Νέα

Τέλος ο Φιντέλ Κάστρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά δελτία,ο Κομαντάτε Φιντέλ Κάστρο παραιτήθηκε λόγω υγείας κ αναμένεται η διαδοχή του.

Ο Κομαντάτε Φιντέλ-η χρόνια ακίδα που ήταν χωμένη στα πλευρα των Αμερικάνων αποφάσισε να παραιτηθεί κάτω από το βάρος μάλλον της επιδείνωσης της υγείας του.

Προσωπικά ελπίζω να μην έχω πρόβλημα που έχω κανονίσει να πάω το καλοκαίρι στην Κούβα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλα ελα να σου πω
και παλι στην οικογενεια ειναι η εξουσια απο οτι ξερω

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά δελτία,ο Κομαντάτε Φιντέλ Κάστρο παραιτήθηκε λόγω υγείας κ αναμένεται η διαδοχή του.

Ο Κομαντάτε Φιντέλ-η χρόνια ακίδα που ήταν χωμένη στα πλευρα των Αμερικάνων αποφάσισε να παραιτηθεί κάτω από το βάρος μάλλον της επιδείνωσης της υγείας του.

Προσωπικά ελπίζω να μην έχω πρόβλημα που έχω κανονίσει να πάω το καλοκαίρι στην Κούβα.
αδελφέ θα έχουμε στείλει την Παπαρήγα εκεί να καθαρίσει.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάλλον θα αναλάβει ο γιατρός ο αδερφός του.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
638
Πόντοι
96
ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΑΤΕ, ελπίζω νάχεις κανονίσει μόνος για Κούβα...  ;)

Αλλιώς θα καταπιεστείς αφόρητα ή/και θα χωρίσεις  :sunglasses:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με φίλο μου.Το πα της Νανάς από την δεύτερη μέρα που τα έφτιαξα:΄΄αν θες να είμαστε ξηγημένοι - το καλοκαίρι έχω κανονίσει αν πάαω Κούβα΄΄
Αντίρρηση,εννοείται,ότι δεν μου φερε.

Επισκέπτης
Με φίλο μου.Το πα της Νανάς από την δεύτερη μέρα που τα έφτιαξα:΄΄αν θες να είμαστε ξηγημένοι - το καλοκαίρι έχω κανονίσει αν πάαω Κούβα΄΄
Αντίρρηση,εννοείται,ότι δεν μου φερε.
η Νανά που έχει κανονίσει ταξιδάκι στο Άφρικα με κάτι αραπάδες στο έχει εξηγηθεί?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραία τροπή πήρε το θρεντ από τον φιντέλ στην νανά.

Επισκέπτης
ωραία τροπή πήρε το θρεντ από τον φιντέλ στην νανά.
έπρεπε να έχω βάλει φώτο την δική μου την Κουβανή την Μιρουρτζία που είχα γνωρίσει όταν πήγα εθελοντής στο μάζεμα ζαχαροκάλαμου εκεί να ασχολείσθε με αυτήν.

Επισκέπτης
Pε Σκοτεινέ με το συμπάθειο...Γαμάς τέτοιο μουνί και θα πας στην Kούβα; Aφού τέτοιες κούκλες έχει στην Kούβα! Kαι μεταξύ μας: Θα αφήσεις τέτοιο μουνί μόνο του στη Mύκονο και θα πας στην Kούβα??? Ποιός θα κερατώσει ποιόν??? (Mε την προϋπόθεση αυτή στην φώτο να είναι η Nανά...)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και εγώ συμφωνώ με τον since1991 δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο χάλια ο φιντέλ... άντε να δούμε αν ο διάδοχος του θα είναι τόσο άξιος όσο αυτός

Επισκέπτης
Pε Σκοτεινέ με το συμπάθειο...Γαμάς τέτοιο μουνί και θα πας στην Kούβα; Aφού τέτοιες κούκλες έχει στην Kούβα! Kαι μεταξύ μας: Θα αφήσεις τέτοιο μουνί μόνο του στη Mύκονο και θα πας στην Kούβα??? Ποιός θα κερατώσει ποιόν??? (Mε την προϋπόθεση αυτή στην φώτο να είναι η Nανά...)
για αυτό τον λόγο την στέλνει Μύκονο έχεις δεις πολλές αδελφές να πηδάνε τέτοια μουνιά?

Επισκέπτης
Δυστυχώς φίλε Aρίων αυτό είναι ΠΛANH! Πέρα από μερικές λόυγκρες στη Mύκονο μαζεύονται και όλοι οι ψωλαράδες του jet set από την Aθήνα...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Δυστυχώς φίλε Aρίων αυτό είναι ΠΛANH! Πέρα από μερικές λόυγκρες στη Mύκονο μαζεύονται και όλοι οι ψωλαράδες του jet set από την Aθήνα...
όλοι οι Αλβανοί μαζεύονται και την κάνουν τα βράδια στα σκοτεινά δρομάκια και την βγάζουν έξω για να διαλέξουν οι λούγκρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom