Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κοίτα... διαβάζω σε ένα άλλο site και λέει ότι είχε περάσει και από οντισιόν στο gntm και κόπηκε, επίσης για το φουσκωμένα χείλη που γράφει στην αγγελία... κάτι μου λέει ότι θα λένε για την σία ή όπως σκατά τη λένε, αυτή την και καλά πρώην του παντελίδη
κοίτα... διαβάζω σε ένα άλλο site και λέει ότι είχε περάσει και από οντισιόν στο gntm και κόπηκε, επίσης για το φουσκωμένα χείλη που γράφει στην αγγελία... κάτι μου λέει ότι θα λένε για την σία ή όπως σκατά τη λένε, αυτή την και καλά πρώην του παντελίδη
Καλά αν είναι για gntm τότε αυτή είναι. Υπάρχει site που τη φιλοξενεί; Αυτή υποτίθεται παίζει prive

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoilers, νικήτρια είναι η Σία Βοσκανίδου, η γυναίκα με την οποία ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε και το πρώτο του ραντεβού στο παιχνίδι.
Το μόνο που μένει είναι να δοιύμε αν για ακόμα μία φορά τα spoilers θα πέσουν μέσα…