Νέα

Θα δεχόσασταν να σας πάρει μάτι να γαμάτε ένας gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμας με gay αντρα να σε βλεπει γτ γουσταρει

• Ναι αμε

Ψήφοι: 29 45,3%
  • Ναι, μονο με λεφτα

Ψήφοι: 13 20,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 19 29,7%
  • Μονο αν μου πει στο τελος 'Μπραβο αντρακλα μου, 10 με τονο'

Ψήφοι: 3 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.649
Πόντοι
446
Γεια. Αναρωτιεμαι πώς το βλεπει ο καθενας απο οσους πανε να γαμησουν σε μπουρδελο. Δεν ξερω καν αν επιτρεπεται να μπει κι αλλος στο δωματιο, αλλα αν επιτρεπεται (κ ενδεχομενως πληρωνε κ το 1/3 της τιμης του γαμησιου) θα ησασταν οκ;
Ας βαλω ενα poll.
(εβαλα κ μια επιλογη για πλακα, μην την επιλεξετε παρακαλω :buck2: )
Γιατί το 1/3? Κανονικά θα έπρεπε να πω μισά μισά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα πως το κόστος θα πρέπει να καλυφθεί απ' τον ματάκια. Τα γούστα πληρώνονται...

• Like
Αντιδράσεις: 25th

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Και εδώ (λόγω κάποιων posts μου στο dick pics) και στο kanesex μου έχουν στείλει κατά καιρούς διάφοροι με τέτοιους σκοπούς.
Το πρόβλημα είναι πως στη συντριπτική τους πλειονότητα δεν είναι απλώς gay αλλά πούστρες. Και εξηγούμαι:
Με προσεγγίζουν ύπουλα ''και καλά να σου πληρώσω όποια θες για να την πηδήξεις μπροστά μου και εγώ μόνο θα βλέπω'' και μετά από λίγο αρχίζουν τα ''μήπως θα με άφηνες να σου γλείψω τα πόδια;'' ή ''θα είχες πρόβλημα εάν σου κάνω μασάζ'' κτλπ.

Επομένως να είστε πολύ προσεχτικοί με αυτά τα σιχάματα διότι από αλλού αρχίζουν και αλλού το πάνε.
Το μόνο που μου έχει τύχει και άξιζε ήταν πριν 7 χρόνια ένας που με βρήκε να περιμένω στο σαλόνι μπουρδέλου (Μεταξουργείο) και μου πλήρωσε την πουτάνα για να την πάρω μπροστά του. Είχαμε ανταλλάξει κινητά και έγινε ακριβώς το ίδιο μερικές φορές. Αυτός βέβαια μόνο μάτι έπαιρνε και την έπαιζε. Και πάντα με συγκεκριμένη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.963
Πόντοι
4.746
Γεια. Αναρωτιεμαι πώς το βλεπει ο καθενας απο οσους πανε να γαμησουν σε μπουρδελο. Δεν ξερω καν αν επιτρεπεται να μπει κι αλλος στο δωματιο, αλλα αν επιτρεπεται (κ ενδεχομενως πληρωνε κ το 1/3 της τιμης του γαμησιου) θα ησασταν οκ;
Μας τα παν κι αλλοι. Λαού λαού το πηγαίνεις τυπε για να τον κολατσισεις πάνω στη φάση. Κι απ' την άλλη ξοδευτικες. Δηλαδή ο άλλος θα κάνει τον χαμάλη για κάτι λιγότερο από 7ευρω προς τέρψη των οφθαλμών σου ή ο'τι άλλο.. Ούτε πλαστικές δεν βρίσκεις με αυτά τα λεφτά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756
θα σφιξεις με παρεα γκευ ματια;:coffee:
δεν μπορει .. θα ειναι συμπτωση που σε ολα τα πουστρονηματα σε βλεπω μέσα να εχεις ποσταρεις ...
συμπτωση σιγουρα , ειδικα μετά τον ελεγχο οξυτητας ελαιολαδου που εχεις πατενταρει με δακτυλο στο κω΄λο :coffee:

@troubakhs
@celebre
@Eraser..
@Saul

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
816
Πόντοι
86
Μόνο αν πληρώσεις όλα τα εξωδα
Οχι το ένα τρίτο τσιπι

OP
OP
M

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Αν εισαι και κουκλος με 20 εκατοστα, δινω τα μισα. Δε βγαινω αγαπες για παραπανω.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.524
Πόντοι
446
Σε έμενα είχε τύχει καταλάθος να ανοίξει η TV και να έχει τον Άδωνι να μιλάει
ενώ ήμανε με κοράσιο σε χοτέλι...επειδή ήταν στο mute η TV πρέπει να ήταν
ανοιχτή κανα 5 λέπτο...Αυτό μετράει?:think:
Και ξέρεις...όταν συνδυάζεται η καύλα με συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να γίνει εξαρτημένο αντανακλαστικό.
Να βλέπεις Άδωνι με νανογιλεκο και να καυλωνεις.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
δεν μπορει .. θα ειναι συμπτωση που σε ολα τα πουστρονηματα σε βλεπω μέσα να εχεις ποσταρεις ...
συμπτωση σιγουρα , ειδικα μετά τον ελεγχο οξυτητας ελαιολαδου που εχεις πατενταρει με δακτυλο στο κω΄λο :coffee:

@troubakhs
@celebre
@Eraser..
@Saul
Το έχω διαπιστώσει και ΕΓΩ

έπρεπε κάποιος να το επισημάνει :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.590
Πόντοι
10.656
Και εδώ (λόγω κάποιων posts μου στο dick pics) και στο kanesex μου έχουν στείλει κατά καιρούς διάφοροι με τέτοιους σκοπούς.
Το πρόβλημα είναι πως στη συντριπτική τους πλειονότητα δεν είναι απλώς gay αλλά πούστρες. Και εξηγούμαι:
Με προσεγγίζουν ύπουλα ''και καλά να σου πληρώσω όποια θες για να την πηδήξεις μπροστά μου και εγώ μόνο θα βλέπω'' και μετά από λίγο αρχίζουν τα ''μήπως θα με άφηνες να σου γλείψω τα πόδια;'' ή ''θα είχες πρόβλημα εάν σου κάνω μασάζ'' κτλπ.

Επομένως να είστε πολύ προσεχτικοί με αυτά τα σιχάματα διότι από αλλού αρχίζουν και αλλού το πάνε.
Το μόνο που μου έχει τύχει και άξιζε ήταν πριν 7 χρόνια ένας που με βρήκε να περιμένω στο σαλόνι μπουρδέλου (Μεταξουργείο) και μου πλήρωσε την πουτάνα για να την πάρω μπροστά του. Είχαμε ανταλλάξει κινητά και έγινε ακριβώς το ίδιο μερικές φορές. Αυτός βέβαια μόνο μάτι έπαιρνε και την έπαιζε. Και πάντα με συγκεκριμένη.
γαμησε τα, εχουν αποθρασυνθει, ακομα και στα πιο "αθωα" μονοπατια κοιτανε να αρπαξουν πουτσους. Δεν ειναι τυχαιο που η "πουστια" ονομαστηκε ετσι...
Εγω ο καψερος την αλλη φορα ειδα μια ομορφη πορνοσταρ να γαμιεται σε καποιο gifακι εδω μεσα, και ρωτησα ταπεινα ποιο ειναι το ονομα της. Στην συνεχεια ελαβα πμ απο αυτον που το ποσταρε "καυλωσες; την επαιξες την ψωλαρα σου; θες να σου στειλω κι αλλες να την παιξεις;" :2funny: Φαντασου τι ΠΟΥΣΤΙΕΣ σκεφτονται και κανουν στα πιο σκοτεινα μερη.

Τους εχουν καλομαθει βεβαια και οι αφραγκοι κολομπαραδες που ψαχνουν τρυπα να τον βαλουν, ειναι μεχρι να πεσουν πανω στον τρελο που θα τους σαπισει στο ξυλο και θα τους ληστεψει πορτοφολια και κινητα, προς γνωση και συμορφωση :coffee:

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
669
Πόντοι
990
Μου είχε ζητήσει ένας σε μπουρδέλο και δεν δέχτηκα, ήθελε να πληρώσει κιόλας

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.168
Πόντοι
86

Γι αυτο λεγονται πουστηδες και οχι gay. Εχουν τη πουστιά στο αίμα τους.
Πάντα καταλήγουν στο μασαζ. Οι καθυστέρες σκέφτονται ότι και καλα θα κατσουμε να μας κανουν μασαζ μετα θα καβλωσουμε και θα τους γαμησουμε.
Αυτες τις μαλακιες δηλαδή που σκεφτομασταν κι εμεις για τις γυναικες οταν ημασταν 17.

Ει ψιτ πουσταριό σου εχω νεα και ειναι ασχημα. Δεν γουσταρουμε αντρικα χερια πανω μας. Δεν ειμαστε "ο καλος ο μυλος τα αλεθει ολα" ούτε "χερια να 'ναι και οτι να 'ναι"

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.125
Πόντοι
6.256

@troubakhs
@celebre
@Eraser..
@Saul
Εχει τρελαθει η τιμη του ελαιολαδου απο τοτε,μια πανω μια κατω.Ολα εξαρτωνται απο τον δεικτη finger athinaios:coffee::confused::confused::confused:

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
γαμησε τα, εχουν αποθρασυνθει, ακομα και στα πιο "αθωα" μονοπατια κοιτανε να αρπαξουν πουτσους. Δεν ειναι τυχαιο που η "πουστια" ονομαστηκε ετσι...
Εγω ο καψερος την αλλη φορα ειδα μια ομορφη πορνοσταρ να γαμιεται σε καποιο gifακι εδω μεσα, και ρωτησα ταπεινα ποιο ειναι το ονομα της. Στην συνεχεια ελαβα πμ απο αυτον που το ποσταρε "καυλωσες; την επαιξες την ψωλαρα σου; θες να σου στειλω κι αλλες να την παιξεις;" :2funny: Φαντασου τι ΠΟΥΣΤΙΕΣ σκεφτονται και κανουν στα πιο σκοτεινα μερη.

Τους εχουν καλομαθει βεβαια και οι αφραγκοι κολομπαραδες που ψαχνουν τρυπα να τον βαλουν, ειναι μεχρι να πεσουν πανω στον τρελο που θα τους σαπισει στο ξυλο και θα τους ληστεψει πορτοφολια και κινητα, προς γνωση και συμορφωση :coffee:
Αχαχαχαχ έτσι ακριβώς π μένα σε ένα νημα δε θυμάμαι τώρα ποιας είχα γραψει κάτι,και μετά μου έστελνε σε καυλωνει ;; Η εάν θα έπρεπε να κάνει γυμνό αυτή η τσόντα;; Κάτι τέτοια

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Όχι μια κ δυο αλλά περισσότερες φορες με έχουν πλησιάσει σε τσάρκα λέγοντας μου εάν θέλω να μπούμε μαζί να πάρουμε μια παρτουζα και ότι πληρώνει αυτός,είτε σε σαλόνι τύποι μ έχουν προτείνει να τη πάρουμε παρτουζα και ότι θα πληρώσουν αυτοί.Τη πρώτη φορά με είχε πλησιάσει ενας που έμοιαζε με το Σακη Ρούβα του Πειραιά.
Τις μισές φορές έλεγαν για παρτουζα τις άλλες ότι θέλουν να πάρουν μάτι,ποτε κανεις δε φαινόταν ψυχανωμαλος η περίεργος αλλά ποτε δε ξέρεις τι παίζει πραγματικά.Παντα λοιπόν έριχνα άκυρα μέχρι που ένα απόγευμα μου προτεινε ένας στη Φωκαίας να με πάρει μάτι κ ότι θα πληρώσει κιόλας και σκέφτομαι δε γαμιεται ας πάω,όλα καλά απλά πήρε μάτι ούτε καν τον έπαιζε.Οταν έφυγε η πουτανα από το δωμάτιο απλά του είπα να φύγει μαζί της και έτσι έγινε.Βγαινοντας από το μπουρδελο είχε ήδη εξαφανιστεί.
Θεωρώ πιο ύπουλο κ κρύψει παγίδες είναι η πρόταση της παρτουζας ,τώρα θα μου πεις ίσως απλά οι τύποι καυλωνουν με παρτουζες κ δε βρίσκουν κανένα ίσως τους αρέσει να βλέπουν κ άλλες πουτσες να σκίζουν μουνακια ίσως απλά θέλουν να στο γραπωσουν και να στον γλείφουν μέχρι αύριο ποτε δε ξέρεις.Αρα προσοχή.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Ας βαλω ενα poll.
(εβαλα κ μια επιλογη για πλακα, μην την επιλεξετε παρακαλω :buck2: )
Ένας gay γιατί να γουστάρει να πάρει μάτι ένα straight ζευγάρι;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.585
Πόντοι
3.506
Ένας gay γιατί να γουστάρει να πάρει μάτι ένα straight ζευγάρι;
Απελπισία πούστη λέγεται αυτό τύπε. Μπας και ειναι η τυχερή του μέρα και αρπάξει κανά φλόκι που θα εξωστρακιστεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom