Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
1 Ολοι λενε οτι οι γυναικες εχουν ξεφυγει και πηδιονται αβερτα.

2 ολοι λενε οτι οι αντρες ειναι μαλακες και πληρωνουν αβερτα.

3 ολοι λενε οτι εχει πολλες γυναικοπαρεες εξω και παρα πολλες γυναικες  που ειναι μονες τους.

4 ολοι λενε οτι οι γυναικες δεν τους καθονται.

5 ολοι λενε οτι πηδανε μονο  οι πορτιεριδες οι μπαρμαν κτλ.

6 ολοι λενε οτι μονο απο κυκλο γνωστων πηδας.

7 ολοι λενε οτι θες λεφτα για να πηδηξεις.

τελικα με ολα αυτα ποιος πηδαει σημερα  και τι ισχυει μηπως την εχουμε ψωνισει?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630

3 ολοι λενε οτι εχει πολλες γυναικοπαρεες εξω και παρα πολλες γυναικες  που ειναι μονες τους.

Για ολους υσχειη πως πηδανε οταν κατσει το τυχερο τους.......τωρα τα ξεκολα στα κλαμπακια που κανουν πιπες στησ τουαλετες ειναι αλλο θεμα..... :rockon:

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αρα τελικα ολα αυτα μαλακιες απλα γκρινια

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Για ολους υσχειη πως πηδανε οταν κατσει το τυχερο τους.......τωρα τα ξεκολα στα κλαμπακια που κανουν πιπες στησ τουαλετες ειναι αλλο θεμα..... :rockon:
το πιστευω και εγω αυτο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.090
Πόντοι
2.356
Όπως έλεγε και ένας φίλος τις προάλλες, όταν τα φτιάχνεις με κάποια σου λέει ήσουν ο δευτερος,  το πολύ ο τριτος. Επειδή όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν ( οι γυναικες είναι περισσότερες από τους άντρες), νομίζω ότι γενικά οι γυναίκες πηδιουνται περισσότερο από ότι νομίζουμε. Απλώς δεν βγαίνουν να το πουν. Και οι αντρες πηδάνε πολύ λιγότερο από ότι λένε στις παρέες τους.
Και τα επτά σημεία που παραθέτεις περιέχουν ψυγματα αλήθειας. Περισσότερο συμφωνώ με το 2ο το 6ο και το 7ο

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Όπως έλεγε και ένας φίλος τις προάλλες, όταν τα φτιάχνεις με κάποια σου λέει ήσουν ο δευτερος,  το πολύ ο τριτος. Επειδή όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν ( οι γυναικεε είναι περισσότερες από τους άντρες), νομίζω ότι γενικά οι γυναίκες πηδιουνται περισσότερο από ότι νομίζουμε. Απλώς δεν βγαίνουν να το πουν. Και οι αντρες πηδάνε πολύ λιγότερο από ότι λένε στις παρέες τους.
Και τα επτά σημεία που παραθέτεις περιέχουν ψυγματα αλήθειας. Περισσότερο συμφωνώ με το 2ο το 6ο και το 7ο
αυτο ειναι σωστο 

οι γυναικες ειναι πιο ευκολο να γνωρισουν καποιο και να τους κατσει απο οτι οι αντρες να γνωρισουν καποια και ισως τους κατσει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

τυπε οι μονοι που αποδεδειγμενα πηδαμε ειμαστε εμεις στο σαιτ.....οι μπουρδελιαρηδες....τους αλλους τους εχει φαει η μαλακια στο υπογραφω εγω

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Επειδή όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν ( οι γυναικες είναι περισσότερες από τους άντρες),

νομίζω ότι γενικά οι γυναίκες πηδιουνται περισσότερο από ότι νομίζουμε.

αν η σχέση 1:1,2 λέγεται περισσότερες από εμάς και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνει το συμπέρασμα της δεύτερης πρότασης.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
οι γυναικες ειναι πιο ευκολο να γνωρισουν καποιο και να τους κατσει απο οτι οι αντρες να γνωρισουν καποια και ισως τους κατσει

οι γυναίκες βρίσκουν πιο εύκολα από εμάς σεξ θέλεις να πεις

αλλά επειδή ζητούν και άλλα πράγματα μέσω του σεξ (κοινωνική επιβεβαίωση, παρέα, κουβέντα, λεφτά αν θέλεις για όσους θέλετε να το δείτε έτσι)

στην πραγματικότητα δυσκολεύονται να βρουν κάτι. Για όσες δεν γουστάρουν να πηδηχτούν μόνο για το γαμώτο (και αυτές είναι η πλειοψηφία τους) τα πράγματα είναι δύσκολο.

Από συζητήσεις μου με γυναίκες στον χώρο εργασίας μου (δουλειά γραφείου, τριτοβάθμια εκπαίδευση), μου λένε οτι οι επιλογές των eligible ανδρών (ενδιαφέροντες τύποι που να έχουν κάτι να πουν) είναι ασφυκτικά λίγες.

Τώρα εσείς βέβαια μπορείτε να με γράψετε στα αρχίδια σας και να συνεχίσετε τα δικά σας.

Εγώ, σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος (είμαι και Πόντιος)

νίπτω τας χείρας μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Πάλι θρεντ μιρλας του στυλ "γιατι δεν μας καθεται οποια γυναικα δουμε στο δρομο"?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.090
Πόντοι
2.356
Για να το πω αλλιώς: πολυ περισσότερες γυναίκες πηδιουνται με πολύ λιγοτερους άντρες. Δεν υπάρχει ένα προς ένα αντιστοίχηση. Έτσι, παρά το γεγονος ότι εμείς οι άντρες εχουμε μεγαλύτερο "κοινό" να στοχεύσουμε, ΛΙΓΟΙ από εμας λόγω χαρισματος/τύχης/χρηματος/συναναστροφων πηδούν πολλές γυναίκες. Οι άλλοι βολεύονται με λίγες (εξαιρούνται οι ιερόδουλες φυσικά)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Για να το πω αλλιώς: πολυ περισσότερες γυναίκες πηδιουνται με πολύ λιγοτερους άντρες. Δεν υπάρχει ένα προς ένα αντιστοίχηση. Έτσι, παρά το γεγονος ότι εμείς οι άντρες εχουμε μεγαλύτερο "κοινό" να στοχεύσουμε, ΛΙΓΟΙ από εμας λόγω χαρισματος/τύχης/χρηματος/συναναστροφων πηδούν πολλές γυναίκες. Οι άλλοι βολεύονται με λίγες (εξαιρούνται οι ιερόδουλες φυσικά)

και πάλι από την διατύπωση δεν καταλαβαίνω αν το θέμα μας είναι, σε οτι αφορά την σύγκριση ανδρών και γυναικών, ποιός είναι πιο promiscuous τελικά? ποιός πάει με ποιός πολλές/πολλούς ή ποιός έχει έστω με κάποιον/κάποια να πάει?

αν είναι το πρώτο, δεν παίζει με τίποτα μία μέση γυναίκα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης να είχε στην ζωή της περισσότερους συντρόφους από οτι ένας μέσος άνδρας (εξαιρούνται πάντα οι ιερόδουλες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
36

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.090
Πόντοι
2.356
"Από συζητήσεις μου με γυναίκες στον χώρο εργασίας μου (δουλειά γραφείου, τριτοβάθμια εκπαίδευση), μου λένε οτι οι επιλογές των eligible ανδρών (ενδιαφέροντες τύποι που να έχουν κάτι να πουν) είναι ασφυκτικά λίγες".

Πολύ πολύ σωστή διαπίστωση, προερχόμενη από γυναικεία χείλη. Και εγώ στον κύκλο μου έχω αρκετές που είναι η παντρεμένες/πάνε για γαμο η μόνες για χρόνια. Και μιλάμε για ηλικιες 35+.
Θυμηθείτε Από την εμπειρία σας πώς αντιδρά μια γυναίκα όταν στην αρχή μιας σχέσης - και αφού έχουν πέσει και τα πρώτα γαμησια και βεβαιωθεί ότι το καρπούζι δεν ειναι μαπα - καταλάβει ότι έχει βρει κάποιον που μπορεί να τη γαμαει Καλά πάνω από πέντε λεπτά, της προσφέρει μια ασφάλεια και  έχει πραγματα να μοιραστεί μαζί του. Τον λατρεύει. Μετα τρελαινεται από ορμόνες και βιολογικά Ρολόγια και σε χρόνο dt αρχίζει να πιεζει για επισημοποιησεις και ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΌΛΑ!

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ο boldemort πηδάει γιαυτό δεν πηγαίνει και σε μπουρδέλα !

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.090
Πόντοι
2.356
και πάλι από την διατύπωση δεν καταλαβαίνω αν το θέμα μας είναι, σε οτι αφορά την σύγκριση ανδρών και γυναικών, ποιός είναι πιο promiscuous τελικά? ποιός πάει με ποιός πολλές/πολλούς ή ποιός έχει έστω με κάποιον/κάποια να πάει?

αν είναι το πρώτο, δεν παίζει με τίποτα μία μέση γυναίκα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης να είχε στην ζωή της περισσότερους συντρόφους από οτι ένας μέσος άνδρας (εξαιρούνται πάντα οι ιερόδουλες)

Ναι έχεις δίκιο να είσαι χαμένος στη διατύπωση γιατί μάλλον εγώ δεν εκφραστηκα Καλά.
Όχι, δε μιλάω για τη μέση γυναίκα. Μιλάω για Τις γυναίκες πάνω από το μέσο όρο. Μιλάω για αυτές που δικαιούνται να έχουν παραπάνω επιλογες. Αυτές λοιπον σίγουρα έχουν περισσότερες σχέσεις από ένα μέσο άνδρα. Ίσως η συγκριση μου να ειναι λάθος, διότι από τη μια βάζω τις υπερδραστηριες και εξαιρετικές εκ των γυναικών κι από την άλλη όλο το αντρικό φύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom