Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
Απο αλκοολ ο,τι θελετε παιδια, πίνω τα παντα (no pun intended).

Ε κλαιγεστε, κλαιγεστε! Για ολα φταινε οι γυναικες. Οι γυναικες αυτο, οι γυναικες εκεινο, πουτανες γυναικες, πουτανα κενωνία κλπ.  :grin:
Μαρκελα εισαι σιγουρη οτι τα πινεις ολα? Μαρικα ειναι καυτερα οταν τα κατεβαζεις θελουν κολπο  :P :P

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
στο ρουφ γκάρντεν της Μεγάλης Βρεττανίας τις πας ρε αθεόφοβε?

Απο ολα εχω δοκιμασει.Η συνηθησμενη τιμη στο cocktail κειμενετε στα 10 με 15 ευρω...στη μβ δεν εχω παει...αλλα αν κρινω απο αλλα ξενοδοχεια της αθηνας περημενα να εχουν πιο ακριβα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Απο ολα εχω δοκιμασει.Η συνηθησμενη τιμη στο cocktail κειμενετε στα 10 με 15 ευρω...στη μβ δεν εχω παει...αλλα αν κρινω απο αλλα ξενοδοχεια της αθηνας περημενα να εχουν πιο ακριβα...

νομίζω μπορείς να βρεις κοκτέιλ με μονοψήφιο νούμερο.

άλλως κύριοι η λύση είναι ρομαντικές συναντήσεις στο public συντάγματος (θέα το μπουρδέλο) με 5 ευρώ το ποτήρι (flute) πεοσέκκο (ο δαίμων του πληκτρολογίο, προσέκκο).

το είχαν μέχρι επάνω γεμάτο το ποτήρι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
νομίζω μπορείς να βρεις κοκτέιλ με μονοψήφιο νούμερο.

άλλως κύριοι η λύση είναι ρομαντικές συναντήσεις στο public συντάγματος (θέα το μπουρδέλο) με 5 ευρώ το ποτήρι (flute) πεοσέκκο (ο δαίμων του πληκτρολογίο, προσέκκο).

το είχαν μέχρι επάνω γεμάτο το ποτήρι.
Εγω για ρομαντικες συναντησεις πρωτιμω να παρω ενα μπουκαλι σαμπανια(για αυτην,για μενα θα παρω ενα μπουκαλι τεκιλα  :P) και να παμε σε καμια θέα...βλεπεις ολη την αθηνα καλυτερα απο το παμπλικ,δεν εχεις τη φασαρια...πινεις περισσοτερο...και οταν καυλωσεις δε χρειαζετε να ζητησεις τον λογαριασμο... ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

με αυτα τα λεφτα πηδας και εσυ πινεις κοκτειλ? :grin:

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το μονο  που παιζει τελικα σημερα ειναι τα ψυχολογικα  ολοι εχουν καποια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
με αυτα τα λεφτα πηδας και εσυ πινεις κοκτειλ? :grin:
Ναι αλλα πηδας μαστουρωμενες πουτανες που μπορει να τις εχουν υποχρεωσει να εκδιδοντε σε ενα βρομερο μικρο δοματιο με τα χυσια του καθενως στο κρεβατι που ακουμπας τον κολο σου και 2 λοχους απεξω να περημενουν να τελειωσεις.Ενω αλλη φαση ειναι να πιεις cocktails (η πρωτιμοτερα ουισκαρες :rockon:) βλεποντας την αθηνα και μετα να πας να γαμησεις στο σπιτι σου...κωστιζει παραπανω...αλλα ειναι καλυτερο.

Επισκέπτης
σιμπίρσκαγια κορόνα βρίσκεις στο εστιατόριο ραζγκουλιάι γλυφάδα

και μπάλτικα στην Βαλεντίνα καλλιθέα.

σίγουρα και στα μαγαζιά με ρωσσικα προιόντα.

Μπαλτικα, μου εφερνε μια Ρωσιδα που την ειχα γκομενα οταν εμενα Αθηνα. Απ΄οτι θυμαμε ειχε διαφορες απο 4% αλκοολ ως 10%.
Τωρα η Βουλγαρα οταν πηγαινει Βουλγαρια και γυριζει, μου φερνει Καμενιτσα. Κατι πλαστικα μπουκαλια που εχουν πανω απο ενα κιλο μπυρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
Μπαλτικα, μου εφερνε μια Ρωσιδα που την ειχα γκομενα οταν εμενα Αθηνα. Απ΄οτι θυμαμε ειχε διαφορες απο 4% αλκοολ ως 10%.
Τωρα η Βουλγαρα οταν πηγαινει Βουλγαρια και γυριζει, μου φερνει Καμενιτσα. Κατι πλαστικα μπουκαλια που εχουν πανω απο ενα κιλο μπυρα.

σαρεσει Καμενιτσα ε?Εγω προτιμω ΠΙΡΙΝΣΚΟ  :dancing: :dancing: :dancing: 2.5 ΛΙΤΡΑ 1.3 ευρω  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Ο μονος που γαμαει ειναι ο μπολντεμορτ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
μπυρα Αλφα 0,99 τα 500 ml.Γαλαξιας σουπερ μαρκετ...κ πασατεμπο στο μπαγκακι,με σαγιοναρα του παππου (καφε) κ βερμουδα λαχουρε απο Λάΐκα... :rockon:
Ψυγειο με ολα τα ειδη απο μπυρονια στον κηπο με ψησταρια και μπριζολιδια και στο καπακι να καταφθανει πουλμαν με ουκρανες και ρουμανες ''φοιτητριες''... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
Ψυγειο με ολα τα ειδη απο μπυρονια στον κηπο με ψησταρια και μπριζολιδια και στο καπακι να καταφθανει πουλμαν με ουκρανες και ρουμανες ''φοιτητριες''... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon:
καλα ολα αυτα,αλλα στο τελος το κανες λιγο τσοντα. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom