Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
υπερτιμημενη η Σια
Πού να βγάλεις άκρη ... όλες είναι ικανές για τσόντα από κει μέσα![]()
Παίκτρια του «The Bachelor» πρωταγωνίστρια σε ταιvία εvηλίκων
Τα ξέρει αυτά ο Παναγιώτης Βασιλάκος;instanews.gr
Για ποιά λένε;;!!
Και η Σια χαλια ηταν. Η αλλη με τη κωλαρα αξιζεΜονο η Σια εκανε για τον Παναγιωτη...απλα να μην ανοιγαν το στομα τους και οι 2 γιατι δεν ξερουν να μιλανε...
Η Σια ητανε τσιμπουκι και πολυ καυλα....καμια σχεση με την Νικολ...η νικολ ειναι ενα καθημερινο κοριτσι...Και η Σια χαλια ηταν. Η αλλη με τη κωλαρα αξιζε
Δε λεω τη Νικολ. Τη κωλαρα την ειχε αυτη που εμοιαζε με Σοραγια και ειχε και προσωπαραΗ Σια ητανε τσιμπουκι και πολυ καυλα....καμια σχεση με την Νικολ...η νικολ ειναι ενα καθημερινο κοριτσι...
η Σια ειναι απλα κοπροσκυλο...
Δες λιγο το ινσταγκραμ της και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις...Δε λεω τη Νικολ. Τη κωλαρα την ειχε αυτη που εμοιαζε με Σοραγια και ειχε και προσωπαρα
Με τη Σια δε ξερω τι παθαινετε που ηταν το πετσι και το κοκκαλο και ειχε πεταχτα δοντια
εχω δει. Πιο πολυ με πειθει το βιντεο παρα τα φιλτρα που ριχνει στο ινσταγκραμ . Επισης οσο ξεκωλο κι αν ειναι, η κοπελα ειναι μπαζο ολικης οποτε τι να το κανεις?Δες λιγο το ινσταγκραμ της και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις...