμορφε μ κάνει,της έδωσα εκεί ένα δεκάρικο κ για το ποτό κ εφυγα.

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
61
Πόντοι
0
Εγώ έχω ακούσει για το μυθικό μέλος τον Στρατηγό Καποτα ότι έμπαινε στο δωμάτιο με κοπέλες και μαζί έμπαιναν και τσατσαδες. Δεν τον έχω γνωρίσει αλλά τα έχω ακούσει και γι αυτό του είχανε βγάλει και το προσωνύμιο ΤΣΑΤΣΟΓΑΜΙΑΣ.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.549
Πόντοι
216
αυτη εδω αλλα δεν ξερω αν ζει

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Εγω ξερω πως ο κυπριος τσατσος της φιλιππιδου χτες μονο που δε μου τον επιασε ο κουμπαρος ο πελος οσο η τανα μου τσιμπησε το πουτσι λες και ηταν μαγουλο μωρου.Δεν ηταν τραβελος παντως λογικα για αλλον πουσταρα ο ντορος.
Αυτός ο καραγκιοζης είναι ο μεγαλύτερος τριμαλακας στη συνομοταξία των τσάτσων. Στην αρχή είναι ευγενικότατος ωραίος κι αν δε σου αρέσει η κοπέλα ότι φύγεις αρχίζει και λέει τα δικά του, τι έρχεστε αφού δε γαμάτε,με τέτοιους πελάτες θα κλείσουμε,όλα τ αλλά βρώμικα είναι τα σπίτια κ είναι όλες άρρωστες.Εαν του πεις θα περάσω ξανά όχι λέει δε σ θελουμε εμείς τώρα τι να σ κάνουμε και κάτι τέτοια.Εαν μάθει κανένα αφεντικό τι κάνει τον βλέπω να τρώει πολλές φάπες.
Εγώ πάντως όποτε πηγαίνω κ είναι αυτός φεύγω κατευθείαν αρχίζει τα δικά του κ του λέω δε μ αρέσουν τα μούτρα σου.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Απο νταβα να φαει μαπες δυσκολο ,τις εντολες τους εκτελουν μπας και κανει το λαθος να περασει κανενας με τις αχρηστες πουτανες τους.Απο καναν που θα σπασει τ'αρχιδια ισως αρπαξει οπως εμενα κ σενα.Αλλα ξερουν αυτοι και οι τανες που τα κανουν αυτα ,σε πιτσιρικαδες και ηρεμες φατσες που δεν δειχνουν πως θα αντιδρασουν.
Εγω οταν το βλέπω φεύγω και να μ αρέσει η πουτανα γιατί δε θέλω να πάρει το ποσοστό του από εμένα τουλάχιστον,Κλάιν μαιν θα μ πεις σιγά το μποϊκοτάζ αλλά τέλος πάντων όταν είναι αυτός αναστροφή κ φεύγω…που πας καλε δεν είδες μ κάνει …. Δε μ αρέσουν τα μούτρα σου …εεε λέει κάτι δικά του όσο κατεβαίνω τις σκάλες δε δίνω σημασια.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά ήταν δυο παλικάρια κανονικά τυπακια ήρεμα ,σηκώνονται να φύγουν και λέει ο καταγκιοζης …..αααα καλά το κατάλαβα ότι είστε αδερφές εσείς και δε γαματε ,μη ξανά έρθετε εδώ,εδώ θελουμε μόνο αντρες.Τα παλικάρια δεν είπαν τίποτα τον έγραψαν στ αρχιδια τους αλλά Ακου τώρα εδώ ξεφτιλίκια που λέει η πουσταρα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.728
Πόντοι
24.385
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
2008-2011
Με 4 εξ αυτών.
Η μία εξ αυτών ετών τώρα 60 διαμένη είς το διπλανόν μου αυθαίρετον κτίσμα...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.575
Πόντοι
3.506
Φίλε εγώ θυμάμαι τον Τακμαν φοβερή μορφή όλο τσατσαδες έπαιρνε αλλά δεν τις πηδαγε τρίβοταν στο εσώρουχο του και τους κρατούσε τα χέρια κάτι τρελά έκανε εντωμεταξύ του την έδιναν τα βραχιόλια αν φόραγε η τσατσά τα έλεγε κρι κρι η όταν του έκανε τη προσφορά και τον κοιτούσαν κάπως έλεγε το βλέμμα του γύπα
Έχει πάει στους απέναντι, εδώ και αρκετά χρόνια...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Εγώ έχω ακούσει για το μυθικό μέλος τον Στρατηγό Καποτα ότι έμπαινε στο δωμάτιο με κοπέλες και μαζί έμπαιναν και τσατσαδες. Δεν τον έχω γνωρίσει αλλά τα έχω ακούσει και γι αυτό του είχανε βγάλει και το προσωνύμιο ΤΣΑΤΣΟΓΑΜΙΑΣ.
Eχω ακούσει για το ίδιο άτομο ότι έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο οι π@υτανες με στραποναρια κ του τον ακουμπούσαν μεχρι τελικής πτώσης. Επίσης του άρεσαν λέει τα καμπαναριά κάποιου τραβελου καρνάβαλου ονόματι Δανάης. Κακίες γλώσσες μέλη έλεγαν ότι αν τυγχάνε να πάνε για κατούρημα σε τσάρκα του άρεσε να χαζεύει τα ματζαφλαρια των άλλων επί τω έργω. Με όλα τα παραπάνω δεν τον λες και φανατικό του είδους.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Εγώ καταλαβαίνω ότι πουστεψε, όχι ότι πέθανε

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
Εγω οταν το βλέπω φεύγω και να μ αρέσει η πουτανα γιατί δε θέλω να πάρει το ποσοστό του από εμένα τουλάχιστον,Κλάιν μαιν θα μ πεις σιγά το μποϊκοτάζ αλλά τέλος πάντων όταν είναι αυτός αναστροφή κ φεύγω…που πας καλε δεν είδες μ κάνει …. Δε μ αρέσουν τα μούτρα σου …εεε λέει κάτι δικά του όσο κατεβαίνω τις σκάλες δε δίνω σημασια.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά ήταν δυο παλικάρια κανονικά τυπακια ήρεμα ,σηκώνονται να φύγουν και λέει ο καταγκιοζης …..αααα καλά το κατάλαβα ότι είστε αδερφές εσείς και δε γαματε ,μη ξανά έρθετε εδώ,εδώ θελουμε μόνο αντρες.Τα παλικάρια δεν είπαν τίποτα τον έγραψαν στ αρχιδια τους αλλά Ακου τώρα εδώ ξεφτιλίκια που λέει η πουσταρα.
Πολύ κόπανος ο πουσταρας .Τεράστια διαφορά με την ευχάριστη τσατσά που είχε πριν τον κοπανο .
Η προηγουμενη τσα σε κανε να νιώθεις ευχάριστα κ με τον τρόπο της έμπαινες στο δωματείο .

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
61
Πόντοι
0
Eχω ακούσει για το ίδιο άτομο ότι έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο οι π@υτανες με στραποναρια κ του τον ακουμπούσαν μεχρι τελικής πτώσης. Επίσης του άρεσαν λέει τα καμπαναριά κάποιου τραβελου καρνάβαλου ονόματι Δανάης. Κακίες γλώσσες μέλη έλεγαν ότι αν τυγχάνε να πάνε για κατούρημα σε τσάρκα του άρεσε να χαζεύει τα ματζαφλαρια των άλλων επί τω έργω. Με όλα τα παραπάνω δεν τον λες και φανατικό του είδους.
Δεν τα έχω ακούσει αυτά μύστη μου αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom