Νέα

Θα θέλατε να τα μπλέξετε/παντρευτείτε ιερόδουλη;

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να τα μπλέξετε/παντρευτείτε ιερόδουλη;


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.729
Πόντοι
3.425
Είναι το γνωμικό....
Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΥΡΊΑ
ΚΑΙ Η ΚΥΡΊΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΎΚΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ:2funny:
Το γνωμικό στο οποίο αναφέρεσαι είναι το εξής:

Να μην φοβάσαι την Πουτάνα που αποφάσισε να γίνει Κυρία, αλλα την Κυρία που αποφάσισε να γίνει Πουτάνα.

Βάσει αυτού, μία ιερόδουλη που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, είναι ΟΚ, το αντίθετο, μάλλον όχι.

Π
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.604
Πόντοι
2.606
Αυτοί θα είναι οi καθημερινοί γαμιαδες της γυναίκας σου :confused: :confused: :confused:

pakistanoi.jpg
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.122
Κριτικές
81
Like
7.131
Πόντοι
6.265
ΔΕΝ υπάρχουν πλεονεκτήματα!!!Αν θεωρεί κάποιος ότι θα γαμάει καλά,μάλλον κάνει λάθος.Όταν την πηδάνε κάθε μέρα 30,θα έρχεται σπίτι κομμάτια και δεν θα πηδιέται άλλο.Επίσης Όπως είπε και ο @iakovos παραπάνω ή μάλλον όπως έδειξε,αυτοί θα είναι οι πελάτες της γυναίκας σου με την διαφορά ότι θα δίνουν ένα 10ρικό και θα φεύγουν,ενώ εσύ θα την έχεις παντρευτεί.Τώρα στα της πουτανιάς,θα σε μαδήσει κατά 99% και θα πάει σε άλλες πολιτείες...Λίγοι είναι οι πουτανοσύζυγοι που δεν έχουν διάφορα τέτοια,οι οποίοι συνήθως είναι άεργοι αλκοολικοί νταβατζήδες.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.600
Κριτικές
36
Like
35.059
Πόντοι
18.565
Αν η παντόφλα μιας μη εργαζόμενης ζυγίζει 10 κιλά, η παντόφλα της εργαζόμενης ζυγίζει 100. Γιατί δεν θα σου έχει ποτέ εμπιστοσύνη.
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
1.936
Κριτικές
10
Like
1.335
Πόντοι
506
"ερως ανικατε μαχαν"
Για να υπαρχει ομως ο ερωτας θα πρπει να υπαρχει η εξιδανικευση του αλλου, δηλ οτι ειναι ιδανικη για αυτα που θελουμε. Γιατι ομως να ειναι ιδανικη περα απο το σεξουαλικο μια εκδιδομενη; η ηλικια του θηματος σχετιζομενη με την απειρια ζωης και εμπειριων παιζει ρολο.
Οπως με ολους τους θνητους η γυναικα εχει και ημερομηνια ληξης συντομοτερη απο τη δικια μας, ασε που τις βαριεσαι, οποτε θα πρεπει να εχει Κ καποια αλλα χαρακτηριστικα/ικανοτητες
 

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα
94
Κριτικές
19
Like
430
Πόντοι
290
Συμφωνώ με τον φίλο. Πολλές φορές είναι πολύ πιο ξηγημενες και εντάξει.
καλημέρα και απο μένα
Έχω ακούσει ιστορία στην επαρχία που ταξιδεύω με την δουλειά ότι 4 γάμοι γίνανε με κοπέλες από μαγαζί που έφερνε κοπέλες εξ ανατολών και σε διάφορες ηλικίες οι νεόνυμφοι (από κοπέλες που αποσύρωνταν απ την ενεργό δράση και παντρεύτηκαν με 55άρηδες αλλά και πιτσιρίκες που μόλις μπήκαν στο επαγγελμα την ερωτεύτηκε πιτσιρικάς και έκανε 4μελή οικογένεια μαζί της) μάλιστα για καζούρα καμια φορά στα τσίπουρα πειράζουμε κανένα ελεύθερο απ την περιοχή και το μόνο που λενε όλοι είναι ότι δεν μπορείς να τις προσάψεις τίποτα, απ την ώρα που έφυγαν απ τον χώρο κοιτάνε το σπίτι τους και μόνο................... βέβαια αν δεν εχω ο ίδιος εικόνα δεν μπορώ να κρίνω γιατί σκέφτομαι και εγώ όπως όλοι ότι μπορεί αν τρώνε κι άλλοι γι αυτό τις πενεύουν !!!!!!
Για μένα τώρα δεν το χω σκεφτεί αν θα μπορούσα να έχω σοβαρή σχέση με κοπέλα του χώρου........... ίσως να μετράει ο τρόπος γνωριμίας, η στάση της κοπέλας και το πόσο σε ξεδιπλώνει σεξουαλικά και αισθηματικά μια γυναίκα!!!!
Μεγάλη μπουκιά φαε λενε μεγάλη κουβεντα μην λες
 

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Μηνύματα
68
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
300
Μπορει να θεωρηθω παλαιων αρχων αλλα στα τετοια μου. Αν θελεις ρε φιλαρακι την γυναικα που θα παρουσιασεις στον πατερα σου να την εχει παρει και αυτος τοτε κατι λαθος παει με την ψυχολογια σου. Αναζητησε εξω στον κοσμο ειμαι σιγουρος οτι καποια θα υπαρχει και για σενα .
 

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
278
Κριτικές
21
Like
397
Πόντοι
6.060
το ερώτημα δεν έχει νόημα
και οι ιερόδουλες είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι κόρες -αδελφές-γυναίκες-μάνες-γιαγιάδες-ερωμένες κάποιων δεν είναι εξωγήινες
φυσικά ένας στρειτ άντρας μπορεί να ερωτευτεί μια γυναίκα ανεξαρτήτως επαγγέλματος
τσιμπήθηκα με ιερόδουλη πριν κάμποσα χρόνια όχι πιτσιρικάς αλλά επειδή ήταν αλλού μείναμε φίλοι
το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να έχεις φίλες (που σε συμπαθούν πραγματικά) του επαγγέλματος απολαμβάνεις έξτρα υπηρεσίες-δωράκια συν ότι είναι οι καλύτερες ψυχολόγοι όσον αφορά τις άλλες γυναίκες και μπορεί να σε σώσουν από καταστάσεις
αλλά υπ όψιν ζηλεύουν είπα σε κοπέλα του χώρου στη διάρκεια της πράξης να λέει μια φράση και την έλεγε μέχρι που έκανα την μαλακία και της είπα ότι αυτό μου το έλεγε η πρώην αρνήθηκε να μου το ξαναπεί και μάλιστα μου είπε ότι κάνω σεξ με αυτή και όχι με το υποκατάστατο της πρώην
 
Τελευταία τροποποίηση:

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Μηνύματα
75
Κριτικές
9
Like
87
Πόντοι
0
παραθέτω δυο σχετικές εμπειρίες:

Πριν περίπου 20 χρόνια είμασταν στη Κορέα για τη ναυπήγηση αρκετών πλοίων. Είμασταν μια ομάδα περίπου 50 άτομα, Έλληνες και ξένοι, ναυτικοί, μηχανικοί, λογιστές, κτλ. Στην ομάδα ήταν ο Α και ο Β (δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα), Έλληνες και οι δυο. Ο Α ήταν ο τυπικός άσχημος σπασίκλας που δεν είχε ποτέ πάει με γυναίκα (κατά τη κρίση μου ήταν και μισογύνης) στα 25+ / 30 παρά χρόνια του. Ο Α ήταν ευκατάσταστος αλλά δεν έδινε φράγκο για γυναίκες όσο ήταν/είμασταν στο Πειραιά πριν φύγουμε για τη Κορέα. Ο Β ήταν ναυτικός, ευχάριστος τύπος, κοντόχοντρος, χουβαρντάς, τυπικός βορειοελλαδίτης, που είχε αφήσει όλα τα λεφτά του στις πουτάνες (εκτός από αυτά που έδινε κάθε μήνα στους γονείς του - προς τιμή του).

Μετά από δυο-τρεις εβδομάδες στο Μπουσάν πήγαμε όλοι οι Έλληνες σε ένα μπαρ με κάτι άθλιες Σοβιετοπούλες (Ρωσσίδες, Ουκρανές, Καζάκες, κτλ). Ο Α βρήκε μια σχετικά άθλια, ίσως τη φθηνότερη, και της 'χάρισε' ένα χορό γιατί ήταν τσίπης. Επειδή το μαγαζί ήταν άδειο, η γκόμενα επέμεινε και ο Α κόλλησε. Μετά σχεδόν κάθε μέρα πήγαινε μόνος στο μαγαζί μέχρι κάποια στιγμή που έβαλε το χέρι στη τσέπη και πλήρωσε όχι μόνο το χορό αλλά και το πήδημα. Τρελάθηκε - δεν ερχόταν στη δουλειά, και ήταν συνέχεια από πίσω από τη γκόμενα. Η τύπισσα του λέει κάτι τρελά ότι θα φύγει, κτλ, εκτός αν της δώσει λεφτά, κτλ, τα γνωστά, και ο Α της τα δίνει. Η γκόμενα πήρε μεταγραφή σε 'μαγαζί' στη Τουρκία (ήταν καλοκαίρι θυμάμαι) και ο Α πήγε από πίσω (παράτησε τη δουλειά στη Κορέα, κτλ) και τελικά τη παντρεύτηκε στο προξενείο αφού πλήρωσε και για να πάρει πίσω το διαβατήριο της. Η ιστορία κυκλοφόρησε πολύ και όταν γύρισε στην Ελλάδα και εμφανίστηκε με τη 'συζυγο' έφαγε πόρτα κοινωνική από τα άλλα ζευγάρια συναδέλφων και γνωστών. Αναγκάστηκε και έφυγε από την Ελλάδα, έκανε 3-4 παιδιά μαζί της, ζει έξω γιατί 'κοινωνικά' έκλεισαν πόρτες στην Ελλάδα. Από όσο ξέρω, η τέως εκδιδόμενη δεν έχει δώσει δικαιώματα ως σύζυγος, κτλ.

Την ίδια εποχή, ο Β προσπάθησε να νοικοκυρευτεί, γύρισε στην Ελλάδα τα έφτιαξε με μια από τη περιοχή του, αλλά η "κυρία" ήθελε μεγαλεία, οπότε η σχέση δε προχώρησε και ο Β επιστρέφει στη Κορέα στην δική μας ομάδα για δουλειά. Εκεί το περιμένε μια αντικειμενικά όμορφη Σοβιετοπούλα που είχε γνωρίσει τη πρώτη φορά μαζί μας, η οποία δούλευε σε μαγαζί 'κεράσει ποτάκι' αλλά αρκετά πιο 'καλό' από το μαγαζί που γνώρισε ο Α τη δική του. Η γκόμενα έπαιξε έξυπνα το χαρτί της, ο Β τη πατάει τη ζητάει σε γάμο, και η τύπισσα δέχεται με τη προϋπόθεση να ξεχρεώσει ο Β την οικογένεια της που χρώσταγε λεφτά κάπου σε κάποιο -σταν (Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, ;;;) Ο Β έσκασε μια 30χιλ και τη παντρεύτηκε και ξαναμπάρκαρε για να ζήσει η φαμιλία. Η τύπισσα του έκανε 3 παιδιά - κάθε φορά φεύγοντας για μπάρκο, η σύζυγος ήταν γκαστρομένη. Όσο έλειπε ο Β στα καραβια, η κυρία έκανε κάποιες αρπαχτές - ήταν και ωραία γκόμενα παρά τις γέννες. Έρχεται η κρίση στην Ελλάδα το 2011-2, σταμάτανε οι αρπαχτές, σφίγγει το ζωνάρι και αρχίζει η γκρίνια, από όσο καταλάβα γιατί ήθελε εξτρα χρήματα για τα λούσα της. Μέχρι κάποια στιγμή, που η κυρία παρατάει τα παιδιά και το σύζυγο και φεύγει με ένα άλλο τσούρμο από 'κεράσι ποτάκι' για διεθνή καριέρα. Φαίνεται ότι τη καλούσε το επάγγελμα ξανά. Τον χώρισε, του άφησε τα παιδά, και δεν ξαναγύρισε.

Δύσκολο να γενικεύσει κανείς - είναι θέμα ανθρώπου...
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.690
Πόντοι
2.356
θυμαμαι μια πουτανα που πηγαινα πριν 6-7 χρονια στο μετάξι.../μονο σε αυτην πηγαινα εκει μιας και το μερος ειναι βρωμερο και τρισαθλιο./..μου λεει θες να με παντρευτεις?? free sex ολη μερα...λεγε θελεις?? λεω με δουλευει αυτη,....ξανα παω υστερα απο 2 μερες μου λεει "το σκεφτηκες αυτο που σου ειπα?" τις λεω με δουλευεις??? οχι λεει μιλαω πολυ σοβαρα...αποτι καταλαβα αυτη μαλλον για να παρει τη καρτα μου εκανε τετοιες κουβεντες....οποτε μαγκες δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρειτε μια πουτανα για γαμο....βουρ λοιπον...free sex all day!!....(εχω και κανα-δυο περιπτωσεις ακομα)
 

koutavoulias

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Μηνύματα
8.169
Κριτικές
60
Like
19.927
Πόντοι
14.936
Φιλαράκος από Κιάτο μου έχει πει για 2 πολύ κολλητούς του οτι πήραν από το ίδιο μαγαζί κωλομπαρο επαρχίας κορίτσια από Ανατολικό Μπλοκ και οι δύο ίδια περίοδο και τις παντρεύτηκαν και έκαναν 2-3 παιδιά έκαστος.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει μου λέει ούτε ένας να τις κατηγορήσει για κάτι σχετικά με το παρελθόν τους..
Αξίες μανάδες και σύζυγοι και οι δύο...
Έτυχε?
Μάλλον..
Και μιλάμε για επαρχία που με το που γυρίσεις την πλάτη σου δουλεύει το χτένι...
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.729
Πόντοι
3.425
Και εμένα μου έχουν τύχει σκηνικά, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Δεν βρίσκω νόημα να μπλέκεις με ιερόδουλες πιο πολύ από όσο πρέπει.

Είμαι και ζηλιάρης.

Π
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.690
Πόντοι
2.356
Φιλαράκος από Κιάτο μου έχει πει για 2 πολύ κολλητούς του οτι πήραν από το ίδιο μαγαζί κωλομπαρο επαρχίας κορίτσια από Ανατολικό Μπλοκ και οι δύο ίδια περίοδο και τις παντρεύτηκαν και έκαναν 2-3 παιδιά έκαστος.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει μου λέει ούτε ένας να τις κατηγορήσει για κάτι σχετικά με το παρελθόν τους..
Αξίες μανάδες και σύζυγοι και οι δύο...
Έτυχε?
Μάλλον..
Και μιλάμε για επαρχία που με το που γυρίσεις την πλάτη σου δουλεύει το χτένι...
ναι αλλα αλλο κωλομπαρο,και αλλο ιεροδουλη.Τωρα θα μου πεις αυτες απο το κωλομπαρο τι ειναι αγιες??οχι...αλλα δε γαμιουνται και με 30 αντρες τη μερα.
 

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
843
Like
1.964
Πόντοι
206
ναι αλλα αλλο κωλομπαρο,και αλλο ιεροδουλη.Τωρα θα μου πεις αυτες απο το κωλομπαρο τι ειναι αγιες??οχι...αλλα δε γαμιουνται και με 30 αντρες τη μερα.

Αυτό το : τις γαμανε 30 και 40 άντρες την μέρα το διαβάζω και τρελαινομαι Βλαντ.Δλδ αν τις γαμουσαν μόνο 2 την μέρα,έκανε καμία διαφορά?Θα ήταν κομπλέ ας πούμε?Ούτε με έναν την μέρα δεν καταπίνεται(δεν αναφέρομαι σε εσενα προσωπικά,γενικά το λέω φίλε).Και δεν είναι μόνο αυτό,είναι και φουλ ζηλιάρες όπως έγραψε ένα παλικάρι πιο πάνω.Ρε αφήστε τες να κάνουν την δουλειά τους και να πάνε στην ευχή,γαμηστε τες και δρόμο.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.690
Πόντοι
2.356
Αυτό το : τις γαμανε 30 και 40 άντρες την μέρα το διαβάζω και τρελαινομαι Βλαντ.Δλδ αν τις γαμουσαν μόνο 2 την μέρα,έκανε καμία διαφορά?Θα ήταν κομπλέ ας πούμε?Ούτε με έναν την μέρα δεν καταπίνεται(δεν αναφέρομαι σε εσενα προσωπικά,γενικά το λέω φίλε).Και δεν είναι μόνο αυτό,είναι και φουλ ζηλιάρες όπως έγραψε ένα παλικάρι πιο πάνω.Ρε αφήστε τες να κάνουν την δουλειά τους και να πάνε στην ευχή,γαμηστε τες και δρόμο.
να τις γαμησουμε και δρομο ναι αλλωστε αυτο κανω τοσα χρονια.Αλλα υπαρχουν και κωλομπαρουδες που δε γαμιουνται ουτε με εναν τη μερα...το οτι μπορει απλα να αφηνουν κανα μπαρμπα για χορο η να τους πιανει το κωλο οκ.Αλλα σε καποιες περιπτωσεις θεωρω πως οντως..αλλο πουτανα,αλλο κωλομπαρου.Εκτος και αν μιλαμε απο ιεροδουλη σε ιεροδουλη εκει ναι,τι ενας τι 5 τι 50 δεν παιζει ρολο.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.690
Πόντοι
2.356
για παραδειγμα σε κωλομπαρο αν πας,καποιες θα κανουν και σεξ ναι, δεν ειναι ομως ολες. Δεν γαμιουνται ολες.Τωρα βεβαια τι κανουν εξω,αυτο ειναι αλλο ζητημα
 

Saftes87

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2021
Μηνύματα
359
Κριτικές
1
Like
1.029
Πόντοι
81
καλυτερα με πουτανα παρα με παντρεμενη πουτανα...
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.690
Πόντοι
2.356
παρολα αυτα το οτι ειναι καποια επαγγελματιας,η κωλομπαρου,η απλη εξω,για μενα δε παιζει ρολο το κατα ποσο θα ειναι καλη μανα η οχι.Αλλο η μητροτητα,αλλο με το ποσους και αν θα γαμηθει με λεφτα η οχι.μπορει οταν βγαινει απο το σπιτι να κανει οργια αλλα βλεπεις απεναντι στο παιδι να ειναι παν-σωστη και να βλεπεις αλλες (σωστες για την κοινωνια) να ειναι απεναντι στο παιδι η πιο σκατενια μανα!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom